Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας,

Καποιοι απο εσας εχετε παιδια και θα εχετε παρατηρησει που ασ πουμε αν βαλουμε peppa pig εκτος τα κανονικα παιδικα της , βγαινουν και κατι peppa me spiderman ktl

px

https://www.youtube.com/watch?v=Av0xutBCjiE

https://www.youtube.com/watch?v=L0usIvSYIaw

Πως μπορουμε να κλειδωσουμε το youtube να παιζει μονο αυτα που εχουμε στην playlist η να μην δειχνει τα περιεργα.

Για δοκίμασε την έκδοση του YouTube για παιδιά http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-kids/

Ε, φτιάξε μία ομάδα που θα έχει μόνο αυτό το άτομο μέσα.

Sent from my XT1562

:lol: πολυ καλη ιδεα.

Αλλα δεν μπορει να εφαρμοστει γιατι θα φανει στον αλλο οτι εχει κανει ομαδα .Επισης αν ο αλλος δεν μιλαει στην ομαδα αλλα στο προσωπικο τους παλι θα λαμβανει ειδοποιησεις.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Συγγνώμη. Νόμιζα ότι εννοούσε ότι μπορεί να γίνει ομάδα επαφών, και όχι ομαδική συνομιλία.

Sent from my XT1524

:lol: πολυ καλη ιδεα.

Αλλα δεν μπορει να εφαρμοστει γιατι θα φανει στον αλλο οτι εχει κανει ομαδα .Επισης αν ο αλλος δεν μιλαει στην ομαδα αλλα στο προσωπικο τους παλι θα λαμβανει ειδοποιησεις.

Σωστό. Κ ήμουν έτοιμη να ρωτησω αν θα δει ο άλλος ότι τον έβαλα σε ομάδα. Και τι του λες μετά.... Σε έβαλα σε ομάδα μόνο εσένα για να σε βάλω σίγαση? :p

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Πώς γίνεται κάθε φορά που στήνω το κινητό μετά πχ από hard reset και βάζω το viber να μην στέλνει το μήνυμα ότι ο χρήστης "τάδε" συμμετέχει στο viber?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Πώς γίνεται κάθε φορά που στήνω το κινητό μετά πχ από hard reset και βάζω το viber να μην στέλνει το μήνυμα ότι ο χρήστης "τάδε" συμμετέχει στο viber?

Γιατί ίσως δεν του κάνεις πρώτα διαγραφή λογαριασμού. Κανείς απλή απεγκατασταση με το Hard. Κ έτσι δεν σε βλέπει μετά ως νέο χρήστη. Πριν το Hard reset να κάνεις μια διαγραφή λογαριασμού στο viber ουτοσωστε όταν το ξαναβάλεις να πάει ειδοποίηση στους φίλους σου ότι το έβαλες

Edited by lek88

Γιατί ίσως δεν του κάνεις πρώτα διαγραφή λογαριασμού. Κανείς απλή απεγκατασταση με το Hard. Κ έτσι δεν σε βλέπει μετά ως νέο χρήστη. Πριν το Hard reset να κάνεις μια διαγραφή λογαριασμού στο viber ουτοσωστε όταν το ξαναβάλεις να πάει ειδοποίηση στους φίλους σου ότι το έβαλες

Μα θέλω να μην πάει η ειδοποίηση.

The day is my enemy, the night my friend

Μα θέλω να μην πάει η ειδοποίηση.

Α!! Λάθος κατάλαβα....

Να μην πάει δεν μπορείς να το κάνεις εσύ. Μόνο αυτοί μπορούν να επιλέξουν να μην λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι ο τάδε έβαλε το viber.

Μόνο αυτοί μπορούν να το κάνουν. Ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις, η επαφή συνδέθηκε με το viber.

Τότε κάνε το ανάποδο. Μην κάνεις διαγραφή λογαριασμού κάθε φορά. Να δεις αν γίνει κάτι έτσι

Καλημερα παιδες.

Εχω μια απορια για FB Messenger. Στο Lenovo S820 που ειχα, ειχα εγκατεστημενο το Messenger αλλα ειχα επιλεξει να αποκλεισω την ενημερωση για νεα μνματα γιατι με εκνευριζει να μου πεταει ενημερωσεις στο κινητο. Αν θελω να δω αν καποιος μου μιλησε ανοιγω το app και βλεπω!. Το θεμα ειναι οτι πηρα το Vernee Thor και εβαλα το Messenger παλι αλλα πλεον βλεπω οτι σαν επιλογη μου εχει Mute conversations μονο μεχρι 24 ωρες! Στο προηγουμενο κινητο μεχρι πριν 5-6 μερες ειχα full upgraded το Messenger οποτε μου κανει εντυπωση να αλλαξε ξαφνικα το app μεσα σε λιγες μερες. Ξερει κανεις τι δε βλεπω για να το κανω οπως θελω?

Ευχαριστω

Καλημερα παιδες.

Εχω μια απορια για FB Messenger. Στο Lenovo S820 που ειχα, ειχα εγκατεστημενο το Messenger αλλα ειχα επιλεξει να αποκλεισω την ενημερωση για νεα μνματα γιατι με εκνευριζει να μου πεταει ενημερωσεις στο κινητο. Αν θελω να δω αν καποιος μου μιλησε ανοιγω το app και βλεπω!. Το θεμα ειναι οτι πηρα το Vernee Thor και εβαλα το Messenger παλι αλλα πλεον βλεπω οτι σαν επιλογη μου εχει Mute conversations μονο μεχρι 24 ωρες! Στο προηγουμενο κινητο μεχρι πριν 5-6 μερες ειχα full upgraded το Messenger οποτε μου κανει εντυπωση να αλλαξε ξαφνικα το app μεσα σε λιγες μερες. Ξερει κανεις τι δε βλεπω για να το κανω οπως θελω?

Ευχαριστω

Τι έκδοση messenger έχεις? Εγώ έχω την https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/dbd8bd5bf6304b6e579d7d3bd0986038.jpg και υπάρχει μόνιμη σίγαση στις συνομιλίες. Όχι μόνο για λίγες ωρες αλλά μέχρι να το αλλάξω εγώ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/b3875a60b695e00f39373d1aa1102ec7.jpg

Βέβαια έχει βγει κ άλλη ενημέρωση στο playstore αλλά δεν την έχω ενημερώσει γιατί βλέπω ότι δεν έχει καλά σχόλια απ κάτω κ έμεινα λίγο πίσω. Η νεότερη που βλέπω είναι η https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/d6eecf2065340103254edce3de90936d.jpg

Edited by lek88

Καλημερα φιλε μου κι ευχαριστω για την απαντηση. Εχω την 80.0.0.15.69 και δεν εχει τετοια επιλογη δυστυχως. Αν και επελεξα τωρα να απενεργοποιησω τα chat heads (κατι που δεν ειχα προσεξει οτι γινεται) μηπως και πλεον σταματησει να με πρηζει. Ειδαλλως θα φαει remove!

Καλημερα φιλε μου κι ευχαριστω για την απαντηση. Εχω την 80.0.0.15.69 και δεν εχει τετοια επιλογη δυστυχως. Αν και επελεξα τωρα να απενεργοποιησω τα chat heads (κατι που δεν ειχα προσεξει οτι γινεται) μηπως και πλεον σταματησει να με πρηζει. Ειδαλλως θα φαει remove!

Φίλη :) Δοκίμασε να μπεις μέσα στην συνομιλία και να πατήσεις πάνω δεξιά το θαυμαστικό να δεις εκεί μέσα.

Φίλη :) Δοκίμασε να μπεις μέσα στην συνομιλία και να πατήσεις πάνω δεξιά το θαυμαστικό να δεις εκεί μέσα.

Ουπςςς sorry :lol:

Οντως, εντος συνομιλιας εχει την επιλογη until I turn it back on. Θα πρεπει να μπω σε καθε μια δλδ για να το κανω? Ouch.

Σ'ευχαριστω και παλι ;-)

Ουπςςς sorry :lol:

Οντως, εντος συνομιλιας εχει την επιλογη until I turn it back on. Θα πρεπει να μπω σε καθε μια δλδ για να το κανω? Ouch.

Σ'ευχαριστω και παλι ;-)

Ναι κάνε έναν κόπο. Τουλάχιστον σε έτους που σου στέλνουν συχνά και δεν θες ειδοποιήσεις :)

εχω θεμα με το whatsapp και την q

δε λειτουργει η εφαρμογη οταν συνδεομαι με δεδομενα. δηλαδη δε μπορω να λαβω ουτε να στειλω μηνυματα.

με wifi ολα οκ.

το apn ειναι το σωστο, εκανα ριμπουτ συσκευης, απεγκατασταση-εγκατασταση του γουατςαππ.

δε διορθωνεται με τιποτα.

καμια ιδεα;

• 3 weeks later...
Παιδια καλησπερα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος αλλα θα ηθελα να μαθω ποιες android συσκευες εχουν προβλημα με τις εφαρμογες facebook-messenger γιατι απο τις τελευταιες ενημερωσεις που εκαναν πλεον η συσκευη μου (vdf smart ultra 6) γραφει οτι δεν ειναι συμβατη με τις εκδοσεις.Στο messenger απο την ημερα που το ενημερωσα οταν παω να μπω μου βγαζει ασπρη οθονη η οποια γραφει οτι η εφαρμογη σταματησε ενω στο fb που δεν εκανα την ενημερωση μπορω να μπω παροτι στο play store μου βγαζει οτι δεν ειναι και αυτη η εκδοση συμβατη. Με το δευτερο κινητο μου samsung galaxy s3 παλι και το ταμπλετ μου lg g p pad v500 δεν εχω κανενα προβλημα μπαινω κανονικα οπως πριν και με τα τις ενημερωσεις.Εχει αλλος παρομοιο προβλημα? Και αν ναι τι συσκευη εχει? Το κινητο μου ειναι 8πυρηνο με 2gb ram.Ευχαριστω!!! Edited by pepi75
Despina!

Τώρα με την προσφορά του viber χρησιμοποιώ αυτό για να κάνω τις κλήσεις viber out!! Εχω όμως μια απορία.... Γιατί όταν τερματίσει μια κλήση και σβήσω την οθονη του κινητού μου, αναβοσβήνει συνέχεια γαλάζιο το φωτάκι Led? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Edit : παιδιά sos..... Για πρώτη φορά μου ήρθε ένα μήνυμα στο messenger που μου έδειχνε ότι μια φίλη μου, μου έστειλε ένα λινκ από Dropbox. Και άνοιξα το λινκ και με πέταξε σε άσχετη σελίδα που μου έλεγε να δω κάτι βίντεο.... Ρώτησα την φίλη μου και είπε πως δεν έστειλε κάτι. Είναι απ αυτούς τους ιούς που ανοίγεις ένα λινκ και μετά το στέλνει σε όλους τους φίλους σου με μήνυμα στο messenger. Τώρα τι μπορώ να κάνω για να μη το στείλει στους φίλους μου. Πρώτη φορά μου έρχεται τέτοιος ιός και "ψαρωσα"

Edited by lek88

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κανένα βιβλίο σαν το logicomix? Οχι απαραίτητα ίδιο στυλ απλά να είναι στα ελληνικά και να είναι για ηλικία 20+. Δεν με ενδιαφερει η τιμή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

παιδια μπορει καποιος να μου λυσει μερικες αποριες για το instagram? το εβαλα προχθες και με εχει χαοσει ...:p

βασικα καθε φορα που το ανοιγω εχω καποιους φιλους μου με κύκλους πανω πανω ..τους παταω και βγαζει η photos η βιντεο που τα παιζει στην σειρα ...

σορυ αν ακουγομαι σαν χαζος (ειμαι χαζος ομως με το instagram :lol::lol::lol: ) αυτο τι ακριβως ειναι ? ειναι Pm ειναι κατι που το βλεπουν ολοι ..γιατι στα προφιλ τους μεσα δεν τα βρισκω ...:lol:

ειναι κατι που εμφανιζεται σε ολους οσους τους ακολουθουν για 24 ωρες

Κυριοι, ειμαι σε αναζητηση εφαρμογης/ων για ανταλλαγη μνμτων, φωτογραφιων κτλ. σαν το whats app και το viber. Αυτα τα δυο ομως τρωνε ακυρο γιατι το ζητουμενο ειναι να μιλανε ταυτοχρονα 4 συσκευες android. Οταν λεω ταυτοχρονα εννοω να "συνομιλει" το ταμπλετ ξεχωριστα με την καθε συσκευη.

Οι συσκευες ειναι 3 κινητα τηλεφωνα και ενα ταμπλετ χωρις καρτα σιμ ομως.

Μεχρι προτινος υπηρχαν 2 android κινητα, 1 iphone και 1 android ταμπλετ. Την μονη εφαρμογη που ειχα βρει που να δουλευει και στα 2 λειτουργικα αλλα και χωρις να θελει νουμερο τηλεφωνου ηταν το hangouts της google. Κουτσα στραβα την εκανε την δουλεια που θελαμε, αλλα δεν μας ικανοποιησε σε σχεση με αλλες καλυτερες.

Οποτε, τωρα που ολες οι συσκευες ειναι android , 3 κινητα και 1 ταμπλετ, ειπα να ρωτησω μηπως υπαρχουν και αλλες εφαρμογες που να μην απαιτουν αριθμο τηλεφωνου για την χρηση τους. Το facebook messenger, οπως και τα whats app και viber δεν μας κανουν.

Αν εχει καποιος καποια προταση, πολυ ευχαριστως να την ακουσω. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Κυριοι, ειμαι σε αναζητηση εφαρμογης/ων για ανταλλαγη μνμτων, φωτογραφιων κτλ. σαν το whats app και το viber. Αυτα τα δυο ομως τρωνε ακυρο γιατι το ζητουμενο ειναι να μιλανε ταυτοχρονα 4 συσκευες android. Οταν λεω ταυτοχρονα εννοω να "συνομιλει" το ταμπλετ ξεχωριστα με την καθε συσκευη.

Οι συσκευες ειναι 3 κινητα τηλεφωνα και ενα ταμπλετ χωρις καρτα σιμ ομως.

Μεχρι προτινος υπηρχαν 2 android κινητα, 1 iphone και 1 android ταμπλετ. Την μονη εφαρμογη που ειχα βρει που να δουλευει και στα 2 λειτουργικα αλλα και χωρις να θελει νουμερο τηλεφωνου ηταν το hangouts της google. Κουτσα στραβα την εκανε την δουλεια που θελαμε, αλλα δεν μας ικανοποιησε σε σχεση με αλλες καλυτερες.

Οποτε, τωρα που ολες οι συσκευες ειναι android , 3 κινητα και 1 ταμπλετ, ειπα να ρωτησω μηπως υπαρχουν και αλλες εφαρμογες που να μην απαιτουν αριθμο τηλεφωνου για την χρηση τους. Το facebook messenger, οπως και τα whats app και viber δεν μας κανουν.

Αν εχει καποιος καποια προταση, πολυ ευχαριστως να την ακουσω. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Eχω διαβάσει εδω πιο παλιά ότι το telegram το κάνει αυτό. Εκτός των άλλων είναι φοβερή εφαρμογη.

Telegram στα σίγουρα.

Δεν κατάλαβα όμως, ποιο ήταν το πρόβλημα με το hangouts;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking