geo29 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Μόλις ήρθε..... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μόλις τελείωσε Edited July 21, 2017 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Κινητό απο;; OTA η bridge ? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 OTA και σε εμένα μόλις τελείωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Και σε εμένα ήρθε ΟΤΑ να τη εγκαταστήσω....? Πείτε εσείς που την έχετε βάλει, είδα ρε πουθενά βελτίωση ή χειροτερέψει...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Θα χρειαστούν λίγες ημέρες για ασφαλή συμπεράσματα. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο και υπομονή για "καθαρές λύσεις" (hard reset πριν και μετά) και τη φόρεσα "βρώμικα" :p Ούτως ή άλλως, με μέγεθος 255 Mb, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Edited July 21, 2017 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Εμενα δεν μου ρθε τπτ ακόμα.. Ρουμάνικο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εμενα δεν μου ρθε τπτ ακόμα.. Ρουμάνικο Μια απ τα ιδια Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Κι εγώ με Ρουμάνικο, τίποτα ακόμα, Και στις παλιότερες ενημερώσεις θυμάμαι , τα Ρουμάνικα τελευταία παίρναν αναβάθμιση, υπομονή 1-2 βδομάδες , δε χάθηκε ο κόσμος. Να πείτε ότι περιμένουμε την 7.1 να πω οκ . αλλα τώρα μια μικρή διορθοσούλα κλάιν. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Καλησπέρα! Μια ερώτηση. Σχεδόν κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα του G5 εμφανίζει παραθυράκι το οποίο μου λέει να επιλέξω το χώρο αποθήκευσης των φωτογραφιών (κάρτα μνήμης ή χώρο αποθηκευσης του τηλεφώνου). Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο στη δική του συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Καλησπέρα! Μια ερώτηση. Σχεδόν κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα του G5 εμφανίζει παραθυράκι το οποίο μου λέει να επιλέξω το χώρο αποθήκευσης των φωτογραφιών (κάρτα μνήμης ή χώρο αποθηκευσης του τηλεφώνου). Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο στη δική του συσκευή; Εγώ πάντως όχι δεν έχω τέτοιο θέμα κατευθείαν στην κάρτα μνήμης Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αναγκάζομαι κάθε φορά να πατάω αλλαγή αποθηκευσης στην κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αναγκάζομαι κάθε φορά να πατάω αλλαγή αποθηκευσης στην κάρτα μνήμης Έβαλες άλλη sd για δοκιμή...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Όχι δεν έχω δοκιμάσει. Λες να φταίει η κάρτας sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Όχι δεν έχω δοκιμάσει. Λες να φταίει η κάρτας sd;Δεν είναι σίγουρο αλλά δεν αποκλείεται κιόλας, είναι καλή και ανέξοδη δοκιμή για να δείς τι παίζει και να την αποκλίσεις από την εξίσωση Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Σε ελληνικό v20i ηρθε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmar13 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Για IR ποια εφαρμογη προτεινετε καλυτερη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ήρθε και σε ρουμάνικο η 20i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μέσο bridge φαινεται. Οta ακόμα δεν φαίνεται. ( ρουμανικο ) Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Για IR ποια εφαρμογη προτεινετε καλυτερη; δοκίμασε το sFilter - Blue Light Filter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδιά αν περάσω το security update μέσο bridge σβήνονται ολα; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Σε ιταλικό από ν20d σε v20i προχθές..είναι μόνο ενημέρωση ασφάλειας;καμία διαφορά διακρίνε κάνεις; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδιά αν περάσω το security update μέσο bridge σβήνονται ολα; Όχι δεν σβήνεται τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Και εγώ έκανα ενημέρωση στη v20i σε Ιταλικό. Ξέρει κανείς να μου πεί,πως θα επιλέξω να κάνει συγχρονισμό σε φάκελο (στο άλμπουμ φωτογραφιών) μιας εφαρμογής; και συγκεκριμένα του picsart. Γιατί όταν πρωτοκατέβασα την εφαρμογή και εκανα επεξεργασία φωτογραφιών,αυτόματα μου δημιούργησε φάκελο στο άλμπουμ και με ρωτησε ότι βρεθηκε νεος φάκελος για συγχρονισμο,αλλά εγω επέλεξα όχι. Πως μπορώ να επαναφέρω πάλι τον συγχρονισμό,σε φακέλους εφαρμογών που έχουν δημιουργηθεί μεσα στο άμπουμ της συσκευής; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ποιο να προτιμησω; lg g4 στα 115 ή lg g5 στα 215; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ποιο να προτιμησω; lg g4 στα 115 ή lg g5 στα 215; Εγω θα πηγαινα για G5.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts