pasgr Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 (edited) Θα τα ξαναγράψω μήπως κάτι σας ξεφεύγει γιατί είναι απορίας άξιο... Λοιπόν Ρυθμίσεις- Διαχείριση συσκευής- Τώρα πατάμε- Μπαταρία-κάτω αριστερά - Τώρα πάνω δεξιά πατάμε τις 3 τελίτσες και ανοίγει ένα παραθυράκι σύνθετες ρυθμίσεις πατάμε σύνθετες ρυθμίσεις και ανοίγουν οι εξής επιλογές : Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. Εποπτεία ισχύος εφαρμογών. Γρήγορη Ενσύρματη φόρτιση. (και έχει να επιλέξετε αν θες γρήγορη ή κανονική βασική φόρτιση). Ποσοστό στη γραμ.κατάστασης. Αν δεν το βρίσκετε και τώρα τι να πω... Φλασάρετε άλλη ρομ.. Είναι αδιανόητο σε nougat να μην υπάρχει αυτή η επιλογή δεν μπορεί κάποια να την έχουν και κάποια άλλα όχι. Edited July 13, 2017 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Μπορεί να έχει να κάνει με την χώρα που προορίζεται η κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vohaiko Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 εγω με νουγκατ περιπου στον μηνα δεν εχω τετοια επιλογη.Ιταλικο το τηλεφωνο,αγορασμενο απο kaizer.Τι διαολο γινεται?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konan1980 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι έχει μειωθεί η διάρκεια μπαταρίας χωρίς να έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή η να έχω αλλάξει τη χρήση που δουλεύω που μπορεί να οφείλεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι έχει μειωθεί η διάρκεια μπαταρίας χωρίς να έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή η να έχω αλλάξει τη χρήση που δουλεύω που μπορεί να οφείλεται αυτόΚαι σε μένα το ιδιο. Είναι λογικό σιγά σιγά να να μειώνεται η διάρκεια της μπαταρίας. Λόγω χρήσης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pan_Theo Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Είμαι ανάμεσα στο a5 2016 και το xiaomi redmi note 4X απλά φοβάμαι μήπως το 4X χαλάσει σε κάνα 5 μόνο ή σε ένα χρόνο. Εσείς ποιο από τα δύο μου προτείνετε;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Redmi 4x χαλαρα. Πιο φθηνο, πιο δυνατο... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Κ εγώ το Redmi 4x νομίζω ότι είναι καλύτερο. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανός να τα δεις και να τα δοκιμάσεις από κοντά και τα δύο! Έχει πολλές συσκευές ενεργές! Έτσι μόνο και μόνο για να δεις κ εσύ τι σου αρέσει περισσότερο πριν αγοράσεις κάποιο από τα δύο. Εγω αυτό κάνω πριν πάρω κάποια συσκευή. Edited July 14, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Είμαι ανάμεσα στο a5 2016 και το xiaomi redmi note 4X απλά φοβάμαι μήπως το 4X χαλάσει σε κάνα 5 μόνο ή σε ένα χρόνο. Εσείς ποιο από τα δύο μου προτείνετε;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Α5 δαγκωτό. Δεν χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι, για μένα. Αυτό το συγκεκριμένο κινητό δεν θα ξαναβγεί είναι σε όλα αριστούργημα από όποια άποψη και να το δεις... Ειδικά τώρα με Nougat τέλειο. Διόρθωσαν και το δακτυλικό που υστερούσε, θα το ξανα αγόραζα ακόμα και σήμερα μετά από ένα χρόνο και χρήσης. Στο Xiaomi ακούω για κολλημένα pixel και διάφορα άλλα προβλήματα, το είδα από κοντά η οθόνη του δίπλα στο Α5 είναι σαν να ξέβαψε στην μπουγάδα. Αν δεν θες να το μετανιώσεις Α5 φίλε μου!!! Δες τα από κοντά και η απόφαση δική σου ότι σε ευχαριστεί καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Α5 δαγκωτό. Δεν χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι, για μένα. Αυτό το συγκεκριμένο κινητό δεν θα ξαναβγεί είναι σε όλα αριστούργημα από όποια άποψη και να το δεις... Ειδικά τώρα με Nougat τέλειο. Διόρθωσαν και το δακτυλικό που υστερούσε, θα το ξανα αγόραζα ακόμα και σήμερα μετά από ένα χρόνο και χρήσης. Στο Xiaomi ακούω για κολλημένα pixel και διάφορα άλλα προβλήματα, το είδα από κοντά η οθόνη του δίπλα στο Α5 είναι σαν να ξέβαψε στην μπουγάδα. Αν δεν θες να το μετανιώσεις Α5 φίλε μου!!! Δες τα από κοντά και η απόφαση δική σου ότι σε ευχαριστεί καλύτερα.Άσχετο! Έχεις nougat? Έχει διαφορές στην εμφάνιση από την 6.0? Βάλε κανένα στιγμιότυπο οθόνης να δούμε τις αλλαγές όταν μπορέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pan_Theo Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Πήγα σήμερα στο Γερμανό αλλά είχε μόνο το a5 το xiaomi δε το είχε. Η αλήθεια είναι ότι εκεί που είχα καταλήξει κοντά στο xiaomi μπερδεύτηκα γιατί είναι πολύ όμορφο και με καλή οθόνη και κάμερα το α5. Θέλω να δω και το xiaomi από κοντά αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω και το α5 του 2017 αλλά δε ξέρω αν έχει μεγάλη διαφορά με το α5 2016 που να αξίζει το έξτρα 50αρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Έχετε εφαρμογή καιρού προεγκατεστημενη στο κινητό;;; Πάω ρυθμίσεις - εφαρμογές και βλέπω ότι υποτίθεται πως υπάρχει εφαρμογή καιρού. Αλλά ψάχνω στο app drower για να την χρησιμοποιήσω και δεν έχω εφαρμογή καιρού! Τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Άσχετο! Έχεις nougat? Έχει διαφορές στην εμφάνιση από την 6.0? Βάλε κανένα στιγμιότυπο οθόνης να δούμε τις αλλαγές όταν μπορέσεις Τι να πρωτοβάλω όλα είναι διαφορετικά. Μου πήρε σχεδόν μισή μέρα να βρώ πιο είναι που. Πάντως σ'αυτά που για μένα υστερούσε το διόρθωσαν. 1. Καλύτερο σήμα Wifi 2. Επιλογή γρήγορης ή μη φόρτισης 3. Δακτυλικό αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 (edited) Τι να πρωτοβάλω όλα είναι διαφορετικά. Μου πήρε σχεδόν μισή μέρα να βρώ πιο είναι που. Πάντως σ'αυτά που για μένα υστερούσε το διόρθωσαν. 1. Καλύτερο σήμα Wifi 2. Επιλογή γρήγορης ή μη φόρτισης 3. Δακτυλικό αποτύπωμαΕγώ από τότε που το πήρα δεν του έχω κάνει ενημέρωση λογισμικού γιατί βαριέμαι τις εργοστασιακες ρυθμίσεις μετά το update και το στήσιμο του κινητού ξανά από την αρχή..... Παλιότερα που είχα το lg g2 του πέρασα μεγάλο update χωρίς να το γυρίσω εργοστασιακες ρυθμίσεις και μου έβγαλε πρόβλημα στην φωτεινότητα της οθόνης. Κάτι δεν είχε "κατσει" καλά και ήθελε εργοστασιακες για να στρώσει. Αυτή είναι η nugat? Edited July 15, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Όχι αυτή είναι πολύ μικρή. Η nougat είναι 900κάτι mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konan1980 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Καλημέρα τελικά αξίζει η μετάβαση στην nougat η οχι; να μας πουν κάποιοι να ξέρουμε τα υπέρ και τα κατά αν υπάρχουν πχ διάρκεια μπαταρίας και άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Το εχω αγορασει στον πατερα μου αγορασμενο απο μεγαλη ελληνικη αλυσιδα. (Αρα μαλλον ελληνικη επισημη εισαγωγη) Καθε 2-3 μερες παταω για ελεγχο ενημερωσης και δεν μου βγαζει τιποτε. Δεν εχει βγει ακομη νουγκατ για τα ελληνικης εισαγωγης βρε παιδια. ? Μηπως δεν εμφανιζεται OTA και πρεπει να το συνδεσω στο pc με καποιο προγραμμα. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Το εχω αγορασει στον πατερα μου αγορασμενο απο μεγαλη ελληνικη αλυσιδα. (Αρα μαλλον ελληνικη επισημη εισαγωγη) Καθε 2-3 μερες παταω για ελεγχο ενημερωσης και δεν μου βγαζει τιποτε. Δεν εχει βγει ακομη νουγκατ για τα ελληνικης εισαγωγης βρε παιδια. ? Μηπως δεν εμφανιζεται OTA και πρεπει να το συνδεσω στο pc με καποιο προγραμμα. ? Γνωρίζεις το CSC σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Μόλις μούρθε κι εμένα η nougat και τη περιεργάζομαι.Οι διαφορές της εντοπίζονται κυρίως σε θέματα αισθητικής και λειτουργικότητας στο μενού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Και στης γυναικας μου ηρθε nougat σε συσκευη cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Την έχει και η κοπέλα μου εδώ και κάποιο καιρό, μέσω ΟΤΑ έγινε το update. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να την ξανακάνω εγκατάσταση για να κάτσει "καθαρά"? Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα της Samsung ή αρκεί επαναφορά από το menu? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Την έχει και η κοπέλα μου εδώ και κάποιο καιρό, μέσω ΟΤΑ έγινε το update. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να την ξανακάνω εγκατάσταση για να κάτσει "καθαρά"? Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα της Samsung ή αρκεί επαναφορά από το menu? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ολικη επαναφορα εργοστασιακων απο το μενου χωρις να κανεις επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Πορτογαλικο ακομα η 7αρα :( Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Γνωρίζεις το CSC σου?Απο το phone info βλεπω τα εξης: Firmware csc code: EUR Active csc code: EUR CSC country: SEGR/GR Original csc code: (εχει κενο δεν γραφει τιποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση για android 7.0 μέσω OTA. Της wind Ιταλίας αγορασμένο από kaizer Περίπου 10 μήνες πριν. Θα το κάνω μετά το σαββατοκύριακο. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts