glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 OK lallasgr!!! Δεν θα φανταζόμαστε... ;) Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 OK lallasgr!!! Δεν θα φανταζόμαστε... ;) xaxaxa..Με τη φαντασία δυστυχώς έχω δει αρκετά κινητά brickαρισμένα τον τελευταίο 1.5 μήνα..Γιαυτό το έγραψα και αυτό. Για αποφυγή των χειρότερων!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μιας και περιμένω το Redmi Note 3 Pro (με official English/chinese), με σκοπό να περάσω την ελληνική, ποια είναι η διαδικασία για να γίνει η δουλειά; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε πρηγούμενες σελίδες, απλά έχω μπερδευτεί λίγο με stable / dev κτλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 @lallasgr τεκμηριώνω...:lol: :p 1) Εμένα οι οδηγοί δεν δούλευαν καλά στο PC και το συγκεκριμένο θέμα διορθώθηκε περνώντας το http://pdanet.co/ 2) Mια χαρά το κανα σε 32-μπιτα windows 3) Vickmall-Κορυφή! 4) Tα xiaomi δεν μπρικέρνουν ποτέ!!!!!! Και γω όταν πρωτοσύνδεσα το κινητό στο pc στο σπίτι μου χρειάστηκε στο τέλος να περάσω το pdanet για να το δει σωστά. Εννοείται ότι δουλεύει και σε 32bita απλά έχουν αναφερθεί πολλά brickαρίσματα γιαυτό εγώ γράφω μόνο για x64. :) Μωρέ brickάρουν και παράbrickάρουν, απλά δεν πεθαίνουν ποτέ. ξεbrickάρουν σχεδόν πάντα αλλά μερικές φορές θέλει άνοιγμα και δεν είναι ότι το καλύτερο!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και περιμένω το Redmi Note 3 Pro (με official English/chinese), με σκοπό να περάσω την ελληνική, ποια είναι η διαδικασία για να γίνει η δουλειά; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε πρηγούμενες σελίδες, απλά έχω μπερδευτεί λίγο με stable / dev κτλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. αφού το κινητό θα έρθει με την official Μπορείς να ακολουθήσεις αυτον τον οδηγό για ξεκλείδωμα κατά γράμμα!! :) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Και γω όταν πρωτοσύνδεσα το κινητό στο pc στο σπίτι μου χρειάστηκε στο τέλος να περάσω το pdanet για να το δει σωστά. Εννοείται ότι δουλεύει και σε 32bita απλά έχουν αναφερθεί πολλά brickαρίσματα γιαυτό εγώ γράφω μόνο για x64. :) Μωρέ brickάρουν και παράbrickάρουν, απλά δεν πεθαίνουν ποτέ. ξεbrickάρουν σχεδόν πάντα αλλά μερικές φορές θέλει άνοιγμα και δεν είναι ότι το καλύτερο!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αφού το κινητό θα έρθει με την official Μπορείς να ακολουθήσεις αυτον τον οδηγό για ξεκλείδωμα κατά γράμμα!! :) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/ Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Την διαδικασία της έγκρισης, μπορώ να την ξεκινήσω από τώρα; Βέβαια προς το παρόν δεν τικάρεται το κουτάκι για την αποδοχή των όρων στην σελίδα υποβολής στοιχείων για το unlock :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosrebel Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 εχω την oficial rom και ενω εβαλα το playstore σε μερικες εφαρμογες λεει οτι δεν ειναι compatible το κινητο. πρεπει να ξανακανω clear cache η ειναι τπτ αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μιας και περιμένω το Redmi Note 3 Pro (με official English/chinese), με σκοπό να περάσω την ελληνική, ποια είναι η διαδικασία για να γίνει η δουλειά; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε πρηγούμενες σελίδες, απλά έχω μπερδευτεί λίγο με stable / dev κτλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. αφού το κινητό θα έρθει με την official Μπορείς να ακολουθήσεις αυτον τον οδηγό για ξεκλείδωμα κατά γράμμα!! :) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/ Στην προηγούμενη ακριβώς σελίδα έχει όχι έναν, όχι δύο αλλά τριάντα-πέντε (35) ολόκληρους οδηγούς!!!!!!!!! @lallasgr είναι ιεροσυλία να απαντάς σε αυτήν την ερώτηση, μετά και από την προηγούμενη διαπίστωση!!!!!! Μετά φταίει ο @Χander που κράζει, ενίσταται, αναρωτιέται και αναστατώνεται!!!!! :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Την διαδικασία της έγκρισης, μπορώ να την ξεκινήσω από τώρα; Βέβαια προς το παρόν δεν τικάρεται το κουτάκι για την αποδοχή των όρων στην σελίδα υποβολής στοιχείων για το unlock :wacko: Κάντε πρώτα εδώ ένα account (αν ανοίγει στα κινέζικα κατέβα προς τα κάτω και θα δεις να επιλέξεις english) https://account.xiaomi.com/pass/register Στο account Μην βαρεθείς να κάνεις όλα τα authentication. Καλό είναι να είναι ο λογαριασμός 100% ολοκληρωμένος και πράσινος!! :) και μετά πας για να κάνεις την αίτηση για ξεκλείδωμα http://en.miui.com/unlock/ εχω την oficial rom και ενω εβαλα το playstore σε μερικες εφαρμογες λεει οτι δεν ειναι compatible το κινητο. πρεπει να ξανακανω clear cache η ειναι τπτ αλλο? Ναι δεν θα έχει μπει σωστά το playstore. Δεν ξέρω πως φτιάχνεται ακριβώς αλλά με λίγο ψάξιμο για το πρόβλημα αυτό πιστεύω θα βγάλεις άκρη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ναι δεν θα έχει μπει σωστά το playstore. Δεν ξέρω πως φτιάχνεται ακριβώς αλλά με λίγο ψάξιμο για το πρόβλημα αυτό πιστεύω θα βγάλεις άκρη! :) Καλά στον τοίχο γράφω? Ο δεύτερος οδηγός στην υπογραφή μου τι κάνει? :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 @lallasgr είναι ιεροσυλία να απαντάς σε αυτήν την ερώτηση, μετά και από την προηγούμενη διαπίστωση!!!!!! αχ βρε demakhs τι να κάνουμε. Σε αυτόν τον κόσμο ζούμε. Μακάρι να ταν διαφορετικός κόσμος αλλά δεν είναι. Αν θες να βοηθάς βοήθα. Αν από την άλλη ταλαιπωρείσαι (και το καταλαβαίνω) απλά δεν απαντάς. :) Και γω κάποια στιγμή μπορεί να βαρεθώ ή να πέσει δουλειά και να εξαφανιστώ. Προς το παρόν όμως μου είναι μια ασχολία. Οπότε και βοηθάω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μου αρέσει που απαντάς και στα σοβαρά!!! :blink: Στην ίδια κατηγορία είμαι....αλήθεια δεν φαίνεται καθόλου??? :blink: :blink: Είμαι επίσης και μεγάλο τρολ!! :lol: :lol: :lol: Ούτε αυτό φαίνεται?? :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μου αρέσει που απαντάς και στα σοβαρά!!! :blink: Στην ίδια κατηγορία είμαι....αλήθεια δεν φαίνεται καθόλου??? :blink: :blink: Είμαι επίσης και μεγάλο τρολ!! Ούτε αυτό φαίνεται?? :blink: :blink: :blink: xaxaxa!!!Όλα φαίνονται και για τους δυο μας. :P το πολύ τρολάρισμα όμως brickάρει συσκευές!!!:lol::lol::lol::lol::lol::p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τις εγκαθιστούμε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσω twrp recovery (πρέπει να έχουμε ξεκλείδωτο bootloader και μετά να περάσουμε το recovery). Όπως σωστά ειπες η 6.χ είναι developer ενώ η 7.Χ stable. Για αναβαθμίσεις αφού βάζουμε την Ελληνική, γίνονται πάλι χειροκίνητα μέσω twrp recovery (κατεβάζουμε την αναβάθμιση, την βάζουμε στο κινητό και την φλασάρουμε μέσω twrp) με την διαφορά ότι σε αναβάθμιση ΔΕΝ χάνουμε τίποτε, απλά αναβαθμίζουμε το σύστημα. Όχι όμως από stable σε developer και ανάποδα καθώς εκεί χρειάζεται factory reset. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα εγώ από stabke σε dev πήγα από twrp χωρίς να χάσω τιποτα Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elsdrag Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα σε όλους Ψήνομαι να πάρω και εγώ το Redmi Note3 PRO. Εδώ και κανένα μήνα παρακολουθώ τη συζήτηση στο forum και έχω μπερδευτεί Σκοπεύω να το πάρω από το Vick και δεν εφ'οσον δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά, ζητάω την "Original Rom(only have English&Chinese)" όπως την αναφέρει και μέσα. Θελώ να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά της με την Global που κουβεντιάζετε εδώ. Μπορώ να την εγκαταστήσω αργότερα μέσω update (χωρίς ξεκλειδώματα κλπ)? Αναβαθμίζεται στη συνέχεια? Τι είναι καλύτερο να τους πω να κανουν στο Vick? Όπως είπα δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά, χρειάζομαι Google Store και Google Apps, δεν με ενδιαφέρει root Sorry αν ρωτάω απλά πράγματα, κάθε βοήθεια όμως καλοδεχούμενη Ευχαριστώ Καλησπέρα και πάλι. Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κανένας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα και πάλι. Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κανένας ? Διαβασε καμια σελιδουλα παραπισω και τη πρωτη σελιδα. Εχουν γραφτει τουλαχιστον 2 φορες στη καθε σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 μπορούμε να περάσουμε rom μετά το ξεκλείδωμα με το Flashify, όπως στο redmi 3; (οπως δείχνει στο παρακάτω link) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα και πάλι. Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κανένας ? Αφού δεν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς πολύ απλά ζήτα από το vickmall να σου περάσουν την Global Official Stable Rom και θα είσαι οκ. Με Google play και όλα. Δεν θα έχει καμία κινεζιά μέσα και θα παίρνει updates κανονικά από την Xiaomi! Συνεννοήσου μαζί τους μέσω του chat που έχουν. μπορούμε να περάσουμε rom μετά το ξεκλείδωμα με το Flashify, όπως στο redmi 3; (οπως δείχνει στο παρακάτω link) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/?pageNo=1 Όχι. Μόνο με miflash δουλεύει για το συγκεκριμένο κινητό λόγο διαφορετικού επεξεργαστή. Δεν είναι ΜΤΚ όπως στο απλό 3άρι!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τόση συμπυκνωμένη γνώση που υπάρχει στις τελευταίες 5 σελίδες του thread, ούτε ταξιτζής...!!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μολις μου ηρθε ειδοποιηση για Global stable 7.2.3.0. Δε μπορω να βρω πουθενα change-log αλλα ειναι διαθεσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα παίδες. Παρέλαβα σήμερα το κινητό μαζί με το tempered glass της NILKIN to 9H. το οποίο λέει ειναι για το note 3. To θέμα είναι ότι πάνω στο τζάμι δεν έχει τις τρυπούλες που έχει πχ το οριτζιναλ για την κάμερα και το ηχείο αλλα μία κεντρική. Μήπως μου στείλανε για λάθος μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 ρε παίδες , τι σχέση έχει το 2 με το 3 ; απλά στο ebay βλέπετε ένα προιόν που έχει επιλογή από λίστα για την συσκευή που το θέλετε το 3 με το 3 pro είναι ίδια εξωτερικά Παιδια για αν το λεω εχει...εχω δει πολλους πωλητες που το λενε στην περιγραφη και μεσα δεν εχει επιλογη να διαλεξει αν θες θηκη 3 η 2...Γιαυτο! Κατι αλλο σημαντικο...Εχει καποιος μπρος πισω φωτογραφιες απο το χρυσο(ειδικα)-ασημι-γκρι? Υ.γ Λευκο δεν υπαρχει πλεον ετσι? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 @kflabourishttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160412/e9f6946bcfaf056fbd24cf3ff9efea53.jpg (χρυσό) Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 καλημερα παιδες..ξερει κανεισ τι γινετε στα ελτα...?εχω παραγγηλι απο vickmll στης 22/3..και δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα..το μονο που δειχνι,ειναι οτι το διοξανε απο SG 29/3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα παίδες. Παρέλαβα σήμερα το κινητό μαζί με το tempered glass της NILKIN to 9H. το οποίο λέει ειναι για το note 3. To θέμα είναι ότι πάνω στο τζάμι δεν έχει τις τρυπούλες που έχει πχ το οριτζιναλ για την κάμερα και το ηχείο αλλα μία κεντρική. Μήπως μου στείλανε για λάθος μοντέλο? Αυτό είναι το τζάμι .. Και εμένα αυτό μου στείλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 καλημερα παιδες..ξερει κανεισ τι γινετε στα ελτα...?εχω παραγγηλι απο vickmll στης 22/3..και δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα..το μονο που δειχνι,ειναι οτι το διοξανε απο SG 29/3... Καταρχάς να σε ενημερώσω ότι γράφεις σε λάθος μέρος και μάλιστα έχεις επαναλάβει πολλάκις την ίδια off topic ερώτηση. Ως εκ τούτου τα σχετικά post σου πήγαν στον κάδο και αφήνω αυτό προς ενημέρωσή σου και μόνο. Διάβασε στο σωστό θέμα και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και ότι είναι σχετικό με αυτή, τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts