Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Επειδή δεν είχα στο παρελθόν τηλέφωνο με υποστήριξη OTG έχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο και αξιόπιστο Adapter, κατά προτίμηση από bangood.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Επειδή δεν είχα στο παρελθόν τηλέφωνο με υποστήριξη OTG έχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο και αξιόπιστο Adapter, κατά προτίμηση από bangood.

Προσωπικα χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρονια ενα noname otg adapter που ηταν δώρο με αγορά tablet απο Ελληνικό κατάστημα. Δουλεύει αψογα με την εννοια οτι ειναι ενα απλο καλώδιο δεν εχει κυκλωμα για να σου προτείνω συγκεκριμένη μάρκα. Μπες στο skroutz και παρε το φτηνότερο. Δεν υπαρχει λογος να περιμένεις απο banggood εκτος και αν έχεις κουπονι ποντους η θα βάλεις και αλλη παραγγελία.

Sent from Redmi Note 3 Pro

Ευχαριστω φιλε. Δηλαδη ψαχνω κατι τετοιο;

Ναι μωρέ κλασικό και καλό..

Εγώ παράγγειλα αυτό για να το δω..:lol::lol:

τι εννοείς αν λειτουργεί; Το λινκ λειτουργεί, αλλά σε εμένα βγάζει ότι το imei δεν υπάρχει!

Δεν φοβάμαι μην είναι γνήσιο xiaomi, είναι ότι ήθελα και περίμενα οπότε απλά δεν με απασχολεί και δεν κοιτάω τέτοιες σελίδες (που μάλλον είναι και λάθος).

Βασικά επειδή θέλω να πάρω το κινητό ήθελα να δω αν δείχνει τα μαϊμού κινητά ή όχι βάζοντας τον σειριακό από το κουτί.

καλημερα σας, εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα εδω και αρκετο καιρο, αλλα δεν εχω λαβει καποιο sms επιβεβαιωσης. Υπαρχει περιπτωση να εχει ξεκλειδωθει χωρις το sms? πως μπορω να το τσεκαρω αυτο? Στην σελιδα για unlock πλεον οταν παταω το UNLOCK NOW μου βγαζει το λινκ για να κατεβασω το MI UNLOCK και οχι καποια φορμα αιτησης. Ευχαριστω!

καλημερα σας, εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα εδω και αρκετο καιρο, αλλα δεν εχω λαβει καποιο sms επιβεβαιωσης. Υπαρχει περιπτωση να εχει ξεκλειδωθει χωρις το sms? πως μπορω να το τσεκαρω αυτο? Στην σελιδα για unlock πλεον οταν παταω το UNLOCK NOW μου βγαζει το λινκ για να κατεβασω το MI UNLOCK και οχι καποια φορμα αιτησης. Ευχαριστω!

Μάλλον έχεις Wind κατεβασε το πρόγραμμα και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις κανονικά,στην Wind δεν έρχεται το μήνυμα που περιμένεις.Ναι υπάρχει κ χωρίς το sms να ξεκλειδώσεις δοκίμασε.:ninja::ninja:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Σε πολλά κινητά ήταν-είναι διαφορετικά.

Πλέον όμως βλέπω ότι σε πολλά είναι το ίδιο και δεν ξέρω γιατί..

και σε redmi 3 διαφορατικά είναι

Βασικά επειδή θέλω να πάρω το κινητό ήθελα να δω αν δείχνει τα μαϊμού κινητά ή όχι βάζοντας τον σειριακό από το κουτί.

μπα ούτε σε μένα λειτουργεί (redmi 3) αλλά γενικά είναι σαν να το έχει παρατήσει η xiaomi το θέμα αυτό :)

παλιά έβαζε αυτοκόλλητο που έξυνες (τώρα μπα)

νομίζω ούτε το πρόγραμμα της λειτουργεί σωστά πλέον (edit σήμερα δούλεψε)

μόνο το antuntu officer σου βγάζει ένα ξερό "ναι είναι οκ η συσκευή σου"

https://jd.mi.com/

αλλά πρέπει να βρεις το app κάπου (γιατί στο λινκ εμφανίζει παλιό και δεν αναβαθμίζει , εγώ έχω την έκδοση 10303)

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το bluetooth;

δεν βλέπει ούτε το handsfree, ούτε το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, ούτε 1-2 κινητά που έχω δοκιμάσει...

σκεφτόμουν ότι είναι ίσως hardware-ικό το πρόβλημα, αλλά είδε το Cube iWork 10 tablet που μου ήρθε την προηγούμενη βδομάδα

Καλημέρα.

Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό για την κόρη, αλλά χωρίς να περάσω από 1000 κύματα για να της το σετάρω.

Μπορεί κάποιος να μου πει με τι ROM να της το παραγγείλω, μιας και είμαι εντελώς άσχετος?

Δεν την ενδιαφέρει να το εξελληνίσει πλήρως. Την ενδιαφέρει να μην έχει κινέζικες εφαρμογές, να έχει play store και Ελληνικά σε SMS και mail.

Παραγγελία από vickmall, eu warehouse ή από που αλλού ?

Καλημέρα.

Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό για την κόρη, αλλά χωρίς να περάσω από 1000 κύματα για να της το σετάρω.

..είμαι εντελώς άσχετος?

Δεν την ενδιαφέρει να το εξελληνίσει πλήρως. Την ενδιαφέρει να μην έχει κινέζικες εφαρμογές, να έχει play store και Ελληνικά σε SMS και mail.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η Ελληνική γλώσσα στο menu το παίρνεις με global stable ρομ.

Του βάζεις ένα google πληκτρολόγιο και είσαι καλυμμένος.(έχει κ play store)

Από την άλλη σκέψου μήπως δεν αξίζει να πάρεις αυτό το τηλέφωνο αν δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου.

Ο "οδηγός" τα χει ξερασει όλα, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία και θα τον πιάσουν ψυχολογικά..:p :lol:

Global stable, vickmall/minideal , Ελληνικό πληκτρολόγιο swiftkey ή google keyboard & google messenger-->ρυθμισεις-->σύνθετες ρυθμισεις-->μόνο απλοί χαρακτηρες για τα μηνύματα.

Υ.Γ. @geoanto555, ένα τηλεφώνημα με καθυστέρησε, γι αυτό με πρόλαβες...:p

Edited by demakhs

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το bluetooth;

Με τι ρομ είσαι; Έχεις ξεκλειδώσει;

demakhs :respect:

Edited by geoanto555

Με τι ρομ είσαι; Έχεις ξεκλειδώσει;

με την 7.3.2 την ελληνική!

ούτε με 7.2.5 έπαιζε... παλιότερη δεν έχω δοκιμάσει καθώς είναι 3βδομάδων η συσκευή

με την 7.3.2 την ελληνική!

ούτε με 7.2.5 έπαιζε... παλιότερη δεν έχω δοκιμάσει καθώς είναι 3βδομάδων η συσκευή

Στις αλλαγές ρομ έκανες καθόλου ρεσέτ wipe κλπ;

Μήπως σε σώσει κανα WIPE ;;

Στις αλλαγές ρομ έκανες καθόλου ρεσέτ wipe κλπ;

Μήπως σε σώσει κανα WIPE ;;

υποτίθεται τα wipe είναι μέσα στο διαδικασία του flashαρίσματος πια, αλλά οκ θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα επανέλθω

υποτίθεται τα wipe είναι μέσα στο διαδικασία του flashαρίσματος πια, αλλά οκ θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα επανέλθω

Λένε ότι είναι αλλά πως είσαι σίγουρος;

Κάνε cache και dalvik από advanced. Δεν έχεις κάτι να χάσεις.

παιδες καλημερα.. μια ερωτηση εχω να κανω... πριν κανα 2μηνο αγορασα για ενα φιλο το συγκεκριμενο κινητο.. απο vickmall..

ωρες ωρες οταν μιλαει στο τηλ.. αυτος που ειναι στην αλλη ακρη της γραμμης δεν τον ακουει.. ειναι σα να μη λειτουργει ωρες ωρες το μικροφωνο...

εχει κανεις αλλος καποιο παρομοιο θεμα?

Ο "οδηγός" τα χει ξερασει όλα, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία και θα τον πιάσουν ψυχολογικά..:p :lol:

Global stable, vickmall/minideal , Ελληνικό πληκτρολόγιο swiftkey ή google keyboard & google messenger-->ρυθμισεις-->σύνθετες ρυθμισεις-->μόνο απλοί χαρακτηρες για τα μηνύματα.

Υ.Γ. @geoanto555, ένα τηλεφώνημα με καθυστέρησε, γι αυτό με πρόλαβες...:p

σε global stable rom υπαρχει η δυνατοτητα να στελνουμε 160 ελληνικους χαρακτηρες με ενα SMS;;

ή πρεπει να βαλω την ελληνικη rom ;

σε global stable rom υπαρχει η δυνατοτητα να στελνουμε 160 ελληνικους χαρακτηρες με ενα SMS;;

ή πρεπει να βαλω την ελληνικη rom ;

βάζεις ένα σοβαρό πρόγραμμα για sms (messenger της google / textra / chomp / go sms και άλλα πολλά)

γιατί οι $@$@$κινέζοι δε θα το φτιάξουν ποτέ

Καλησπέρα στην παρέα,

καμια ωραια θηκη απο ebay ή αλλου σε στυλ βιβλιαρακι; Επίσης απο ebay ή αλλου για κρύσταλλο οθόνης;

βάζεις ένα σοβαρό πρόγραμμα για sms (messenger της google / textra / chomp / go sms και άλλα πολλά)

γιατί οι $@$@$κινέζοι δε θα το φτιάξουν ποτέ

άρα τα οφελη της ελληνικής rom με την global ποια ειναι;;;;;;;

μόνο η ελληνική γλωσσα;;

πως μπορουμε να κανουμε root την global stable rom 7.3.2.0 ;;;;

Ναι ξεκινάς από εκεί. Φαντάζομαι έχεις στείλει το αίτημα και περιμένεις - έχεις πάρει sms.

ναι εχω παρει σμσ που λεει οτι μου εχει χορηγηθει η αδεια να ξεκλειδωσω την συσκευη μου.

πρεπει να κανω κατι ακομα μεχρι να ερθει η συσκευη μου?

2. εχω κατεβασει την 7.3.2. για να ειμαι ετοιμος.

ειναι προτιμοτερο να βαλω καποια προηουμενη εκδοση πιο "δοκιμασμενη" ? το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ελληνικα κ να δουλευει απροβληματιστα.

3, υπαρχει καποιο βιντεο απο youtube που να μπορω να κανω εγκατασταση ρομ βλεποντας μονο το βιντεο? ο οδηγος ειναι πολυ αναλυτικος απλα ειμαι λιγο ταγάρι :lol: