Keepkouking Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Θέλω να αγοράσω ένα φορτιστη όπως αυτόν http://www.ebay.com/itm/152374344526?redirect=mobile θα δουλέψει σωστά ή δε θα φορτίζει το κινητό σαν τον γνήσιο; κοιτα το καλα πρωτα νομιζω είναι μόνο το καλώδιο με το μαγνητικο plug. δεν εμπεριέχει charger στο πακέτο Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Το ίδιο μου συνέβη καί εμένα πού πέρασα σε ένα φίλο πού τού ήρθε με κινεζορομ. Του πέρασα μία παλιά stable και μετά πήρε 2 αναβάθμισης ota αλλά όχι την 8.1.1.0 που έχει ελληνικα Το δικό σου είναι με 3GBram η 2? 3gb ram αλλά η international edition. Ακόμα δε μου βγάζει την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 κοιτα το καλα πρωτα νομιζω είναι μόνο το καλώδιο με το μαγνητικο plug. δεν εμπεριέχει charger στο πακέτο καλά αυτό είναι λεπτομέρεια, εχω βρεί κι άλλα. To θέμα είναι θα φορτίζει σωστά, ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Εχει κανεις θεμα με το fb messenger στην official 8.1.1.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πρωτα για την τιμή που το πουλά είναι ακριβό (16gb). Απο την αλλη αν προσεξεις λίγο στις διαστάσεις αυτό δεν είναι το international (152mm) αλλά αλλά το μοντέλο που έχουμε όλοι μας εδώ,το kenzo(150mm).Εκτός άν έχουν κάνει λάθος στα όσα γράφουν. Αρα αν θες με τo international με την 800αρα μπάντα και τα συναφή κοιτάς το link που έδωσε ο φίλος πιο πριν και μιλάς στο διπλανό θέμα του international. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να μην εχεις ΠΟΤΕ κρασάρισμα στην LineageOS αλλά και εν μέρη καλη φωτογραφία δοκίμασε lgcamera,snap camera και σαν τέλος Cameringo.Ψαξτες.. Όσο για την lgcamera την είχα "πειραγμενη" σαν pro version όπου έδινε φωτογραφίες σούπερ αλλά σε αυτό το μοντέλο ποτε δε μου δούλεψε έτσι,ίσως λογο του CPU.Στο RN2 αν και με αλλο φακό ήμουν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Υπάρχει εφαρμογή που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της nougat στο κινητό μας τόσο εύκολα; θα την ξέραμε όλοι.. Σίγουρα κάποιο κρασαρισμα θα κάνει ακόμα. Προς το παρόν είμαι με miui εδώ και ένα διάστημα μιας και περιμένω να φτιαχτεί τουλάχιστον το Screen cast που χρησιμοποιώ συχνά προτού ξαναπάω. Δεν θέλω να πάω σε Cm μιας και έχουν πεθάνει πλέον. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της nougat στο κινητό μας τόσο εύκολα; θα την ξέραμε όλοι.. Σίγουρα κάποιο κρασαρισμα θα κάνει ακόμα. Προς το παρόν είμαι με miui εδώ και ένα διάστημα μιας και περιμένω να φτιαχτεί τουλάχιστον το Screen cast που χρησιμοποιώ συχνά προτού ξαναπάω. Δεν θέλω να πάω σε Cm μιας και έχουν πεθάνει πλέον. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Δεν επιμενω .. αν και τα ειχαμε πει και παλι με τις 7. Αλλά όσο τις δούλεψαν πριν σαν cm αλλά και τώρα με το νεο όνομα δυο απο τις τρείς παίζουν χωρίς θέμα και η πρώτη σε βίντεο μια χαρά. Το σίγουρο είναι έχουν αλλά κουλα που θα δεις σε όλη τη Ρομ και όχι μονο στη κάμερα, που όλα αυτά θέλουν δουλειά πολύ ακόμα.:wacko: Για πες επαναφορά καθαρό φλασαρισμα με το εργαλείο ή καρφωσες απο πανω μέσω twrp την ελληνική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Δεν επιμενω .. αν και τα ειχαμε πει και παλι με τις 7. Αλλά όσο τις δούλεψαν πριν σαν cm αλλά και τώρα με το νεο όνομα δυο απο τις τρείς παίζουν χωρίς θέμα και η πρώτη σε βίντεο μια χαρά. Το σίγουρο είναι έχουν αλλά κουλα που θα δεις σε όλη τη Ρομ και όχι μονο στη κάμερα, που όλα αυτά θέλουν δουλειά πολύ ακόμα.:wacko: Για πες επαναφορά καθαρό φλασαρισμα με το εργαλείο ή καρφωσες απο πανω μέσω twrp την ελληνική? Το εργαλείο κυριολεκτικά δεν το έχω δουλέψει ποτέ :p δεν το έχω καν στο PC μου. Απλά πήγα με twrp και πέρασα την ρομ μετά από Wipe data cache και dalvik cache. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grint Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Ψάχνω λοιπόν τα μαγαζιά που είναι εξουσιοδοτημένα για να μην έχω θέμα... Και πέφτω πάνω σε αυτό: https://www.welcomestores.gr/index.php?route=product/product&product_id=638 Αν προσέξετε τις διαστάσεις σε παραπέμπουν στην international έκδοση. Κατά τα άλλα εγώ πιστεύω ότι έχουν κάνει λάθος και εννοούν το kenzo. Θα τους ρωτήσω και ελπίζω να ξέρουν... Αλλά ως τότε είπα να το αναφέρω μήπως κανείς έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα, γνωρίζει ή μπορεί να βγάλει άκρη από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικα. Ευχαριστώ. Edited January 27, 2017 by grint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarryAllen Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 καλησπέρα. κάτοχος της συσκευής από Αύγουστο και σήμερα παρουσίασε το εξής πρόβλημα: όποτε πάω να βγάλω μια φωτογραφία πατώντας το εικονίδιο της κάμερας δεν ανοίγει η κάμερα και μου βγάζει το μήνυμα still cant connect to camera try restarting your device. του εχω κάνει πολλα restart και δεν έχει φτιάξει ακόμα. ελπίζω να μην είναι θέμα hardware. τι μπορώ να κάνω? είμαι με global official και δεν εχω κανει το τελευταιο update ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εχει κανεις θεμα με το fb messenger στην official 8.1.1.0; αν εννοείς αυτο το σπαστικό που κολλάει απιστευτα ενω πληκτρολογεις μήνυμα και αργεί σε σπαστικο βαθμο, τοτε ειναι θεμα εφαρμογης.. κι εμενα το κανει με την 6.8.11 και στον αδερφο μου που εχει huwaei... να δω ποτε θα βγαλουν update.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Το messenger είναι ο καρκίνος όλων των κινητών παιδιά.. Οποιοδήποτε πρόβλημα γύρω από αυτή την εφαρμογή είναι πρόβλημα της ίδιας της εφαρμογής ΠΆΝΤΑ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Αντε κ nougat http://m.gsmarena.com/nougatpowered_xiaomi_redmi_note_3_pro_spotted_on_gfxbench-news-23039.php Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Αντε κ nougat http://m.gsmarena.com/nougatpowered_xiaomi_redmi_note_3_pro_spotted_on_gfxbench-news-23039.php 5.7 ιντσες γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) καλησπέρα. κάτοχος της συσκευής από Αύγουστο και σήμερα παρουσίασε το εξής πρόβλημα: όποτε πάω να βγάλω μια φωτογραφία πατώντας το εικονίδιο της κάμερας δεν ανοίγει η κάμερα και μου βγάζει το μήνυμα still cant connect to camera try restarting your device. του εχω κάνει πολλα restart και δεν έχει φτιάξει ακόμα. ελπίζω να μην είναι θέμα hardware. τι μπορώ να κάνω? είμαι με global official και δεν εχω κανει το τελευταιο update ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ...με άλλες εφαρμογές κάμερας δουλεύει;...αν δοκίμασες και λύσεις "καθαρισμού" cache ή/και data και εν ανάγκη "καθαρής" εγκατάστασης official rom μέσω fastboot και δεν είδες αποτέλεσμα...υπάρχει η πιθανότητα να έχει π.χ. λόγω πτώσης ή χτυπήματος να έχει "αποσυνδεθεί" η καλωδιοταινία σύνδεσης της κάμερας...θα μπορούσες να το τσεκάρεις...κάποιοι επίσης έχουν αναφέρει ότι αν πιέσουν την πίσω κάμερα την ώρα χρήσης της εφαρμογής μπορει να επανέλθει...πάντως είναι ένα συχνά αναφερομένο πρόβλημα στα Xiaomi... Edited January 28, 2017 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Κάποια καλύτερη τιμή από 158$ πέρα από vickmall παίζει για το κινητο? Αναφέρομαι είτε στην silver είτε στην grey έκδοση... http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Λοιπόν παιδιά το τηλέφωνο ήρθε στα χέρια μου. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, θα ήθελα ωστόσο να ρωτήσω μερικά πράγματα. 1. Το τηλέφωνο δυσκολεύεται να συγχρονίσει άμεσα τις επαφές από λογαριασμό hotmail. 2. Θα ήθελα να μου προτείνετε ποια κάρτα μνήμης να πάρω που να συνεργάζεται σωστά με το κινητό. 3. Αν υπάρχει δωρεάν τρόπος να περάσω τα sms από windows phone. Η εφαρμογή vmg converter που βρήκα δεν το κάνει δωρεάν. Επανέρχομαι και με άλλες ερωτήσεις, εξοπλιστείτε με υπομονή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Καλημέρα σας , θα ήθελα την βοήθεια για ένα θέμα που έχω με το κινητό. Έχω το κινητό εδώ και 3-4 μήνες και όταν μου ήρθε είχε μία unofficial roam .. καθώς άλλαξα roam κάτι έκανα λάθος και έχω μία roam μου έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα (8.1.1.0).. Δεν είχα χρόνο να το ψάξω και το άφησα έτσι για μεγάλο διάστημα αλλά χρειάζομαι τα ελληνικά στο κινητό γιατί δεν μπορώ να διαβάσω άρθρα που είναι απαραίτητα στην δουλειά μου! Θα ήθελα την βοήθειά σας πως να βάλω τα ελληνικά στο κινητό ! (Θα ήταν καλό να έχω λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα από roots). Ευχαριστώ για τον χρονο σας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Ρίξτε και μια ματιά στο 1ο ποστ παιδιά και θα σας λυθούν πολλές απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarryAllen Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 ...με άλλες εφαρμογές κάμερας δουλεύει;...αν δοκίμασες και λύσεις "καθαρισμού" cache ή/και data και εν ανάγκη "καθαρής" εγκατάστασης official rom μέσω fastboot και δεν είδες αποτέλεσμα...υπάρχει η πιθανότητα να έχει π.χ. λόγω πτώσης ή χτυπήματος να έχει "αποσυνδεθεί" η καλωδιοταινία σύνδεσης της κάμερας...θα μπορούσες να το τσεκάρεις...κάποιοι επίσης έχουν αναφέρει ότι αν πιέσουν την πίσω κάμερα την ώρα χρήσης της εφαρμογής μπορει να επανέλθει...πάντως είναι ένα συχνά αναφερομένο πρόβλημα στα Xiaomi... ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. προς το παρόν μετά από μερικές επανεκκινήσεις το πρόβλημα διορθώθηκε. πάντως η κάμερα δεν άνοιγε ούτε μέσω άλλων εφαρμογών και επίσης πριν crashαρει μου έβγαζε κάτι περίεργα χρώματα. τώρα όμως όλα καλά. πάντως ενημερωτικά για να ξέρω σε περίπτωση εσωτερικής βλάβης (καλωδιοταινίας όπως λες και εσύ) τι κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Παιδιά έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο του handsfree... Όταν κάνω μια κλήση, ο συνομιλητής μου με ακούει μονάχα από το μικρόφωνο του τηλεφώνου κ όχι από αυτό του handsfree... Έχω δοκιμάσει με 2-3 ακόμη ακουστικά αλλά το πρόβλημα παραμένει..! Επίσης έχω περάσει τουλάχιστον 5 διαφορετικές ρομ αλλά κ πάλι το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει... Λίγο που έψαξα βρήκα σαν προσωρινή λύση να "κουμπώνω" 'απότομα' κ όχι 'μαλακά' τα ακουστικά... Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό είναι ότι καλύτερο! Υπάρχει κάποια μόνιμη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Μήπως εχει σκουπιδακια και δεν πατάει καλα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Μήπως εχει σκουπιδακια και δεν πατάει καλα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν νομίζω να φταίει κάτι τέτοιο... Το ίδιο πρόβλημα άλλωστε έχω διαβάσει ότι το έχουν πολλοί..! Απλώς δεν ξέρω πως λύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Ένας από τους λόγους που δεν γυρνάω σε official stable miui, τώρα που έχει εξελληνιστεί πλήρως, είναι το μεγάλο φάουλ* της xiaomi να προ-φορτώσει όλες τις πιθανές (και απίθανες) google apps που μπορείς να φανταστείς και μάλιστα αφαίρεσε και την επιλογή να τις κάνεις disable ή delete. Με αποτέλεσμα εκτός του ότι πιάνουν πολύ χώρο, μερικές τρέχουν στο παρασκήνιο δεσμεύοντας πόρους, χωρίς να τις χρειάζεσαι καν. Βρήκα αυτό το βίντεο που δείχνει πως μπορείς να τις κάνεις disable,χωρίς root. https://www.youtube.com/watch?v=1ovMPJJR__0 *και να σκεφτείς ότι είμαι google apps fanboy:lol: αλλά μέχρι και στα google pixel έχεις την δυνατότητα να κάνεις disable τις gapps. Edited January 30, 2017 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δυστυχώς σε εμένα δεν δούλεψε ή απενεργοποίηση των εφαρμογών σύμφωνα με το βιντεάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bii Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο του handsfree... Όταν κάνω μια κλήση, ο συνομιλητής μου με ακούει μονάχα από το μικρόφωνο του τηλεφώνου κ όχι από αυτό του handsfree... Έχω δοκιμάσει με 2-3 ακόμη ακουστικά αλλά το πρόβλημα παραμένει..! Επίσης έχω περάσει τουλάχιστον 5 διαφορετικές ρομ αλλά κ πάλι το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει... Λίγο που έψαξα βρήκα σαν προσωρινή λύση να "κουμπώνω" 'απότομα' κ όχι 'μαλακά' τα ακουστικά... Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό είναι ότι καλύτερο! Υπάρχει κάποια μόνιμη λύση; Και εγώ έτσι το αντιμετωπίζω. Κοφτό και απότομο κούμπωμα των hands free. Διάβασα όμως ότι πολλοί το έλυσαν με την εφαρμογή SoundAbout. Δες το και ότι σου ταιριάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts