antonis_kiriazis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το ξέρω χρησιμοποιώ tempered της Nillkin και σε άλλα κινητά και είμαι ευχαριστημένος,αλλά πρέπει να πετύχω το mood για να την περάσω γιατί δεν αν δεν κάτσει τέλεια θα.....αρρωστήσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Τα δυο αυτοκόλλητα που έχει dust remover τα κολλάς στην πάνω και κάτω πλευρά του tempered glass και το ευθυγραμμιζεις με την οθόνη κρατώντας το τζαμάκι από αυτά. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Mπορειτε να πατε σε καποιο μαγαζι οποιδηποτε tempered glass δικο σας!το cellphones πλατεια δαβακη,καλλιθεα!τα παιδια κανουν φοβερη δουλεια εκει!εγω παντα εκει βαζω τα tempered glass μου χρονια ακομα και στο s6 edge plus μου το εχουν βαλει φοβερα το γυαλι! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Mπορειτε να πατε σε καποιο μαγαζι οποιδηποτε tempered glass δικο σας!το cellphones πλατεια δαβακη,καλλιθεα!τα παιδια κανουν φοβερη δουλεια εκει!εγω παντα εκει βαζω τα tempered glass μου χρονια ακομα και στο s6 edge plus μου το εχουν βαλει φοβερα το γυαλι! Πηγα εκει να περάσω το tempered glass που ειχαν και καλα διαθεσιμο απο το site τους,τιμη 9.90 με τη τοποθέτηση 12€ ,το παραβλεπω λεω οκ,πληρωνω και περιμενω μετα απο εικοσι σχεδόν λεπτα μου λενε συγνωμη αλλα το τελευταίο τζαμακι που ειχαν εσπασε κατα τη τοποθέτηση,πως εσπασε κατα τη τοποθέτηση αφου δεν ειχαν ουτε καν βγαλει το φιλτρο προστασιας που φοραει απο τη μαμα το τηλεφωνο;δεν ξαναπαω εκει,χιλες φορες στο extreme mobile που στη παίρνανε κατευθείαν Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έτσι παιδιά άπειρες τοποθετήσεις από τον Νικολα πάντα άψογα και δεν θυμάμαι να πληρωσα για τοποθέτηση παραπάνω χρήματα sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έτσι παιδιά άπειρες τοποθετήσεις από τον Νικολα πάντα άψογα και δεν θυμάμαι να πληρωσα για τοποθέτηση παραπάνω χρήματα sent from my mate 8 Έτσι Στεφ ουτε ευρώ παραπάνω απο την τιμή που πουλάει Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 +1, για extreme mobile, άριστη εξυπηρέτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Όλοι υπέρ του Νικόλα συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 2η μέρα με το τζαμάκι. Ακόμη απορώ πώς καθόμουν με την ζελατίνα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 2η μέρα με το τζαμάκι. Ακόμη απορώ πώς καθόμουν με την ζελατίνα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να πεις απο που και πιο είναι; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το έχω αναφερει και πιο πριν. Nillkin amazing H+ pro. Ή αγορά έγινε από το ebay. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχει προσέξει κανείς μια λειτουργία στην κάμερα!? Όταν είναι στην αυτόματη λειτουργία και πατάς να εστιάσει κάπου, δίπλα απο τον κύκλο βγάζει ένα μικρό πράσινο φωτάκι και από εκεί παίζεις με την φωτεινότητα. Παρά πολύ καλή λειτουργία. Κάθε μέρα χρήσης και μια καινούργια εμπειρία το άτιμο :lol: Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχει προσέξει κανείς μια λειτουργία στην κάμερα!? Όταν είναι στην αυτόματη λειτουργία και πατάς να εστιάσει κάπου, δίπλα απο τον κύκλο βγάζει ένα μικρό πράσινο φωτάκι και από εκεί παίζεις με την φωτεινότητα. Παρά πολύ καλή λειτουργία. Κάθε μέρα χρήσης και μια καινούργια εμπειρία το άτιμο :lol: Ακριβως! Μπορεις να εστιασεις σε ενα σημειο, και να κρατησεις τη φωτεινοτητα απο αλλο σημειο. Οπως εχουν οι καλες φωτογραφικες μηχανες το AutoExposure-Lock και AutoFocus-Lock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ακριβως! Μπορεις να εστιασεις σε ενα σημειο, και να κρατησεις τη φωτεινοτητα απο αλλο σημειο. Οπως εχουν οι καλες φωτογραφικες μηχανες το AutoExposure-Lock και AutoFocus-Lock! Άλλο λέει ο φίλος ...άλλο λες εσύ. Αυτό που λέει ο φίλος είναι ότι αφού εστιάσεις πατώντας το σημείο που θες με το δάχτυλο μπορείς να ανεβοκατεβάσεις τη φωτεινότητα...ενω αυτό που λες εσύ είναι πατώντας με 2 δαχτυλα στην οθόνη βγαζει 2 συμβολα...το 1 ειναι για την εστίαση και το άλλο για φωτομέτρηση. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα Παιδιά,ειμαι με την 180 το Ευρωπαϊκό μοντέλο,παλι μου εκανε κουλα με το viber,δεν μου ηρθαν οι ειδοποιήσεις οι χθεσινοβραδινες και οι πρωινές,τι να πω;;σηκωνω τα χέρια ψηλά.... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Του έδωσες τα δικαιώματα που χρειάζονται; Δες στο πρώτο ποστ Πανο έχει οδηγό για τις ειδοποιήσεις sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Του έδωσες τα δικαιώματα που χρειάζονται; Δες στο πρώτο ποστ Πανο έχει οδηγό για τις ειδοποιήσεις sent from my mate 8 Τωρα;;;απο τη πρωτη στιγμη Στεφ,τι να πω;μου δουλευε άψογα για καμιά βδομάδα,τωρα παλι μουλαρωσε Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Τι να πω ρε Παναγιωτη δεν σε πάει το mate φίλε sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σκέφτομαι να του βαλω την 321 αλλα σκέφτομαι οτι εαν δε μου αρέσει δεν θα μπορέσω να γυρισω πισω λόγω boot loader Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Τι να μην σου αρέσει δηλαδή; sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Λενε οτι εχει προβληματα με την καμερα και ρουφαει την μπαταρια Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Άλλο λέει ο φίλος ...άλλο λες εσύ. Αυτό που λέει ο φίλος είναι ότι αφού εστιάσεις πατώντας το σημείο που θες με το δάχτυλο μπορείς να ανεβοκατεβάσεις τη φωτεινότητα Αυτό ακριβώς έλεγα... .......ενω αυτό που λες εσύ είναι πατώντας με 2 δαχτυλα στην οθόνη βγαζει 2 συμβολα...το 1 ειναι για την εστίαση και το άλλο για φωτομέτρηση. Αυτό τώρα τι είναι πάλι, δεν μπορώ να βρώ πως το κάνουμε, θέλει να ενεργοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη λειτουργία??? Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδια ερωτηση,στην 321 εχουν βγαλει το καταστημα θεματων;ψαχνω να βρω και υπαρχουν μονο τα defaults και ενα δυο που ειχα κατεβασει με την 180 Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Αυτό ακριβώς έλεγα... Αυτό τώρα τι είναι πάλι, δεν μπορώ να βρώ πως το κάνουμε, θέλει να ενεργοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη λειτουργία??? Ανοιξε την καμερα και πατα παρατεταμενα στην οθονη και θα σου βγαλει 2 κυκλακια τα οποια μπορεις να μετακινησεις: το ενα ειναι για να το που θα εστιασει και το αλλο ειναι για το που θα μετρησει φωτεινοτητα (ειναι αυτο με τον ηλιο). Πολυ χρησιμη λειτουργια οταν θελεις να φωτογραφισεις σημεια που εχουν μεγαλη αντιθεση φωτεινοτητας Edited July 4, 2016 by giannis_lo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αυτό ακριβώς έλεγα... Αυτό τώρα τι είναι πάλι, δεν μπορώ να βρώ πως το κάνουμε, θέλει να ενεργοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη λειτουργία??? Είναι αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στο mate 8 γιατί το έχω δώσει Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts