Manosvasilakis Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Αυτή η εφαρμογή πρέπει να τρέχει συνεχώς ανοιχτή από πίσω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Αυτή η εφαρμογή πρέπει να τρέχει συνεχώς ανοιχτή από πίσω; Sent from my iPhone using Tapatalk Δυστυχως ναι. Μεσα στις ρυθμισεις της βεβαια υπαρχει καποια επιλογη να μην εμφανιζεται το σηματακι της επανω αριστερα στο τηλεφωνο (οπως η μπαταρια κλπ) και τη βλεπεις μονο οταν τραβας την κουρτινα προς τα κατω. Πραγμα χρησιμο μιας και οσο τρεχει, οταν προσπαθησεις να εγκαταστησεις μια νεα εφαρμογη, το android θα σου πεταξει μηνυμα "εντοπιστικε επικαλυψη οθονης". Οποτε θα τραβας την κουρτινα κατω, θα κανεις disable την εφαρμογη με ενα button που εχει και θα την ξανα ανοιγεις οταν θα εγκαταστησεις την οποια αλλη εφαρμογη. Σιγουρα ως μια εξτρα εφαρμογη που τρεχει, τρωει καποια μπαταρια, αλλα πιστεψε με, θα το προτιμησεις απο το να βλεπεις την οθονη σου με ροζ χρωματικη ανομοιομορφια. Επισης η εφαρμογη μπορει να λειτουργησει και ως υπενθυμιση. Πας αυριο μεθαυριο να παρεις νεο κινητο, χαζευεις και χαιδευεις τα νεα LG, ριχνεις μια ματια στο blue light filter του κινητου σου, τα θυμασαι ολα και μαζευεις το χερακι σου απο τα LG. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Χαχαχα .... πολύ καλό! Όντως ρε παιδιά δεν θα με το καλύψει η εγγύηση? Να κάνω ένα τηλέφωνο procordia ή LG? Ή άδικα θα το στείλω και θα περιμένω μια βδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Το τηλέφωνο φορτισμένο 100% από 00.00 έως 06.00 πέφτει στο 94% χωρίς WiFi χωρίς data είναι φυσιολογική αυτή η απώλεια των 6%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Το τηλέφωνο φορτισμένο 100% από 00.00 έως 06.00 πέφτει στο 94% χωρίς WiFi χωρίς data είναι φυσιολογική αυτή η απώλεια των 6%? Ναι είναι αποδεκτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Το τηλέφωνο φορτισμένο 100% από 00.00 έως 06.00 πέφτει στο 94% χωρίς WiFi χωρίς data είναι φυσιολογική αυτή η απώλεια των 6%? Ανάλογα τι φόρτιση έγινε στο 100%. Αν το άφησες κανένα μισάωρο περισσότερο. Αλλά όπως είπε και ο φίλος λογικό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Έγινε σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό με κλειστά δάδα και WiFi... Εμένα δεν κατεβαίνει ούτε 1% από πλήρη φορτηση μέσα αε έξι ώρες χωρίς χρήση.. Μάλλον κάποιες εφαρμογές σας αδειάζουν την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό με κλειστά δάδα και WiFi... Εμένα δεν κατεβαίνει ούτε 1% από πλήρη φορτηση μέσα αε έξι ώρες χωρίς χρήση.. Μάλλον κάποιες εφαρμογές σας αδειάζουν την μπαταρία Το κάνει σε πάρα πολλά lg αυτό σε ελάχιστα δεν κατεβαίνει έτσι είναι αποδεκτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Γιατι όταν πατάω το τετραγωνάκι για εκκαθάριση όλων δεν μου εμφανίζεται μια εφαρμογή Boat browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Γιατι όταν πατάω το τετραγωνάκι για εκκαθάριση όλων δεν μου εμφανίζεται μια εφαρμογή Boat browser? Μπορεί να τρέχει σαν service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Και πώς μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Εχει αλλαξει η πολιτικη τους και πλεον θεωρειται "φυσιολογικη συμπεριφορα". Οπως και η δικη μας συμπεριφορα που θα αλλαξει και δεν θα ξαναπροτιμησουμε ποτε ξανα lg. Λιγο μυαλό αν ειχαν θα το καταλαβαίναν. Εχει βρεθει μια εφαρμογη που βοηθαει στο προβλημα στην παραθετω για να μην ψαχνεις. H εφαρμογη για το Image retention οπου βοηθα να μειωνεται αρκετα, ειναι αυτη. https://play.google.com/st...ightness&hl=el Οταν την εγκαταστησεις θα βαλεις στις ρυθμισεις της χρωμα φιλτρου μαυρο, και filter opacity 15-20% και screen dimmer 0% Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εγινε με αυτη την εφαρμογη? την κατεβασαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Τι εγινε με αυτη την εφαρμογη? την κατεβασαν? Οχι, νατη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sisomobile.android.brightness&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έχω κατεβάσει αυτό το εορτολόγιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlg+g4+%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF&pcampaignid=APPU_1_w5yTWPuDHYbvUv20qYAE Εχω βάλει συντόμευση (γραφικά στοιχεία) στην οθόνη αλλά δεν αλλάζει αυτόματα η ημέρα και το έχω διαπιστώσει και σε άλλες εφαρμογές του είδους. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί το κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Έχω κατεβάσει αυτό το εορτολόγιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlg+g4+%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF&pcampaignid=APPU_1_w5yTWPuDHYbvUv20qYAE Εχω βάλει συντόμευση (γραφικά στοιχεία) στην οθόνη αλλά δεν αλλάζει αυτόματα η ημέρα και το έχω διαπιστώσει και σε άλλες εφαρμογές του είδους. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί το κάνει? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gnomh.eortologio&hl=el βαλε αυτη εδω και πηγαινε στο doze και βαλτην να ειναι ενεργη οταν κλεινει η οθονη το βραδυ αλλαζει μονη της μετα τις 0010 τσεκαρε την και πες μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά τι είναι το Doze? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά τι είναι το Doze? Ρυθμίσεις-γενικες-μπαταρια κ εξοικ-χρηση μπαταριας-παράκαμψη βελτιστ και βρες την εφαρμγη και τικαρε την.... Αυτο ειναι το συστημα που σε κατασταση αναμονης κλεινει τις μη απαραίτητες εφαρμογές για εξοικ. Μπαταριας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 (edited) Έγινε σε ευχαριστώ θα το δουλέψω και θα ενημερώσω Ρυθμίσεις-γενικες-μπαταρια κ εξοικ-χρηση μπαταριας-παράκαμψη βελτιστ και βρες την εφαρμγη και τικαρε την.... Αυτο ειναι το συστημα που σε κατασταση αναμονης κλεινει τις μη απαραίτητες εφαρμογές για εξοικ. Μπαταριας Τελικά αυτό ήταν είχες δίκιο σε ευχαριστώ πολύ... Edited March 1, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλησπερα! Παρατηρησα οτι σημερα το πρωι με κλειστα wifi bt κτλ, μου ειχε φαει 5% μπαταρια σε 6 ωρες περιπου. Συνηθως μου τρωει 2% το πολυ 3% στο 8ωρο. Πηγα στην μπαταρια και το μεγαλυτερο ποσοστο μου το ειχε τραβηξει αυτο που λεει "το τηλεφωνο ειναι αδρανες".. Λογικο βεβαια αφου ηταν σε αδρανεια, αλλα παιζει να οφειλετε καπου αλλου αυτη η πτωση? Το εχω παρατηρησει αυτο κι αλλες φορες, σπανια βεβαια, οπως επισης μετα απο αυτη την συμπεριφορα, με το που το βγαζω απο την φορτιση εξακολουθει να πεφτει γρηγορα. Με ενα restart που εκανα μου φαινεται εχει στρωσει και δεν τραβαει τοσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Παρατηρώ εδώ και καιρό κάποιες κάθετες γραμμές στην οθόνη που φαίνονται μόνο όταν υπάρχει λευκό φόντο. Είναι λεπτές και όχι πολύ ψηλές. Τρείς γραμμές έχω εντοπίσει που φαίνονται εύκολα. Είναι κάποιο πρόβλημα οθόνης, pixel η να είναι απο την μαμισια ζελατίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits83 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλησπερα,τα προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι τα εξης:Το πρωτο ειναι οτι οταν ανοιγω την καμερα περναει σε μαυρη οθονη κ πεταει μηνυμα "unfortunately camera has stopped working" καθως κ οταν λαμβανω η κανω κλησεις ενω μπορω να ερθω σε επικοινωνια καποιες φορες μου πετάει κ παλι μηνυμα "unfortunately call has stopped working" και δεν εμφανίζεται οθονη για την κληση!Εχω δοκιμασει μεχρι κ factory reset αλλα το προβλημα συνεχιζει.Εχει συμβει σε καποιον αλλον η αν εχει καποιος μια λυση?Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Θα συνιστούσα να κάνεις ένα repair μέσω του LG support tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Γεια χαρα . εχω ένα πρόβλημα με το wifi..... όταν κλεινει η προστασια οθονης μετα από λιγο χανετε το wifi κι όταν την ανοιγω επανερχετε.... εχω στης ρυθμισεις για προχωριμενους το wifi να παραμεινει σε λειτουργια στη διαρκεια του υπνου.... ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Γεια χαρα . εχω ένα πρόβλημα με το wifi..... όταν κλεινει η προστασια οθονης μετα από λιγο χανετε το wifi κι όταν την ανοιγω επανερχετε.... εχω στης ρυθμισεις για προχωριμενους το wifi να παραμεινει σε λειτουργια στη διαρκεια του υπνου.... ναι. Ξετικαρε το μία, ξανακανε τικ και κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts