Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά που λες απαιτούν rooted συσκευή;

Όπως είπε κι ο tsiv παραπάνω, τα xposed modules ναι. Για τις εφαρμογές νομίζω ότι δε χρειάζεται, αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία από κάποια για να στην προτείνω.

Τhe end of an era...

γεια σας παιδια. Θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη για δυο λογαριασμους instagram στην ιδια συσκευη..???!!

ειμαι ροοτ αν βοηθαει!

Πρόσφατα το instagram επέτρεψε την διαχείριση δύο λογαριασμών

Γιώργος

Keep on riding...

Έκανα σήμερα update την εφαρμογή του Facebook στην έκδοση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/baab6b24a464bc5952f055b652e2da24.jpg (αν και την χρησιμοποιώ σπάνια πλέον γιατί μπαίνω με chrome) και πλέον βλέπω οτι οτιδήποτε ανεβάσω γράφει και την τοποθεσία μου δίπλα στην δημοσίευση αυτοματα η εφαρμογη!!!! Μέχρι τώρα δεν γινόταν αυτό και δεν θέλω να το κανει!!! Γίνεται να μην το κάνει??

Πάντα είχα και έχω την τοποθεσία ανοιχτή στο κινητό μου αλλά ποτέ δεν έβαζε αυτόματα την τοποθεσία μου δίπλα στα ποστ η εφαρμογή του Facebook !!

Θα μπορούσα απλά να κλείνω εντελώς την τοποθεσία πριν ανεβάσω κάτι..... Αλλά το ξεχνάω!

Edited by lek88

αν εισαι ρουτ, ισως μπορεις να αποκλεισεις την εφαρμογη να βλεπει την τοποθεσια

Όχι δεν είμαι root....

Κανονικά θα 'πρεπε root ξεroot, να έχεις δικαίωμα επιλογής. Γνώμη μου.

Έλα ντε! Τι νέα "κολπα" είναι αυτά τώρα.... Θέλουμε δεν θέλουμε θα μπαίνει κ η τοποθεσία μας μαζί με τις δημοσιεύσεις......? Τι να πω...

Χωρίς να έχω την εφαρμογή του Facebook, όσοι έχετε Marshmallow λογικά έχετε τη δυνατότητα επεξεργασίας των αδειών που ζητάει κάθε εφαρμογή. Για ψαξ' τε στις ρυθμίσεις εφαρμογών της συσκευής σας.

Χωρίς να έχω την εφαρμογή του Facebook, όσοι έχετε Marshmallow λογικά έχετε τη δυνατότητα επεξεργασίας των αδειών που ζητάει κάθε εφαρμογή. Για ψαξ' τε στις ρυθμίσεις εφαρμογών της συσκευής σας.

Τα δικαιώματα λες? Που ακριβώς?

Τα δικαιώματα λες? Που ακριβώς?

Ναι, τα δικαιώματα.

Πήγαινε ρυθμίσεις -> εφαρμογές (ίσως το γράφει λίγο διαφορετικά η συσκευή σου), βρες την εφαρμογή του Facebook και δες αν έχει επιλογή για επεξεργασία αδειών-δικαιωμάτων.

Ναι, τα δικαιώματα.

Πήγαινε ρυθμίσεις -> εφαρμογές (ίσως το γράφει λίγο διαφορετικά η συσκευή σου), βρες την εφαρμογή του Facebook και δες αν έχει επιλογή για επεξεργασία αδειών-δικαιωμάτων.

Μπήκα εκεί που λες αλλά δεν βρίσκω άκρη.

EDIT. Δεν βλέπω κάτι για επεξεργασια όμως πουθενά

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/91813e5c05da1a58ec9b9d62ba6bcb79.jpg

Edited by lek88

Η επεξεργασία των δικαιωμάτων είναι feature της Marshmallow, οπότε δύσκολο να έχει αφαιρεθεί από την LG.

Για ρώτα στο νήμα της συσκευής σου, μήπως είναι κρυμμένο κάπου αλλού.

Έχουμε καμία λύση να συγχρονίσουμε τις εικόνες προφίλ από το Facebook με τις επαφές; Δεν είμαι root !

Μολις ειδα πως εγινε update στην εφαρμογη novaguide, και πλεον ειναι πολυ καλη για όσους είναι συνδρομητές, εχει ειδοποιήσεις για σειρές / ταινιες, φίλτρα αναζήτησης κτλ. Καλή δουλεια

Έχουμε καμία λύση να συγχρονίσουμε τις εικόνες προφίλ από το Facebook με τις επαφές; Δεν είμαι root !

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp

Εξαιρετικό!

Μολις ειδα πως εγινε update στην εφαρμογη novaguide, και πλεον ειναι πολυ καλη για όσους είναι συνδρομητές, εχει ειδοποιήσεις για σειρές / ταινιες, φίλτρα αναζήτησης κτλ. Καλή δουλεια

αρκετα καλυτερη λειτουργία, την ειχα παλια και την ειχα σβησει μετα απο καποια στιγμη, τωρα μου αρεσει και τη βρισκω πολυ πιο χρήμιση, ειδικα οι ειδοποιησεις ειναι οτι πρεπει για μένα :P

• 2 weeks later...

Ξέρει κανείς γιατί το Viber εδώ και κανά 2 μήνες όταν μπαίνω στη διαδικασία να ξανα ενεργοποίησω την εφαρμογή στέλνει μήνυμα σε όσους που με έχουν στις επαφές τους;

Αυτό γινόταν όταν κάποιος έκανε εγγραφή την πρώτη φορά. Τώρα όσες φορές σβήσω την εφαρμογή και την ξανά βάλω, το στέλνει.

Ούτε μία καθαρή εγκατάσταση μιας ρομ δε μπορώ να κάνω, όταν μπαίνει το Viber γίνετε το ιδιο., τους έχω σπάσει τα νεύρα.. Και με το δίκιο τους με κράζουν...:p

Κώστας

Είναι όντως εκνευριστικό χαρακτηριστικό αυτό και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Κάθε φορά που θα κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή, θα στέλνει ειδοποίηση σε όλες τις επαφές σου.

Είναι όντως εκνευριστικό χαρακτηριστικό αυτό και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Κάθε φορά που θα κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή, θα στέλνει ειδοποίηση σε όλες τις επαφές σου.

Άρα δεν το κάνει μόνο σε μένα..

Γιατί το κάναν έτσι, αυτό γίνετε εδώ και 1-2 μήνες. Παλιά δεν το έκανε ποτέ. Το είχα εγκαταστήσει άπειρες φορές.

Άσε που μου λένε ότι κάθε βδομάδα περνώ καινούριο κινητό!

Κώστας

Άρα δεν το κάνει μόνο σε μένα..

Γιατί το κάναν έτσι, αυτό γίνετε εδώ και 1-2 μήνες. Παλιά δεν το έκανε ποτέ. Το είχα εγκαταστήσει άπειρες φορές.

Άσε που μου λένε ότι κάθε βδομάδα περνώ καινούριο κινητό!

Γιατί όμως κάνεις τόσα install uninstall; Σου δημιουργεί θέματα που απαιτείται να βγει και να το ξαναβάλεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί όμως κάνεις τόσα install uninstall; Σου δημιουργεί θέματα που απαιτείται να βγει και να το ξαναβάλεις;

Γιατί ως fun των Nexus δοκιμάζω το Android N preview. Επειδή είχα κάποια θέματα, αναγκάστηκα να κάνω καθαρή εγκατάσταση (δεν δούλευε το μικρόφωνο). Οπότε έγινε 2-3 φορές και χθες βγήκε η δεύτερη beta preview, ε να μην τη βάλω; Άστα, αν έχεις το μικρόβιο θα με καταλάβεις..

Κώστας

Γιατί ως fun των Nexus δοκιμάζω το Android N preview. Επειδή είχα κάποια θέματα, αναγκάστηκα να κάνω καθαρή εγκατάσταση (δεν δούλευε το μικρόφωνο). Οπότε έγινε 2-3 φορές και χθες βγήκε η δεύτερη beta preview, ε να μην τη βάλω; Άστα, αν έχεις το μικρόβιο θα με καταλάβεις..

Σε καταλαβαίνω. Ολοι εδώ το 'χουμε το μικρόβιό μας κάπου:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως, είναι εκνευριστικό (για τους άλλους) να πετάει ειδοποίηση κάθε φορά που κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή.

Μήπως να στέλναμε κανένα mail για να το κάνουν όπως παλιά;

Sent from Nexus 6

Guest Dimi_Arap

Ρε παιδιά με το messenger έχει κανείς πρόβλημα?Όταν βγαίνω από το messenger και μετά πάω να ξανά μπω ενώ η εφαρμογή είναι είδη ανοιχτή στης καρτέλες μου βγάζει φόρτωση επαφών και δεν της φορτώνει πότε...Μόνο αν σβήσω την καρτέλα του messenger που είναι ανοιχτή θα κάνει φόρτωση...

Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking