filosofos77 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Roid_rage said: Έχω σεταρει ένα RN3 φίλου (ξεκλειδωμα+ ελληνική ρομ), όμως αρνείται να ξεκινήσει. Στις εισαγωγικές οθόνες, μετά το miui welcome, επιλογή wifi, γλώσσα, Google account και όροι χρήσης, εκεί που βάζεις miui account βγάζει σφάλμα, δοκίμασα με Sim ή χωρίς, με wifi, με data, με ελληνικά και αγγλικά, σε διαφορετικό wifi, δεν ανοίγει με τίποτα. Παίζει τίποτα άλλο; Βαλε μια πιο παλιά Ρομ,(πχ Οκτωβρίου). Ανάλογο θέμα είχα όταν πήγα αρχές του χρόνου να του ξαναπέρασω miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Τελικα ναι, εβαλα μια παλια και οκ. Απιστευτο να ειναι μη λειτουργικες οι ρομ.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 αν φλασάρω twrp μέσω adb θα χαθούν τα δεδομένα?Μόνο twrp τίποτα άλλο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 johny_pl said: αν φλασάρω twrp μέσω adb θα χαθούν τα δεδομένα?Μόνο twrp τίποτα άλλο. Λογικά όχι γιατί είναι το recovery partition και όχι το data ή το internal αυτό που φλασάρεις. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο της γυναίκας μου.Εχει την επίσημη global developer, πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα προβλήματα ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim και γράφει κανένα δικτυο.Η κάρτα sim είχε τοποθετηθεί την ημέρα της αγοράς στην θεση 1 και δεν είχε ξαναβγεί από τότε για να υποθέσω φθορά από τα βάλε βγάλε.Στην συνέχεια η κάρτα μπήκε στην θέση 2 και δολυλεψε για λίγες ώρες και πάλι το ίδιο.Επανεκίνηση τοποθέτηση στην θέση 1 απενεργοποίηση της αυτόματης εύρεσης δικτύου ξαναενεργοποίηση και το τηλέφωνο δολυλεψε για 2 ημέρες σήμερα πάλι τα ίδια.Εχετε κάτι να προτείνετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 babisa said: Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο της γυναίκας μου.Εχει την επίσημη global developer, πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα προβλήματα ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim και γράφει κανένα δικτυο.Η κάρτα sim είχε τοποθετηθεί την ημέρα της αγοράς στην θεση 1 και δεν είχε ξαναβγεί από τότε για να υποθέσω φθορά από τα βάλε βγάλε.Στην συνέχεια η κάρτα μπήκε στην θέση 2 και δολυλεψε για λίγες ώρες και πάλι το ίδιο.Επανεκίνηση τοποθέτηση στην θέση 1 απενεργοποίηση της αυτόματης εύρεσης δικτύου ξαναενεργοποίηση και το τηλέφωνο δολυλεψε για 2 ημέρες σήμερα πάλι τα ίδια.Εχετε κάτι να προτείνετε τι μπορεί να φταίει; Για δοκίμασε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Σε ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα σας πω το αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Για να πάω από 8.0.1 της miui.gr σε 8.2.4 global stable μπορώ μέσω twrp ή υπάρχει κίνδυνος κλειδώματος του bootloader? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Καλησπέρα παιδες, Από τότε που έκανα αναβάθμιση από MIUI 7 σε MIUI 8.6 XTRV 7.6.10 BETA δεν καταγράφεται τιποτα. Προσπάθησα μεσω allow permissions αλλα και παλι τιποτα. Κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανένας πως βάζουμε xposed στις τελευταίες dev ή την τελευταία stable; Μου βγάζει ερρορ ενώ στις πιο παλιες εκδόσεις εμπαινε κανονικά. Άλλαξε τίποτα; Το κλείδωσαν για τις καινούργιες; Τι έχει γίνει; Βοήθεια παρακαλώ. Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 liakosele said: Για να πάω από 8.0.1 της miui.gr σε 8.2.4 global stable μπορώ μέσω twrp ή υπάρχει κίνδυνος κλειδώματος του bootloader? Η 8.0 ειναι android 5 ενώ η 8,2 ειναι android 6. Πολύ πιθανόν να κλειδωσει . Υπάρχει βέβαια και άλλο θέμα , να μην μπορείς να μπεις στο mi account σου οπότε θα σου πρότεινα μετάβαση με miflash και μετά ξανα πέρασμα Ελληνικής. Δες αν έχεις άδεια ακόμη για ξεκλείδωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 καλησπερα, θελω να δωσω το κινητο, παω για αναβαθμιση σε ανωτερο λεβελ. επειδη μου ζητησε φιλος θελω να ρωτησω τα εξής. φοραει την ελληνικη 8.1.1.0 απο το διπλανο φορουμ. ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να σβησω, διαγραψω τα παντα και να παραδωσω το κινητο χωρις θεματα (miaccount κτλ) στον επομενο κατοχο του? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 sakkouk said: καλησπερα, θελω να δωσω το κινητο, παω για αναβαθμιση σε ανωτερο λεβελ. επειδη μου ζητησε φιλος θελω να ρωτησω τα εξής. φοραει την ελληνικη 8.1.1.0 απο το διπλανο φορουμ. ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να σβησω, διαγραψω τα παντα και να παραδωσω το κινητο χωρις θεματα (miaccount κτλ) στον επομενο κατοχο του? ευχαριστω Πρώτα διαγράφεις ο,τι λογαριασμό έχεις στο κινητό (και το miaccount), απενεργοποιείς το Find Device και με το Mi flash περνάς μια fastboot με την επιλογή να κλειδώσει και ο bootloader (νομίζω flash all & lock). Αν θες να του αφήσεις την Ελληνική ROM, κάνεις τα ίδια μέχρι το find device, μετά μπαίνεις TWRP, πας wipe, advanced wipe, τικάρεις cache/dalvik cache, data, internal storage και σέρνεις δεξιά εκεί που λέει "Swipe to wipe" ή κάτι ανάλογο, θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 oraiustepe said: Καλησπέρα. Γνωρίζει κανένας πως βάζουμε xposed στις τελευταίες dev ή την τελευταία stable; Μου βγάζει ερρορ ενώ στις πιο παλιες εκδόσεις εμπαινε κανονικά. Άλλαξε τίποτα; Το κλείδωσαν για τις καινούργιες; Τι έχει γίνει; Βοήθεια παρακαλώ. Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Καλησπέρα, εγινε αλλαγή του xposed απο τις πρωτες dev του Ιουνίου, πρεπει να περάσεις την εκδοση 87.1. μπορείς να την βρεις απο εδώ. Δοκιμασμένο , εχω την 7.7.6 με τo xposed 87.1 και ολα δουλευουν ρολόι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 υπάρχει ρομ χωρίς κανένα bug και να έχει καλές αναβαθμίσεις?και ελληνικά? ευχαριστώ!!!ο bootloader είναι ξεκλείδωμένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 markosch said: υπάρχει ρομ χωρίς κανένα bug και να έχει καλές αναβαθμίσεις?και ελληνικά? ευχαριστώ!!!ο bootloader είναι ξεκλείδωμένος. Official Global Dev & Official Global Stable. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) anna2 said: Official Global Dev & Official Global Stable. ενα λίνκ? τι διαφόρές έχουν σε ευχαριστώ! αν λες για την Kenzo έχει θέμα με την αναβαθμίσεις αυτήν έχει το κιν. Edited July 12, 2017 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 markosch said: ενα λίνκ? τι διαφόρές έχουν σε ευχαριστώ! αν λες για την Kenzo έχει θέμα με την αναβαθμίσεις αυτήν έχει το κιν. link?δεν το βρίσκω!! :p :wacko: θέλω την stable Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 markosch said: link?δεν το βρίσκω!! :p :wacko: θέλω την stable οκ μια χαρά την βρήκα στο 1ο post kenzo ή special edition? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 markosch said: οκ μια χαρά την βρήκα στο 1ο post kenzo ή special edition? Έχεις το kenzo, το kate ή το SE? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 paraskevasnp said: Καλησπέρα, εγινε αλλαγή του xposed απο τις πρωτες dev του Ιουνίου, πρεπει να περάσεις την εκδοση 87.1. μπορείς να την βρεις απο εδώ. Δοκιμασμένο , εχω την 7.7.6 με τo xposed 87.1 και ολα δουλευουν ρολόι. Εισαι τεράστιος...Επιτέλους δουλεύει xposed σε καινουργιες miui οι οποίες επιτέλους είναι πολυ γρηγορες...καμία σχεση με την stable 8.1.6 που είχα...εβαλα την τελευταία global developer fastboot...Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 mclound said: Έχεις το kenzo, το kate ή το SE? το kenzo....!!!!! κατέβασα την ρομ stable από το en.miui. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Καλησπέρα παίδες Απο οτι έχω διαβάσει γίνεται να κατεβάσω dev rom και να τον βάλω στον updater? Είμαι με global stable και δεν έχω ιδέα απο dev rom. Και για όποιον έχει δοκιμάσει και τα δύο ποιο έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και απόδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Γειά.... Είμαι με global dev και εχω προσέξει οτι δεν δουλεύει η περιστροφή της οθόνης σε landscape . Εννοείται ότι εχω πατήσει το κουμπάκι και εχω κάνει επανεκκίνηση. Πως θα ελέγξω αν είναι hardware η software πρόβλημα? Ευχαριστώ Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 dskopa said: Γειά.... Είμαι με global dev και εχω προσέξει οτι δεν δουλεύει η περιστροφή της οθόνης σε landscape . Εννοείται ότι εχω πατήσει το κουμπάκι και εχω κάνει επανεκκίνηση. Πως θα ελέγξω αν είναι hardware η software πρόβλημα? Ευχαριστώ Πήγαινε στο about phone και πάτα μερικές φορές πάνω στις πληροφορίες του kernel για να σε πάει στο μενού των test. Δες μήπως έχει εκεί κάτι για περιστροφή ή γυροσκόπιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts