takinio1 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Kαλημερα, υπάρχει κανενα τζαμακι δοκιμασμένο για το κινητο ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Εχτες ενεργοποιησα την προφυλαξη οθονης κατα την φορτιση και το κινητο φορτωνει υπερβολικα αργα. Ενδεικτικα καρφωμενο στον φορτιστη για 10 λεπτα απο το 38% πηγε μολις στο 40. Το απενεργοποιησα και ολα καλα. Ειχε παρατηρησει κανεις αυτο το φαινομενο και στο marshmallow η ειναι του nougat? Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Παιδιά θεωρείτε καλύτερα ενα battery kit που βγαζει η εταιρεία ή ενα power bank; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Εχτες ενεργοποιησα την προφυλαξη οθονης κατα την φορτιση και το κινητο φορτωνει υπερβολικα αργα. Ενδεικτικα καρφωμενο στον φορτιστη για 10 λεπτα απο το 38% πηγε μολις στο 40. Το απενεργοποιησα και ολα καλα. Ειχε παρατηρησει κανεις αυτο το φαινομενο και στο marshmallow η ειναι του nougat? Τι ακριβώς εννοείς προφύλαξη οθόνης κατά την φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Γιατί δεν βάζεις κάποιο lg info; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo Thanks provider Italy γράφει.. Stollen information not korean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Παιδιά θεωρείτε καλύτερα ενα battery kit που βγαζει η εταιρεία ή ενα power bank; Έχοντας κ τα 2, θεωρώ πιο χρηστικό το battery kit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Τι ακριβώς εννοείς προφύλαξη οθόνης κατά την φόρτιση; Πηγαινε Ρυθμισεις - προβολη - προφυλαξη οθονης Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλημέρα Εμένα μου γράφει EUA , Europe Common Και δεν έχω πάρει ακόμα nougat Ξέρει κανείς τίποτα;;; Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Έχοντας κ τα 2, θεωρώ πιο χρηστικό το battery kit. Ποιό είνα αυτό το κιτ ρε παιδιά? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/9112299/LG-Battery-Charger-Battery-Set-for-G5-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-BCK-5100-Retail.html?keyphrase=G5+battery+kit Sent from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Απ' εξω είναι στα 25€ το κιτ. Εδώ μεχρι πριν λίγο καιρό ειχε 29€ τωρα ανέβηκε 40+ Τώρα βέβαια δε ξερω αν η lg παράγει νεες μπαταρίες ή οτι έβγαλε έβγαλε για το g5 γιατί οι περισσότερες εχουν ημερομηνία έως 4/16- 6/16 Edited February 20, 2017 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Πηγαινε Ρυθμισεις - προβολη - προφυλαξη οθονης Aυτό είναι γνωστό, έγραψες κατά την φόρτιση σαν να πρόκειται για κάτι άλλο που ενεργοποιείται κατά την φόρτιση και μόνο. Προφύλαξη οθόνης έχω στο 15% δεν έχω παρατηρήσει αυτό που περιέγραψες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chapostolopoulos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Αυτό πως μπορω να τ καταλαβω;Από kaizer είναι αγορασμενο..Δεν βγάζει στο boot κάποιο logo Tim κτλ.. Βγάζει vodafone Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Βγάζει vodafone Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν βγάζει Vodafone .Είναι κανένας άλλος που δεν έχει πάρει αναβάθμιση; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/9112299/LG-Battery-Charger-Battery-Set-for-G5-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-BCK-5100-Retail.html?keyphrase=G5+battery+kit Sent from my awesome Gold HTC 10 Φίλε το άλλαξες κ εσυ για HTC? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι φιλε μου!Πλεον ειμαι κατοχος htc 10. :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι φιλε μου!Πλεον ειμαι κατοχος htc 10. :) Δε το άντεξες κ εσύ.............. Μου τη δίνει που η HTC, (παλαιός κάτοχος), έβγαλε τα ραδιόφωνα ........... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ωραιο κινητο το g5 με πολλα συν(αποσπωμενη μπαταρια,υπερυθρες,ραδιοφωνο) αλλα αυτο το Image retention με ειχε γονατισει δεν αντεξα. G4,V10 και g5 το ιδιο θεμα ακομη και με χρηση χαμηλης φωτεινοτητας η νεα οθονη στο v10 εβγαλε retention σε 2 μηνες... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Aυτό είναι γνωστό, έγραψες κατά την φόρτιση σαν να πρόκειται για κάτι άλλο που ενεργοποιείται κατά την φόρτιση και μόνο. Προφύλαξη οθόνης έχω στο 15% δεν έχω παρατηρήσει αυτό που περιέγραψες :) Δεν σε πιανω. Η προφυλαξη οθονης ενεργοποιειται μονο κατα τη φορτιση η οταν μπει στη βαση φορτισης τυπου dock. Τι εννοεις εχειςωπροφυλαξη οθονης στο 15%? Μηπως εννοεις εξοικονομηση ενεργειας; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 εγώ δεν έχω πάρει αναβάθμιση ακόμα Europe Common μου γράφει Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Κι εγω με v20a ειμαι δεν ήρθε η "b" . Ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Δεν σε πιανω. Η προφυλαξη οθονης ενεργοποιειται μονο κατα τη φορτιση η οταν μπει στη βαση φορτισης τυπου dock. Τι εννοεις εχειςωπροφυλαξη οθονης στο 15%? Μηπως εννοεις εξοικονομηση ενεργειας; Ούτε εγώ σε πιάνω...Ποια είναι η προφύλαξη οθόνης που περιγράφεις, τι κάνει δηλαδή κατά την φόρτιση και θεωρείται προφύλαξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ούτε εγώ σε πιάνω...Ποια είναι η προφύλαξη οθόνης που περιγράφεις, τι κάνει δηλαδή κατά την φόρτιση και θεωρείται προφύλαξη; Screen saver αν ξερεις. Ενεργοποιησε το για να δεις Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ωραιο κινητο το g5 με πολλα συν(αποσπωμενη μπαταρια,υπερυθρες,ραδιοφωνο) αλλα αυτο το Image retention με ειχε γονατισει δεν αντεξα. G4,V10 και g5 το ιδιο θεμα ακομη και με χρηση χαμηλης φωτεινοτητας η νεα οθονη στο v10 εβγαλε retention σε 2 μηνες... Κ εγώ που θέλω να το πάρω προβληματίζομαι πολύ. Να δώσω 400€ κ να σιχτιρίζω ρε γμτ δε λέει........ Αλλα πάλι κανένα άλλο τηλέφωνο δεν μου γεμίζει το μάτι τόσο ώστε να σκάσω τόσα λεφτά. Στα G3 κ πίσω δε το έκανε, τι σκατά κάνανε κ χαλάσανε τόσο οι οθόνες τους? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Κ εγώ που θέλω να το πάρω προβληματίζομαι πολύ. Να δώσω 400€ κ να σιχτιρίζω ρε γμτ δε λέει........ Αλλα πάλι κανένα άλλο τηλέφωνο δεν μου γεμίζει το μάτι τόσο ώστε να σκάσω τόσα λεφτά. Στα G3 κ πίσω δε το έκανε, τι σκατά κάνανε κ χαλάσανε τόσο οι οθόνες τους? Το g3 και το g2 είχαν αλλά θέματα όπως κιτρινιλες. Ακόμα και το κορυφαίο για μένα flex 1 είχε θέμα ghosting. Βασικά δεν έχει βγάλει μια οθόνη ολοσωστη Στάλθηκε από το 1+3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts