Keepkouking Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Καιιιι έγινε επίσημη https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3542491 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk known issues Camera and camera related features are buggy. Eg. Flashlight toggle works with 2 tries, random crashes. (Use google camera or any other 3rd party camera to minimise crashes) Και με τον goodix figerprint φαίνεται να θέλει έξτρα patch flash ή radon kernel. Το ξέρω ότι περιμένουν την xiaomi αλλά και πάλι..... Οταν δώσει nougat στο rn3 pro η xiaomi και λογικά θα διορθωθεί και αυτό το bug στην CM...lineageos ;) , την έχω περάσει από την πρώτη μέρα:) Edited January 25, 2017 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες στα καλά καθούμενα οι επαφές διπλασιάστηκαν (κάθε επαφή φαίνεται 2 φορές). Έκανα τον κόπο και έσβησα τις διπλές, αλλά σε μία μέρα διπλασιάστηκαν και πάλι. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως θα το αποφύγω; Μπες επαφες πατα το Ξ και δες στις ρυθμισεις στην προβολη...μηπως δειχνει και απο το google account και απο το mi account... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Καλησπέρα στο Forum, ξέρει κάποιος το SAR του Redmi Note 3 Pro επίσημα? Διάβασα για τρελή τιμή και φοβάμαι ότι θα κάψουμε τον εγκέφαλο μας! Edited January 25, 2017 by JLK3010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Οταν δώσει nougat στο rn3 pro η xiaomi και λογικά θα διορθωθεί και αυτό το bug στην CM...lineageos ;) , την έχω περάσει από την πρώτη μέρα:) Με άλλα λόγια, για σωστή λειτουργία κινητού, κολλήσαμε στην marshmallow. Και επίσημα και σε custom roms. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δώσει nougat η xiaomi. https://drive.google.com/file/d/0B7rCT-FJ4lpXbkFWWHFsUURSSTQ/view?usp=drivesdk Δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή για κάμερα. Σε εμένα δούλευε κααααπως καλύτερα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos64 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καλησπέρα,πρόβλημα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,θέλω να πουλήσω το τηλέφωνο και έχει λογαριασμό mi που δεν ξέρω τον κωδικό. Το είχα αγοράσει από ένα παιδί που το είχε φέρει από Κίνα,και μάλλον γιατί το τηλέφωνο ήταν σεταρισμένο στα Ελληνικά ,ο λογαριασμός είναι δικός του. Εάν δεν τον βρώ υπάρχει τρόπος για επαναφορά? η hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καλησπέρα,πρόβλημα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,θέλω να πουλήσω το τηλέφωνο και έχει λογαριασμό mi που δεν ξέρω τον κωδικό. Το είχα αγοράσει από ένα παιδί που το είχε φέρει από Κίνα,και μάλλον γιατί το τηλέφωνο ήταν σεταρισμένο στα Ελληνικά ,ο λογαριασμός είναι δικός του. Εάν δεν τον βρώ υπάρχει τρόπος για επαναφορά? η hard reset? Ε, αφού θα το πουλήσεις, κάνε του ένα hard reset :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos64 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Hard reset πως?,ότι έχω δει από το internet δεν παίζει,βγαίνει σε εικόνα fastboot,η μου δείχνει εικόνα με καλώδιο για φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Υπάρχει νεώτερο σχετικά με το mipc Suite και την 6.01 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Καλησπέρα,πρόβλημα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,θέλω να πουλήσω το τηλέφωνο και έχει λογαριασμό mi που δεν ξέρω τον κωδικό. Το είχα αγοράσει από ένα παιδί που το είχε φέρει από Κίνα,και μάλλον γιατί το τηλέφωνο ήταν σεταρισμένο στα Ελληνικά ,ο λογαριασμός είναι δικός του. Εάν δεν τον βρώ υπάρχει τρόπος για επαναφορά? η hard reset? Πρόσεξε μην κάνεις καμμία κουταμάρα. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρεις τον κωδικό. Αν κάνεις hard reset από twrp (αν υπάρχει), όταν ανοίξει το τηλέφωνο θα κλειδώσει και θα σου ζητάει τον κωδικό του Mi Account. Βρες λοιπόν το παιδί που το πήρες και ζήτα τον κωδικό. Επίσης κάνε logout από τον mi account του παιδιού που το είχε ώστε το τηλέφωνο να παραδοθεί στο νέο του ιδιοκτήτη παρθένο. Edited January 26, 2017 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Με άλλα λόγια, για σωστή λειτουργία κινητού, κολλήσαμε στην marshmallow. Και επίσημα και σε custom roms. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δώσει nougat η xiaomi. https://drive.google.com/file/d/0B7rCT-FJ4lpXbkFWWHFsUURSSTQ/view?usp=drivesdk Δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή για κάμερα. Σε εμένα δούλευε κααααπως καλύτερα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Η στοκ εφαρμογή της κάμερας ουσιαστικά έχει το μεγάλο πρόβλημα, αν και το έχουν ψιλομαζεψει στην official τώρα. Αλλά για καλύτερα αποτελέσματα να γίνει χρήση άλλων εφαρμογών. Σίγουρα σα νεο built υπάρχουν θέματα αλλά και θα έρθουν οι βελτιώσεις, πανω κάτω είναι όπως διάβαζα στην αρχή με την cm13. Απο την αλλη απουσιάζουν μερικά στοιχεία που με το καιρό ελπίζω να έρθουν... Βέβαια σε σχέση με την unofficial version αυτή είναι σαφώς καλύτερη. Μια και δεν είμαι παρα πολύ fan της φωτογραφίας, ακόμα και αν τις θέλω έχω εφαρμογές που με καλύπτουν, θα την αφήσω πάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Καλησπέρα στο Forum, ξέρει κάποιος το SAR του Redmi Note 3 Pro επίσημα? Διάβασα για τρελή τιμή και φοβάμαι ότι θα κάψουμε τον εγκέφαλο μας! 0.56 έχει και είναι αρκετά χαμηλά http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php Δες καί του iphone 7 πιο κάτω http://m.gsmarena.com/apple_iphone_7-8064.php Edited January 26, 2017 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Με άλλα λόγια, για σωστή λειτουργία κινητού, κολλήσαμε στην marshmallow. Και επίσημα και σε custom roms. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δώσει nougat η xiaomi. https://drive.google.com/file/d/0B7rCT-FJ4lpXbkFWWHFsUURSSTQ/view?usp=drivesdk Δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή για κάμερα. Σε εμένα δούλευε κααααπως καλύτερα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Εγω είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα δώσει nougat, το hardware το επιτρέπει άνετα και είναι μια από τις best selling συσκευές της με μεγάλο κοινό άρα και πιέσεις, συν ότι η xiaomi μέχρι τώρα έχει δείξει οτι αργεί αλλά δεν ξεχνά τα κινητά της, απλά δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί τόσο να την κάνει να τρέχει σωστά με σωστό battery και ram management. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 https://drive.google.com/file/d/0B7rCT-FJ4lpXbkFWWHFsUURSSTQ/view?usp=drivesdk Δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή για κάμερα. Σε εμένα δούλευε κααααπως καλύτερα. Σε απλες φωτο,σε καποιες ισως εχει λιγο διαφορα. Σε HDR παντως,ναι, ειναι καλυτερη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπερα.δοκιμασμενη stable σε miui 7 να την βαλω και να μην ξαναασχοληθω με το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ερώτηση : μπορώ κάπως να εχω ήχο στις ειδοποιήσεις για το instagram? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εγω είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα δώσει nougat, το hardware το επιτρέπει άνετα και είναι μια από τις best selling συσκευές της με μεγάλο κοινό άρα και πιέσεις, συν ότι η xiaomi μέχρι τώρα έχει δείξει οτι αργεί αλλά δεν ξεχνά τα κινητά της, απλά δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί τόσο να την κάνει να τρέχει σωστά με σωστό battery και ram management. Πιέσεις είχαν πολλές εταιρείες για διάφορα κινητά (ακόμα και ναυαρχίδες) αλλά οι εταιρείες δεν φαίνεται να συγκινούνται από αυτά :p όπως και να χει.. Μακάρι. Σε απλες φωτο,σε καποιες ισως εχει λιγο διαφορα. Σε HDR παντως,ναι, ειναι καλυτερη . Ενδιαφέρον αυτό... Όταν εννοούσα πως δουλεύει κάπως καλύτερα σκεφτόμουν λιγότερα κρασαρισματα κατά την εναλλαγή μπροστά και πίσω κάμερα, και στο βίντεο. Δεν είχα συγκρίνει ποτέ ποιότητα φωτογραφίας! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα.δοκιμασμενη stable σε miui 7 να την βαλω και να μην ξαναασχοληθω με το κινητο; Γιατί miui 7? Οι τελευταίες miui 8 είναι μια χαρά.. Και στο λέω εγώ που είμαι με Beta :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 [/color] Γιατί miui 7? Οι τελευταίες miui 8 είναι μια χαρά.. Και στο λέω εγώ που είμαι με Beta :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Συμφωνω με τον προλαλησαντα beta 8.1.1.0 ελληνικη και ολα αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπέρα σας πήρα ένα note 3 pro και φοραγε την developer, του έβαλα με flashtool την stable 8.0.5.0 αλλά δε μου βγάζει update για την 8.1.1.0. Ξέρει κανείς τι παίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπερα .Σημερα παρελαβα και εγω για ενα φιλο το συγκεκριμενο κινητο. Ηρθε με MIUI GLOBAL 8.0 STABLE 8.0.6(LHOMIDG).Δυστυχως ομως δεν εχει ελληνικα . Ποια προτεινεται να περασω σταθερη χωρις προβληματα και φυσικα να εχει ελληνικα γιατι στο φιλο που θα το δωσω δεν ξερει και πολλα απο κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Καλησπερα .Σημερα παρελαβα και εγω για ενα φιλο το συγκεκριμενο κινητο. Ηρθε με MIUI GLOBAL 8.0 STABLE 8.0.6(LHOMIDG).Δυστυχως ομως δεν εχει ελληνικα . Ποια προτεινεται να περασω σταθερη χωρις προβληματα και φυσικα να εχει ελληνικα γιατι στο φιλο που θα το δωσω δεν ξερει και πολλα απο κινητα. ...η V8.1.1.0.MHOMIDI είναι η τελευταία global stable...αυτή υποστηρίζει ελληνικά...αλλά δεν σε πάει σε αυτή μέσω OTA; (αν όχι, ποια είναι η ακριβής αναφορά της rom, αν δεν λέει STABLE 8.0.6.0 (LHOMIDG), πιθανόν να είσαι με τις γνωστές "μαϊμού" των καταστημάτων)... Edited January 26, 2017 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπέρα σας πήρα ένα note 3 pro και φοραγε την developer, του έβαλα με flashtool την stable 8.0.5.0 αλλά δε μου βγάζει update για την 8.1.1.0. Ξέρει κανείς τι παίζει;; Το ίδιο μου συνέβη καί εμένα πού πέρασα σε ένα φίλο πού τού ήρθε με κινεζορομ. Του πέρασα μία παλιά stable και μετά πήρε 2 αναβάθμισης ota αλλά όχι την 8.1.1.0 που έχει ελληνικα Το δικό σου είναι με 3GBram η 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grint Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό από εδώ: https://www.my24shop.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-accessories/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb-gold-25620-detail?limitstart=0&limit=int&showall=1 Αν μπορείτε να συμπεράνετε από την περιγραφή για το τι rom έχει, ώστε να μου πείτε αν θα είμαι Οκ και δε θα τρέχω με περίεργες rom και θα χρειάζομαι ξεκλειδώματα και λοιπές ενέργειες του διαβόλου που περιγράφετε σε posts, σας είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited January 26, 2017 by grint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Για να είσαι σίγουρος ότι θά πάρεις το μοντέλο με την official rom και ελληνικά μόνο από αυτά τά καταστήματα http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό από εδώ: https://www.my24shop.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-accessories/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb-gold-25620-detail?limitstart=0&limit=int&showall=1 Αν μπορείτε να συμπεράνετε από την περιγραφή για το τι rom έχει, ώστε να μου πείτε αν θα είμαι Οκ και δε θα τρέχω με περίεργες rom και θα χρειάζομαι ξεκλειδώματα και λοιπές ενέργειες του διαβόλου που περιγράφετε σε posts, σας είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πρωτα για την τιμή που το πουλά είναι ακριβό (16gb). Απο την αλλη αν προσεξεις λίγο στις διαστάσεις αυτό δεν είναι το international (152mm) αλλά αλλά το μοντέλο που έχουμε όλοι μας εδώ,το kenzo(150mm).Εκτός άν έχουν κάνει λάθος στα όσα γράφουν. Αρα αν θες με τo international με την 800αρα μπάντα και τα συναφή κοιτάς το link που έδωσε ο φίλος πιο πριν και μιλάς στο διπλανό θέμα του international. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν εννοούσα πως δουλεύει κάπως καλύτερα σκεφτόμουν λιγότερα κρασαρισματα κατά την εναλλαγή μπροστά και πίσω κάμερα, και στο βίντεο. Δεν είχα συγκρίνει ποτέ ποιότητα φωτογραφίας! Για να μην εχεις ΠΟΤΕ κρασάρισμα στην LineageOS αλλά και εν μέρη καλη φωτογραφία δοκίμασε lgcamera,snap camera και σαν τέλος Cameringo.Ψαξτες.. Όσο για την lgcamera την είχα "πειραγμενη" σαν pro version όπου έδινε φωτογραφίες σούπερ αλλά σε αυτό το μοντέλο ποτε δε μου δούλεψε έτσι,ίσως λογο του CPU.Στο RN2 αν και με αλλο φακό ήμουν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Θέλω να αγοράσω ένα φορτιστη όπως αυτόν http://www.ebay.com/itm/152374344526?redirect=mobile θα δουλέψει σωστά ή δε θα φορτίζει το κινητό σαν τον γνήσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts