johnnyman25 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Για βάλε λινκ και από τα 2 φίλτατε... Θα βάλω το βράδυ από το pc. Όλα τα temperd glass της nillkin έχουν και protection για την κάμερα. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Για βάλε λινκ και από τα 2 φίλτατε... μαλλον κατι τετοιο εννοει http://www.ebay.com/itm/3-pcs-lot-Back-Camera-Tempered-Glass-Lens-Screen-Protector-For-LG-G5-New-/232160058818?hash=item360dd15dc2:g:x98AAOSwj85YPqd2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Καλησπέρα. Παιδιά αξίζει να το πάρω το τηλ ή να πάρω κανένα άλλο LG είτε παλαιότερο πχ g 4 g 3 η κανένα άλλο μοντέλο ?ή λέτε να δω για sami αν και δεν τα εμπιστεύομαι τα τελευταία. να περιμένω λέτε να βγει το g 6? Αλλά σχεδόν έχω θέμα θα ξεμείνω από τηλέφωνα. Άρχισαν να τα φτύνουν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Tenbered glass κάθετε πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή δεν συνδέεται μέσω wifi στο LG BRIDGE κολλάει στο βήμα 1/4 έχει κανείς καμιά ιδέα; Αφήστε το βρήκα :D Edited December 6, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παιδιά ενώ βρίσκομαι σε ένα παιχνίδι δείτε στην εικόνα δεξιά που η navigation bar κάνει ghosting... Το έχει άλλος αυτό; http://i65.tinypic.com/2d6uw3r.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Φίλε στο screenshot δεν φενεται.. Πρέπει να το τραβήξεις άλλο κινητό. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνετε φίλος για κινητό και τον σπρώχνω για το g5... Έχετε να προτείνεται κάποια καλή θήκη (είναι αρκετά ατσούμπαλος) και κάποιο καλό Tempered Glass που να κάθεται καλά λόγο κυρτότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα. Από θήκη να πάρει μια spigen armor και γυαλί nillkin. Δεν καλύπτει βέβαια ολόκληρη την οθόνη αλλά είναι τέλειο. Έχει και ζελατίνες για την κάμερα πίσω. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εγω εχω εντοπισει ενα μικρο lag στις κλησεις.καθυστερει λιγο καποιες φορες μεχρι να αρχισει να χτυπαει το τηλ που καλώ οπως επισης και οταν τελειωνει μια συνομιλία αργει να αναψει η οθονη για να τερματισω την κλίση.. Κανεις αλλος?ολα τα υπολοιπα δουλευουν ρολόι απο οτι βλεπω..ειμαι με mm και περιμενω αναβαθμιση με ota..καποια λυση η αν πιστευετε οτι ειναι ελάττωμα της συσκευής? Ευχαριστώ Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα. Από θήκη να πάρει μια spigen armor και γυαλί nillkin. Δεν καλύπτει βέβαια ολόκληρη την οθόνη αλλά είναι τέλειο. Έχει και ζελατίνες για την κάμερα πίσω. Send from my awesome LG G5 leather black Το γυαλί της nillkin παίζει να μπορούμε να το βρούμε και από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Από Ελλάδα εδώ http://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-lg-g5-12578/ Και ebay UK εδώ. Εδώ έχει το H pro+ http://m.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Amazing-H-PRO-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G5-Clear-/182128185630?nav=SEARCH Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 H procordia αλλάζει οθόνες με Light bleed;; Έχει πάει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 H procordia αλλάζει οθόνες με Light bleed;; Έχει πάει κανείς; Απευθύνσου καλύτερα στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=207722 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Από Ελλάδα εδώ http://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-lg-g5-12578/ Και ebay UK εδώ. Εδώ έχει το H pro+ http://m.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Amazing-H-PRO-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G5-Clear-/182128185630?nav=SEARCH Send from my awesome LG G5 leather black Είσαι άψογος σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνετε φίλος για κινητό και τον σπρώχνω για το g5... Έχετε να προτείνεται κάποια καλή θήκη (είναι αρκετά ατσούμπαλος) και κάποιο καλό Tempered Glass που να κάθεται καλά λόγο κυρτότητας; Αν ειναι ατσουμπαλος να παρει κανα μοντελο της CAT.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Αν ειναι ατσουμπαλος να παρει κανα μοντελο της CAT.:) Θεός!!! Χαχαχα Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά δική έτοιμος να το πάρω το LG g5. Επειδή έχω το g2 και είναι άψογο αξίζει να το πάρω? Έχει κόλληματα πχ σαν κάτι Κινέζους που έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου? Μια γνώμη γρήγορα γιατί το g2 ασπρίζει όσο πάει πιο πολύ οθόνη θα μείνω από τηλ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παίδες το κινητό αξίζει για αγορα; Επειδή έχω διαβάσει διαφορά θέματα με boot loo ,ίχνη από πληκτρολόγιο σε άλλη εφαρμογή. Τα 32giga επαρκούν; Πόσο μένει καθαρο εκτός από το λειτουργικό; Ξέρω παίρνει και sd αλλά οι εφαρμογές στην εσωτερική μπαίνουν. Γενικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό μου φαίνεται λογική η τιμή με βάση specs και φακό που μ'ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Αν ειναι ατσουμπαλος να παρει κανα μοντελο της CAT.:) Ατσούμπαλος είπαμε βρε, όχι τρυπιοχέρης. :-P Edited December 7, 2016 by George94pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά δική έτοιμος να το πάρω το LG g5. Επειδή έχω το g2 και είναι άψογο αξίζει να το πάρω? Έχει κόλληματα πχ σαν κάτι Κινέζους που έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου? Μια γνώμη γρήγορα γιατί το g2 ασπρίζει όσο πάει πιο πολύ οθόνη θα μείνω από τηλ. Ευχαριστώ. Χθες έπρεπε να το πάρεις... ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες το κινητό αξίζει για αγορα; Επειδή έχω διαβάσει διαφορά θέματα με boot loo ,ίχνη από πληκτρολόγιο σε άλλη εφαρμογή. Τα 32giga επαρκούν; Πόσο μένει καθαρο εκτός από το λειτουργικό; Ξέρω παίρνει και sd αλλά οι εφαρμογές στην εσωτερική μπαίνουν. Γενικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό μου φαίνεται λογική η τιμή με βάση specs και φακό που μ'ενδιαφέρει. Που το διάβασες αυτό που γράφεις για boot loo :eek: Αν θες να βάλεις πάνω από 300 εφαρμογές (με μέσω όρο τα 100mb ανά εφαρμογή) εεε ναι δε σου φτάνουν τα 32gb.... Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Χθες έπρεπε να το πάρεις... ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που το διάβασες αυτό που γράφεις για boot loo :eek: Αν θες να βάλεις πάνω από 300 εφαρμογές (με μέσω όρο τα 100mb ανά εφαρμογή) εεε ναι δε σου φτάνουν τα 32gb.... Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Τι εννοείς χθες φίλε ovelix ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Τι εννοείς χθες φίλε ovelix ? Εννοει οτι αργησες κιολας..Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ g2 και g5..Το G5 ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Είχα κάτι αλλά ενδιάμεσα αλλά δεν αξίζουν οι Κινέζοι.οπότε περιμένω μήπως έχει καμία προσφορά στις γιορτές αλλιώς θα το τσιμπήσω. Μπορείτε να μου πείτε αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Είχα κάτι αλλά ενδιάμεσα αλλά δεν αξίζουν οι Κινέζοι.οπότε περιμένω μήπως έχει καμία προσφορά στις γιορτές αλλιώς θα το τσιμπήσω. Μπορείτε να μου πείτε αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο ? Η τιμή του είναι ήδη εξαιρετική, για πρόταση καταστήματος μια ματιά στις αξιολογήσεις που συνοδεύει το καθένα θα σε βοηθήσει. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts