Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για βάλε λινκ και από τα 2 φίλτατε...

Θα βάλω το βράδυ από το pc.

Όλα τα temperd glass της nillkin έχουν και protection για την κάμερα.

Send from my awesome LG G5 leather black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για βάλε λινκ και από τα 2 φίλτατε...

μαλλον κατι τετοιο εννοει http://www.ebay.com/itm/3-pcs-lot-Back-Camera-Tempered-Glass-Lens-Screen-Protector-For-LG-G5-New-/232160058818?hash=item360dd15dc2:g:x98AAOSwj85YPqd2

Καλησπέρα. Παιδιά αξίζει να το πάρω το τηλ ή να πάρω κανένα άλλο LG είτε παλαιότερο πχ g 4 g 3 η κανένα άλλο μοντέλο ?ή λέτε να δω για sami αν και δεν τα εμπιστεύομαι τα τελευταία. να περιμένω λέτε να βγει το g 6? Αλλά σχεδόν έχω θέμα θα ξεμείνω από τηλέφωνα. Άρχισαν να τα φτύνουν όλα.

Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή δεν συνδέεται μέσω wifi στο LG BRIDGE κολλάει στο βήμα 1/4 έχει κανείς καμιά ιδέα;

Αφήστε το βρήκα :D

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μυνήματα

Παιδιά ενώ βρίσκομαι σε ένα παιχνίδι δείτε στην εικόνα δεξιά που η navigation bar κάνει ghosting...

Το έχει άλλος αυτό;

http://i65.tinypic.com/2d6uw3r.png

Φίλε στο screenshot δεν φενεται.. Πρέπει να το τραβήξεις άλλο κινητό.

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνετε φίλος για κινητό και τον σπρώχνω για το g5... Έχετε να προτείνεται κάποια καλή θήκη (είναι αρκετά ατσούμπαλος) και κάποιο καλό Tempered Glass που να κάθεται καλά λόγο κυρτότητας;

Καλημέρα. Από θήκη να πάρει μια spigen armor και γυαλί nillkin.

Δεν καλύπτει βέβαια ολόκληρη την οθόνη αλλά είναι τέλειο. Έχει και ζελατίνες για την κάμερα πίσω.

Εγω εχω εντοπισει ενα μικρο lag στις κλησεις.καθυστερει λιγο καποιες φορες μεχρι να αρχισει να χτυπαει το τηλ που καλώ οπως επισης και οταν τελειωνει μια συνομιλία αργει να αναψει η οθονη για να τερματισω την κλίση.. Κανεις αλλος?ολα τα υπολοιπα δουλευουν ρολόι απο οτι βλεπω..ειμαι με mm και περιμενω αναβαθμιση με ota..καποια λυση η αν πιστευετε οτι ειναι ελάττωμα της συσκευής? Ευχαριστώ
!!!

Καλημέρα. Από θήκη να πάρει μια spigen armor και γυαλί nillkin.

Δεν καλύπτει βέβαια ολόκληρη την οθόνη αλλά είναι τέλειο. Έχει και ζελατίνες για την κάμερα πίσω.

Το γυαλί της nillkin παίζει να μπορούμε να το βρούμε και από Ελλάδα;

Από Ελλάδα εδώ

http://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-lg-g5-12578/

Και ebay UK εδώ. Εδώ έχει το H pro+

http://m.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Amazing-H-PRO-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G5-Clear-/182128185630?nav=SEARCH

• Administrators
H procordia αλλάζει οθόνες με Light bleed;;

Έχει πάει κανείς;

Απευθύνσου καλύτερα στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=207722

Modpic.gif

Από Ελλάδα εδώ

http://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-lg-g5-12578/

Και ebay UK εδώ. Εδώ έχει το H pro+

http://m.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Amazing-H-PRO-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G5-Clear-/182128185630?nav=SEARCH

Είσαι άψογος σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνετε φίλος για κινητό και τον σπρώχνω για το g5... Έχετε να προτείνεται κάποια καλή θήκη (είναι αρκετά ατσούμπαλος) και κάποιο καλό Tempered Glass που να κάθεται καλά λόγο κυρτότητας;

Αν ειναι ατσουμπαλος να παρει κανα μοντελο της CAT.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Θεός!!! Χαχαχα

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά δική έτοιμος να το πάρω το LG g5. Επειδή έχω το g2 και είναι άψογο αξίζει να το πάρω? Έχει κόλληματα πχ σαν κάτι Κινέζους που έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου? Μια γνώμη γρήγορα γιατί το g2 ασπρίζει όσο πάει πιο πολύ οθόνη θα μείνω από τηλ. Ευχαριστώ.

Παίδες το κινητό αξίζει για αγορα; Επειδή έχω διαβάσει διαφορά θέματα με boot loo ,ίχνη από πληκτρολόγιο σε άλλη εφαρμογή.

Τα 32giga επαρκούν; Πόσο μένει καθαρο εκτός από το λειτουργικό; Ξέρω παίρνει και sd αλλά οι εφαρμογές στην εσωτερική μπαίνουν.

Γενικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό μου φαίνεται λογική η τιμή με βάση specs και φακό που μ'ενδιαφέρει.

Ατσούμπαλος είπαμε βρε, όχι τρυπιοχέρης. :-P

Edited by George94pav

Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά δική έτοιμος να το πάρω το LG g5. Επειδή έχω το g2 και είναι άψογο αξίζει να το πάρω? Έχει κόλληματα πχ σαν κάτι Κινέζους που έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου? Μια γνώμη γρήγορα γιατί το g2 ασπρίζει όσο πάει πιο πολύ οθόνη θα μείνω από τηλ. Ευχαριστώ.

Χθες έπρεπε να το πάρεις...

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες το κινητό αξίζει για αγορα; Επειδή έχω διαβάσει διαφορά θέματα με boot loo ,ίχνη από πληκτρολόγιο σε άλλη εφαρμογή.

Τα 32giga επαρκούν; Πόσο μένει καθαρο εκτός από το λειτουργικό; Ξέρω παίρνει και sd αλλά οι εφαρμογές στην εσωτερική μπαίνουν.

Γενικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό μου φαίνεται λογική η τιμή με βάση specs και φακό που μ'ενδιαφέρει.

Που το διάβασες αυτό που γράφεις για boot loo :eek:

Αν θες να βάλεις πάνω από 300 εφαρμογές (με μέσω όρο τα 100mb ανά εφαρμογή) εεε ναι δε σου φτάνουν τα 32gb....

Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Χθες έπρεπε να το πάρεις...

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που το διάβασες αυτό που γράφεις για boot loo :eek:

Αν θες να βάλεις πάνω από 300 εφαρμογές (με μέσω όρο τα 100mb ανά εφαρμογή) εεε ναι δε σου φτάνουν τα 32gb....

Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5

Τι εννοείς χθες φίλε ovelix ?

Τι εννοείς χθες φίλε ovelix ?

Εννοει οτι αργησες κιολας..Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ g2 και g5..Το G5 ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις

Poco X3 nfc 6/128

Είχα κάτι αλλά ενδιάμεσα αλλά δεν αξίζουν οι Κινέζοι.οπότε περιμένω μήπως έχει καμία προσφορά στις γιορτές αλλιώς θα το τσιμπήσω. Μπορείτε να μου πείτε αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο ?

Είχα κάτι αλλά ενδιάμεσα αλλά δεν αξίζουν οι Κινέζοι.οπότε περιμένω μήπως έχει καμία προσφορά στις γιορτές αλλιώς θα το τσιμπήσω. Μπορείτε να μου πείτε αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο ?

Η τιμή του είναι ήδη εξαιρετική, για πρόταση καταστήματος μια ματιά στις αξιολογήσεις που συνοδεύει το καθένα θα σε βοηθήσει.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg