Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν καταλαβες. Το ιδιο πράγμα λεμε. Η συσκευή ως συσκευή, είναι συσκευαρα. Λεω οτι ΔΕΝ πρόκειται για καποιες ελατωματικες συσκευές, οπως μπορεί να συμβεί παντα, σε καθε συσκευή, αλλά για γενικο πρόβλημα software σε πολλές συσκευές (δε λεω σε όλες γιατί πολλοι, ιδικα οσοι έχουν κινέζικο software γράφουν οτι δεν έχουν θεμα).

Κακως εβγαλε τη συσκευή η huawei χωρις να ελενξει κατι τοσο σοβαρο. Λογικά θα το φτιάξει, δεν αμφιβαλω γι αυτο, αλλά εβαλε πολυ κόσμο σε ταλαιπωρία.

Βλέπω κοσμο απο εδω μεσα να πουλάει τη συσκευή στις αγγελίες. (κοιτάζω καθε μερα επειδή ψαχνω για κατι). Οταν αρκετοί αγοράζουν μια ακριβη συσκευή για να την πουλησουν μια εβδομάδα μετα, και ειναι σχεδον βεβαιο οτι έχουν διαβάσει το Threat, πιστεύεις οτι ενημερωθηκαν σωστά?

Όπως το θέτεις τωρα θα συμφωνήσω. Επισης τώρα μου έγινε ξεκάθαρο τι εννοούσες οταν έλεγες ότι μερικοί κάνουν promotion και για το λόγο τον οποίο μπορεί το κάνουν.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να πω και εγώ με τη σειρά μου τη γνώμη μου, εξαρτάται από τον καθένα για το τι χρήση θέλει να κάνει με το κινητό του. Και πριν αγοράσουμε κάτι καλό είναι να ρωτάμε πρώτα αυτό που μας ενδιαφέρει και όχι να περιμένουμε από κάποιον κάτοχο να αναφέρει τα τυχόν προβλήματα του κινητού γιατί για κάποιον άλλο αυτά δεν θεωρούνται προβλήματα. Οπότε εδώ για μένα είστε λάθος. Όταν ρωτάς κάτι συγκεκριμένο και ο άλλος σου απαντήσει παραπλανητικα ή ψευδώς , τότε ναι υπάρχει θέμα προμοταρισματος της συσκευής.

Εγώ προσωπικά τα 4g και WiFi τα ανοίγω όταν τα χρειαστώ και οπότε τα ανοίγω ερχόταν όλες οι ειδοποιήσεις κανονικα όπως και από εταιρείες κινητής που ρώτησε κάποιος εδώ μέσα.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Κύριοι κάποιοι τα έχουμε γράψει και πει όλα αυτά τα αρνητικά και τα θετικά της συσκευής...

Η δεν διαβάζετε η το κάνετε επιλεκτικά.

Εγώ προσωπικά δεν παντρεύεται ποτέ καμία συσκευή και δεν έχω και καμιά αδυναμία σε καμία εταιρία.

Το είπαμε από τις πρώτες ώρες χρήσεις, τρομερήταχύτητα - μπαταρία και ποιότητα από την μία και καλή οθόνη χωρίς να είναι κορυφή με πολύ μέτρια φωτεινότητα.

Επίσης μέτρια κάμερα (θέλει manual για καλή αποδοση)

και προβλήματα ειδοποίησε ων και συνεργασία ειδικά με τα Google services ....και με permitions-notifications σε πολλές εφαρμογές.

Τα αρνητικά που έχει δεν νομίζω ότι θα φτιάξουν εύκολα!

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Κύριοι κάποιοι τα έχουμε γράψει και πει όλα αυτά τα αρνητικά και τα θετικά της συσκευής...

Η δεν διαβάζετε η το κάνετε επιλεκτικά.

Εγώ προσωπικά δεν παντρεύεται ποτέ καμία συσκευή και δεν έχω και καμιά αδυναμία σε καμία εταιρία.

Το είπαμε από τις πρώτες ώρες χρήσεις, τρομερήταχύτητα - μπαταρία και ποιότητα από την μία και καλή οθόνη χωρίς να είναι κορυφή με πολύ μέτρια φωτεινότητα.

Επίσης μέτρια κάμερα (θέλει manual για καλή αποδοση)

και προβλήματα ειδοποίησε ων και συνεργασία ειδικά με τα Google services ....και με permitions-notifications σε πολλές εφαρμογές.

Τα αρνητικά που έχει δεν νομίζω ότι θα φτιάξουν εύκολα!

Επειδή βλέπω ότι πολλοί αναφέρετε ότι η κάμερα είναι μέτρια, θα ξαναπώ ότι το βίντεο ναι είναι μέτριο. Στις φώτο όμως είναι μια χαρά η κάμερα αρκετά καλή. Και η φωτεινότητα της οθόνης πολύ καλή. ...καθόλου χαμηλή και το συγκρινα με το note 5 που έχω τωρα

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τώρα γιατί δεν μου δουλεύει το βίντεο σε αυτή την εφαρμογή (MSQRD) ενώ σε 3 αλλά κινητά που δοκίμασα δουλεύεις δεν μπορώ να καταλάβω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.msqrd.android

Ας δοκιμάσει κάποιος να μου πει αν του δουλεύει η εγγραφή βίντεο.

1) Αφενός με έχει φάει ο μικρός που θέλει να παίζει.

2) Αφετέρου με τρώει η περιέργεια τι μπορεί να φταίει και δεν δουλεύει μόνο στο mate 8, υπάρχει καμία περεταίρω ρύθμιση που δεν έχω βρει?

Τίποτα με τα permitions ?

Ας δοκιμάσει κάποιος να μου πει αν του δουλεύει η εγγραφή βίντεο.

1) Αφενός με έχει φάει ο μικρός που θέλει να παίζει.

2) Αφετέρου με τρώει η περιέργεια τι μπορεί να φταίει και δεν δουλεύει μόνο στο mate 8, υπάρχει καμία περεταίρω ρύθμιση που δεν έχω βρει?

Τίποτα με τα permitions ?

Υποτιθεται οτι το βγαζει αλλα απο τη συσκευη που δοκιμασα 2 3 προγραμματα κανενα δεν το παιζει. Ειμαστε σιγουροι οτι δεν φταιει το προγραμμα?

ΥΓ Δομιμασα σε αλλο κινητο κ εκει δουλευει η εφαρμογη. Αρα ειναι ασυμβατοτητα μαλλον...

Edited by icy20
Μάριος...

• Administrators
Επειδή βλέπω ότι πολλοί αναφέρετε ότι η κάμερα είναι μέτρια, θα ξαναπώ ότι το βίντεο ναι είναι μέτριο. Στις φώτο όμως είναι μια χαρά η κάμερα αρκετά καλή.

Κακά τα ψέματα... για ναυαρχίδα αυτής της κατηγορίας το "κάμερα αρκετά καλή" δεν είναι και ότι καλύτερο δεδομένου του ανταγωνισμού.

Modpic.gif

Κακά τα ψέματα... για ναυαρχίδα αυτής της κατηγορίας το "κάμερα αρκετά καλή" δεν είναι και ότι καλύτερο δεδομένου του ανταγωνισμού.

Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη.

Λάτρης του mate 7 ανυπομονούσα για το 8.

Όμως η απλά Καλή κάμερα, που με βάση τον ανταγωνισμό Στη κατηγορία είναι πίσω, και τα προβλήματα με τις ειδοποιήσεις (συγγνώμη, αλλά Προσωπικά σε δέχομαι μια ναυαρχίδα του 2016 να έχει θέματα με ειδοποιήσεις) που έρχονται όταν το θυμηθούν, με απέτρεψαν από την αγορά του.

Ελπίζω να διορθώσουν εκεί στη Huawei αυτά τα προβλήματα (για τη κάμερα δε ξέρω αν φταίει το software), έτσι ώστε να κρατήσουν τη φήμη που απέκτησαν κατά κύριο λόγο με το mate 7.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για παραδειγμα να σου πω οτι η καμερα του mate s ειναι σιγουρα καλυτερη απο αυτη του mate 8. Ας ειναι θεμα software και μονο....αλλα και παλι ποτε περιμενουν να κανουν τις διορθωσεις?
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Ένας από τους λόγους που δοκιμάζω το S7 Edge.

Δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα με notifications και η μπαταρία θηρίο- όπως έχω ξαναγράψει.

Η κάμερα για τα δικά μου τα μέτρα δεν είναι στο επίπεδο που περίμενα.

Πάντως η Φώτο με μανουαλ ρυθμίσεις είναι πάρα πολύ καλή ( αδικείτε λόγο μέτριας οθόνης σε σχέση με τις οθόνες της samsung ) επίσης μου αρέσει πολύ η απόλυτη εστίαση που μπορείς αφού έχεις τραβήξει την Φώτο και την βλέπεις μετά να αλλάζεις το που θες να εστιάζει, μου αρέσει και η συνεχόμενες Φώτο που είναι όλες πολύ καθαρές και πολύ γρήγορες και με βοηθαει απίστευτα στην δουλεία μου η αναπροσαρμογή έγγραφου μέχρι τώρα είχα ξεχωριστή εφαρμογή για να το πετυχω.

Δεν λέω ότι έχει την καλύτερη Φώτο αλλά κατά την γνώμη μου συγκρίνουμε δυο ανούσια πράγματα ένα κινητό των 500 ευρώ και ένα των 700 για να μην πω 830 . Το ρητό ότι πληρώνεις παίρνεις δεν είναι πάντα λάθος . Η γνώμη μου είναι πως για τα λεφτά του είναι η καλύτερη συσκευή υπολογίζοντας τα πλην και τα συν.

Όταν όλα είναι τέλεια και η συσκευή είχε και αυτή 800 ευρώ πάλι δεν θα μας άρεσε γιατί θα είναι ακριβή και θα λέγαμε ας πάρουμε Samsung η κάτι άλλο.

Αυτή είναι η δική μου γνώμη πάνω στο θέμα.

Από την συσκευή εγώ που προέρχομαι από note3 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν φυσικά κάνει και κανένα update που θα κάνει δεν μπορεί...

Edited by araditsas

Υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη το Ευρωπαϊκό 4GB Ram Mate 8 με ευρωπαϊκή εγγύηση?

Το μόνο μαγαζί που βρίσκω που πουλάει την international L29 έκδοση είναι το Wonda και αυτό έρχεται από Hong Kong με ένα χρόνο εγγύηση.

Μου κάνει εντύπωση που τον Ιανουάριο είπανε η συσκευή ότι θα βγει Ευρώπη στα 3GB RAM και στα 4 GB RAM και ακόμη να ρθει το 4άρι επίσημα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο το vmall μαγαζί τους έχει το 3άρι εκτός στοκ για μήνες...

Περιμένω να το πάρω από όταν ανακοινώθηκε στην Κίνα το Νοέμβρη αλλά όσο πιο πολύ περιμένω τόσο θα αρχίσουν άλλες επιλογές. Αν πχ το p9 max είναι 6,2 ίντσες θα το σκεφτώ.

Πάντως η Φώτο με μανουαλ ρυθμίσεις είναι πάρα πολύ καλή ( αδικείτε λόγο μέτριας οθόνης σε σχέση με τις οθόνες της samsung ) επίσης μου αρέσει πολύ η απόλυτη εστίαση που μπορείς αφού έχεις τραβήξει την Φώτο και την βλέπεις μετά να αλλάζεις το που θες να εστιάζει, μου αρέσει και η συνεχόμενες Φώτο που είναι όλες πολύ καθαρές και πολύ γρήγορες και με βοηθαει απίστευτα στην δουλεία μου η αναπροσαρμογή έγγραφου μέχρι τώρα είχα ξεχωριστή εφαρμογή για να το πετυχω.

Δεν λέω ότι έχει την καλύτερη Φώτο αλλά κατά την γνώμη μου συγκρίνουμε δυο ανούσια πράγματα ένα κινητό των 500 ευρώ και ένα των 700 για να μην πω 830 . Το ρητό ότι πληρώνεις παίρνεις δεν είναι πάντα λάθος . Η γνώμη μου είναι πως για τα λεφτά του είναι η καλύτερη συσκευή υπολογίζοντας τα πλην και τα συν.

Όταν όλα είναι τέλεια και η συσκευή είχε και αυτή 800 ευρώ πάλι δεν θα μας άρεσε γιατί θα είναι ακριβή και θα λέγαμε ας πάρουμε Samsung η κάτι άλλο.

Αυτή είναι η δική μου γνώμη πάνω στο θέμα.

Από την συσκευή εγώ που προέρχομαι από note3 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν φυσικά κάνει και κανένα update που θα κάνει δεν μπορεί...

Φίλε @araditsa που "γνωριζόμαστε" από άλλες συσκευής και σε εκτιμώ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι Κατά τη ταπεινή μου γνώμη. Αν δε θες να συγκρίνουμε με Samsung, ας πάρουμε το LG G4 που είναι σαφώς πιο φθηνό. Αλλά και το s6 edge plus/Note 5 της Samsung με τα ίδια λεφτά, που αν τα φτιάξεις στο manual κάνουν παπαδες.

Πέρα αυτού, θα τονίσω πάλι ότι το θέμα με τις ειδοποιήσεις είναι σοβαρότατο και μη το βλέπουμε μεμονωμένα όπως κάποιος φίλος που είπε ότι δε τον νοιάζουν οι ειδοποιήσεις...

Πιστεύω ότι το mate 8 σκοτώνει σε όλα τα άλλα και αν είχαν λίγο καλύτερη οθόνη, κάμερα και πρόσεχαν κάποια προβλήματα του software, θα μπορούσε να κάνει σκόνη τον ανταγωνισμό, ιδίως φέτος που δε κυκλοφορεί Ευρώπη το Note 5.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν είναι ακριβώς έτσι Κατά τη ταπεινή μου γνώμη. Αν δε θες να συγκρίνουμε με Samsung, ας πάρουμε το LG G4 που είναι σαφώς πιο φθηνό. Αλλά και το s6 edge plus/Note 5 της Samsung με τα ίδια λεφτά, που αν τα φτιάξεις στο manual κάνουν παπαδες.

Πέρα αυτού, θα τονίσω πάλι ότι το θέμα με τις ειδοποιήσεις είναι σοβαρότατο και μη το βλέπουμε μεμονωμένα όπως κάποιος φίλος που είπε ότι δε τον νοιάζουν οι ειδοποιήσεις...

Πιστεύω ότι το mate 8 σκοτώνει σε όλα τα άλλα και αν είχαν λίγο καλύτερη οθόνη, κάμερα και πρόσεχαν κάποια προβλήματα του software, θα μπορούσε να κάνει σκόνη τον ανταγωνισμό, ιδίως φέτος που δε κυκλοφορεί Ευρώπη το Note 5.

Ναι εχεις δικιο δεν ειναι ολοι σαν εμενα που με ενοχλουν οι ειδοποιησεις. Η οθονη του μια χαρα ειναι. Το λογισμικο της καμερας χανει μονο. Καλυτερα παντως που δεν κανει σκονη τον ανταγωνισμό όπως λες γιατί ποτε δεν μου άρεσε να εχω κινητό που έχει κ η κουτσή Μαρία...

Μάριος...

Κάπως έτσι είναι. Αν μπορούσες να κάνεις μια μίξη mate 8 με ένα note 5, θα άγγιζες το τέλειο. :D

Και εγώ σε εκτιμώ και το ξέρεις

Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο αυτό με τις ειδοποιήσεις και ελπίζω γρήγορα να το φτιάξουν.

Για την κάμερα η άποψη μου είναι λίγο διαφορετική. Πιστεύω ότι ήθελαν να δώσουν μια γρήγορη συσκευή με τρελή αυτονομία αυτό το πέτυχαν με το να βάλουν μια παλαιότερης τεχνολογίας οθόνη και εκεί να στερεί του ανταγωνισμού χωρίς βέβαια να είναι και χάλια.

Και να έβαζαν πολύ καλή κάμερα δεν θα μπορούσε η οθόνη να σου δείξει την τέλεια ποιότητα. Να μου πεις ας την έβαζαν και εγώ θα τις έβλεπα άλλου ΟΚ αλλά ψάχνουν τι θα κόψουν για να ρίξουν την τιμή.

Τώρα για την κάμερα είμαι πεπεισμένος πλέων ότι βγάζοντας μια ναυαρχίδα οποιαδήποτε εταιρία σκευτονται την επόμενη και δεν τα δίνουν πότε Όλα μαζί Δυστυχώς.

Χαιρετε και απο εμένα!

Ευτυχής κάτοχος (προς το παρον) του "θηρίου".

Super μπαταρία, σφαίρα γενικά, εκτός του θέματος με τις ειδοποιήσεις....

Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εχει δει κανείς σας 4g plus με cosmote?

Εγω μονο 4g και η καρτα μου παίζει 4g plus, ειναι διαπιστωμένο σε αλλο κινητο (moto x style) .

Εχω NXT-L29 με εκδοση C432B152

Ευχαριστώ, Γιώργος

Γενικα η πολιτικη της αγορας ειναι να μην τα δινουν ΟΛΑ στον καταναλωτη ωστε να ειναι ικανοποιημενος 100%.

Αν αγοραζοντας μια ναυαρχιδα ξερεις τι της λειπει και τι θα ηθελες να εχει παραπανω τοτε η ιδια η εταιρεια αυτο το γνωριζει 100 φορες περισσοτερο απο εσενα.

Γιατι να στα δωσει ολα αλλωστε?

Καθε φορα οταν αγοραζεις μια καινουρια συσκευη λες αυτην θα την κρατησω τουλαχιστον 2 χρονια και ηδη μεσα σε 2 μηνες σκεφτεσαι ποια θα ειναι η επομενη συσκευη που θα παρεις.

Ειναι το τρυπακι του καταναλωτη. Τιποτα δεν μας καλυπτει τις κατα φαντασιαν αναγκες μας, αλλα και αυτο το γνωριζουν οι εταιρειες καλυτερα απο εμας.

Οι εταιρεις θελουν να κερδιζουν μονο και οχι να μενοουν στασιμες ποσο μαλλον να χανουν, αρα και οι συσκευες τους ειναι το δολωμα τους για εμας.

Αν πχ το Mate 8 εβγαινε ετσι οπως ειναι τωρα με αυτα τα specs πριν 5 χρονια θα μιλουσαμε για μια συσκευη που ηρθε απο αλλο γαλαξια!

Δηλαδη αλλα ηταν τα θελω μας και οι αναγκες μας απο μια συσκευη τοτε και αλλες τωρα? Δεν νομιζω...

Η καμερα του τοτε θα μας καλυπτε πληρως, ενω τωρα την βρισκουμε μετρια.

Τελικα εμεις οι ιδιοι δεν ξερουμε τι θελουμε.

Τελοσπαντων αυτα που εγραψα ισως δεν εχουν θεση εδω μεσα αλλα αφου ξεφυγε λιγο η κουβεντα στο post ειπα κ εγω να γραψω την γνωμη μου περι συσκευων γενικα.

@aviador

Κάθε συσκευή συγκρίνεται & κρίνεται με τις αντίστοιχες εκείνης της περιόδου.

Όλα τ'άλλα είναι να χάμε να λέγαμε. :)

Αυτό το γνωρίζω όπως και ο περισσότερος κόσμος. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τις πραγματικές μας ανάγκες.

Αυτό το γνωρίζω όπως και ο περισσότερος κόσμος. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τις πραγματικές μας ανάγκες.

Μια χαρα τις γνωρίζουμε τις ανάγκες μας, αρκετοι τουλάχιστον. Δε χρειάζεται να βάζουν καποια μετρια χαρακτηριστικα σε μια συσκευή για να πάρουμε την επόμενη, γιατι αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι. Μπορεί να πάρεις καποια αλλη συσκευή που δεν τις λείπουν αυτα που θες..

Αυτο που περιγράφεις, το έχουν πετυχει με τις ενσωματωμένες μπαταρίες που πρακτικά καθιστούν τις συσκευές αναπηρες σε 1 χρονο.. Οπως και με την έλλειψη sd, και κλειδωματα σε πολλες συσκευές.

Πραγματικά απορώ που πουλανε κατι μεταχ συσκευές 1 ετους 50€ κατω απο τιμές σκρουτζ.

Απο τη στιγμή που εχει ενσωματωμένη μπαταρία που εχει πεσει και δεν αλλαζει 50% κατω έπρεπε να κανει.. Αλλά αφου ο κοσμος δεν καταλαβαινει..

Σήμερα διάβασα στο xda για ένα update B171 (δεν ξέρω αν είναι για AL ή L29) αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε διορθώσεις των notification και mail.... Οπότε σε αναμονή...

Γενικά έχει γίνει ένας χαμός στο xda με το θέμα των ειδοποιησεων (και γω μέσα σε αυτόν) και έχουν μπερδέψει (λόγο και ότι δεν μιλάνε όλοι άπταιστα Αγγλικά) τις ειδοποιήσεις γενικά με τις ειδοποιήσεις ΜΌΝΟ στην lockscreen(εκει έχω πρόβλημα εγω).

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλώς σας βρήκα και σε αυτή τη συσκευή και ξεκινάω με δυο ερωτήσεις...

1) Πως (και αν) γίνεται να απενεργοποιήσω την custom οθόνη κλειδώματος εντελώς? Θέλω να βάλω μια από το store, αλλά συνεχίζει να κλειδώνει στη δικιά του, ότι ρύθμιση κι αν κάνω...

2) Στις κλήσεις, οι φωτο στις επαφές εμφανίζονται σε αυτό το κυκλάκι ή γίνεται να εμφανίζονται μεγαλύτερες?

Καταρχάς η συσκευή κοστίζει 500 ευρώ με 4gb ram. Συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες χάνει μόνο στην κάμερα. Ενώ οι υπόλοιπες είναι και πιο ακριβές (βλ. note 5, s6 edge plus, s7) και χάνουν σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. (Μπαταρία, fingerprint, μεταλλική κατασκευή, ταχύτητα- στην οθόνη τις βάζω ίσες γιατί μπορεί οι samsung να είναι αμολεντ αλλά το άσπρο του mate είναι καλύτερο αλλά και τα χρώματα του mate είναι πολύ καλά-όχι τόσο υπερκορεσμένα)

Μου συγκρίνετε καποιοι το lgg4 το οποίο μόνο καλύτερη κάμερα έχει. Τί να συγκρίνεις άλλο ? Την οθόνη που την είδα και από γωνίες θέασης ήταν απαράδεκτη και το ασπρο της ηταν γκρι ? Την πλαστικούρα ? Την μπαταρία ?

Όπως πολύ εύστοχα είπατε μερικοί, οι κατασκευαστές δεν τα δίνουν όλα σε μια συσκευή ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Πέρα από τις ειδοποιήσεις που είναι αρνητικό για μερικούς δεν βλέπω κατι άλλο αρνητικό στην συσκευή.

Βασικά το μόνο αρνητικό για μένα είναι το Sar της και το βίντεο στα 60 fps.

Καταρχάς η συσκευή κοστίζει 500 ευρώ με 4gb ram. Συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες χάνει μόνο στην κάμερα. Ενώ οι υπόλοιπες είναι και πιο ακριβές (βλ. note 5, s6 edge plus, s7) και χάνουν σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. (Μπαταρία, fingerprint, μεταλλική κατασκευή, ταχύτητα- στην οθόνη τις βάζω ίσες γιατί μπορεί οι samsung να είναι αμολεντ αλλά το άσπρο του mate είναι καλύτερο αλλά και τα χρώματα του mate είναι πολύ καλά-όχι τόσο υπερκορεσμένα)

Μου συγκρίνετε καποιοι το lgg4 το οποίο μόνο καλύτερη κάμερα έχει. Τί να συγκρίνεις άλλο ? Την οθόνη που την είδα και από γωνίες θέασης ήταν απαράδεκτη και το ασπρο της ηταν γκρι ? Την πλαστικούρα ? Την μπαταρία ?

Όπως πολύ εύστοχα είπατε μερικοί, οι κατασκευαστές δεν τα δίνουν όλα σε μια συσκευή ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Πέρα από τις ειδοποιήσεις που είναι αρνητικό για μερικούς δεν βλέπω κατι άλλο αρνητικό στην συσκευή.

Βασικά το μόνο αρνητικό για μένα είναι το Sar της και το βίντεο στα 60 fps.

Το sar λογικο για μεταλλικη κατασκευη. Αν εχει και 2 κεραιες που ετσι νομιζω ειναι απολυτως ευλογο. Να δουμε την 171 εκδοση που βγηκε χτες (τωρα ειδα οτι το ανεφερε και ο tsiglas παραπανω) αν δεν κανω λαθος και κατι αναφερει για διορθωση των notifications των email οπως γραφει το changelog...Θα περιμενω καμμια βδομαδα να βγει η full εκδοση να την φλασαρω μονοκοματη γιατι εχω μεινει εδω και ενα μηνα σχεδον στην 162...

Edited by icy20
Μάριος...