CRISPAF77 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Επανήλθα στο τέρας και γω μετά από απουσία 2 μηνών. Έχω το NXT-DL00 THE 3-32 GB και σε προσπάθεια να ξεκλειδωσω τον bootloader αρνείται πεισματικά. Εννοείται έχω ενεργοποιησει το usb debugging. Καμια ιδέα; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Επανήλθα στο τέρας και γω μετά από απουσία 2 μηνών. Έχω το NXT-DL00 THE 3-32 GB και σε προσπάθεια να ξεκλειδωσω τον bootloader αρνείται πεισματικά. Εννοείται έχω ενεργοποιησει το usb debugging. Καμια ιδέα; Με ποιο τροπο προσπαθεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Με ποιο τροπο προσπαθεις? Με adb μέσω fastboot. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Με adb μέσω fastboot. Κωδικο ξεκλειδωματος να φανταστω εχεις? Απο hua η απο το προγραμματακι που πλερωνεις? :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Κωδικο ξεκλειδωματος να φανταστω εχεις? Απο hua η απο το προγραμματακι που πλερωνεις? :P Huawei πάντα :D Δοκίμασα και τα δύο multitool από xda αλλά τίποτα. :wacko: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παιδες ξερει κανεις πως μπορω να περασω την B320 Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Κατεβάσεις την ρομ. Ξεζιπαρεις το αρχείο, παίρνεις το UPDATE.APP και το βάζεις μέσα σε έναν φάκελο που δημιουργείς εσύ μέσα στο κινητό σου και στον φάκελο δίνεις το όνομα dload. Μετά πατάς κλείνεις το κινητό και πατάς ταυτόχρονα πάνω, κάτω φωνή και το παουερ. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Πρόσεξε να κατεβάσεις σωστή ρομ. Πολύ καιρό έχει να δώσει καμία αναβάθμιση η συσκευή έτσι για να γουστάρουμε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Αν καταλαβα καλα επειδη πρωτη φορα με huawei ,να μπω στο recovery και να περασω απο κει την rom σωστα ; Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Κατεβάσεις την ρομ. Ξεζιπαρεις το αρχείο, παίρνεις το UPDATE.APP και το βάζεις μέσα σε έναν φάκελο που δημιουργείς εσύ μέσα στο κινητό σου και στον φάκελο δίνεις το όνομα dload. Μετά πατάς κλείνεις το κινητό και πατάς ταυτόχρονα πάνω, κάτω φωνή και το παουερ. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Πρόσεξε να κατεβάσεις σωστή ρομ. Πολύ καιρό έχει να δώσει καμία αναβάθμιση η συσκευή έτσι για να γουστάρουμε λίγο. Για το κινεζικο δινει. Για το ευρωπαικο οχι τοσο :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Αν καταλαβα καλα επειδη πρωτη φορα με huawei ,να μπω στο recovery και να περασω απο κει την rom σωστα ; Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Όχι. Πατώντας τα 3 κουμπιά μπουταρει μόνο του και κάνει την αναβάθμιση εσύ δεν χρειάζεται να πατήσεις κάτι. Το όλα στον αυτόματο. χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Εβαλα την 321 και μετά ξαναγύρισα στην 320, όντως έχει καιρό να δώσει update στο Ευρωπαϊκό μοντέλο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μολις περασα την b320 να κανω hard reset η δεν χρειαζεται ; Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις. Εκτός και αν έχεις κάποια πρόβλημα. Εβαλα την 321 και μετά ξαναγύρισα στην 320, όντως έχει καιρό να δώσει update στο Ευρωπαϊκό μοντέλο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι δεν έμεινες στην 321 τι πρόβλημα βρήκες; έχει καλύτερη μπαταρία από την 320 Edited September 3, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εβαλα την 321 και μετά ξαναγύρισα στην 320, όντως έχει καιρό να δώσει update στο Ευρωπαϊκό μοντέλο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πιο λόγο ? Εγώ είμαι με την 180 και το σκέφτομαι γιατί έχω ακούσει παράπονα από την 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 παιδια καλημερανα ρωτησω οταν μου ερχεται ενα μυνημα στο viber γιατι δεν αναβει το led notification? και στο εικονιδιο του facebook δεν βγαζει τα νουμερα 1,2,3,4, πχ για ανακοινωσεις δημοσιευσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 παιδια καλημερανα ρωτησω οταν μου ερχεται ενα μυνημα στο viber γιατι δεν αναβει το led notification? και στο εικονιδιο του facebook δεν βγαζει τα νουμερα 1,2,3,4, πχ για ανακοινωσεις δημοσιευσεις Στο πρώτο ποστ του νήματος υπάρχει αναλυτικός οδηγός για την ρύθμιση των ειδοποιήσεων. Εφάρμοσε το κατά γράμμα και θα είσαι οκ. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Στο πρώτο ποστ του νήματος υπάρχει αναλυτικός οδηγός για την ρύθμιση των ειδοποιήσεων. Εφάρμοσε το κατά γράμμα και θα είσαι οκ. Οκ θα το κάνω και βλέπουμε.Όπως διαπιστωσα και στον φάκελο τον email δεν έρχονται άμεσος δεν δείχνει μάλλον τα email που μου έρχονται .Τες πα θα το πραξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamhere Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα!! Θελω κι εγω να το αγοράσω τώρα! ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να εχει την Ευρωπαική (international) version; HUAWEI NXT-L29 4Gb Ram - 64Rom Dual sim? επίσεις μέσα εχει θήκη στο χρώμα του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα!! Θελω κι εγω να το αγοράσω τώρα! ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να εχει την Ευρωπαική (international) version; HUAWEI NXT-L29 4Gb Ram - 64Rom Dual sim? επίσεις μέσα εχει θήκη στο χρώμα του κινητού; Τo L10 είναι 4-64. https://www.amazon.co.uk/Huawei-European-Firmware-installed-Fingerprint/dp/B01CNJZ17W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1473072185&sr=8-1&keywords=huawei+mate+8+mocha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamhere Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Τo L10 είναι 4-64. https://www.amazon.co.uk/Huawei-European-Firmware-installed-Fingerprint/dp/B01CNJZ17W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1473072185&sr=8-1&keywords=huawei+mate+8+mocha Το L-10 είναι το κινέζικο! το L-29 είναι το international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα!! Θελω κι εγω να το αγοράσω τώρα! ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να εχει την Ευρωπαική (international) version; HUAWEI NXT-L29 4Gb Ram - 64Rom Dual sim? επίσεις μέσα εχει θήκη στο χρώμα του κινητού; Επίσημα δεν κυκλοφόρησε το L29 4/64, μόνο 3/32. Μια χαρά είναι και αυτό δεν καταλαβαίνει τίποτα. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamhere Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Επίσημα δεν κυκλοφόρησε το L29 4/64, μόνο 3/32. Μια χαρά είναι και αυτό δεν καταλαβαίνει τίποτα. δηλαδή δεν θα εχω θεματα με κινεζικες εφαρμογες;και η γλωσσα θα είναι σει όλα ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ναι με την l29 όλα ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamhere Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ναι με την l29 όλα ρολόι. L29 από που την πήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Καλησπέρα, σήμερα πήρα το εργαλείο και είμαι πολύ ευχαριστημενος, επιτέλους μια μπαταρία για power users. Edited September 5, 2016 by kkmet Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts