Coolgreek Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Xander σε ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά και μια άλλη ερώτηση τώρα που το ψαχούλευα βλέπω στο About phone MIUI version : MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.1.9.0.0 (LHONCNCL) χρειάζεται να βάλω την Ελληνική? Θα την πάρει κατευθείαν ή πρέπει πρώτα να βάλω την κινεζο- αγγλικη πρώτα και μετά την Ελληνική ROM? Ευχαριστώ πολυ Η ρομ που έχεις στο τηλέφωνο σου είναι η γνωστή multi με την οποία το δίνουν πολλά καταστήματα. Δεν είναι official (ούτε global), εόιναι απλά μια παλιά "πειραγμένη" Αγγλοκινέζικη με εξτρά γλώσσες. Μπορεί να έχει Ελληνικά αλλά επειδή βασίζεται σε πρώιμες rom έχει πολλά προβλήματα. Οπότε ναι συνιστάται να αλλάξεις ρομ. Σε ποιά θα πας διάλεξε το εσύ, συνιστάται η Global official (δεν έχει Ελληνικά αν και έχει πολλές γλώσσες) και η Ελληνική (για την οποία χρειάζεται πρώτα να περάσεις κάποια official developer και να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο πρώτα). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Η ρομ που έχεις στο τηλέφωνο σου είναι η γνωστή multi με την οποία το δίνουν πολλά καταστήματα. Δεν είναι official (ούτε global), εόιναι απλά μια παλιά "πειραγμένη" Αγγλοκινέζικη με εξτρά γλώσσες. Μπορεί να έχει Ελληνικά αλλά επειδή βασίζεται σε πρώιμες rom έχει πολλά προβλήματα. Οπότε ναι συνιστάται να αλλάξεις ρομ. Σε ποιά θα πας διάλεξε το εσύ, συνιστάται η Global official (δεν έχει Ελληνικά αν και έχει πολλές γλώσσες) και η Ελληνική (για την οποία χρειάζεται πρώτα να περάσεις κάποια official developer και να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο πρώτα). Ok σε ευχαριστώ πολύ. Έχω κάνει αίτηση στην MI για ξεκλείδωμα και περιμένω. Με λίγες γραμμές με ξεμπέρδεψες. :) P.S. Δηλαδή να βάλω πρώτα αυτή ---> miui_HMNote3ProGlobal_V7.1.8.0.LHOMICL_22ba0344bc_5.1 και μετά την Ελληνική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ok σε ευχαριστώ πολύ. Έχω κάνει αίτηση στην MI για ξεκλείδωμα και περιμένω. Με λίγες γραμμές με ξεμπέρδεψες. :) P.S. Δηλαδή να βάλω πρώτα αυτή ---> miui_HMNote3ProGlobal_V7.1.8.0.LHOMICL_22ba0344bc_5.1 και μετά την Ελληνική? Θα βαλεις την τελευταια official developer και ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,αν θελεις να ξεκλειδωσεις!Εχει αναφερθει επανειλημμενως!!Εδω εισαι: http://en.miui.com/download-301.html#439 και θα κατεβασεις οπως σου ειπα τη δευτερη (τη κινεζικη-εχει και αγγλικα-official developer) ;) Πιστευω να ξερεις πως να τη περασεις!Αλλιως εδω ειμαστε! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Θα βαλεις την τελευταια official developer και ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,αν θελεις να ξεκλειδωσεις!Εχει αναφερθει επανειλημμενως!!Εδω εισαι: http://en.miui.com/download-301.html#439 και θα κατεβασεις οπως σου ειπα τη δευτερη (τη κινεζικη-εχει και αγγλικα-official developer) ;) Πιστευω να ξερεις πως να τη περασεις!Αλλιως εδω ειμαστε! Petran σε ευχαριστώ πολύ. Είχα μπερδευτεί με τις εκδόσεις. Άρα πρώτα ξεκλειδώνω περνάω την official developer και μετά την Ελληνική. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Petran σε ευχαριστώ πολύ. Είχα μπερδευτεί με τις εκδόσεις. Άρα πρώτα ξεκλειδώνω περνάω την official developer και μετά την Ελληνική. Σωστά? Μαλλον παλι μπερδευτηκες λιγο!Πρωτα περνας την official developer,μετα ξεκλειδωνεις και μετα περνας την Ελληνικη!Προσοχη μονο στις διαδικασιες.Στο miui.gr εχει και οδηγιες αναλυτικες για ολα!!Αν δε το ηξερες,που δε το νομιζω.;) Edited April 23, 2016 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Μαλλον παλι μπερδευτηκες λιγο!Πρωτα περνας την official developer,μετα ξεκλειδωνεις και μετα περνας την Ελληνικη!Προσοχη μονο στις διαδικασιες.Στο miui.gr εχει και οδηγιες αναλυτικες για ολα!!Αν δε το ηξερες,που δε το νομιζω.;) OK , και πάλι ευχαριστώ. Χάθηκα στο διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ρε παιδιά...όταν σωζω μία επαφή στο gmail απο το κινητο, μετα απο λίγο φαίνεται σαν να μην την πέρασα καθόλου... το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό...? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos90 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Μήπως μπορεί παιδιά να μου πει κάποιος αν η συσκευή είναι διαθέσιμη απο vickmall και αν ναι να μου δώσει ενα link γιατί εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Μήπως μπορεί παιδιά να μου πει κάποιος αν η συσκευή είναι διαθέσιμη απο vickmall και αν ναι να μου δώσει ενα link γιατί εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη?? Ευχαριστώ. http://www.vickmall.com/silver-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Από Κίνα αν θες να παραγγειλεις, αυτό είναι το λινκ. Μπορείς να πληρώσεις και με ελληνική κάρτα άφοβα. Από την ευρωπαϊκή αποθήκη έχει εξαντληθεί, δυστυχώς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos90 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ξέχασα να ρωρησω επίσης όσους γνωριζουν ποιο άλλο αξιόπιστο καταστημα προτείνουν για αγορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 H stable δεν έχει ροοτ από όσο ξέρω. Πρέπει να φλασαρεις το supersu από το recovery. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ειχα ανοιχτο το youtube και με καλεσε καποιος, απανταω κανονικα στην κληση αλλα η μουσικη συνεχιζε να παιζει απο το ακουστικο, οποτε ακουγα τον συνομιλητη μαζι με την μουσικη. Εχει καποια ρυθμιση ωστε να κλεινει η μουσικη σε περιπτωση κλησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το πηρα και εγω στα χερια μου, απο note 5 που το εδωσα στην συζηγο γιατι ειχε ενα παλιο note 2. Πρωτες εντυπωσεις, ΓΡΗΓΟΡΟ, οθονη οκ δεν ειναι καμια τρομερη, μετα απο 5 μηνες με το note δειχνει πολυ μετρια αλλα οκ. Η ρομ μεσα δεν ειχε τιποτα κινεζικες εφαρμογες ολα στα αγγλικα και ειχε και επιλογη για ελληνικα. Βεβαια οταν το ξεκλειδωνω εχει 3 οθονες ξεκλειδωματος χχαχαχα 2 εξτρα launcher? Εχει μεσα ενα cleanmaster που θελω να το βγαλω, ενα cm protection με αφησε να το βγαλω, εχει ενα king root, easy locker, wifi master key. Θελω να τα βγαλω αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το πηρα και εγω στα χερια μου, απο note 5 που το εδωσα στην συζηγο γιατι ειχε ενα παλιο note 2. Πρωτες εντυπωσεις, ΓΡΗΓΟΡΟ, οθονη οκ δεν ειναι καμια τρομερη, μετα απο 5 μηνες με το note δειχνει πολυ μετρια αλλα οκ. Η ρομ μεσα δεν ειχε τιποτα κινεζικες εφαρμογες ολα στα αγγλικα και ειχε και επιλογη για ελληνικα. Βεβαια οταν το ξεκλειδωνω εχει 3 οθονες ξεκλειδωματος χχαχαχα 2 εξτρα launcher? Εχει μεσα ενα cleanmaster που θελω να το βγαλω, ενα cm protection με αφησε να το βγαλω, εχει ενα king root, easy locker, wifi master key. Θελω να τα βγαλω αυτα. Βασικά κάτσε 15λεπτα και πέρνα την official global rom που βέβαια δεν έχει Ελληνικά αλλά θα παίρνεις και updates κλπ για fixes και θα ξες ότι έχεις ένα καθαρό κινητό. Τώρα δεν έχεις ιδέα τι έχουν κάνει οι κινέζοι εκεί και τι malwares μπορεί να έχουν περάσει κλπ!!! Οδηγός εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Που βλεπω αν ειναι global η ρομ. Ειδα εχω την κινεζικη μη official. Βασικα θελω αγγλικα στο κινητο και να εχω και ελληνικα στο πληκτρολογιο. Οποτε περναω την latesτ global για να εχω και τα google apps, σωστα? Edited April 24, 2016 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Που βλεπω αν ειναι global η ρομ. Ειδα εχω την κινεζικη μη official. Βασικα θελω αγγλικα στο κινητο και να εχω και ελληνικα στο πληκτρολογιο. Οποτε περναω την latesτ global για να εχω και τα google apps, σωστα? Ακριβώς και μετά κατεβάζεις και ένα πληκτρολόγιο που να έχει Ελληνικά (εγώ προτείνω το πληκτρολόγιο της google) και είσαι άρχοντας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ακριβώς και μετά κατεβάζεις και ένα πληκτρολόγιο που να έχει Ελληνικά (εγώ προτείνω το πληκτρολόγιο της google) και είσαι άρχοντας! :) Το δικο τους δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το δικο τους δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο? :( Νομίζω όχι αλλά επειδή δεν έβαλα ποτέ την global ας απαντήσει κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το δικο τους δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο? :( Νομίζω όχι αλλά επειδή δεν έβαλα ποτέ την global ας απαντήσει κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει! Οχι δεν εχει!Αλλα βαζεις το Swiftkey-πρωτη επιλογη για μενα και για πολλους απ'οτι ειδα-και εισαι τζετ!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω... Από official Chinese stable για να βάλω official global stable δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, ε? Γίνεται με το miflash? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 βεβαίως και γίνεται! Οποιαδήποτε official rom μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό με κλειδωμένο τον bootloader. Πρωτού πας μέσω του Mi Flash που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα δοκίμασε μπας και μπορείς να κάνεις το πέρασμα μέσω του Updater της Miui. ή μέσω του Mi PC Suite. Αν βάλεις το κινητό σε recovery mode και ανοίξεις το Mi PC Suite νομίζω σου δίνει την επιλογή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 βεβαίως και γίνεται! Οποιαδήποτε official rom μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό με κλειδωμένο τον bootloader. Πρωτού πας μέσω του Mi Flash που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα δοκίμασε μπας και μπορείς να κάνεις το πέρασμα μέσω του Updater της Miui. ή μέσω του Mi PC Suite. Αν βάλεις το κινητό σε recovery mode και ανοίξεις το Mi PC Suite νομίζω σου δίνει την επιλογή! :) Ευχαριστώ για τη ταχύτατη απάντηση. Μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα Ελληνικά μενού πιστεύω ότι η global stable ειναι η καλύτερη λύση για να ξεφορτωθω μια και καλή τα κινέζικα apps και να έχω και Google services. Επειδή η συσκευή δεν είναι ακόμα στα χέρια μου όταν λες μέσω updater εννοείς την εφαρμογή στο κινητό ή εφαρμογή στο pc? Για recovery mode ισχύει κλειστό κινητό και volume up+power? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ευχαριστώ για τη ταχύτατη απάντηση. Μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα Ελληνικά μενού πιστεύω ότι η global stable ειναι η καλύτερη λύση για να ξεφορτωθω μια και καλή τα κινέζικα apps και να έχω και Google services. Επειδή η συσκευή δεν είναι ακόμα στα χέρια μου όταν λες μέσω updater εννοείς την εφαρμογή στο κινητό ή εφαρμογή στο pc? Για recovery mode ισχύει κλειστό κινητό και volume up+power? ...εννοεί την εφαρμογή Updater (MIUI) στο κινητό και ναι ισχύει ότι έγραψες για recovery mode (ή εναλλακτικά μέσω επιλογής "reboot to recovery" από σχετική εφαρμογή, π.χ. Flashify, κα.)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά ακούω πολλούς να λένε δεν με ενδιαφέρει το Ελληνικό μενού κλπ κλπ. Για να ξεκαθαριστεί κάτι σε όλα τα παιδιά γενικότερα: Όταν μιλάμε για Ελληνική ρομ δεν σημαίνει και ότι το κινητό θα είναι στα Ελληνικά. Η Ελληνική ρομ έχει όλες τις γλώσσες που υπάρχουν διαθέσιμες στο Android. Μπορεί κάποιος να έχει την Ελληνική ρομ και να το έχει το μενού στα Γερμανικά, στα Γαλλικά στα Σλοβένικα. Η Ελληνική ρομ παρέχει μια σταθερότητα μιας και έχει φτιαχτεί επάνω στις official και έχει κρατήσει τα καλύτερα κομμάτια με αρκετές βελτιώσεις όπου ξέρουν και κάνουν τα παιδιά που φτιάχνουν τις Ελληνικές ρομ τόσα χρόνια για τα Xiaomi. Επίσης με το να έχει κάποιος την Ελληνική ρομ αυτόματα σημαίνει ότι έχει και μια μεγάλη υποστήριξη στα Ελληνικά από τόσα άτομα που την χρησιμοποιούν. Εννοείται ότι υπάρχει και το Αγγλικό φόρουμ που παρέχουν υποστήριξη κλπ αλλά όπως και να το κάνεις άλλο στη γλώσσα σου. Αλλά ακόμα και αν κάποιος επιμένει (και καλά κάνει άμα θέλει) να κρατήσει κάποια official rom καλό είναι να ξεκλειδώσει και να περάσει TWRP για recovery μιας και αποκτά μεγαλύτερη ασφάλεια το κινητό του δημιουργώντας Nandroid backup και πολλά άλλα!! :) Εννοείται βέβαια ότι τα Updates στην Ελληνική ρομ γίνονται manually από το καθένα ξεχωριστά σε αντίθεση με τις official rom που γίνονται όλα αυτόματα με OTA Updates. Τώρα αν κάποιος βαριέται τα 3λεπτα που θα σπαταλήσει για να κάνει μόνος του το Update τότε βάζει Official rom και αν έχει θέμα πάει στο Αγγλικό φόρουμ και good luck!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά ακούω πολλούς να λένε δεν με ενδιαφέρει το Ελληνικό μενού κλπ κλπ. Για να ξεκαθαριστεί κάτι σε όλα τα παιδιά γενικότερα: Όταν μιλάμε για Ελληνική ρομ δεν σημαίνει και ότι το κινητό θα είναι στα Ελληνικά. Η Ελληνική ρομ έχει όλες τις γλώσσες που υπάρχουν διαθέσιμες στο Android. Μπορεί κάποιος να έχει την Ελληνική ρομ και να το έχει το μενού στα Γερμανικά, στα Γαλλικά στα Σλοβένικα. Η Ελληνική ρομ παρέχει μια σταθερότητα μιας και έχει φτιαχτεί επάνω στις official και έχει κρατήσει τα καλύτερα κομμάτια με αρκετές βελτιώσεις όπου ξέρουν και κάνουν τα παιδιά που φτιάχνουν τις Ελληνικές ρομ τόσα χρόνια για τα Xiaomi. Επίσης με το να έχει κάποιος την Ελληνική ρομ αυτόματα σημαίνει ότι έχει και μια μεγάλη υποστήριξη στα Ελληνικά από τόσα άτομα που την χρησιμοποιούν. Εννοείται ότι υπάρχει και το Αγγλικό φόρουμ που παρέχουν υποστήριξη κλπ αλλά όπως και να το κάνεις άλλο στη γλώσσα σου. Αλλά ακόμα και αν κάποιος επιμένει (και καλά κάνει άμα θέλει) να κρατήσει κάποια official rom καλό είναι να ξεκλειδώσει και να περάσει TWRP για recovery μιας και αποκτά μεγαλύτερη ασφάλεια το κινητό του δημιουργώντας Nandroid backup και πολλά άλλα!! :) Εννοείται βέβαια ότι τα Updates στην Ελληνική ρομ γίνονται manually από το καθένα ξεχωριστά σε αντίθεση με τις official rom που γίνονται όλα αυτόματα με OTA Updates. Τώρα αν κάποιος βαριέται τα 3λεπτα που θα σπαταλήσει για να κάνει μόνος του το Update τότε βάζει Official rom και αν έχει θέμα πάει στο Αγγλικό φόρουμ και good luck!! :) Σωστος!!!Οπως παντα, τα ειπες ολα!!!Φυσικα, συμφωνω απολυτα!!:);) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts