kodorevi8ulis Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μόλις έβγαλε ανακοίνωση για τις 10 Μαϊου η ΧΙΑΟΜΙ και αναφέρει κάτι για MIUI8!!!!!!! καλά μη την θες γρήγορα όμως στην συσκευή σου :) καλοκαιράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δεν την έχω την εφαρμογή αλλά για πήγαινε στο security στα permissions και δωστης δικαίωμα να ξεκινά μόνη της και επίσης τσέκαρε ότι έχει όλα τα permissions που θέλει στο on. Μπα δεν θέλει να δουλέψει ,δεν πειράζει άλλη θα βρω :lol: Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μην τρελαίνεστε με το θέμα της μνήμης. Δε θα χετε ποτέ πρόβλημα. Έτσι δουλεύει το Android... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 παντως η μπαταρια δεν υπαρχει, μετα απο 16 ωρες ειμαι στο 60% και εχω 4 ωρες οθονης. 4 email σε συγχρονισμο facebook, instagram, google analytics, pages manager, one drive και διαφορες αλλες εφαρμογες. το note 5 μου εβγαζε 3 ωρες και κρατουσε 7-8 ωρες με τετοια χρηση που εχω κανει. Με WiFi υποθέτω αυτά τα νούμερα. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotria3 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ποια 7.2.1 ρομ έχεις αλήθεια; Sorry τώρα είδα στην υπογραφή σου Greek Stable 7.2.1.0 Rom. Αναβάθμισε σε 7.2.2. Νομίζω ούτε σε κείνη δεν δουλεύει βασικά. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ROM ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.... ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΑΙΖΕ....:!: Παράθεση LENOVO VIBE S1 Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW) XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Greek Stable 7.2.1.0 Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ερώτηση. Για να βάλω την Global Stable θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσω τα βήματα που είναι από 1-10 ή να πάω απευθείας εκεί που λέει για φλασάρισμα?? http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μόνο σε dev roms δουλεύει το δακτυλικό στην κάμερα Όχι σε stable Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ερώτηση. Για να βάλω την Global Stable θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσω τα βήματα που είναι από 1-10 ή να πάω απευθείας εκεί που λέει για φλασάρισμα?? http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Δε ξερω αν εγω δε προσεξα αν το λες,αλλα ποια ρομ εχεις τωρα?Αν εχεις πχ.την official stable τη κινεζικη,ενα update θα κανεις μονο,αφου πρωτα τη περασεις στη μνημη του κινητου.Μπορεις,αν δε κανω λαθος,να τη περασεις και μεσα απο το mi pc suite. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Δε ξερω αν εγω δε προσεξα αν το λες,αλλα ποια ρομ εχεις τωρα?Αν εχεις πχ.την official stable τη κινεζικη,ενα update θα κανεις μονο,αφου πρωτα τη περασεις στη μνημη του κινητου.Μπορεις,αν δε κανω λαθος,να τη περασεις και μεσα απο το mi pc suite. Σήμερα παρέλαβα το κινητό και έχω αυτήν που δεν παίρνει αναβαθμίσεις απλά δεν έχω ξανακάνει την όλη διαδικασία.Ουσιαστικά είναι η multi η οποία έχει ελληνικά και πρέπει να είναι η πειραγμένη που λένε όλοι.. Edited April 25, 2016 by so93 Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Με WiFi υποθέτω αυτά τα νούμερα. Ναι με WiFi. Τα ντατα βέβαια ανοιχτά αλλά ναι WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Σήμερα παρέλαβα το κινητό και έχω αυτήν που δεν παίρνει αναβαθμίσεις απλά δεν έχω ξανακάνει την όλη διαδικασία.Ουσιαστικά είναι η multi η οποία έχει ελληνικά και πρέπει να είναι η πειραγμένη που λένε όλοι.. Ε ναι αυτη εχεις τοτε!Λοιπον,καταρχην ακολουθησε τη διαδικασια εδω: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12539-RN3Pro-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-multi-language-ROM-NON-off/?pageNo=1 Και αν θελεις να ξεκλειδωσεις για να βαλεις την Ελληνικη,την οποια και σου συνηστω για πολλους λογους,πρεπει να βαλεις (με τη διαδικασια που σου γραφω),τη τελευται official developer τη Κινεζικη!Αν παρολα αυτα δε σε νοιαζει,τοτε περνα την επισημη τελευταια global!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 καλησπερα παιδια.επειδει απο το vicmall χαθικε το δεμα και μου λενε να κανω ντισπου στην paypal.να περιμενω να περασι το πασχα η να παρω τα λεφτα μου πισο και να το ξανα παραγγιλω απο αλου..???και απο που??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Ε ναι αυτη εχεις τοτε!Λοιπον,καταρχην ακολουθησε τη διαδικασια εδω: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12539-RN3Pro-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-multi-language-ROM-NON-off/?pageNo=1 Και αν θελεις να ξεκλειδωσεις για να βαλεις την Ελληνικη,την οποια και σου συνηστω για πολλους λογους,πρεπει να βαλεις (με τη διαδικασια που σου γραφω),τη τελευται official developer τη Κινεζικη!Αν παρολα αυτα δε σε νοιαζει,τοτε περνα την επισημη τελευταια global!! Λοιπόν Πετράν αυτή τη στιγμή διαβάζω αυτό το thread ακριβώς που μου έστειλες. Πρώτα και κύρια αυτή η ROM που έχω προεγκατεστημένη δεν είναι η multi??? Από κει και πέρα η ερώτησή μου είναι ότι από το global forum που παρέθεσα ένα link πιο πάνω στην αρχή γράφει για μια διαδικασία unbrick και μετά για μια διαδικασία flashαρίσματος. Και εγώ ρωτάω ξανά. Πρέπει να ξεκινήσω από τα πρώτα βήματα που λέει για το unbrick ή να καταφύγω απευθείας εκεί που λέει για φλασάρισμα???Δηλαδή ξεκινάω από εκεί που δείχνει ο παρακάτω σύνδεσμος?? http://prnt.sc/awmiy4 Τέλος, ουσιαστικά αυτό που μου λες είναι ότι εφόσον επιθυμώ να βάλω την ελληνική ROM θα πρέπει πρώτα να φλασάρω το κινητό στην Chinese Dev??? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Edited April 25, 2016 by so93 Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 so93 τα πράγματα έχουν όπως τα γράφω σε αυτό εδώ το ποστ. Από κει και πέρα για το φλασ που λες από την αρχή διάβασε τα πάντα και πρόσεχε να είναι όλα ακριβώς όπως τα αναγράφει. Δηλαδή να έχουν μπει σωστά οι drivers να έχεις winx64 να έχεις απενεργοποιήσει τους drivers που λέει κλπ. Αν ένα από τα βήματα δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά θα brickάρεις το κινητό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 so93 τα πράγματα έχουν όπως τα γράφω σε αυτό εδώ το ποστ. Από κει και πέρα για το φλασ που λες από την αρχή διάβασε τα πάντα και πρόσεχε να είναι όλα ακριβώς όπως τα αναγράφει. Δηλαδή να έχουν μπει σωστά οι drivers να έχεις winx64 να έχεις απενεργοποιήσει τους drivers που λέει κλπ. Αν ένα από τα βήματα δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά θα brickάρεις το κινητό! :) Είσαι ωραίος lallasgr!! Επομένως ξεκινάω τα πάντα όλα από την αρχή αρχή, όχι δηλαδή από εκεί που γράφει για φλασάρισμα. Επίσης το ADB τί ειναι ακριβώς?? Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Επίσης το ADB τί ειναι ακριβώς?? Είναι ο τρόπος που βλέπει ο υπολογιστής το κινητό, μέσω adb επικοινωνεί και μπορείς να δίνεις εντολές από cmd! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Είναι ο τρόπος που βλέπει ο υπολογιστής το κινητό, μέσω adb επικοινωνεί και μπορείς να δίνεις εντολές από cmd! :) Φίλε μου σόρρυ αν σε πρήζω απλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω android επομένως καταλαβαίνεις ότι έρχομαι σε επαφή με μια πραγματικότητα που ουδέποτε είχα συναντήσει.. Πρώην χρήστης iPhone βλεπεις.... Είμαι δηλαδή τελείως noobas.... Για να κάνω το κινητό ADB mode θα πρέπει πρώτα αφού κάνω USB Debugging να το κλείσω και να το πατήσω volume up + power button?? Edited April 25, 2016 by so93 Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireas_ Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Παιδιά. έχετε καμιά πρόταση για θήκη για το Redmi Note 3 Pro? Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html και θα ήθελα να πάρω και μια θήκη μαζί. Προτιμώ θήκη που να ανοίγει flip (σαν βιβλίο). Πως σας φαίνονται αυτές που έχει το Vickmail, δοκιμάσατε καμία, εντυπώσεις, έχετε να προτείνετε κάποια άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Φίλε μου σόρρυ αν σε πρήζω απλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω android επομένως καταλαβαίνεις ότι έρχομαι σε επαφή με μια πραγματικότητα που ουδέποτε είχα συναντήσει.. Πρώην χρήστης iPhone βλεπεις.... Είμαι δηλαδή τελείως noobas.... Για να κάνω το κινητό ADB mode θα πρέπει πρώτα αφού κάνω USB Debugging να το κλείσω και να το πατήσω volume up + power button?? Αφού ενεργοποιήσεις το USB Debugging το κινητό τότε θα εμφανίζεται ως adb mode. Αυτό που λες βάζει το κινητό σε download mode όπου βέβαια ισχύει η επικοινωνία με adb κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Παιδιά. έχετε καμιά πρόταση για θήκη Αν θες πολύ λεπτή και διακριτική δες αυτή http://www.aliexpress.com/item/New-Arrive-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-slim-Style-flip-Leather-Case-for-Xiaomi-redmi/32548437269.html Είναι ακριβώς ίσα με το κινητό, πολύ μαλακή και διπλώνει-γυρίζει πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του φόρουμ για την πολύτιμη βοήθεια τους. Επιτέλους ξεκλείδωτος με twrp και ελληνική dev rom. Τελικά το πρόβλημα ήταν οι drivers που δεν περνούσαν με τίποτα. Επιβεβαιωνω ότι δεν χρειάζεται σιμ για ξεκλείδωμα. Παρεμπιπτόντως η ελληνική τα σπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireas_ Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Αν θες πολύ λεπτή και διακριτική δες αυτή http://www.aliexpress.com/item/New-Arrive-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-slim-Style-flip-Leather-Case-for-Xiaomi-redmi/32548437269.html Είναι ακριβώς ίσα με το κινητό, πολύ μαλακή και διπλώνει-γυρίζει πολύ εύκολα. Σ' ευχαριστώ, φαίνεται καλή και σε ωραία τιμή. Πως όμως αγοράζω από Ali Express, μόνο με πιστωτική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Σ' ευχαριστώ, φαίνεται καλή και σε ωραία τιμή. Πως όμως αγοράζω από Ali Express, μόνο με πιστωτική? Αυτή τη στιγμή λόγο capital εγώ έβγαλα μια revolut. Επειδή είμαστε εκτός θέματος όμως ψάξε λίγο στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Παίδες, μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει το bug που αναφέρω; Μιλάμε για Ελληνική Stable 7.2.2 Πάτε στις επαφές και αποθηκευετε μία επαφή στο λογαριασμό gmail. Αν πάτε στις κλήσεις θα φαίνεται στις πρόσφατες κλήσεις. Αν πατήσετε δεξιά το βελάκι και κάνετε edit, είναι σαν να μην περάσατε ποτέ την επαφή;;;; Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Παίδες, μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει το bug που αναφέρω; Μιλάμε για Ελληνική Stable 7.2.2 Πάτε στις επαφές και αποθηκευετε μία επαφή στο λογαριασμό gmail. Αν πάτε στις κλήσεις θα φαίνεται στις πρόσφατες κλήσεις. Αν πατήσετε δεξιά το βελάκι και κάνετε edit, είναι σαν να μην περάσατε ποτέ την επαφή;;;; Αν κ δεν σε πολυκατάλαβα.. σε μένα η επαφή μετά από αυτό που λες είναι κανονικά περασμένη μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts