Leonid111 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Η μπαταρια του μετα την πρωτη φορτιση ειναι στο 12% μετα απο 33 ωρες και 30 λεπτα χρηση,με λειτουργια οθονης 49% δηλαδη 5 ωρες και 48 λεπτα.Το μονο θεμα που μου κανει ειναι οτι μου βγαζει συνεχεια μη αναμενομενη αφαιρεση καρτας sd χωρις να την εχω βγαλει.Η καρτα ειναι της kingston.Μηπως να βαλω μια της samsung; Δοκίμασε μια άλλη κάρτα έτσι και αλλιώς. Το πρόβλημα κατά 99% είναι από τη κάρτα που έχεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δοκίμασε μια άλλη κάρτα έτσι και αλλιώς. Το πρόβλημα κατά 99% είναι από τη κάρτα που έχεις τώρα. Ευχαριστω και εγω αυτο ελεγα να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Καταλαβαίνω τι λες αλλά νομίζω ότι είναι άδικη η σύγκριση όχι κυρίως λόγω της διαφοράς χωρητικοτητας της μπαταρίας όσο ότι το lenovo έχει πάχος 9.3 και το Samsung 7.3 που είναι πολύ μεγάλη διαφορά αν σκεφτείς ότι η τάση σήμερα είναι λεπτές και κομψες συσκευές. Θεωρώ ότι έκανες πολύ καλή επιλογή φίλε μου. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια συσκευή με 4000 με μια αλλη με 2900 ετσι. Μιλάμε για αυτονόητα πράγματα και κοινή λογική. Κατα τα αλλα πιστεύω μέσα στον Μάρτιο θα προσεγγίσει τα 300 ευρω που εκει πιστεύω θα αποτελέσει λουκούμι πρόταση. Κυριοι, σας ειπα οτι καλομαθα απο αποψη αυτονομιας, οχι οτι υπαρχει θεμα συγκρισης :) Το εχω λατρεψει το Α5, μ αρεσει να το κραταω και να το δειχνω. Και δε μου χει προκαλεσει κανενα προβλημα χρησης, Edited February 15, 2016 by inactiveaccount20072016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Στο noled ειναι απαραιτητο να αναβουν και τα πληκτρα κατω απο την οθονη;Εχω βαλει πχ να αναβει η οθονη καθε 5 δευτερολεπτα αλλα εκτος απο το εικονιδιο εντος της οθονης μου αναβουν και τα πληκτρα απο κατω καθε φορα, κατι που αν ειναι ετσι δεν αξιζει καθως αυξανεται η καταναλωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Στο noled ειναι απαραιτητο να αναβουν και τα πληκτρα κατω απο την οθονη;Εχω βαλει πχ να αναβει η οθονη καθε 5 δευτερολεπτα αλλα εκτος απο το εικονιδιο εντος της οθονης μου αναβουν και τα πληκτρα απο κατω καθε φορα, κατι που αν ειναι ετσι δεν αξιζει καθως αυξανεται η καταναλωση! Η κατανάλωση του φωτισμού των πλήκτρων είναι αμελητέα. Μην αγχώνεσαι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Η κατανάλωση του φωτισμού των πλήκτρων είναι αμελητέα. Μην αγχώνεσαι..... Δε ξερω κατα ποσο αμελητεα θα ειναι αν ερθει καμια ειδοπιοηση την ωρα που κοιμαμε και αυτα αναβοσβηνουν 6-7 ωρες...:lol::p Παντως δε γινετε να απενεργοποιηθουν απο οτι καταλαβα ωστε να μην αναβουν μαζι με την οθονη ετσι; Γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Απο θηκη μηπως εχει δοκιμασει καποιος την s view;Αξιζει το πενηνταρικο;Πολυ πλαστικουρα για τοσα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Oταν το φορτιζετε, εχετε αυξηση θερμοκρασιας στη συσκευη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγω προσωπικά δεν παρατηρησα υπερθέρμανση.Ισα ισα το αντιθετο,δεν ζεσταίνεται καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγω προσωπικά δεν παρατηρησα υπερθέρμανση.Ισα ισα το αντιθετο,δεν ζεσταίνεται καθόλου Στη χρηση, καμια απολυτως αισθησης θερμανσης. Οταν φορτιζει μονο, αν παρατηρειτε καποια αυξηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Στη χρηση, καμια απολυτως αισθησης θερμανσης. Οταν φορτιζει μονο, αν παρατηρειτε καποια αυξηση. Αν δε κάνω λάθος, σε όλα τα κινητά όταν είναι στη διαδικασία φόρτισης αναπτύσεται μια θερμοκρασία, από πολύ μικρή έως κάπως αισθητή. Αν εννοείς παραπάνω από τέτοια επίπεδα ίσως χρειάζεται λίγο ψάξιμο, αν και νομίζω ότι δεν πρέπει να έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Η συσκευή ειναι πραγματικα φοβερή και η μπαταρια ειναι το πολυ δυνατό σημειο της. Εγω ξεχνάω που βάζω τον φορτιστή και τον ψάχνω...:lol: Μια τοσο λεπτή συσκευή με ενα πολυ νορμαλ βαρος και κυριως με τοσο μεγάλη οθωνη να κρατάει τόσες μερες εμένα μου αρκεί! Αφειστε που εχει και πολυ καλη κεραια... Εχω ανακαλύψει 4G σήμα της Wind σε πολλές περιοχές της Αθήνας και εντυπωσιαστικα πραγματικα. Δεν το περίμενα απο την wind.. 2 πραγματάκια δεν μου αρέσουν πολυ. 1. Η μη ύπαρξη led που οντως ειναι αρνητικό και 3 βδομάδες μετα ακομα δεν το εχω χωνέψει 2. Το οτι δεν σκρολαρει αυτόματα στην κορυφή της σελίδας άμα πατήσεις στο πανω μέρος της οθόνης. Πάντως όσοι θέλετε να την αγοράσετε για 350-400 ευρο πιστευω ειναι μακράν η καλύτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτά και ειδικά σε Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλημέρα. Χθες που το εβαλα για φορτιση αργησε παρα πολυ να φορτισει.Συγκεκριμενα απο το 9% στο 85% εκανε 2 ωρες και 20 λεπτα. WTF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 γνωρίζει κάποιος αν παίρνει 2 κάρτες σιμ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 γνωρίζει κάποιος αν παίρνει 2 κάρτες σιμ? Ευχαριστώ Δεν παίρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 γνωρίζει κάποιος αν παίρνει 2 κάρτες σιμ? Ευχαριστώ Πρόσεχε γιατί όλες οι demo συσκευές που έχω δει στα καταστήματα είναι δίκαρτες. Αυτό που έρχεται όμως στην Ελλάδα και θα σου πουλήσουν δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) Ρε παιδια φορτιζει γρηγορα το κινητο σας;Γιατι εμενα κανει 3 ωρες για πληρη φορτιση.Επισης η καρτα sim και η micro sd αποσυνδεονται συνεχεια.Μηπως να τους το παω πισω το κινητο; Edited February 19, 2016 by bikas4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ρε παιδια φορτιζει γρηγορα το κινητο σας;Γιατι εμενα κανει 3 ωρες για πληρη φορτιση.Επισης η καρτα sim και η micro sd αποσυνδεονται συνεχεια.Μηπως να τους το παω πισω το κινητο; Μάλλον να το πας πισω. Δεν ειναι φυσιολογικό ουτε το ενα ουτε το αλλο. Καραμπινάτο ελαττωματική συσκευή σου έκατσε. Μην καθυστερείς πολυ μην χάσεις και το DOA. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Παιδια εχω παρει το εν λογω κινητο εδω και μια βδομαδα. Μεσα σε αυτο το διαστημα μου εχει κανει 3 επανακινισεις μονο του και μου εσβησε στα καλα καθουμενα μονο του σε πληρη φορτωσει ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Παιδια εχω παρει το εν λογω κινητο εδω και μια βδομαδα. Μεσα σε αυτο το διαστημα μου εχει κανει 3 επανακινισεις μονο του και μου εσβησε στα καλα καθουμενα μονο του σε πληρη φορτωσει ξερει κανεις γιατι? Κανε ενα hard reset μηπως στρωσει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον να το πας πισω. Δεν ειναι φυσιολογικό ουτε το ενα ουτε το αλλο. Καραμπινάτο ελαττωματική συσκευή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μάλλον να το πας πισω. Δεν ειναι φυσιολογικό ουτε το ενα ουτε το αλλο. Καραμπινάτο ελαττωματική συσκευή σου έκατσε. Μην καθυστερείς πολυ μην χάσεις και το DOA. Επειδη κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ καλο κινητο και επειδη ειμαι απο αυτους που δεν θα ασχοληθουν περαιτερω του εκανα ενα hard reset μηπως και συνελθει.Αν δεν...κραξιμο στην samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδια τι ειναι το hard reset τι ακριβως κανει και πως γινεται Παντελως ασχετος ....βεβαια οσο ζει κανεις μαθαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδια τι ειναι το hard reset τι ακριβως κανει και πως γινεται Παντελως ασχετος ....βεβαια οσο ζει κανεις μαθαινει. Διάβασε εδώ φίλε μου http://www.smartmobilephonesolutions.com/content/difference-between-soft-reset-and-hard-reset-on-mobile-phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas4 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Φιλε ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Στο 34% που ηταν η μπαταρια φουλαρισε σε 45 λεπτα περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts