kok1980 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Έχει ένα κόλπο να κάνεις την οθόνη μονόχρωμη Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες μας φίλε πως το κάνεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Για πες μας φίλε πως το κάνεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Από το μεσημέρι και εγώ με την σειρά μου εγκατέστησα την ROM μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα και γενικότερα φαίνεται πολύ καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Από το μεσημέρι και εγώ με την σειρά μου εγκατέστησα την ROM μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα και γενικότερα φαίνεται πολύ καλή... Αναμένουμε εντυπώσεις. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το τολμήσω, γιατί δε βλέπω να δίνει η LG ποτέ το update. To security patch λέει Ιούλιος του 17; Η κάμερα έχει αλλαγές; Εννοώ είναι το ίδιο με ΜΜ; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Αναμένουμε εντυπώσεις. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το τολμήσω, γιατί δε βλέπω να δίνει η LG ποτέ το update. To security patch λέει Ιούλιος του 17; Η κάμερα έχει αλλαγές; Εννοώ είναι το ίδιο με ΜΜ; Ναι και η κάμερα είναι η ίδια αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ή θερμοκρασία καμία σχέση με πριν που ζεματουσε. Edited December 10, 2017 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Αναμένουμε εντυπώσεις. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το τολμήσω, γιατί δε βλέπω να δίνει η LG ποτέ το update. To security patch λέει Ιούλιος του 17; Η κάμερα έχει αλλαγές; Εννοώ είναι το ίδιο με ΜΜ; Ναι και η κάμερα είναι η ίδια αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ή θερμοκρασία καμία σχέση με πριν που ζεματουσε. Ωραία, αυτό με την κάμερα με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα. Γιατί καθώς φαίνεται, θα πάρω το xiaomi mi max 2 και το G4 θα γίνει πειραματόζωο, εφόσον η LG το παράτησε στο έλεός του :) Ευχαριστώ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Ωραία, αυτό με την κάμερα με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα. Γιατί καθώς φαίνεται, θα πάρω το xiaomi mi max 2 και το G4 θα γίνει πειραματόζωο, εφόσον η LG το παράτησε στο έλεός του :) Ευχαριστώ! Πιστέυω να το έχεις σκεφτεί καλά... διότι το mi max είναι τέρας... σε διαστάσεις εννοώ. Είχα το 1 και το G4 μπροστά του φαίνεται mini:lol: Edited December 10, 2017 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Πιστέυω να το έχεις σκεφτεί καλά... διότι το mi max είναι τέρας... σε διαστάσεις εννοώ. Είχα το 1 και το G4 μπροστά του φαίνεται mini:lol: Με εξιτάρει το γεγονός ότι θα κουβαλάω ένα τέρας μαζί μου. Μπορεί να τρομάζω και κόσμο :lol::lol::lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Το καλό με την νέα ρομ είναι ότι μπορείς να βάλεις και την google hdr+ που είναι πολυ Καλή Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Edited December 10, 2017 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 αν εχει καποιος λινκ να κατεβασω την ελληνικη εκδοση ας το στειλει εννοω την LGABCD xabcxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 δωστε ρε μαγκιες μια χερα βοηθειας παλευω εδω και ωρες και με το lgup και το lg flash tool και δεν βγαινει ακρη το ενα δεν αναγνωριζει τα αρχεια μου ενω ειναι kdz και το αλλο κολλαει στο 3ο σταδιο που ψαχνει να βρει τα στοιχεια lg flash tool connection to server failed με αυτο το μηνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 εχω την εντυπωση οτι εχεις παλιο lg up..μαλλον σου λειπει το dll για το g4...xda... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 https://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-nougat-stock-locked-bootloader-t3709119 Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οδηγίες πως να την βάλω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 οδηγίες πως να την βάλω ; https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74647215&postcount=33 Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74647215&postcount=33 Ευχαριστώ πολύ !.Θα τεστάρω πως πήγε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ευχαριστώ πολύ !.Θα τεστάρω πως πήγε ... Αν δεν βλέπει το αρχείο .tot το LG UP μετονόμασε το σε LGH815EU.tot και τότε θα το δει :) 12-15 λεπτά υπόθεση είναι, τόσο μου πήρε :P Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Θελω και εγω να περασω την nougat αλλα δεν ξερω ποια αρχεια πρεπει να κατεβασω. Ειχα ρουμανικο g4 και μετα απο bootloop και αλλαγη πλακετας δεν ξερω τι εβαλαν (ελληνικο ?) Απο το app lg phone from βλεπω οτι εχω: Νetwork code:CRC Carrier: greece Location code:N Αυτο σημαινει οτι μου εβαλαν ελληνικη πλακετα. ? Αν ναι, ποια αρχεια πρεπει να κατεβασω για αναβαθμιση σε nougat. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τελικα δεν αντεξα και κατεβασα την EU version (υπεθεσα οτι αυτη επρεπε). Η διαδικασια στο pc κρατησε 06:34 και ολα πηγαν οκ. Θα παω να χτυπησω και μια νεα μπαταρια επειδη τα εχει φτυσει και μετα απο μερικες μερες θα ποσταρω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τελικα δεν αντεξα και κατεβασα την EU version (υπεθεσα οτι αυτη επρεπε). Η διαδικασια στο pc κρατησε 06:34 και ολα πηγαν οκ. Θα παω να χτυπησω και μια νεα μπαταρια επειδη τα εχει φτυσει και μετα απο μερικες μερες θα ποσταρω εντυπωσεις. Μαλλον με τη νougat θα ξαφτυσει.. Μου κραταει 3ης ωρες η οθονη μη πω και παραπανω ενω πριν 2 ωρες ηταν ρεκορ. Με την ιδια μπαταρια και με τα ιδια apps αφου μουν αναβαθμιση του εκανα διχως επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μαλλον με τη νougat θα ξαφτυσει.. Μου κραταει 3ης ωρες η οθονη μη πω και παραπανω ενω πριν 2 ωρες ηταν ρεκορ. Με την ιδια μπαταρια και με τα ιδια apps αφου μουν αναβαθμιση του εκανα διχως επαναφορα. Μηπως με την αλλαγη της ROM εγινε και calibration της μπαταριας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δεν βλεπω πουθενα στο μενου ρυθμισεων την ενεργοποιηση split screen. Δεν υπαρχει στην nougat. ? Απο ταχυτητα οση ωρα το πασπατεψα μου φαινεται πως εχασε λιγη σπιρταδα. (Εκανα απλα upgrade χωρις επαναφορα ομως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μηπως με την αλλαγη της ROM εγινε και calibration της μπαταριας ; Λογικά έκανε wipe τις cache. Εάν συνέβη αυτό τότε έσβησε και το αρχειάκι που κρατάει τα στατιστικά της μπαταρίας. Άρα calibration. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δεν βλεπω πουθενα στο μενου ρυθμισεων την ενεργοποιηση split screen. Δεν υπαρχει στην nougat. ? Απο ταχυτητα οση ωρα το πασπατεψα μου φαινεται πως εχασε λιγη σπιρταδα. (Εκανα απλα upgrade χωρις επαναφορα ομως) Για split screen άνοιξε την πρώτη εφαρμογή που θες και πάτα το τετράγωνο, θα δεις παραδίπλα από το Χ δύο μπαρίτσες... πάτα και ξεκίνα;) Όσο για ταχύτητα... κατά γενική ομολογία πάει καλύτερα οπότε κάνε hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Για split screen άνοιξε την πρώτη εφαρμογή που θες και πάτα το τετράγωνο, θα δεις παραδίπλα από το Χ δύο μπαρίτσες... πάτα και ξεκίνα;) Όσο για ταχύτητα... κατά γενική ομολογία πάει καλύτερα οπότε κάνε hard resetΩπ ειπα και εγω, δεν το εβρισκα με τιποτα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts