varitimos84 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 δεν πήρες κινητό με επίσημη έκδοση οπότε μην περιμένεις αναβάθμιση :) πρέπει να ξεκλειδώσεις και να αλλάξεις έκδοση μόνος σου το πηρα σε Multilanguage διοτι ηθελα ελληνικα για την αδελφη.... το δικο μου (redmi note 3 pro) το πηρα με official... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Το 3s πήρε android 6. Τα 3/pro δυστυχώς παραμένουν με 5.1 Edited July 10, 2016 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Σωστα σου ειπαν οτι πρεπει να την περασεις μεσο recovery H διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις για να πας απο multi...μουφα σε original rom ειναι τα βηματα 1 και 2, το 3 ειναι αν θελεις να βαλεις την Ελληνικη rom απο την Ελληνικη κοινοτητα. 1) Να τσεκαρεις αν ειναι κλειδωμενος ή ξεκλειδωμενος ο bootloader https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13298-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-bootloader-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/?pageNo=1 2) Μετα θα κανεις Flash την official Rom ακολουθωντας αυτον τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13707-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Rom-Unbrick-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Unofficial-%CF%83%CE%B5-Official-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-3-Pro/?pageNo=1 3) Μετα αν θες να βαλεις την Ελληνικη rom ακολουθεις αυτον τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12491-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-3-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 Για να βαλεις την Ελληνικη πρεπει να εχεις Developer ROM και να ξεκλειδωσεις το bootloader. Τη διαδικασία την ξέρω για να βάλω ελληνική stable και να ξεκλειδωσω, όσο για να περάσω dev γιατί αυτό είναι τώρα το ζόρι μου για να πάω στα υπόλοιπα.....είναι ενα θέμα......μου έδωσε ένας φίλος ενα λάπτοπ 64 bit για να κάνω δουλειά αλλά φοράει 32bit windows και πάλι απογοήτευση....στο τσακ είμαι να του το κάνω φορμάτ :lol: δοκιμασα και τα εικονικα windows αλλά... Το βράδυ θα πάω σπίτι του στον σταθερό που έχει 64αρια νομίζω... Μη σου πω οτι θέλω να κάνω φορμάτ το δικο μου λάπτοπ αλλά επειδή είναι παλιό δε νομιζω να τα σηκώνει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι προτιμάτε 7.5.1.0 stable ελληνική η 6.7.7 dev miui 8 ελληνική?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι προτιμάτε 7.5.1.0 stable ελληνική η 6.7.7 dev miui 8 ελληνική?? Αν σου αρέσει να σκαλίζεις συχνά, βάλε dev. Αλλιώς stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Θελω να παρω το pro για την αδελφη μου και να βαλω την Ελληνικη Το Xiaomi Redmi 3 Pro και το Xiaomi Redmi 3 εχουν την ιδια φοβερη αποδοση μπαταριας ? Επισης το xposed δουλευει ? θελω να βαλω το smart network για να μην μπλεκει χειροκινητα με εναλλαγη δικτυων Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Θελω να παρω το pro για την αδελφη μου και να βαλω την Ελληνικη Το Xiaomi Redmi 3 Pro και το Xiaomi Redmi 3 εχουν την ιδια φοβερη αποδοση μπαταριας ? Επισης το xposed δουλευει ? θελω να βαλω το smart network για να μην μπλεκει χειροκινητα με εναλλαγη δικτυων Ευχαριστω ε μόνο το fingerprint αλλάζει (δεν θεωρείτε αλλαγή η μνήμη και ο χώρος για την μπαταρία) οπότε λογικά ναι xposed δουλεύει αλλά πρέπει να κατεβάσεις από εδώ http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html το μόνο που δε δουλεύει στο xposed είναι το κατέβασμα των modules (όποτε θέλει πιάνει) μέσα από το πρόγραμμα , οπότε τα κατεβάσεις από browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Αφου γινετε να μπει το xposed δεν υπαρχει προβλημα στο να κατεβασω τα modules χειροκινητα, μια χαρα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) καλησπερα σε ολους. Εχω εδω και κανα μηνα το redmi 3 (οχι το προ) το πηρα μεταχειρισμενο 5 ημερων απο καποιον που εχει περασει την εκδοση 7.3.2 Η ρομ ομως δεν ειναι της προκοπης παρολο που υποτιθεται ειναι stable, και εχω προβληματα με τις ειδοποιησεις απο πολλες εφαρμογες που δε χτυπανε, οπως πχ το outlook, viber, whatsapp. Επισης στο facebook messenger οταν κλεινω τη συζητηση η στρογγυλη εικονα της συζητησης εξαφανιζεται και πρεπει να την επαναφερω απο τις ειδοποιησεις. Επισης στο antutu μου βγαζει καπου 25000-27000 ειναι φυσιολογικο? Σε hardware το κινητο δεν εχει προβλημα, μπαταρια/οθονη/ακουστικο/ηχειο/gps ολα οκ λειτουργουν αψογα. Στο software ειναι το θεμα. Γενικα θελω να βαλω καποια ρομ που να δουλευουν ολα οκ, και να μην εχω αυτα τα χαζοπροβληματα. Τα ελληνικα δε με απασχολουν και πολυ, αν υπαρχει σωστη ρομ χωρις ελληνικα μπορω και με τα αγγλικα. Αν η ελληνικη ειναι καλη μεταφραση της σωστης αγγλικης τοτε βαζω την ελληνικη. Ο οδηγος στην πρωτη σελιδα αναφερεται σε προηγουμενη εκδοση, και απ οτι βλεπω δεν εχει καμια σχεση με το πως περνουσα παλια στο redmi note τις rom. PS για καποιο λογο δε μπορω να ποσταρω εικονα με screenshot απο τηνε κδοση του λειτουργικου Edited July 12, 2016 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε root χωρίς pc στην 7.5.1 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλημέρα. Σκέπτομαι να πάρω το κινητό για την γυναίκα μου. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι fb,viber,internet καλή σχετικά κάμερα μπρός και πίσω. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ 3 3s και pro? Επίσης το golden είναι ωραίο χρώμα είναι θυμίζει ψευτοκατασκευή που θα ξεθωριάσει? Το βρίσκω στα 113 από gearbest έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 xposed δουλεύει αλλά πρέπει να κατεβάσεις από εδώ http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html Εγκατέστησα το exposed μέσω twrp, αλλά όμως δε βλέπω κάτι. Δε φαίνεται στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Μου διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Σκέπτομαι να πάρω το κινητό για την γυναίκα μου. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι fb,viber,internet καλή σχετικά κάμερα μπρός και πίσω. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ 3 3s και pro? Επίσης το golden είναι ωραίο χρώμα είναι θυμίζει ψευτοκατασκευή που θα ξεθωριάσει? Το βρίσκω στα 113 από gearbest έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ Θα σε καλύψει και το απλό. Το pro έχει περισσότερη μνήμη και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Το χρυσαφί έχω και γω και είναι πολύ όμορφο. Το αν θα ξεθωριάσει θα το δείξει ο χρόνος αλλά φαντάζομαι πως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 @dimzan τις ειδοποιήσεις τις εχεις ενεργες στο secutity? εννοώ εαν οι εφαρμογές που θέλεις να έχεις ενεργές τις ειδοποιήσεις τους,θα πρέπει να τις βάλεις απο το secutity στο autostart. ειχα ακριβως το ίδιο θεμα. τωρα οσον αφορα τη ρομ, παρε κωδικό ξεκλειδωματος και περνα την ελληνική. και εγω το ίδιο εχω κανει, και κρατησα το μενού στα αγγλικα... πολυ καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 @dimzan τις ειδοποιήσεις τις εχεις ενεργες στο secutity? εννοώ εαν οι εφαρμογές που θέλεις να έχεις ενεργές τις ειδοποιήσεις τους,θα πρέπει να τις βάλεις απο το secutity στο autostart. ειχα ακριβως το ίδιο θεμα. τωρα οσον αφορα τη ρομ, παρε κωδικό ξεκλειδωματος και περνα την ελληνική. και εγω το ίδιο εχω κανει, και κρατησα το μενού στα αγγλικα... πολυ καλύτερη... Ερώτηση-απορία: Αν τις θέσει ενεργές στο Autostart αυτό δεν θα επιβαρύνει σημαντικά την μπαταρία?? Δεν αρκεί δηλαδη να παει στα Notifications--> Apps Notifications και να τικάρει ότι χρειάζεται ανά εφαρμογή?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εγκατέστησα το exposed μέσω twrp, αλλά όμως δε βλέπω κάτι. Δε φαίνεται στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Μου διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια? Εβαλες framework v85 zip ? Αν ναι τοτε δες κατω απο εκει που γραφει Updated to version of the framework: v85 , εχει ενοτητες *MIUI 6/7/8 BASED ON Android 5.0.X only *MIUI 6/7/8 BASED ON Android 5.1.X only *MIUI 6/7/8 BASED ON Android 6.0.X only Οποτε αναλογα με την εκδοση android που εχεις κοιτας και πας στην σωστη ενοτητα και κατεβαζεις το σωστο XposedInstaller_3.0_alpha4???.apk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Το κινητο εφτασε αεροδρομιο χτες ειχα κανει αιτημα για unlock πριν καιρο Που βλεπω αν ειναι οκ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Το κινητο εφτασε αεροδρομιο χτες ειχα κανει αιτημα για unlock πριν καιρο Που βλεπω αν ειναι οκ? Νομιζω πως οσοι εχουν wind δεν τους ερχεται το sms απο την xiaomi οτι πχ εγκριθηκε. Τελος παντον, δοκιμασε να ξεκλειδωσεις και θα δεις αν εισαι οκ. Αν υπαρχει κατι αλλο για να τσεκαρεις αν ειναι οκ δεν γνωριζω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όχι (τουλάχιστον εγω που το έχω έτσι δε βλεπω ασυνήθιστη κατανάλωση μπαταρίας) Απο την άλλη, τι νοημα έχει να μην του έρχονται ειδοποιήσεις με σκοπό να μην καταναλωνεται η μπαταρία..? Ας το κάνει ο άνθρωπος να λύσει το πρόβλημα του και βλέπει. Εγω το εχω απο την πρωτη μερα έτσι και ολα κομπλέ και με ειδοποιήσεις αλλα και με μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 @dimzan τις ειδοποιήσεις τις εχεις ενεργες στο secutity? εννοώ εαν οι εφαρμογές που θέλεις να έχεις ενεργές τις ειδοποιήσεις τους,θα πρέπει να τις βάλεις απο το secutity στο autostart. ειχα ακριβως το ίδιο θεμα. τωρα οσον αφορα τη ρομ, παρε κωδικό ξεκλειδωματος και περνα την ελληνική. και εγω το ίδιο εχω κανει, και κρατησα το μενού στα αγγλικα... πολυ καλύτερη... Η συσκευη μου φοραει ελληνικη ρομ. Εκδοση Android 5.1.1 LMY46V Εκδοση MIUI MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 3.3 | Stable 7.3.2.0 (LHPCNDD) Εκδοση Kernel 3.10.49.perf-g6241083 Τα προγραμματα που λες τα εχω περασει στην αυτοματη εναρξη αλλα δεν ερχονται οι ειδοποιησεις. Μονο απο το facebook και το facebook messenger χτυπανε οι εικποιησεις και εμφανιζονται στην οθονη κλειδωματος, τα υπολοιπα τιποτα. Εφοσον το κινητο μου εχει ελληνικη ρομ σημαινει οτι ο προηγουμενος ειχε παρει κωδικο ξεκλειδωματος? Ποοια ειναι η διαδικασια για να δω πως γινεται? που υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τα προγραμματα που λες τα εχω περασει στην αυτοματη εναρξη αλλα δεν ερχονται οι ειδοποιησεις. Μονο απο το facebook και το facebook messenger χτυπανε οι εικποιησεις και εμφανιζονται στην οθονη κλειδωματος, τα υπολοιπα τιποτα. ok τα έβαλες να ανοίγουν , τα έχεις βάλει να σου εμφανίζουν όμως ειδοποιήσεις ; ρυθμίσεις -> γραμμή κατάστασης -> διαχείριση ειδοποιήσεων , εκεί έχουν δικαίωμα οι εφαρμογές για εμφάνιση ειδοποιήσεων/εικονίδια/αναδυόμενες ειδοποιήσεις/ κλπ κλπ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) ok τα έβαλες να ανοίγουν , τα έχεις βάλει να σου εμφανίζουν όμως ειδοποιήσεις ; ρυθμίσεις -> γραμμή κατάστασης -> διαχείριση ειδοποιήσεων , εκεί έχουν δικαίωμα οι εφαρμογές για εμφάνιση ειδοποιήσεων/εικονίδια/αναδυόμενες ειδοποιήσεις/ κλπ κλπ ; ευχαριστω για την αμεση απαντηση. ναι το εχω κανει κι αυτο αλλα δεν εμφανιζονται. Δοκιμασα εν τω μεταξυ να τις κλεισω, να κανω επανεκκινηση, να τις ξαναανοιξω, να ξανακανω επανεκκινηση μπας και κατι κολουσε αλλα δεν καταφερα κατι. Ειδοποιησεις μου εμφανιζονται/ερχονται/χτυπανε μονο για facebook, messenger και SMS και στις εφαρμογες του miui. Στις υπολοιπες συνεχιζει να μην χτυπαει/ερχεται τιποτα. Γι αυτο ρωταω πως περναω την τελευταια σταθερη που λειτουργουν ολα. PS νομιζω βρηκα οδηγο στο forum της miui. Λογικα θα αλλαξω ρομ σημερα το βραδυ, δεν παει αλλο PS2 καλα ειμαστε σοβαροι? διαβαζω 2 ωρες τι χρειαζεται για να αλλαξω ρομ και κοντευω να καραφλιασω.... Τι βλακωδες συστημα ειναι αυτο... Πρωτα πρεπει να δω αν το κινητο εχει ξεκλειδωμενο bootloader. Εδω υπαρχει φοβος μηπως ειναι ξεκλειδωμενο με unoficial τροπο. Εδω τι κανω? Εστω οτι ο προηγουμενος εχει ζητησει κωδικο ξεκλειδωματος, αμα ζητησω κιε γω θα μου δωσουν παλι? Αφου ξεκλειδωσω τον bootloader να περασω μια κινεζικη developer Να βαλω TWRP Τελος να βαλω την ελληνικη μεσω TWRP ? To αρχειο που εχω κατεβασει εχει αυτο το ονομα xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_Stable-V7.5.1.0.zip Edited July 13, 2016 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 ευχαριστω για την αμεση απαντηση. ναι το εχω κανει κι αυτο αλλα δεν εμφανιζονται. Δοκιμασα εν τω μεταξυ να τις κλεισω, να κανω επανεκκινηση, να τις ξαναανοιξω, να ξανακανω επανεκκινηση μπας και κατι κολουσε αλλα δεν καταφερα κατι. Ειδοποιησεις μου εμφανιζονται/ερχονται/χτυπανε μονο για facebook, messenger και SMS και στις εφαρμογες του miui. Στις υπολοιπες συνεχιζει να μην χτυπαει/ερχεται τιποτα. Γι αυτο ρωταω πως περναω την τελευταια σταθερη που λειτουργουν ολα. PS νομιζω βρηκα οδηγο στο forum της miui. Λογικα θα αλλαξω ρομ σημερα το βραδυ, δεν παει αλλο PS2 καλα ειμαστε σοβαροι? διαβαζω 2 ωρες τι χρειαζεται για να αλλαξω ρομ και κοντευω να καραφλιασω.... Τι βλακωδες συστημα ειναι αυτο... Πρωτα πρεπει να δω αν το κινητο εχει ξεκλειδωμενο bootloader. Εδω υπαρχει φοβος μηπως ειναι ξεκλειδωμενο με unoficial τροπο. Εδω τι κανω? Εστω οτι ο προηγουμενος εχει ζητησει κωδικο ξεκλειδωματος, αμα ζητησω κιε γω θα μου δωσουν παλι? Αφου ξεκλειδωσω τον bootloader να περασω μια κινεζικη developer Να βαλω TWRP Τελος να βαλω την ελληνικη μεσω TWRP ? To αρχειο που εχω κατεβασει εχει αυτο το ονομα xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_Stable-V7.5.1.0.zip Δες τα βηματα που πρεπει να περασεις για να βαλεις την Ελληνικη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6800024#post6800024 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 ναι έτσι το κανεις. δεν υπάρχει ανεπίσημο τρόπος να ξεκλειδώσει. ζητας access και σου δινουν. εαν συμβεί μια φορά ειναι ξεκλείδωτο να βάλεις οτι θελήσεις. η δικη σου για να είναι gtv σημαίνει οτι ειναι ελληνική αρα ξεκλειδωτο. Εαν ακολουθήσεις τα βήματα ενα προς ενα,μετα την china dev ειναι υποθεση 20' να ανοίξει τπ τηλέφωνο με την ελληνική ρομ πλέον. Και το πιο σημαντικό (σε εμενα τουλάχιστον έτσι εγινε) βρηκε ολο το backup του τηλεφώνου στο mi drive και το εστησε ακριβως οπως το ειχα. καλη επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) το περιεργο ειναι οτι δεν εχω twrp, πατησα vol+ και power και με εβγαλε σε κινεζικο recovery μεσω adb παντως βλεπω οτι εχω ξεκλειδωτο bootloader ΥΓ νομιζω εβγαλα ακρη, κατεβαζω την τελευταια ελληνικη ρομ τωρα και ελπιζω να πανε ολα καλα Edited July 13, 2016 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MechanD Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Έχω πάρει το Redmi 3 στην κοπέλα μου, απίστευτα ευχαριστημένη, δε κολλάει πουθενά και δε νιώθει τίποτα η συσκευή. Άσε που δεν τελειώνει και η μπαρατία.. Μου έβγαλε ένα bug με το που αναβάθμισε την τελευταία official έκδοση: ελληνικά κείμενα που κανονικά έπρεπε να ήταν bold, τα εμφάνιζε με μεγάλο spacing. Μετά από δοκιμές και ψάξιμο, αρκεί μια απλή αλλαγή του font από τις ρυθμίσεις του κινητού σε Roboto , και όλα μέλι γάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts