Jump to content

aviador

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aviador

  1. Android 12 και MIUI 13 από σήμερα. Κάνουμε τον σταυρό μας και βλέπουμε...
  2. aviador

    iPhone 12

    Καλησπέρα Ειμαι μισό βήμα πριν μεταβώ σε ios μετά από 11 χρόνια με Android συσκευές. Ειμαι ανάμεσα στο 12 και στο XS max. Πέρα από τις επιδόσεις κτλ κτλ αυτό που με απασχολεί περισσότερο στην επιλογή ανάμεσα σε αυτές τις δύο είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Με βάση την εμπειρία σας ποιο έχει μεγαλύτερη αυτονομία?
  3. Ξέρει κανείς πως γίνεται απενεργοποιηση εκείνου του ήχου όταν συνδέεται στον φορτιστή?
  4. ναι το προσεξα αλλα ειναι τοσο μικρο που στην αρχη και ειδικα σε φως μερας δεν το βλεπεις
  5. Καλησπέρα, Δύο ερωτήσεις καθότι κάτοχος εδώ και λίγες μέρες. Υπάρχει λειτουργία led ειδοποίησης? (χαμένες κλήσεις, μηνύματα κτλ) Όταν βγαίνω από την αθόρυβη λειτουργία και πάω στην κανονική γίνεται χωρίς να ακούγεται εκείνος ο χαρακτηριστικος ήχος? Πάντως το MIUI είναι η αχίλλειος πτέρνα της συσκευής... Δυστυχώς για άλλη μια φορά.
  6. Καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος του 10Τpro από χθες. Πολύ καλές εντυπώσεις προς το παρόν αν και στο παρελθόν την είχα πάρει με πολύ κακό μάτι την Xiaomi λόγω κακής προσωπικής εμπειρίας με συσκευές της. Θα φανεί κι αυτή στην πορεία. Προς το παρόν ψάχνω καλή και σταθερή Gcam. Έχετε να μου προτείνετε κάποια και γενικά ποια θεωρείται η καλύτερη? Επίσης από configs ποιο προτείνετε? Και επίσης ποια εφαρμογή να βάλω για ειδοποιήσεις? Ό,τι δοκίμασα δεν δουλεύει Ευχαριστώ
  7. Ο τίτλος του άρθρου θυμίζει πρωτοσέλιδο αθλητικής φυλλάδας...
  8. Αποφάσισα να το πάρω. Απλώς δεν ξέρω ακόμα από θέμα προστασίας θήκης και tempered glass ποιας εταιρείας να βάλω. Nillkin ή Spigen? Αν τις έχετε δοκιμάσει θα ήθελα να διαβάσω τις γνώμες σας και ποια προτείνετε
  9. Σκέφτομαι να το πάρω. Για το 4G με τον Exynos διαβάζω ότι δεν τα πάει καλά με την αυτονομία στην μπαταρία. Με τον Snapdragon έχει μεγάλη διαφορά?
  10. Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε μου μαζί σου. Τουλάχιστον γνωρίζεις την συσκευή και ξέρεις τι γράφεις. Για να μην αναφερθούμε στον τομέα του ήχου είτε από τα ηχεία της συσκευής, είτε από τα ακουστικά που σου δίνει για το πόσο δυνατός και διαυγής είναι ο ήχος. Όπως και η ποιότητα υλικών της συσκευής επίσης και το πόσο σωστά και αστραπιαία λειτουργεί η συσκευή. Αυτά είναι τα σημαντικά που καθορίζουν την συσκευή. Τα καθημερινά της στοιχεία. Τώρα κάτι 120hz και UFS και ******τσες είναι ανούσια πράγματα αλλά τα πληρώνεις για να τα έχεις.
  11. Αυτό έγραψα παραπάνω? Καταλαβαίνεις ένα κείμενο όταν το διαβάζεις ή μόνο θες να γράψεις αυτό που έχεις στην κεφάλα σου έτσι για να απαντήσεις? Γράφω πουθενά να αγοράσει ο κόσμος κινητό με Android 9??? Γράφω ότι οι συσκευές της ακόμα και σήμερα και προφανώς αυτές που τρέχουν Android 9 στέκονται μια χαρά στον τωρινό ανταγωνισμό.
  12. Εγώ βλέπω ότι συσκευές της του '17 και του' 18 δουλεύουν καλύτερα από φετινές συσκευές. Σε όλα. Για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα. Άρα και με παλιότερες συσκευές η HTC μια χαρά βρίσκεται στο παρόν.
  13. Σεβαστή η γνώμη σου αλλά διαφωνούμε.
  14. Εχω αλλαξει παρα πολλες συσκευες και κυριως ναυαρχιδες. Προσφατα εδωσα το U12+ για τον λογο και μονο οτι ηθελα να ξαναπαω σε συσκευη με πιο φωτεινη οθονη κατω απο τον ηλιο αλλιως δεν υπηρχε λογος αλλαγης. Ο,τι και να διαβαζω για την HTC και οσο και αν καποιοι την θεωρουν οτι εχει πεθανει εγω ειδα οτι με το U12+ ολα ετρεχαν νερακι και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Σε καμια αλλη συσκευη δεν το εχω δει αυτο. ΣΕ ΚΑΜΙΑ! Η HTC δεν πεθανε το λογισμικο της παραδιδει μαθηματα στις αλλες εταιρειες για το πως τρεχει σωστα το Android. Gestures, updates και λοιπα δηθεν για το εμποριο ειναι πραγματικα για να ασχολουνται καποιοι με το παιχνιδι τους. Η ουσια ειναι αλλου. Πως μπορει μια εταιρεια να πεθανε οταν με πιο παλιο λογισμικο οι συσκευες της να πετανε και να μην κολλανε και ο ανταγωνισμος με τις σουπερ συσκευες του και τα πιο καινουρια λογισμικα ακομα να κολλαει σε βασικες λειτουργιες?
  15. Ωστόσο και με τα security patches παλι δεν εισαι ασφαλής. Οταν σου δινουν ενημερωσεις ασφαλειας καθε μηνα σημαινει οτι η προηγουμενη ενημερωση ειχε κενα ασφαλειας και αυτο συνεχιζετε χωρις τελος. Με καμια ενημερωση δεν εισαι ασφαλης 100%. Μεγαλες εταιρεις χακαρονται σχεδον καθημερινα που υποτιθεται εχουν τα καλυτερα λογισμικα ασφαλειας. Τα παντα μπορουν να παραβιαστουν πλεον. Για τις χρηματικες συναλλαγες μεσω συσκευων Android ενα προγραμμα mobile security ειναι αρκετο και δεν χρειαζεται να εχεις τις τελευταιες ενημερωσεις ασφαλειας. Αλλα αυτα που συζηταμε προφανως ειναι και εκτος θεματος του νηματος...
  16. Εγώ αναφέρθηκα σε firmware updates του Android προφανώς και όχι σε security patches τα οποία ασφαλώς και είναι χρήσιμα και απαραίτητα αλλά και πάλι καλύτερα να έχεις ένα software ασφαλείας από κάποια επώνυμη εταιρία που βγάζει μόνο λογισμικα ασφαλείας πχ Kaspersky, McAfee κτλ παρά να περιμένεις τις ενημερώσεις ασφαλείας κάθε μήνα.
  17. Αλήθεια τώρα βλέπετε καμία δραματική ή τουλάχιστον ουσιαστική διαφορά με τα updates? Οι συσκευές για να δουλεύουν άριστα χρειάζονται έναν καλό επεξεργαστή κι ένα καλογραμμένο software. Όλα τα άλλα με αφήνουν αδιάφορο. Η HTC ακόμα και στα χειρότερα της χρόνια είναι καλύτερη από κάποιες άλλες εταιρίες. Δεν είμαι κολλημένος με την HTC. Έχω αλλάξει και δοκιμάσει πάρα πολλές άλλες μάρκες και μοντέλα τους.
  18. Θα διαφωνήσω μαζί σου όσον αφορά το λογισμικό τους. Τι κι αν δεν δίνουν updates? Δηλαδή οι άλλοι που δίνουν τι αλλάζει τόσο δραματικά? Γκρινιάζει ο κόσμος πότε θα πάρουν updates οι συσκευές τους και μόλις τις πάρουν αρχίζουν περισσότερες γκρίνιες γιατί βγαίνουν άλλα προβλήματα. Τουλάχιστον η HTC μπορεί να τα δίνει με το σταγονόμετρο αλλά ούτε λαγκαρουν και όλα δουλεύουνε άψογα. Κατά ένα μεγάλο βαθμό θεωρώ ότι τα updates περισσότερο ψυχολογικά επιδρούν στον κόσμο παρά ουσιαστικά.
  19. Δεν τις θεωρώ ακριβές τις τιμές τους. Μην κοιτάτε μόνο συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες το hardware τους. Στην HTC πληρώνεις ποιότητα υλικών και πάνω από όλα software. Αν το καλοσκεφτεις η xiaomi δεν είναι φτηνή. Πανάκριβα τα καλά της μοντέλα και το software μονίμως με προβλήματα εδώ και χρόνια. Και η Samsung είναι ακριβή. Εκεί πληρώνεις οθόνη. Αν σου πέσει την εκατσες. Πανάκριβα ανταλλακτικά και πολύ ευαίσθητα σε χτυπήματα. Με το παραμικρό αποκτάς ένα σημάδι. HTC και Sony προσωπικά έχουν τις καλύτερες συσκευές Android όσον αφορά τον συνδυασμό hardware software
  20. Ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου 2020!!! Μετά από ένα χρόνο θυμήθηκαν οτι υπάρχουν ενημερώσεις για την τελευταία ναυαρχίδα που έβγαλε η εταιρεία! Προσωπικά θεωρώ οτι οφείλεται στην επιστροφή της Cher Wang απο τον Σεπτέμβριο και μετά ξανά στη θέση της CEO. :up: Θέλω να πιστεύω οτι με την επιστροφή της η HTC θα ξαναβρεί την χαμένη της ταυτότητα, αν και ποτέ δεν σταμάτησε να βγάζει πολύ ποιοτικ;ές συσκευές με μεγάλο της ατού το απροβλημάτιστο software.
  21. Φοράω αυτήν που είχε μέσα η συσκευασία αλλά και μια άλλη τύπου Spigen και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Κάθε μέρα βάζω και βγάζω τις θήκες και είναι όπως την πρώτη μέρα. Επίσης και η εφαρμογή του τζαμιού πάνω στην οθόνη είναι τέλεια. Παρτην με κλειστά μάτια ειδικά σε αυτή την τιμή δεν παίζει κάτι καλύτερο. Προσωπικά αν τυχόν μου πέσει και σπάσει πάλι την ίδια θα πάρω.
  22. Έχω βάλει το Roar Glass 5D full glue. Το πήρα από e-shop στα 8.90 Εξαιρετική αίσθηση στο χέρι στην ευκρίνεια και σε ποιότητα. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα
  23. Φοράει τζάμι αλλά δίχως να καλύπτει την selfie camera. Σκέφτομαι για hard reset μπας και στρώσει...
  24. Δεν νομίζω πως φταίει ο τρόπος που το κρατάω. Τα τελευταία 6 χρόνια μπορεί να έχω αλλάξει και 20 συσκευές διαφόρων εταιρειών (και Xiaomi). Δεν ειχα ποτε τέτοιο θέμα. Μάλλον κάτι παίζει με το συγκεκριμένο μοντέλο. Κατι δεν έκαναν καλά εδώ οι Κινεζοι.:wacko: Είτε στο hardware, είτε στο software ή ακόμα και στο σχεδιασμό της συσκευης.
  25. Έκανα το καλιμπραρισμα αλλά δεν μπορώ να πω ότι εξαλείφθηκε το πρόβλημα...
×
×
  • Create New...