geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δειχνει να δουλεύει τωρα άλλαξα σε Ελληνικα κ ολλα καλα το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει? Στην νέα developer ρομ το δαχτυλικό το ορίζεις με την Aγγλική γλώσσα..Καλημέρα, Ηρθε επιτελους ,το παραλαμβανω σημερα, παρηγγειλα με Official Global Rom,(προτιμω να ασχοληθώ οσο λιγοτερο μπορω με το κινητο),από οσα εχω διαβασει στο θεμα,οτι update υπαρχει, θα κατεβαινει ota. Το θεμα είναι,οταν προχωραω σε καποιο update χρειαζεται να γινεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων κ.τ.λ? Λογικα θα δουλευει ετσι ,out of the box χωρις θεματα με αυτή τη ρομ και ξεκιναω να περναω εφαρμογες κανονικα? Δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο... κάνε τα update κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Και πάλι δεν άλλαξε κάτι... Αλλάζουν τα εικονίδια αλλά όχι και η γραμματοσειρά. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Πήγαινε ρυθμίσεις- Γραμματοσειρές συστήματος και κατέβασε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Με ποια εφαρμογή; Photomatix Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Με της επαφές τι γίνεται ; Αν της βάλω στην σιμ θα μεταφερθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Photomatix Pro το χρησιμοποιεις για επεξεργασια των εικονων απο την καμερα;;; στο google play ποια εφαρμογη ειναι; ή ειναι μονο για windows ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 απο τα 3 tempered glass του vickmall πιο ειναι καλυτερο? Original 2.5D Tempered Glass Screen Protector Screen Guard for Xiaomi Redmi Note 3 MOFI 9H 2.5D Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3 NILLKIN Amazing H Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3 Το πρωτο στα 10 $ το αλλα 2 στα 9. Απο συσκευασια το mofi δειχνει καλυτερο. Πιο ποιοτικο όμως? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Με της επαφές τι γίνεται ; Αν της βάλω στην σιμ θα μεταφερθούν; Όχι θα μείνουν στην σιμ. Καλύτερα μέσω gmail να τις έχεις. ή ειναι μονο για windows ; Ναι είναι πρόγραμμα για windows... Όπως βλέπεις όμως κάνει δουλειά..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το finger print. δε δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το finger print. δε δουλεύει; Πρέπει για να δουλέψει να βάλεις το δάχτυλο πίσω και οταν καταλάβεις την δόνηση να το απομακρύνεις και να το ξαναβάλεις.Αυτη ή διαδικασία πρέπει να γίνει αρκετές φορές μέχρι να σου γράψει οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 απο τα 3 tempered glass του vickmall πιο ειναι καλυτερο? Original 2.5D Tempered Glass Screen Protector Screen Guard for Xiaomi Redmi Note 3 MOFI 9H 2.5D Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3 NILLKIN Amazing H Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3 Το πρωτο στα 10 $ το αλλα 2 στα 9. Απο συσκευασια το mofi δειχνει καλυτερο. Πιο ποιοτικο όμως? Εγώ έχω το nillkin μπήκε εύκολα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το finger print. δε δουλεύει; Ποια ρομ έβαλες τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Όλα καλα με το κινητο παρελαβα πριν λιγο ,προσπαθησα να το σεταρω με το δικο μου gmail και να το δωσω στον γιο μου αλλα τωρα δεν με αφηνει να το σβησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Όλα καλα με το κινητο παρελαβα πριν λιγο ,προσπαθησα να το σεταρω με το δικο μου gmail και να το δωσω στον γιο μου αλλα τωρα δεν με αφηνει να το σβησω. Για ποιο λόγο έβαλες το δικό σου gmail..χαχαχα Κάνε factory reset πριν το στήσεις,.,,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 φτου... πανω που το εστησα, να εισαι καλα φιλε μου,ελπιζω να μην χρειαστεί να σας ζαλισω παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 φτου... πανω που το εστησα, να εισαι καλα φιλε μου,ελπιζω να μην χρειαστεί να σας ζαλισω παλι. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 απο τα 3 tempered glass του vickmall πιο ειναι καλυτερο? Original 2.5D Tempered Glass Screen Protector Screen Guard for Xiaomi Redmi Note 3 MOFI 9H 2.5D Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3 NILLKIN Amazing H Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3 Το πρωτο στα 10 $ το αλλα 2 στα 9. Απο συσκευασια το mofi δειχνει καλυτερο. Πιο ποιοτικο όμως? Eπειδη το πρώτο το Tempered Glass τoυ vickmall που πηρα ραγισε και θελω να το αλλαξω. Αυτό που δίνει δωρεαν το vick είναι κάποιο από αυτά ? ή καποιο χαμηλότερης ποιότητας? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Θέλω σε ευχαριστήσω φίλε για την βοήθεια ...τελικά πήγε καλά αν κ τελείως άσχετος έβαλα την 7.5.2.0 ...σε πια οθόνη πρέπει να είναι για το. finger print? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Θέλω σε ευχαριστήσω φίλε για την βοήθεια ...τελικά πήγε καλά αν κ τελείως άσχετος έβαλα την 7.5.2.0 ...σε πια οθόνη πρέπει να είναι για το. finger print? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Α οκ έγινε ...δεν βρίσκω πού είναι ή ενεργοποίηση των δεδομένων κ το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Α οκ έγινε ...δεν βρίσκω πού είναι ή ενεργοποίηση των δεδομένων κ το gps Αν σύρεις από πάνω την μπάρα θα τα δεις και τα 2. Αλλιώς μέσα σε ρυθμίσεις σιμ είναι τα δεδομένα και μέσα σε ρυθμίσεις / προσθετες/ασφάλεια τοποθεσία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδες ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για την καμερα;Επισης default ειναι στις 16mp η στις 13mp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδες ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για την καμερα;Επισης default ειναι στις 16mp η στις 13mp; Βάλε ποιότητα υψηλή και άσε την αναλογία διαστάσεων στα 4:3=16mpixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Βάλε ποιότητα υψηλή και άσε την αναλογία διαστάσεων στα 4:3=16mpixel. Σε ευχαριστω.Μονο την ποιοτητα υψηλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Eπειδη το πρώτο το Tempered Glass τoυ vickmall που πηρα ραγισε και θελω να το αλλαξω. Αυτό που δίνει δωρεαν το vick είναι κάποιο από αυτά ? ή καποιο χαμηλότερης ποιότητας? Αυτα που σου στέλνουν τα κινεζομαγαγαζα ειναι πολυ κατώτερης ποιότητας εγω δεν το έβαλα καν,αυτά που εχει στο post ειναι για αγορά και ειναι αρκετά καλής ποιότητας,καμια σχέση με το δωρεάν που στέλνουν. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Παιδια sos ειμαι με dev MIUI 8 6.7.28|Beta και θέλω να περασω την global stable μπορει καποιος να μου δώσει κάποιον οδηγό?? Μετα απο πολλές προσπάθεις για ξεκλειδωμα bootloader και πέρασμα της ελληνικης απελπιστικα και θέλω να περασω την global χωρίς να χρειαστει να ξεκλειδωσω bootloader Edited July 29, 2016 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts