Jump to content

zato23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zato23

  1. Ο φίλος αναφερεται στην αγορα απο Aliexpress ,οχι απο Honorbuy.
  2. giasoy Chinish (Chinese-English) ,δηλαδη αγγλοκινεζικη
  3. Απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου
  4. Το xposed μπορεις να το βρεις εδω http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html *MIUI 6/7 BASED ON Android 5.1.X only την εκδοση για 64-bit processors Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω να κατεβαζω απευθειας απο το xposed τα modules και αναγκαζομαι να τα κατεβαζω απο το repository
  5. 64αρα και 128αρα που δοκιμασα αναγνωριστηκαν απο το κινητο . Απλα την πρωτη φορα σου ζητα να κανει διαμορφωση (format) της καρτας.
  6. Δοκιμασες αυτο ?
  7. Καλο θα ηταν και οι υπολοιποι ,που εχουν τη συσκευη στα χερια τους ,να δοκιμασουν ωστε να το σιγουρεψουμε οτι ειναι bug της Rom και οχι hardware προβλημα. Μολις βρηκα αυτο θα το δοκιμασω αυριο γιατι τωρα βαριεμαι
  8. Κι εγω το ιδιο πιστευω. Προσωπικα το δουλευω με μια σιμ και microsd ,αλλα με το που διαβασα το προβλημα του φιλου ειπα να δοκιμασω και διαπιστωσα οτι και στη δικη μου συσκευη δεν λειτουργει το dual sim αφου αναγνωριζει μονο τη μια καρτα.
  9. Ημ.Παραγωγης 2016.01
  10. Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα ,που σημαινει οτι πεσαμε σε προβληματικη παρτιδα ή (το πιο πιθανο) οτι ειναι θεμα software.
  11. Δες το λιγο πιο προσεκτικα ,εγω οσες φορες χρειαστηκε το εκανα και δουλεψε και στο Note 3 και στο Note 3 pro μετα το 2ο λεπτο δειχνει τι κανουμε για τις επαφες
  12. Οντως, λυθηκε το προβλημα :thanks:
  13. Ξερει καποιος ,να με βοηθησει? Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση
  14. Αν δεν σ'ενδιφερουν τα ελληνικα στο μενου τοτε καλυτερα με official για να εχεις και τα updates. Τα πιο αξιοπιστα κινεζομαγαζα θεωρουνται τα vickmall και το geekbuying ,ειδικα το vickmall εχει αποδειξει οτι εχει το καλυτερο aftersale ,οπότε η επιλογη δικη σου. Αν παρεις με απλο ταχυδρομειο (singpost ,netherland post,sweden post κ.α.) κατα 99% δεν θα εχεις θεμα με τελωνειο ,ενω αν παρεις με κουριερ π.χ. DHL ειναι σχεδον σιγουρο το τελωνειο. Το Redmi Note 3 Pro ειναι σε presale και στα χαρτια δειxνει καλύτερο ,τωρα αν οντως ειναι και κατα πόσο δεν μπορουμε να το ξερουμε αφου ακομα δεν υπαρχουν reviews.
  15. Παιδια έχω Q και το widget του myQ ,που δειχνει τα λεπτα και τα MB που μου εχουν απομεινει, δεν λειτουργει (official 7.0.22.0 και 7.1.6.0 ) Συνδεομαι κανονικα στο λογαριασμο ,αλλα με το που βγαινω απο το προγραμμα στο widget μου λεει "login is required" ξερει καποιος πως μπορω να το κανω να λειτουργει σωστα ;
  16. για play store και για ελληνικο πληκτρολογιο μπορεις να κατεβασεις οποιο πληκτρολογιο θες (εγω χρησιμοποιω το google keyboard)
  17. Δε διαφωνω ,κι εγω με τη ρομ του vickmall το παρελαβα και δεν ειχα κανενα προβλημα ,αλλα διαβασα οτι η μπαταρια με την αγγλοκινεζικη κραταει περισσοτερο και για να εχω και τα updates προχωρησα σε φλασαρισμα .
  18. Φιλε μου αν διαβασεις μερικες σελιδες απο το θεμα θα λυθουν ολες οι αποριες σου. Τα προβληματα υπάρχουν σε συσκευες που ηρθαν με μαγειρεμενη Ρομ απο το καταστημα ,γι'αυτο προτεινεται σε αυτους που προκειται να το αγορασουν να ζητουν να ερθει με την official stable (αγγλοκινεζικη, δηλαδη δεν εχει ελληνικα) Σε αυτους που ηδη το εχουν πάρει προτεινεται το φλασαρισμα της official stable (υπάρχει οδηγος σε προηγουμενη σελιδα)
  19. Σ'ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...