johny_pl Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Φιλικα παντα αλλα και συσκευη να αλλαξουμε παλι θα λυθουν τα προβλήματα που συζηταμε.Μην ξεχναμε ότι το τηλεφωνο κοστιζει πανω από 600 ευρω οποτε για μενα είναι το λιγοτερο απαραδεκτο να εχει τετοια θεματα η International εκδοση με 4ψιφια και ειδοποιησεις.Υποτηθετε ότι παιρνεις ένα τετοιο τηλεφωνο με dual sim active για επαγγελματικη χρηση.Τωρα επαγγελματικη χρηση χωρις ειδοποιήσεις?:X το να αλλάξεις μια εφαρμογή είναι ο μισός χρόνος από ότι να γράψεις το ποστ με το πρόβλημα που καλά κάνεις και το λες για να ξέρουν και οι υποψήφιοι αγοραστές. ας πούμε πχ εγώ θεωρώ πιο σημαντικό πρόβλημα την μπαταρία του v10 που ανέφερες παρά η εφαρμογή που είναι μισό λεπτό δουλειά να την αλλάξεις Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εχω το κινεζικο NXT-AL10 και φοραει την Β168. Δεν εχω καποιο θεμα με τα 4ψηφια. Ερχονται ολες οι ειδοποιησεις κανονικα. Μηπως τα μηνυματα σου ερχονται αλλα τα ''κοβει'' το φιλτρο παρενοχλησης? Μπες στα μηνυματα - μενου - Φιλτρο παρενοχλησης - Απενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Εχω το κινεζικο NXT-AL10 και φοραει την Β168. Δεν εχω καποιο θεμα με τα 4ψηφια. Ερχονται ολες οι ειδοποιησεις κανονικα. Μηπως τα μηνυματα σου ερχονται αλλα τα ''κοβει'' το φιλτρο παρενοχλησης? Μπες στα μηνυματα - μενου - Φιλτρο παρενοχλησης - Απενεργοποιηση. Ήταν ενεργοποιημενω το έκλεισα και μένει να δω αν και όταν μου έρθει κάτι. Μακάρι να φταίει αυτό να του δώσω μια ευκαιρία.... Ναι.... Τελικά αυτό έφταιγε. Ευχαριστώ. Edited March 18, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ήταν ενεργοποιημενω το έκλεισα και μένει να δω αν και όταν μου έρθει κάτι. Μακάρι να φταίει αυτό να του δώσω μια ευκαιρία.... Και εγω με την international Rom B152 δεν ειχα κανενα θεμα. Είχα το Ευρωπαικό μοντέλο Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Τώρα γιατί δεν μου δουλεύει το βίντεο σε αυτή την εφαρμογή (MSQRD) ενώ σε 3 αλλά κινητά που δοκίμασα δουλεύεις δεν μπορώ να καταλάβω. https://play.google.com/store/apps/details?id=me.msqrd.android Edited March 19, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Υπάρχει κανείς σε στοκ κατάσταση που να μην έχει κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις και όταν λέω κανένα θέμα εννοώ ότι ενώ το κινητό κοιμάται για κάνα τέταρτο χωρίς να έχει δεχτεί ειδοποιήσεις, κλήσεις, μηνύματα να στείλει η να λάβει κάποιο mail ή ειδοποίηση από Facebook Viber κτλ και να ανάψει μόνη της η οθόνη και να φανεί η ειδοποίηση? Αν ναι (που δεν το νομίζω) να συγκρίνουμε ρομ, ρυθμίσεις κτλ μπας και βρούμε καμία άκρη... Αν και σε ολόκληρο το xda και όλοι έχουν θέμα εκτός από παροδικες λύσεις με ροοτ doze κτλ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Οσοι θελετε 100% να δουλευουν ολα ισως πρεπει να κοιταξετε σε αλλο κινητο. Το emui θυμαμαι και σε αλλα κινητα ειχε θεματακια τετοια. Ποσο μαλλον τωρα με το doze θα ειναι χειροτερα τα πραγματα πιστευω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Πάντος έχει πλάκα που οι ελληναράδες που ότι αγοράζουν είναι το καλύτερο και μιλάω για όλους . Τα κακά του κινητού βγήκαν εδώ μέσα αφού το Πείραμε κάμποσοι πόσο δύσκολο ήταν κάποιος να έχει πει ότι το κινητό έχει αυτό το πρόβλημα και το μόνο που ένοιαζε κάποιους ήταν αν είναι γρηγορότερο από ς6 ή πόσο κρατάει η μπαταρία και για τις ειδοποιήσεις τπτ. Πολύ αστείο. Εμένα προσωπικά αν και το έχω για επαγγελματική χρήση δεν με απασχολεί τόσο πολύ γιατί Θέλω ίντερνετ αλλά είναι απαράδεκτο. Μέτρια κάμερα μέτρια οθόνη χάλια ειδοποιήσεις και εξαιρετική μπαταρία ο καθένας ας διαλέξει τι κινητό θα αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Εγω παντως 2 μερες αντεξα με το κινητό. Αυτο που δεν μπορουσα να παραβλεψω ηταν τα email. Οποτε το θυμοντουσαν ερχονταν... Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Πάντος έχει πλάκα που οι ελληναράδες που ότι αγοράζουν είναι το καλύτερο και μιλάω για όλους . Τα κακά του κινητού βγήκαν εδώ μέσα αφού το Πείραμε κάμποσοι πόσο δύσκολο ήταν κάποιος να έχει πει ότι το κινητό έχει αυτό το πρόβλημα και το μόνο που ένοιαζε κάποιους ήταν αν είναι γρηγορότερο από ς6 ή πόσο κρατάει η μπαταρία και για τις ειδοποιήσεις τπτ. Πολύ αστείο. Εμένα προσωπικά αν και το έχω για επαγγελματική χρήση δεν με απασχολεί τόσο πολύ γιατί Θέλω ίντερνετ αλλά είναι απαράδεκτο. Μέτρια κάμερα μέτρια οθόνη χάλια ειδοποιήσεις και εξαιρετική μπαταρία ο καθένας ας διαλέξει τι κινητό θα αγοράσει. Ακριβώς έτσι είναι.... Εγώ έδωσα το LG V10 το οποίο είχα δώσει με αξεσουάρ 740 ευρώ για να πάρω το MATE 8 για αλλαγή και έχασα 110 ευρώ από το LG και plus 40 που έδωσα για το MATE άστα να πάνε.... Και τώρα θα πάω πάλι πίσω στο LG V10.... Αν υπήρχε σωστή ενημέρωση (που ούτε στο xda υπάρχει) θα είχα γλυτώσει κάποια αρκετά ευρώ.... Και νεύρα... Anyway... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Εγώ σπάνια δεν παίρνω τις ειδοποιήσεις τις περισσότερες τις παίρνω κανονικά αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι υπαρχε πρόβλημα που δεν ανέφερε κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Εγώ σπάνια δεν παίρνω τις ειδοποιήσεις τις περισσότερες τις παίρνω κανονικά αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι υπαρχε πρόβλημα που δεν ανέφερε κανείς. Εγω παίρνω πάντα μα πάντα όλες τις ειδοποιήσεις αλλά μόνο όταν ενεργοποιήσω την οθόνη.Οποτε θα πρέπει κάθε φορά να το ξεκλειδώνω και να περιμένω να δω αν ήρθε τίποτα.... Και μετά από το ξεκλείδωμα για τα επόμενα 5 λεπτά δέχομαι κανονικά ειδοποιήσεις και με κλειστή την οθόνη.Απλα θεωρώ ότι την εποχή που ζούμε και αγοράζοντας ένα τηλέφωνο με περισσότερα από 600 ευρώ το οποίο είναι dual sim active αν μη τι άλλο για επαγγελματική χρήση θα το πήρες, πως είναι δυνατόν να έχει θέμα στις ειδοποιήσεις...και να μην υπάρχει και κάποια λύση όπως πχ. να διαγραψεις το doze ή την εφαρμογή ασφαλείας κτλ. και τι χρειάζονται όλες αυτές οι ρυθμίσεις ώστε να τρέχουν οι εφαρμογές από κάτω κτλ αφού η συσκευή πέφτει σε λιθαργο?Και μη μου πείτε ότι φταίει η Huawei γιατί δεν έκανε καλή υλοποίηση γιατί με 654 ευρώ που έδωσα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Edited March 19, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Πάντος έχει πλάκα που οι ελληναράδες που ότι αγοράζουν είναι το καλύτερο και μιλάω για όλους . Τα κακά του κινητού βγήκαν εδώ μέσα αφού το Πείραμε κάμποσοι πόσο δύσκολο ήταν κάποιος να έχει πει ότι το κινητό έχει αυτό το πρόβλημα και το μόνο που ένοιαζε κάποιους ήταν αν είναι γρηγορότερο από ς6 ή πόσο κρατάει η μπαταρία και για τις ειδοποιήσεις τπτ. Πολύ αστείο. Εμένα προσωπικά αν και το έχω για επαγγελματική χρήση δεν με απασχολεί τόσο πολύ γιατί Θέλω ίντερνετ αλλά είναι απαράδεκτο. Μέτρια κάμερα μέτρια οθόνη χάλια ειδοποιήσεις και εξαιρετική μπαταρία ο καθένας ας διαλέξει τι κινητό θα αγοράσει. Ο καθενας κανει διαφορετικα πραγματα στο κινητο δυστυχως η ευτυχως. Εγω το ειχα δηλωσει εξ'αρχης οτι ΔΕΝ ηθελα ποτε notifications. Σε ολα μου τα κινητα παντα ολα hibernate τα ειχα. Αρα για μενα ειναι τελειο. Για αλλους ειναι χαλια. Τι να κανουμε... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πολύ με προβληματίζουν τα σχόλια των προηγούμενων μελών του φόρουμ ελπίζω να μην μετανιώσω για την επιλογή μου Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δεν ξέρω τι να πω. Έχω το κινέζικο το 64άρι και όλα δουλεύουν ρολόι. Κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και γενικά κανένα κόλλημα η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) να ρωτήσω βρε παιδιά αν ξέρει κάποιος να μου πει, έχω βάλει συντομεύσεις επαφών ( μέσα από τα widgets) για άμεση κλήση σε μία από τις οθόνες, κι ενώ δούλευαν στην αρχή όλες μια χαρά, ξαφνικά σήμερα το πρωί μου εμφανίζει permission denied κάθε φορά που πατάω κάποια για άμεση κλήση, έκανα κι επανεκκίνηση πήγα και στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι, έχει κανείς τίποτα υπ' όψιν του? και κάτι ακόμη, να ξέρετε ότι το τηλέφωνο αυτό δεν είναι με 4 γιγα μνήμη αλλά με 3 και επίσης η δυνατότητα 4g υπάρχει μόνο στην μία sim όχι και στις δύο, αυτά για την ώρα. Edited March 20, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 και κάτι ακόμη, να ξέρετε ότι το τηλέφωνο αυτό δεν είναι με 4 γιγα μνήμη αλλά με 3 και επίσης η δυνατότητα 4g υπάρχει μόνο στην μία sim όχι και στις δύο, αυτά για την ώρα. Επειδή είμαι έτοιμος να το πάρω... Τι εννοείς; Ρώτησα κατόχους του κινητού εδώ μέσα και μου είπαν ότι, μπορείς να επιλέγεις κάθε φορά ποια κάρτα θα "τραβάει" Internet. Για μένα είναι must να έχω Internet και στις 2 κάρτες. (όχι ταυτόχρονα φυσικά, αλλά να επιλέγω από το μενού). Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 τι εννοείς δεν είναι με 4 γιγα μνήμη? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Φίλε μου εσύ διάλεξες να πάρεις με 3 g Ram όπως και εγώ. Μην μπερδεύεις τους υπόλοιπους ότι διαλέγεις παίρνεις η συσκευή βγαίνει και με 3 αλλά και με 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Για να το ξεκαθαρίσουμε κύριοι. Ή συσκευή βγαίνει σε 3Ram+32Rom και 4Ram+64Rom...Ευρωπαϊκή (NXT-L09 μονοκαρτο- NXT-L29 δικαρτο) και Κινεζικη NXT-AL10. 4G δίνει και στις 2 sim με εναλλαγή ρυθμισης-επιλογης αυτου μέσω του μενου της συσκευής. Όσοι έχουν AL10 είναι λογικό να έχουν πιο ενημερωμένες και ολοκληρωμενες Rom αφού παίρνουν άμεση ενημέρωση από Κινα. Ότι προβλήματα-ελλειψεις σε μας που εχουμε το L29 (notifications κ.τ.λ.) πιστεύω πως θα λυθούν μέσα στις επόμενες μέρες με καινούργια Rom. Πιστέψτε με έχω μία μικρή εμπειρία μπορεις να πεις με την Huawei (Honor 6-Honor 4X- Honor 7 - Mate 7 και τώρα με το Mate 8 ) :D Edited March 20, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) προφανώς θα εννοείτε για τα κινητά αυτά που αγοράζεις κατευθείαν από το εξωτερικό, γιατί εγώ στο σκρουτζ τουλάχιστον που έψαξα δεν βρήκα κάποιο με 4 γίγα, το οποίο κι εγώ φυσικά θα προτιμούσα, αλλά μιας και είστε γνώστες δεν μου λύνετε και την απορία που έχω σχετικά με το permission denied, άντε να σας χαρώ βρε καλόπαιδα.. άκυρο το βρήκα ευχαριστώ.. Edited March 20, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 προφανώς θα εννοείτε για τα κινητά αυτά που αγοράζεις κατευθείαν από το εξωτερικό, γιατί εγώ στο σκρουτζ τουλάχιστον που έψαξα δεν βρήκα κάποιο με 4 γίγα, το οποίο κι εγώ φυσικά θα προτιμούσα, αλλά μιας και είστε γνώστες δεν μου λύνετε και την απορία που έχω σχετικά με το permission denied, άντε να σας χαρώ βρε καλόπαιδα.. άκυρο το βρήκα ευχαριστώ.. Μα το εχουν δηλωσει οτι επισημα Ελλαδα μονο το 3αρι θα ερχεται...Οσοι το φερνουν απο ευρωπαικες χωρες βεβαιως θα εχουν το 4αρι. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πάντος έχει πλάκα που οι ελληναράδες που ότι αγοράζουν είναι το καλύτερο και μιλάω για όλους . Τα κακά του κινητού βγήκαν εδώ μέσα αφού το Πείραμε κάμποσοι πόσο δύσκολο ήταν κάποιος να έχει πει ότι το κινητό έχει αυτό το πρόβλημα και το μόνο που ένοιαζε κάποιους ήταν αν είναι γρηγορότερο από ς6 ή πόσο κρατάει η μπαταρία και για τις ειδοποιήσεις τπτ. Πολύ αστείο. Εμένα προσωπικά αν και το έχω για επαγγελματική χρήση δεν με απασχολεί τόσο πολύ γιατί Θέλω ίντερνετ αλλά είναι απαράδεκτο. Μέτρια κάμερα μέτρια οθόνη χάλια ειδοποιήσεις και εξαιρετική μπαταρία ο καθένας ας διαλέξει τι κινητό θα αγοράσει. Αυτος ειναι και ο βασικός λογος που πλεον, δεν προτεινω σε κανεναν να διαβαζει φορουμ για να βγαλει αποψη για ενα κινητο.. Μπερδεύεσαι περισσότερο αν δεν ασχολησαι χρονια, και αν δεν ξέρεις καποιους που να τους εχεις εμπιστοσύνη σε αυτα που γραφουν. Καθε threat για καθε κινητο, εχει μεσα καμποσους που πιθανοτατα κανουν promotion, παρουσιάζουν το καθε κινητο ως υπερτελειο, καλύτερο απο τα προηγούμενα στα παντα χωρις το παραμικρό πρόβλημα κλπ. Σε αυτους έρχονται για ενίσχυση τα φανμποι, που οποία συσκευή πάρουν αυτόματα ειναι η καλύτερη. Αυτος που μπαινει να ενημερώθει για μια συσκευή προφανώς και θέλει να μαθει ολα τα αρνητικά ακομα και αν για καποιους φαίνονται ασήμαντα, για καποιους ειναι λόγος αγορας.. Εχω επισημάνει συστηματικά αρνητικά κινητων, που ισχυαν 100% και εχω καθυβριστει απο 10αδες σε βαθμο να φαινομαι ως ψεύτης, να μη πω τιποτα χειρότερο. Εν καιρο καταλαβαν όλοι οτι ειμουν ο μόνος που εγραφε αλήθεια, ενω οι 10δες που λεγαν το αντιθετο σφυριζαν αδιάφορα υποβαθμίζοντας τα προβλήματα. Γενικη παρατηρήση, και οχι ειδικα γι αυτό το κινητο. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ειναι πολυ σοβαρο για καποιους και θα έπρεπε να υπηρχε εξ αρχης στην 1η σελιδα οτι μπορει να συναντήσεις σε καποιες ή τις περισσότερες συσκευές αυτο το πρόβλημα. Διαφορετικά δεν ενδιαψερεσαι να ενημερώσεις, αλλα να κανεις promotion αθελα ή μη. Διαβάζω εξ αρχης το threat και μόλις τωρα φαίνεται ποσο γενικο ειναι το πρόβλημα και οχι ππεριορισμένο σε κάποιες ελαττώματικες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Αυτος ειναι και ο βασικός λογος που πλεον, δεν προτεινω σε κανεναν να διαβαζει φορουμ για να βγαλει αποψη για ενα κινητο.. Μπερδεύεσαι περισσότερο αν δεν ασχολησαι χρονια, και αν δεν ξέρεις καποιους που να τους εχεις εμπιστοσύνη σε αυτα που γραφουν. Καθε threat για καθε κινητο, εχει μεσα καμποσους που πιθανοτατα κανουν promotion, παρουσιάζουν το καθε κινητο ως υπερτελειο, καλύτερο απο τα προηγούμενα στα παντα χωρις το παραμικρό πρόβλημα κλπ. Σε αυτους έρχονται για ενίσχυση τα φανμποι, που οποία συσκευή πάρουν αυτόματα ειναι η καλύτερη. Αυτος που μπαινει να ενημερώθει για μια συσκευή προφανώς και θέλει να μαθει ολα τα αρνητικά ακομα και αν για καποιους φαίνονται ασήμαντα, για καποιους ειναι λόγος αγορας.. Δεν συμφωνώ, για αυτό το λόγο υπάρχουν τα φόρουμ, για να ενημερωνόμαστε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα οποία προβλήματα. Τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν promotion ή προσπαθούν να θάψουν μία συσκευή δεν το γνωρίζω, δεν το έχω αντιληφθεί τουλάχιστον, αλλά μακάρι να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, κάποιον που τον ενδιαφέρει μία συσκευή θα το ψάξει από διαφορετικές πηγές, οπότε θα σχηματίσει άποψη ότι και να γράφουν 2-3 άτομα οι οποίοι είτε θελουν να κάνουν promotion είτε να θάψουν μία συσκευή. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ειναι πολυ σοβαρο για καποιους και θα έπρεπε να υπηρχε εξ αρχης στην 1η σελιδα οτι μπορει να συναντήσεις σε καποιες ή τις περισσότερες συσκευές αυτο το πρόβλημα. Διαφορετικά δεν ενδιαψερεσαι να ενημερώσεις, αλλα να κανεις promotion αθελα ή μη. Διαβάζω εξ αρχης το threat και μόλις τωρα φαίνεται ποσο γενικο ειναι το πρόβλημα και οχι ππεριορισμένο σε κάποιες ελαττώματικες συσκευές. Πως βγάζεις συμπέρασμα και μιλάς για συσκευές ελαττωματικες απλά επειδή υπάρχει κάποιο bug στη ρομ το οποίο έχει αναφερθεί επίσημα από την ίδια εταιρία ότι έχει ληθει με update? Απλώς κάποιες εκδόσεις δεν έχουν πάρει ακόμα την αναβάθμιση. Μην τα μηδενιζεις όλα, θέμα software είναι. Δεν βγαίνει μία συσκευή άχρηστη και ελαττωματική από ένα bug, όσο σοβαρό και να θεωρείται από κάποιους. Άλλο είναι να αναφέρει κάποιος τα προβλήματα και άλλο να χαρακτηρίζει μία συσκευή ελαττωματική λόγω ενός bug. Edited March 21, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν συμφωνώ, για αυτό το λόγο υπάρχουν τα φόρουμ, για να ενημερωνόμαστε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα οποία προβλήματα. Τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν promotion ή προσπαθούν να θάψουν μία συσκευή δεν το γνωρίζω, δεν το έχω αντιληφθεί τουλάχιστον, αλλά μακάρι να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, κάποιον που τον ενδιαφέρει μία συσκευή θα το ψάξει από διαφορετικές πηγές, οπότε θα σχηματίσει άποψη ότι και να γράφουν 2-3 άτομα οι οποίοι είτε θελουν να κάνουν promotion είτε να θάψουν μία συσκευή. Πως βγάζεις συμπέρασμα και μιλάς για συσκευές ελαττωματικες απλά επειδή υπάρχει κάποιο bug στη ρομ το οποίο έχει αναφερθεί επίσημα από την ίδια εταιρία ότι έχει ληθει με update? Απλώς κάποιες εκδόσεις δεν έχουν πάρει ακόμα την αναβάθμιση. Μην τα μηδενιζεις όλα, θέμα software είναι. Δεν βγαίνει μία συσκευή άχρηστη και ελαττωματική από ένα bug, όσο σοβαρό και να θεωρείται από κάποιους. Άλλο είναι να αναφέρει κάποιος τα προβλήματα και άλλο να χαρακτηρίζει μία συσκευή ελαττωματική λόγω ενός bug. Δεν καταλαβες. Το ιδιο πράγμα λεμε. Η συσκευή ως συσκευή, είναι συσκευαρα. Λεω οτι ΔΕΝ πρόκειται για καποιες ελατωματικες συσκευές, οπως μπορεί να συμβεί παντα, σε καθε συσκευή, αλλά για γενικο πρόβλημα software σε πολλές συσκευές (δε λεω σε όλες γιατί πολλοι, ιδικα οσοι έχουν κινέζικο software γράφουν οτι δεν έχουν θεμα). Κακως εβγαλε τη συσκευή η huawei χωρις να ελενξει κατι τοσο σοβαρο. Λογικά θα το φτιάξει, δεν αμφιβαλω γι αυτο, αλλά εβαλε πολυ κόσμο σε ταλαιπωρία. Βλέπω κοσμο απο εδω μεσα να πουλάει τη συσκευή στις αγγελίες. (κοιτάζω καθε μερα επειδή ψαχνω για κατι). Οταν αρκετοί αγοράζουν μια ακριβη συσκευή για να την πουλησουν μια εβδομάδα μετα, και ειναι σχεδον βεβαιο οτι έχουν διαβάσει το Threat, πιστεύεις οτι ενημερωθηκαν σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts