Jump to content

BarryAllen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BarryAllen

  1. Καλησπέρα στην παρέα, Δεν έχω κάποιο θέμα με την μπαταρία αλλά μου κινεί αρκετά την περιέργεια το γεγονός ότι στα battery usage stats εμφανίζεται ένα ποσοστό κατανάλωσης 9-16% περίπου από το other. Είναι φυσιολογικό αυτό? Να σημειώσω ότι δεν έχω μπει σε διαδικασία root ούτε καν απλού debloating. Οπότε όλες οι κινεζοεφαρμογές είναι ακόμα μέσα (δεν ξέρω αν επηρεάζει βέβαια αυτό).
  2. Έχεις βάλει και το προστατευτικό κάμερας? Και αν ναι επιρεάζει καθόλου τις λήψεις? Επίσης η ringke που πήρες προστατεύει το κινητό από όποια όψη και αν το έχεις?
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
  4. Άντε με έπισες βρε σατανά :lol: το παρηγγειλα. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω για όποιον έχει δοκιμάσει τις θήκες Spigen και Ringke Fusion X κατά πόσο εμποδίζουν στα gestures.
  5. Απλός, λιτός και απέρριτος. :lol: :lol: Αν και θα ήθελα κάποιο επιχείρημα σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
  6. Καλησπέρα στην παρέα Εδώ και καιρό σκέφτομαι να κάνω την αγορά του Poco F2 Pro μιας και και από αυτά που βλέπω και ακούω πρόκειται για συσκευάρα. Και ενώ σήμερα ήμουν ΕΤΟΙΜΟΣ να κάνω την αγορά έπεσε στην αντίληψη μου το Realme X2 Pro το οποίο έχει σε παρόμοιο κόστος 90Hz Refresh, καλύτερο ηχείο, κατά αρκετούς καλύτερη κάμερα με μόνη διαφορά τον sd 855+ ενώ σε θέματα μπαταρίας, oled, charging κλπ είναι αρκετά παρόμοιες οι δύο συσκευές. Ζητώ συγνώμη αν είμαι offtopic αλλά θα εκτιμούσα πάρα πολύ μία προσέγγιση από τους γκουρού το forum. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  7. Καλησπέρα στην παρέα. Ζητώ συγνώμη αν επαναλαμβάνω ερώτηση που έχει απαντηθεί στο παρελθόν. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ το Mi 9T Pro σε καμιά λογική τιμή. Γνωρίζω ότι έχει σταματήσει η παραγωγή απλά λέω μήπως έχει μάθει κάποιος από τους γκουρού του forum καμία πληροφορία που μου έχει διαφύγει. Διαφορετικά να παραγγείλω το Mi 9T το 'σκέτο' (μιας και το Poco F2 Pro δεν το βλέπω να κατεβαίνει τα 400 σύντομα). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  8. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Από ότι φαίνεται μάλλον θα προτιμήσω το Skroutz.
  9. Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση επειδή σκέφτομαι να γοράσω το κινητό και κοιτάω λίγο τα μαγαζιά. Από GIZTOP έχει κανείς εμπειρίες να μοιραστεί? Να το προτιμήσω επειδή έχει και καλή τιμή ή θα φάω τα μουτρα μου? Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων.
  10. Για μας που μας πηρε ο υπνος και δεν προλαβαμε το Mi 9T Pro οταν ηταν κάτω απο 300 να ελπίζουμε ότι θα δούμε ποτε το Poco F2 Pro σε αντίστοιχη τιμή ή να θεωρώ τον εαυτό μου πολύ....αισιόδοξο?
  11. Σε ευχαριστω πολύ για τη συμβουλη. Θα ψάξω για το κουπόνι που ανέφερες. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι πιο ακριβό από Bangood.
  12. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Νομίζω με έπισες. Βέβαια στο link που έστειλα δεν διεκρινίζει ποια ROM φοράει ας ελπίζουμε ότι θα είναι η global :innocent: Επίσης κάτι αλλο που θέλω να ρωτήσω. Θυμάμαι παλιά στο Redmi Note 3 Pro υπήρχε διαφορά ανάμεσα στη Global ROM και στη Multi (εκ των οποίων η δεύτερη παρόλο που είχε ελληνικό μενού παρουσίαζε ΑΡΚΕΤΑ bugs οπότε και δεν την προτιμούσαν οι γκουρου του forum) παιζει πάλι τέτοιο θέμα εδώ? Δηλαδη υπάρχει περίπτωση τα skroutzομάγαζα να στέλνουν τα προιόντα με άλλη ROM εκτός της Global της μαμισιας?
  13. Έχετε απόλυτο δίκιο. Για παράδειγμα όμως στο skroutz το έχει και στα 260 εδώ https://www.gmobile.gr/xiaomi-mi-9t-dual-6gb-64gb-carbon-black-eu (και δώρο αντισηπτικό :lol:) αν και δεν αναφέρει αν είναι global version. Οπότε σκεφτόμουν να το πάρω από gearbest γιατι μαζί με θήκες τζαμακια και την εκπτωση του gear πάνω κάτω τα ίδια έρθουν και η αλήθεια είναι ότι τα κινέζικα τα εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο από τα skroutzομάγαζα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Τι προτείνετε?
  14. Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi 9T (μιας και τo Pro πλέον έχει ξεφύγει λίγο από θέμα τιμής). Η έρευνα αγοράς με οδήγησε https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_3009823191515684.html?wid=2000001 global version 64αρα στα 280 ευρώ από gearbest. Το συστήνει κανείς το συγκεκριμένο κατάστημα? Έχω να κάνω αγορά από κίνα από εποχές Redmi Note 3 Pro από Vickmall :( οπότε έχω μείνει λίγο πίσω. Οποιαδήποτε πληροφορία η πρόταση που πρέπει να προσέξω για το συγκεκριμένο μοντέλο και το συγκεκριμένο κατάστημα ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  15. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. προς το παρόν μετά από μερικές επανεκκινήσεις το πρόβλημα διορθώθηκε. πάντως η κάμερα δεν άνοιγε ούτε μέσω άλλων εφαρμογών και επίσης πριν crashαρει μου έβγαζε κάτι περίεργα χρώματα. τώρα όμως όλα καλά. πάντως ενημερωτικά για να ξέρω σε περίπτωση εσωτερικής βλάβης (καλωδιοταινίας όπως λες και εσύ) τι κάνω??
  16. καλησπέρα. κάτοχος της συσκευής από Αύγουστο και σήμερα παρουσίασε το εξής πρόβλημα: όποτε πάω να βγάλω μια φωτογραφία πατώντας το εικονίδιο της κάμερας δεν ανοίγει η κάμερα και μου βγάζει το μήνυμα still cant connect to camera try restarting your device. του εχω κάνει πολλα restart και δεν έχει φτιάξει ακόμα. ελπίζω να μην είναι θέμα hardware. τι μπορώ να κάνω? είμαι με global official και δεν εχω κανει το τελευταιο update ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  17. εσένα αυτή η διαδικασία σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα??? μήπως είναι πιο ασφαλές με miflash??? γιατί σκέφτομαι να πάω από global stable 8 σε global stable 7 (λόγω drain και υπερθέρμανσης) και δεν θέλω να μπλέκω με miflash κλπ γιατί δεν το έχω το άθλημα επισης είμαι με κλειδωμένο bootloader
  18. Ερώτηση: Είμαι με MUI 8, γίνεται να δω για πόσο χρόνο θα κρατήσει η μπαταρία όπως πριν με το ΜUI 7 και επίσης τι ακριβώς σου δείχνει το usage time?? Ακόμα κάθε βράδυ απενεργοποιώ τελείως τη συσκευή. μπορεί αυτό να τη βλάψει σε κάποιο βαθμό? γιατί διάβασα σε ένα site ότι κάτι παίζει ή πρόκειται περί ανοησίας?? Τέλος γιατί με την MUI 8 το android είναι γύρω στο 21% ενώ πριν με την 7 ήταν στο 10%?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  19. οι φωτο αυτές είναι τραβηγμένες με SD camera???
  20. τι γίνεται ρε παιδιά με την 8???? Με την 7 το android "έτρωγε" γύρω στο 10% μπαταρία και τώρα με την 8 είναι στο 20%
  21. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
  22. κάτι τελευταίο την 7.5.3.0 που μπορώ να την βρώ???
  23. αν το κάνω με τη σίγουρη λύση που προτείνεις θα χαθούν τα πάντα από gapps και λοιπές εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει?? δεν έχω ξανασχοληθεί με flash για αυτο και ρωτάω
  24. πια διαδικασία ακολουθώ για να πάω από την 8 στην 7.5.3.0 γνωρίζοντας ότι είμαι με stable global και έχω κλειδωμένο bootloader??
  25. δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος! επιπλέον δεν μου αρέσει τόσο και το γραφικό της περιβάλλον. μικρά εικονίδια, κλπ κλπ για να μην τα πολυλογώ θα ήθελα να μου πείτε πια διαδικασία ακολουθώ για να πάω από την 8 στην 7.5.3.0 γνωρίζοντας ότι είμαι με stable global και έχω κλειδωμένο bootloader
×
×
  • Create New...