petran66 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Για αρχάριους. : Η δόνηση κατά την πληκτρολόγηση κειμένου πως απενεργοποιείται ; Από τα 3 βασικά πλήκτρα την έβγαλα...απο το πληκτρολόγιο όμως δεν το βρίσκω. Σβηστε το καποιος,λαθος σορυ Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christpap Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Σε ποιά εντολή αναφέρεσαι; Παιδιά καλησπέρα, προσπάθησα με διάφορους τρόπους να περάσω twrp και τελικά τα κατάφερα με τον κάτωθι: http://www.stechguide.com/root-redmi-note-3-and-install-twrp-recovery/ Επειδή μπορεί και κάποιος άλλος να έχει δυσκολία το παραθέτω σαν ακόμα μια επιλογή. Μόνο που στα βήματα 4 και 5 της Μεθόδου 1 που δοκίμασα πρέπει να είναι σε fastboot mode. Καλή συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zato23 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Για αρχάριους. : Η δόνηση κατά την πληκτρολόγηση κειμένου πως απενεργοποιείται ; Από τα 3 βασικά πλήκτρα την έβγαλα...απο το πληκτρολόγιο όμως δεν το βρίσκω. Απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου Το βρήκα ευχαριστώ. :-) Κάτι ακόμα. Σήμερα παρέλαβα. Έβαλα μια micro sim (Nano με ανταπτορα) και μια SD card. Για 2-3 ώρες δούλευε σωστά. Μετά ξαφνικά έβγαλε ότι δεν υπάρχει δίκτυο. Έκανα επανεκκίνηση. Βρήκε δίκτυο αν και άργησε αρκετά. Σε λίγο πάλι το έχασε και τώρα μουλαρωσε και δεν το βρίσκει. Δεν λέει πως δεν υπάρχει sim... Λέει ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...! Λέτε να την κάνει την ζημιά ο ανταπτάπτορας; τον έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορες συσκευές μέχρι τώρα και δούλευε σωστά. ΥΓ. Εάν βάλω την Nano στην θέση της...ολα οκ...δουλεύει κανονικά. Είμαι με global rom. Δεν έχω πειράξει τίποτε στην συσκευή. Edited April 20, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Κάτι ακόμα. Σήμερα παρέλαβα.,,,,, Νομίζω ότι το λογισμικό που φοράς είναι "παλιό" για αυτό στο κάνει αυτό. Αν διάβαζες το θέμα έχει συμβεί σε πολλούς. Edited April 21, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 @XmotoX πως το έκανες με το flashify έχεις κανένα οδηγό; @christpap στη μέθοδο 1 που αναφέρεσαι πέρασες twrp και μετά τη rom απο εκεί μέσα; με το toolkit δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Νομίζω ότι το λογισμικό που φοράς είναι "παλιό" για αυτό στο κάνει αυτό. Αν διάβαζες το θέμα έχει συμβεί σε πολλούς. Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να δώ ποιά έκδοση λογισμικού φορέι γιατί δεν το έχω μαζί μου. Θα δώ το απόγευμα. Είπα να μήν το πειράξω καθόλου γιατί είχε Ελληνικά...να το αφήσω ως έχει...αλλά απότι φαίνεται δεν γίνεται...Αυτό δεν έπρεπε να αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση λειτουργικού;;; ΟΤΑ αναβαθμίσεις δεν κάνει; Υ.Γ1 Βασικά ... μακάρι να είναι θέμα απλής αναβάθμισης...εγώ φοβήθηκα για τα χειρότερα...:-/ Υ.Γ2 Παντελώς άσχετος όπως καταλάβατε...μετά απο 7 χρόνια iPhone...είχα ξεχάσει τί θα πεί flash κλπ πειράματα...:rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Από τη στιγμή που θα ξεκλειδωθεί o bootloader μπορείς να αλλάξεις κάρτα sim και λογαριασμό mi account στο κινητό σα να μη συμβαίνει τίποτα; Ή το κλείδωμα πάει παρέα με το λογαριασμό με τον οποίο ξεκλειδώθηκε; Το λέω γιατί θέλω να πάρω το κινητό, να το ξεκλειδώσω με δικό μου account και sim card και μετά να το δώσω στη σύζυγο και να φτιάξω άλλο λογαριασμό mi στο ίδιο κινητό γι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να δώ ποιά έκδοση λογισμικού φορέι γιατί δεν το έχω μαζί μου. Θα δώ το απόγευμα. Είπα να μήν το πειράξω καθόλου γιατί είχε Ελληνικά...να το αφήσω ως έχει...αλλά απότι φαίνεται δεν γίνεται...Αυτό δεν έπρεπε να αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση λειτουργικού;;; ΟΤΑ αναβαθμίσεις δεν κάνει; Υ.Γ1 Βασικά ... μακάρι να είναι θέμα απλής αναβάθμισης...εγώ φοβήθηκα για τα χειρότερα...:-/ Υ.Γ2 Παντελώς άσχετος όπως καταλάβατε...μετά απο 7 χρόνια iPhone...είχα ξεχάσει τί θα πεί flash κλπ πειράματα...:rolleyes: Η συγκεκριμένη ρομ που φοράς είναι πειραγμένη και σίγουρα δεν παίρνει αναβαθμίσεις. Μην το φοβάσαι θέμα ρομ είναι αν μου λες ότι έχει Ελληνικά. Ξεκίνα την διαδικασία ξεκλειδώματος για να πας σε Ελληνική rom. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...μπορείς να αλλάξεις κάρτα sim και λογαριασμό mi account στο κινητό σα να μη συμβαίνει τίποτα; Μπορείς να το κάνεις κανονικά. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis75 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παιδιά καλημέρα έχω ένα θεματάκι με τα μηνύματα αν μπορεί κάποιος να βοηθησει. Ενώ στέλνω μήνυμα σε μια επαφή μου η απάντηση που δέχομαι έρχεται σε διαφορετικό νήμα ως άγνωστος αριθμός!Ειμαι με Chinese/English rom Κ έχω φτιάξει τους αριθμούς των επαφών μου με το +30 όπως έχετε προαναφερει παλαιότερα! Είναι κάτι που δεν κάνω καλά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλημέρα, Για την ιστορία να πω ότι το παρέλαβα από το EU Warehouse του Vickmall μέσα σε 47 ώρες και 50 λεπτά από την πληρωμή. :D Τώρα έχω ένα πρόβλημα με το πέρασμα της Ελληνικής Dev αλλά και Stable μέσω ΤWRP και θέλω λίγη βοήθεια. Να σημειώσω εδώ ότι πριν είχα το Note 4G και το Note 2 οπότε έχω εμπειρία από ΤWRP, φλασάρισμα MIUI κ.λ.π. Με το που μου ήρθε (με την multi) πέρασα στη Global Stable και περίμενα την έγκριση για ξεκλείδωμα του Bootloader. Τη Δευτέρα μου ήρθε το ΟΚ και προσπάθησα να το κάνω unlock με τη Global Stable αλλά τίποτα οπότε πέρασα China Dev και με την πρώτη προσπάθεια ξεκλείδωσε και ακολουθώντας τον γνωστό οδηγό της Ελληνικής Κοινότητας πέρασα την Ελληνική Stable. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω και την Ελληνική Dev για λίγες μέρες με σκοπό να δω με ποια τελικά θα στήσω το κινητό το Πάσχα που θα έχω χρόνο. Περνάω την Dev στην SD πάω TWRP και κάνω όλα τα Wipe (όλα όμως και Data και Internal εκτός από SD Card και OTG) για να καθαρίσει το τηλέφωνο αφού θα άλλαζα από Stable σε Dev και πάω να κάνω install το .ZIP της Dev. Τώρα λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα που το κάνει και με τη Dev και τη Stable. Όταν κάνω όλα τα Wipes και μετά install τη MIUI μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ένα Error 7 με επεξήγηση ότι δεν μπορεί να αντιγράψει το φάκελο system στο /system και σταματάει το install. Όταν κάνω απλά Factory Reset και προσπαθώ να ξανακάνω Install την MIUI η απλά την περνάω ξανά μετά το error, τότε όλα μια χαρά και το κινητό ανοίγει κανονικά. Το θέμα είναι ότι μέσα μου με τρώει αυτό το error 7 που βγάζει και δεν εμπιστεύομαι να στήσω το τηλέφωνο και να μου βγάλει κάτι αργότερα. Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και να βοηθήσει. Τέλος επωδή στο σημείο που είναι το γραφείο μου δεν έχω καθόλου καλό σήμα και από τις 3 εταιρίες κινητής να πω ότι με την Ελληνική miui είμαι λίγο καλύτερα σε σχέση με ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλημέρα... Θυμάται κάποιος την διαδικασία των permissions για τα mortification? Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Η συγκεκριμένη ρομ που φοράς είναι πειραγμένη και σίγουρα δεν παίρνει αναβαθμίσεις. Μην το φοβάσαι θέμα ρομ είναι αν μου λες ότι έχει Ελληνικά. Ξεκίνα την διαδικασία ξεκλειδώματος για να πας σε Ελληνική rom. Λες να βάλω κάποια άλλη μέχρι να έρθει το ξεκλείδωμα; μπορώ ή όχι. Τώρα έχει την Multilanguage (αν δεν κάνω λάθος...). Να βάλω την Global stable; γίνεται; Πάντως ο τύπος που αγόρασα την συσκευή μου είπε ότι δεν την έκανε τίποτα και τον πιστεύω γιατί η συσκευή ήταν με ζελατίνες κλπ...μονο κάτι τεστ έκαμε, αποτι είπε, για να ελέγξει ότι δεν έχει καμμενα πιξελ κλπ..αρα...πως μπορεί να είναι πειραγμένη η ρομ; την βάζουν χέρι στο Vickmall; ΥΓ. Δεν ξέρω καν αν τις ονομάζω σωστά τις ρομ... Edited April 21, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλημέρα, Για την ιστορία να πω ότι το παρέλαβα από το EU Warehouse του Vickmall μέσα σε 47 ώρες και 50 λεπτά από την πληρωμή. :D Τώρα έχω ένα πρόβλημα με το πέρασμα της Ελληνικής Dev αλλά και Stable μέσω ΤWRP και θέλω λίγη βοήθεια. Να σημειώσω εδώ ότι πριν είχα το Note 4G και το Note 2 οπότε έχω εμπειρία από ΤWRP, φλασάρισμα MIUI κ.λ.π. Με το που μου ήρθε (με την multi) πέρασα στη Global Stable και περίμενα την έγκριση για ξεκλείδωμα του Bootloader. Τη Δευτέρα μου ήρθε το ΟΚ και προσπάθησα να το κάνω unlock με τη Global Stable αλλά τίποτα οπότε πέρασα China Dev και με την πρώτη προσπάθεια ξεκλείδωσε και ακολουθώντας τον γνωστό οδηγό της Ελληνικής Κοινότητας πέρασα την Ελληνική Stable. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω και την Ελληνική Dev για λίγες μέρες με σκοπό να δω με ποια τελικά θα στήσω το κινητό το Πάσχα που θα έχω χρόνο. Περνάω την Dev στην SD πάω TWRP και κάνω όλα τα Wipe (όλα όμως και Data και Internal εκτός από SD Card και OTG) για να καθαρίσει το τηλέφωνο αφού θα άλλαζα από Stable σε Dev και πάω να κάνω install το .ZIP της Dev. Τώρα λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα που το κάνει και με τη Dev και τη Stable. Όταν κάνω όλα τα Wipes και μετά install τη MIUI μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ένα Error 7 με επεξήγηση ότι δεν μπορεί να αντιγράψει το φάκελο system στο /system και σταματάει το install. Όταν κάνω απλά Factory Reset και προσπαθώ να ξανακάνω Install την MIUI η απλά την περνάω ξανά μετά το error, τότε όλα μια χαρά και το κινητό ανοίγει κανονικά. Το θέμα είναι ότι μέσα μου με τρώει αυτό το error 7 που βγάζει και δεν εμπιστεύομαι να στήσω το τηλέφωνο και να μου βγάλει κάτι αργότερα. Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και να βοηθήσει. Τέλος επωδή στο σημείο που είναι το γραφείο μου δεν έχω καθόλου καλό σήμα και από τις 3 εταιρίες κινητής να πω ότι με την Ελληνική miui είμαι λίγο καλύτερα σε σχέση με ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Φίλε το πρόβλημα εμφανίζεται γιατί λόγω wipe μήν κάνεις advanced wipe αλλά κάνε το κλασικό Swype πού κάνει factory reset Στάλθηκε από το X98 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τώρα λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα που το κάνει και με τη Dev και τη Stable. Όταν κάνω όλα τα Wipes και μετά install τη MIUI μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ένα Error 7 με επεξήγηση ότι δεν μπορεί να αντιγράψει το φάκελο system στο /system και σταματάει το install. Όταν κάνω απλά Factory Reset και προσπαθώ να ξανακάνω Install την MIUI η απλά την περνάω ξανά μετά το error, τότε όλα μια χαρά και το κινητό ανοίγει κανονικά. Το θέμα είναι ότι μέσα μου με τρώει αυτό το error 7 που βγάζει και δεν εμπιστεύομαι να στήσω το τηλέφωνο και να μου βγάλει κάτι αργότερα. Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και να βοηθήσει. Τέλος επωδή στο σημείο που είναι το γραφείο μου δεν έχω καθόλου καλό σήμα και από τις 3 εταιρίες κινητής να πω ότι με την Ελληνική miui είμαι λίγο καλύτερα σε σχέση με ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καταρχάς εύχομαι να το χαρείς!:D Και εγώ είχα τέτοιο θέμα (μου έβγαζε κάτι για mount system κλπ) αλλά απο εκεί και πέρα όλα καλά, η ρομ δουλεύει τέλεια ενώ έκτοτε έχω κάνει 3 αναβαθμίσεις (7.1.18 σε 7.2.1 και τώρα σε 7.2.2). Μάλλον για θέμα twrp μυρίζει (twrp -αναβαθμισμένο- υπάρχει και εδώ). Και κάτι άσχετο: η αναβάθμιση 7.2.3 σε china stable έχει βγει εδώ και καιρό αλλά δεν είχε βγει το changelog. Σήμερα που κοίταξα είχε βγάλει (και σαν μοναδικό θέμα στο changelog) Optimization - Camera image processing (04-15) Οπότε και η ερώτηση, όσοι την έχετε, είδατε διαφορά στην κάμερα; Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Λες να βάλω κάποια άλλη μέχρι να έρθει το ξεκλείδωμα; μπορώ ή όχι. Τώρα έχει την Multilanguage (αν δεν κάνω λάθος...). Να βάλω την Global stable; γίνεται; Για αρχή βάλε official stable η dev CN για να λύσεις το πρόβλημα με τις σιμ. Με την δεύτερη μπορείς να ξεκλειδώσεις κ όλας. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως μπορεί να είναι πειραγμένη η ρομ; Δεν νομίζω να υπάρχει ρομ με Ελληνική γλώσσα από το εργοστάσιο... άρα μαλλον είναι πειραγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τώρα λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα που το κάνει και με τη Dev και τη Stable. Όταν κάνω όλα τα Wipes και μετά install τη MIUI μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ένα Error 7 με επεξήγηση ότι δεν μπορεί να αντιγράψει το φάκελο system στο /system και σταματάει το install. Όταν κάνω απλά Factory Reset και προσπαθώ να ξανακάνω Install την MIUI η απλά την περνάω ξανά μετά το error, τότε όλα μια χαρά και το κινητό ανοίγει κανονικά. Καλησπέρα φίλε μου. Το πρόβλημα είναι επειδή δεν έχεις περάσει το σωστό TWRP αλλά ένα που είχε αυτό το πρόβλημα. Κατέβασε από αυτό εδώ το λινκ την έκδοση που έχω ανεβάσει εγώ και πέρνα τη και θα είσαι κομπλέ! :) Το αρχείο που λέω βρίσκεται στο βήμα 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ενώ στέλνω μήνυμα σε μια επαφή μου η απάντηση που δέχομαι έρχεται σε διαφορετικό νήμα ως άγνωστος αριθμός!Ειμαι με Chinese/English rom Κ έχω φτιάξει τους αριθμούς των επαφών μου με το +30 όπως έχετε προαναφερει παλαιότερα! Είναι κάτι που δεν κάνω καλά?? Ψάξε μήπως έχεις διπλότυπες επαφές αρχικά. Τσέκαρε αν όντως έχουν γίνει με το +30 από μέσα απο το προγραμματάκι (12 αριθμοί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Για αρχή βάλε official stable η dev CN για να λύσεις το πρόβλημα με τις σιμ. Απο που θα την κατεβάσω αυτήν; Προς το παρόν και μέχρι να έρθει το ξεκελίδωμα καλύτερα να ασχοληθώ μόνο με official. Εξάλλου βλέπω οτι απαιτείται πολύ διάβασμα για να φτάσεις να flashάρεις ΣΩΣΤΑ την Ελληνική. :-) Υ.Γ Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τις "πρώτες βοήθειες" :D edit Βασικά δεν βρίσκω την rom για το PRO. Παντού για το Redmi Note 3 λέει το οποίο απότι ξέρω είναι διαφορετικό απο το δικό μας λόγω του οτι δεν έχει Snapdragon. Σωστα; Edited April 21, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπέρα φίλε μου. Το πρόβλημα είναι επειδή δεν έχεις περάσει το σωστό TWRP αλλά ένα που είχε αυτό το πρόβλημα. Κατέβασε από αυτό εδώ το λινκ την έκδοση που έχω ανεβάσει εγώ και πέρνα τη και θα είσαι κομπλέ! :) Το αρχείο που λέω βρίσκεται στο βήμα 2) Το τρελό είναι ότι ακριβώς τον δικό σου οδηγό και αρχεία έτρεξα για να περάσω την Ελληνική. Τον είχα σταμπάρει και μόλις έκανα unlock καρφί στο post #35. ;) Οπότε θα ξαναπεράσω το TWRP και αν κάνει τα ίδια θα περάσω του XDA. Ευχαριστώ πάντως και για τον οδηγό και για την απάντηση όπως και όλα τα μέλη. Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Απο που θα την κατεβάσω αυτήν; Βασικά δεν βρίσκω την rom για το PRO. Παντού για το Redmi Note 3 λέει το οποίο απότι ξέρω είναι διαφορετικό απο το δικό μας λόγω του οτι δεν έχει Snapdragon. Σωστα; http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Προσοχή είναι για windows 64bit Διαλέγεις κ παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christpap Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 @XmotoX πως το έκανες με το flashify έχεις κανένα οδηγό; @christpap στη μέθοδο 1 που αναφέρεσαι πέρασες twrp και μετά τη rom απο εκεί μέσα; με το toolkit δοκίμασες; @johnnyar Μόλις πέρασα το twrp έκανα reboot με volume up&power και ακολούθησα τις οδηγίες που έχει δώσει και ο φίλτατος Lallasgr με print screens, αφού πρώτα είχα αποθηκεύσει τη rom χύμα στον χώρο του κινητού. Και σήμερα εντόπισα τον οδηγό που είχε δημοσιεύσει ο Lallasgr https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?postID=112580#post112580 και επειδή δεν τον έβρισκα πήγα με αυτόν που έγραψα στο προηγούμενο post. Πέρασα την Ελληνική Dev Rom 6.4.14. Η προηγούμενη ήταν η DEV CN 6.4.09. Έτρεξα Antutu και δυστυχώς έβγαλα λίγο λιγότερο, από 78.600 περίπου, έπεσα στο 76.482 Ψιλοαδιάφορο με αφήνει, αλλά παρατήρησα και ένα ελαφρύ lag στο scrol του μενού των ρυθμίσεων που το κάνει σπάνια μεν, αλλά το κάνει. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Stable Greek ROM. Ξέρει κανείς με ποιόν τρόπο μπορώ να σβήσω τα πάντα από το τηλέφωνο και να κάνω εντελώς πεντακάθαρο Installation της ROM; Από το twrp με άλλες επιλογές γίνεται; Δεν με πειράζει να χάσω data. Είναι επίφοβο θεωρείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) @johnnyar Μόλις πέρασα το twrp έκανα reboot με volume up&power και ακολούθησα τις οδηγίες που έχει δώσει και ο φίλτατος Lallasgr με print screens, αφού πρώτα είχα αποθηκεύσει τη rom χύμα στον χώρο του κινητού. Και σήμερα εντόπισα τον οδηγό που είχε δημοσιεύσει ο Lallasgr https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?postID=112580#post112580 και επειδή δεν τον έβρισκα πήγα με αυτόν που έγραψα στο προηγούμενο post. Πέρασα την Ελληνική Dev Rom 6.4.14. Η προηγούμενη ήταν η DEV CN 6.4.09. Έτρεξα Antutu και δυστυχώς έβγαλα λίγο λιγότερο, από 78.600 περίπου, έπεσα στο 76.482 Ψιλοαδιάφορο με αφήνει, αλλά παρατήρησα και ένα ελαφρύ lag στο scrol του μενού των ρυθμίσεων που το κάνει σπάνια μεν, αλλά το κάνει. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Stable Greek ROM. Ξέρει κανείς με ποιόν τρόπο μπορώ να σβήσω τα πάντα από το τηλέφωνο και να κάνω εντελώς πεντακάθαρο Installation της ROM; Από το twrp με άλλες επιλογές γίνεται; Δεν με πειράζει να χάσω data. Είναι επίφοβο θεωρείτε; @christpap είναι απολύτως φυσιολογικό να πάρεις λιγότερο antutu. Μόλις μπαίνει μια νέα ρομ στο κινητό από πίσω τρέχουν πληθώρα πραγμάτων για να σεταριστεί το κινητό και να λειτουργεί άψογα μετά. Antutu πρέπει να πάρεις μετά από 2 μέρες για μένα. Και τα lag που είδες λογικά είναι και αυτά. Μέχρι να τελειώσει πλήρως το σετάρισμα να περαστούν εκ νέου όλες οι εφαρμογές που τρέχεις στην προσωρινή μνήμη για να ανοίγουν γρήγορα κλπ θα υπάρχει αυτό το μικρό λαγκάρισμα που λες!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Προσοχή είναι για windows 64bit Διαλέγεις κ παίρνεις. χμ..περίεργο. αυτό το πρόβλημα πάντως που αναφέρεις ήταν ακριβώς στην προηγούμενη έκδοση του twrp 3.0.2-0! Στην 3.0.2-1 που έχω τώρα περασμένη στον οδηγό μου δεν θα έπρεπε να σου βγάζει αυτά τα έρρορς!!Τι να πω! Edited April 21, 2016 by lallasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christpap Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 @christpap είναι απολύτως φυσιολογικό να πάρεις λιγότερο antutu. Μόλις μπαίνει μια νέα ρομ στο κινητό από πίσω τρέχουν πληθώρα πραγμάτων για να σεταριστεί το κινητό και να λειτουργεί άψογα το κινητό. Antutu πρέπει να πάρεις μετά από 2 μέρες για μένα. Και τα lag που είδες λογικά είναι και αυτά. Μέχρι να τελειώσει πλήρως το σετάρισμα να περαστούν εκ νέου όλες οι εφαρμογές που τρέχεις στην προσωρινή μνήμη για να ανοίγουν γρήγορα κλπ θα υπάρχει αυτό το μικρό λαγκάρισμα που λες!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χμ..περίεργο. αυτό το πρόβλημα πάντως που αναφέρεις ήταν ακριβώς στην προηγούμενη έκδοση του twrp 3.0.2-0! Στην 3.0.2-1 που έχω τώρα περασμένη στον οδηγό μου δεν θα έπρεπε να σου βγάζει αυτά τα έρρορς!!Τι να πω! Ευχαριστώ πολύ lallasgr για την άμεση απάντηση. Πήγα πριν λίγο να ξαναbootαρω με twrp και μου εμφανίζει πάλι το original Recovery Mode. Υποθέτω πως δεν το πέρασα μόνιμα με τη μέθοδο που εφάρμοσα... Με το δικό σου οδηγό εγκαθιστάται μόνιμα το twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μάλλον όχι. Πρέπει να πατήσεις την εντολή ενώ είσαι fastboot που δίνω εγώ για να μπει μόνιμα!! :) 10) Αφού δούμε το λαγουδάκι πληκτρολογούμε στο CMD την παρακάτω εντολή: fastboot flash recovery twrp-3.0.2-1-kenzo.img (και βλέπουμε ότι ολοκληρώνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts