Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βλέπω τώρα και με κλειστή οθόνη δεν παίρνει γρήγορα φόρτιση.... Περίεργο

Έκανες επανεκκίνηση; Και βγάλε και μπαταρία καλύτερα

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολλές φορές και τα δύο. Δε ξέρω τι να πω. Βγαίνει κάθε φορά η ειδοποίηση για γρήγορη φόρτιση. Αλλά τίποτα.. Σε λίγο θα φτάσω με τη γυναίκα στο ίδιο επίπεδο μπαταρίας, με ένα Α5 που έχει 2016 με QC2 ενώ το δικό μας QC3.

Και Θ τα μετρήσω πόση ώρα θέλουν να πάνε 100% και τα δύο.. Από το 40% πχ

Αν με ξεφτιλίσει το Samsung κάτι παίζει..

Σήμερα το βράδυ για ένα περίεργο λόγο έχασε 20 τις εκατό με το WiFi μόνο ανοιχτό και σε λειτουργία πτήσης..

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και το δικό μου μια στις τόσες το κάνει,το κλείνεις εντελώς για κάνα μισάωρο καθόλου; Το κάνω κάθε 10 μ ε 15 μέρες!! Από τότε που το κλείνω δεν το έχει ξανακάνει.

Και το δικό μου μια στις τόσες το κάνει,το κλείνεις εντελώς για κάνα μισάωρο καθόλου; Το κάνω κάθε 10 μ ε 15 μέρες!! Από τότε που το κλείνω δεν το έχει ξανακάνει.

Αν απάντησες σε εμένα ναι τ κλείνω που και που ,ίσως καμία εφαρμογή στο background τρώει μπαταρία .όλο το βράδυ δεν μπήκε καθόλου σε deep sleep από ότι είδα μέσω accu battery

Ναι φίλε μου sakisliako, όντως μάλλον καμία εφαρμογή στην​ κάνει! Από ότι είδα έχει update σε κάποια google apps ,και αυτά καμία φορά την κάνουν την ζημιά. Edited by cfotis13

Δοκιμάστε να ξηλώσετε το SKYPE...

Θα δείτε τρελή διαφορά στη μπαταρία

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Έχω και ένα άλλο θέμα όποιος ξέρει να βοηθήσει..έχει αλλάξει η γλώσσα στους χάρτες..ενώ το κινητό μου είναι σε ελληνικα..ήμουν beta user στο Google και services ,αλλά δεν νομίζω να φταει αυτό..καμία ιδέα;

Για το θέμα την φόρτισης που είπατε έχω να αναφέρω το εξής (είναι για το G4 αλλά μάλλον συμβαίνει και στο G5 το ίδιο).

Βάζω μία μετρητική συσκευή να μετράει την έξοδο φόρτισης. Όταν η συσκευή είναι σε αναμονή, (όσο δηλαδή δεν την χρησιμοποιώ) δείχνει να τραβάει 1,5-1,6 Ampere, δηλαδή 7,5-8 watt. Το νούμερο αυτό εξαρτάται (εφόσον ξέρουμε ότι το πριζάκι δουλεύει σωστά) από το καλώδιο. Τα παραπάνω νούμερα τα παίρνω με το γνήσιο καλώδιο της LG. Με ένα άλλο Belkin που έχω (που έχει πιστοποίηση για 2,1A) η ισχύς που βγαίνει είναι τα θεωρητικά 10watt του φορτιστή (5V-2A).

Εδώ να πώ οτι ενώ βλέπω στο διαδίκτυο οτι ο φορτιστής του G4 είναι 5V-2A ο δικός μου είναι 5V-1.8A. Δεν ξέρω γιατί...δεν το έψαξα παραπάνω...την συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη.

Όταν λοιπόν η συσκευή είναι σε αναμονή τότε τραβάει 1,5-1,6 Ampere. Μόλις την ανοίξω για οτιδήποτε, τα Amber πέφτουν στα 0,4-0,5. Δηλαδή 2,5 watt...τα οποία το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κρατήσουν αναμμένη την υπερ-καναλωτική οθόνη του. :cool:

Υπάρχουν συσκευές που όταν τις ανοίγεις τραβάνε περισσότερα Α. Η δική σας (και η δική μου G4) κάνει το ανάποδο. Γιατί; Δεν ξέρω. Φαντάζομαι για να την προστατέψουν από υπερθέρμανση. Για μένα πράττουν σωστά. :rolleyes:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Οσοι αναφερεστε για την φορτιση να ξερετε παιζει ρολο η εξωτερικη θερμοκρασια. Τωρα που καλοκαιριασε κοβει για να μην ζεσταθει πολυ.

Οποτε μην απορειτε που δεν "δινει" οταν το δουλευετε.

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Καλημέρα παιδιά ..με αυτό το κινητό τελικά δεν θα ησυχάσω.. ξαφνικά μου πετάει όλη την ώρα ειδοποίηση για να επιλέξω μέθοδο τροφοδοσίας usb .έκανα επαναφορά ρυθμίσεων τίποτα..ξετσεκαρα τν εντοπισμό σφαλμάτων..καμία ιδέα;

Με χαρτες ακριβώς το ιδιο. Beta user και εγω.

Η πλοήγηση είναι ελληνικά

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Οι χάρτες εμένα είναι στα αγγλικά μιας και έχω και το τηλέφωνο αγγλικά. Μπορώ να τους κάνω ελληνικά; για Google maps μιλάω. Beta user

Οι χάρτες εμένα είναι στα αγγλικά μιας και έχω και το τηλέφωνο αγγλικά. Μπορώ να τους κάνω ελληνικά; για Google maps μιλάω. Beta user

Δεν έχω βρει τρόπο να αλλάζει η γλώσσα .δοκίμασε να βάλεις κυρία γλώσσα ελληνικά και εκκαθάριση τ Google maps μετά

https://forum.xda-developers.com/lg-g5/help/lg-g5-fast-charging-t3407779

Απορία γιατι αργεί να φορτίσει

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Όποιος διάβασε το προηγούμενο ποστ μ με τ πρόβλημα που είχα (εμφάνιζε συνέχεια το usb notification, ενώ δεν είχα συνδεδεμένο τίποτα) λύθηκε με με μια καρφίτσα.καθαρισα το usb .έβγαλε πράγμα.

https://forum.xda-developers.com/lg-g5/help/lg-g5-fast-charging-t3407779

Απορία γιατι αργεί να φορτίσει

Δεν βλέπω κάποια απάντηση εκεί μέσα

Καλησπέρα παιδιά μου πούλησαν ένα g5 χωρίς τζαμακι κάμερας γνωρίζεται πόσο κάνει η αλλαγή με καινούργιο και αν θα έχω προβλήματα, έχει αλλάξει κανεις με οεμ ;

• Administrators
Θα συμφωνήσω, επειδή το είχε αναζητήσει και κάποιο άλλο μέλος παλαιότερα, αν δεν απατώμαι η τιμή που του είχαν δώσει από τη Procordia ήταν συμφέρουσα.

Modpic.gif

καλημέρα

από θερμοκρασία όταν το φορτίζεται σε τι κατάσταση είναι το κινητό.....

το δικό μου ανεβάζει πολύ θερμοκρασία

ότι θ ανεβάζει θερμοκρασία λόγο εξωτερικής ζεστής το ξέρω

το μέτρησα με το cpuz και χωρίς χρήση παίζει γύρω στους 40.... είναι φυσιολογικό?

τώρα το δοκιμάζω και το φορτίζω σβηστό και είναι αρκετά έως πολύ ζεστό

μπαταρία δεν έχω αλλάξει και χρησιμοποιώ το δικό του φορτιστή....

Geo29 μόνο με το kit εχεις φορτισμένη μπαταρία με κρύο τηλέφωνο :)

Κατάλαβα αυγά τηγανιτά θα τρώμε όλο το καλοκαιρι.....χαχαχα

Κατάλαβα αυγά τηγανιτά θα τρώμε όλο το καλοκαιρι.....χαχαχα

Και όμως υπάρχει λύση.. Βρείτε έναν φορτιστή με λίγα ma και να χρησιμοποιείτε αυτον. Έτσι δεν θα ζεσταίνετε το κινητό απλά θα αργεί να φορτίσει