apkor Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Είναι διαθέσιμο για αγορά απο Ελλάδα? (εκτός το mediamrk που ζητάει 600 ΕΥΡΩ); Edited March 11, 2016 by apkor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Είναι διαθέσιμο για αγορά απο Ελλάδα? (εκτός το mediamrk που ζητάει 600 ΕΥΡΩ); Και ο Κωτσοβολος στα 599€.Δες στο Best price δείχνει τα Ekos.gr και Vnp.gr Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Έχω ένα θεματάκι με τις ειδοποιήσεις του Viber ενώ το εχω ενεργό δεν μου έρχονται πάρα μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή. Το κάνει σε κανέναν άλλο; Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που δεν εχω βρει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/fbb833700fae57f04f40d979463054b4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δοκίμασε να εξαιρέσεις το viber από το Doze - δηλαδή να μη κοιμάται όταν κλείνει ή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ωχ δλδ στην φώτο ανάποδα τα έχω νόμιζα ότι έτσι μόνο αυτές οι 4 εφαρμογές έτρεχαν πάντα και οι υπόλοιπες όχι. ΛΆΘΟΣ; Έτσι λέει πάνω πάνω στην επεξήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σωστα το έχεις καταλάβει. Αυτό που λέω εγώ είναι ή ρύθμιση για το Doze της Marshmallow. Άντε στις ρυθμίσεις, μετά στα apps και πατά το κάτω αριστερά ( στα αγγλικά το λέει Advance άρα ίσως να το λέει για προχωρημένους) και μετά ή τελευταία επιλογή (στα αγγλικά ignore optimisations). Μέσα εκεί βρες το Viber και άλλαξε του τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Λογικά αυτό λες και απο τι βλέπω είναι ΟΚ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/d18c2509f9a4ab762ebf15efe4039401.jpg Θα την σβήσω και θα την ξαναβάλω μπας και .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Λογικά αυτό λες και απο τι βλέπω είναι ΟΚ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/d18c2509f9a4ab762ebf15efe4039401.jpg Θα την σβήσω και θα την ξαναβάλω μπας και ....Λογικά έτσι θα έρχονται ειδοποίησεις αν όχι πάνε στην μπαταρία μήπως έχει και εκεί optimise. Καλορίζικο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Έχω αρχίσει και ξενερώνω με το τηλέφωνο....οι ειδοποιήσεις με κλειστή την οθόνη(έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις) έρχονται όποτε το θυμηθούν....Η μπαταρία με την δική μου χρήση 36 ώρες με 5 ώρες οθόνη....Δεν τρελάθηκα κιόλας....με 2 μπαταρίες με το LgV10 έβγαζα 40ωρες με 8 ώρες οθόνη...Και ναι ξέρω Είμαι στην 3η φόρτιση ακόμα και Από ρομ με την Β103 (L29C636)...Εκεί και αν ξενέρωσα μιας και λένε ότι με τα updates βελτιώνεται η μπαταρία και οι ειδοποιήσεις...μιας και δεν υπάρχει αναβάθμιση για την έκδοση μου....ξενέρωμα μου έρχεται να βάλω την AL10 να τελειώνω.....Αν και βαριέμαι την όλη διαδικασία... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Από που πήρες το τηλεφωνώ και είσαι με αυτήν την έκδοση; Εγώ με την Β152 από μπαταρία δν το πιστεύω και ένα πρόβλημα που είχα με τις ειδοποιήσεις του Viber το έλυσα με επανεγκατάσταση της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Από που πήρες το τηλεφωνώ και είσαι με αυτήν την έκδοση; Εγώ με την Β152 από μπαταρία δν το πιστεύω και ένα πρόβλημα που είχα με τις ειδοποιήσεις του Viber το έλυσα με επανεγκατάσταση της εφαρμογής Από amazone.UK Α Και το άλλο ενώ γράφω Π.Χ. όπως τώρα τσουπ κατεβαίνει κάτω το πληκτρολόγιο στα καλά καθούμενα άλλο πάλι τούτο αντε να ξαναπατήσεις να ξανα ανεβεί να γραψεις μεχρι να γράψω αυτό το κείμενο το πληκτρολόγιο κατέβηκε 3 φορές Αυτό το αναφέρει και κάποιος άλλος στο xda χωρίς να έχει πάρει κάποια απάντησή.... Αλλά η μεγάλη πλάκα είναι στις ειδοποιήσεις. Καταρχάς με ανοιχτό το WiFi και κλειστή την οθόνη δεν συνδέεται όταν μπαίνω σπίτι.Όταν με το ανοίξω την οθόνη τότε το βλέπω που κάνει σύνδεση να το πρόβλημα υπόψη ότι έχω το WiFi πάντα ενεργό. Στέλνω 4 mail,μήνυμα απο facebook,instagram,tweeter Από άλλη συσκευή προς το τηλέφωνο μου και το tablet μου(Και στο τηλέφωνο και το tablet λειτουργώ το εκάστοτε μαμα mail app) φτάνουν με κλειστές τις οθόνες όλα στο tablet και στο τηλέφωνο σχεδόν ταυτόχρονα όλα εκτός ένα mail του yahoo και οι ειδοποιήσεις του instagram ανοίγω την οθόνη τίποτα το ξεχνάω κάνα μισάωρο ανοίγω ξανα τσουπ το mail yahoo (ενώ το έχω βάλει να συγχρονίζει κάθε 5 λεπτά) κοιτάζω στο instagram και μόνο όταν άνοιξα την εφαρμογή είδα τις ειδοποιήσεις ενώ στο tablet όλα κανονικά και το mail yahoo και οι ειδοποιήσεις του instagram τι να πω τσουπ πάλι κάτω το πληκτρολόγιο τσουπ θα το σπάσω Edited March 13, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πολλά από τα θέματα που έχεις έχουν λυθεί με την τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πολλά από τα θέματα που έχεις έχουν λυθεί με την τελευταία αναβάθμιση. Ναι μόνο που δεν υπάρχει αναβάθμιση για την έκδοση μου....Και ούτε περίσσια υπομονή... Και όταν λες πολλά....?δηλαδή όχι όλα? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Τι τυχερος που ειμαι που ΘΕΛΩ να μην ερχονται ειδοποιησεις :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ναι μόνο που δεν υπάρχει αναβάθμιση για την έκδοση μου....Και ούτε περίσσια υπομονή... Και όταν λες πολλά....?δηλαδή όχι όλα? Το θέμα του WiFi έχει λυθεί. Το θέμα με τις ειδοποιήσεις σε πολυ μεγάλο βαθμό έχει λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Από amazone.UK....Α....Και το άλλο....ενώ γράφω Π.Χ. όπως τώρα τσουπ.....κατεβαίνει κάτω το πληκτρολόγιο στα καλά καθούμενα.....άλλο πάλι τούτο....αντε να ξαναπατήσεις να ξανα ανεβεί να γραψεις....μεχρι να γράψω αυτό το κείμενο το πληκτρολόγιο κατέβηκε 3 φορές...Αυτό το αναφέρει και κάποιος άλλος στο xda χωρίς να έχει πάρει κάποια απάντησή.... Αλλά η μεγάλη πλάκα είναι στις ειδοποιήσεις..... Καταρχάς με ανοιχτό το WiFi και κλειστή την οθόνη δεν συνδέεται όταν μπαίνω σπίτι....Όταν με το ανοίξω την οθόνη τότε το βλέπω που κάνει σύνδεση....να το πρόβλημα......υπόψη ότι έχω το WiFi πάντα ενεργό..... Στέλνω 4 mail,μνμ απο facebook,instagram,tweeter Από άλλη συσκευή προς το τηλέφωνο μου και το tablet μου....(Και στο τηλέφωνο και το tablet λειτουργώ το εκάστοτε μαμα mail app)...φτάνουν με κλειστές τις οθόνες όλα στο tablet και στο τηλέφωνο σχεδόν ταυτόχρονα όλα εκτός ένα mail του yahoo και οι ειδοποιήσεις του instagram...ανοίγω την οθόνη τίποτα....το ξεχνάω κάνα μισάωρο....ανοίγω ξανα....τσουπ....το mail yahoo (ενώ το έχω βάλει να συγχρονίζει κάθε 5 λεπτά).....κοιτάζω στο instagram και μόνο όταν άνοιξα την εφαρμογή είδα τις ειδοποιήσεις....ενώ στο tablet όλα κανονικά και το mail yahoo και οι ειδοποιήσεις του instagram.....τι να πω.....τσουπ....πάλι κάτω το πληκτρολόγιο...τσουπ....θα το σπάσω..... Γράψε σε παρακαλώ κανονικά όπως γράφουμε όλοι εδώ μέσα για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και τι θέλεις να πεις. Ενημερωτικά: Άλλο πράγμα το κενό και άλλο οι τελείες!!! Είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταφέρουμε να διαβάσουμε μόλις πέντε γραμμές! :wacko: Μη ξεχνάτε ότι είστε σε forum και όχι σε chat room. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Γράψε σε παρακαλώ κανονικά όπως γράφουμε όλοι εδώ μέσα για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και τι θέλεις να πεις. Ενημερωτικά: Άλλο πράγμα το κενό και άλλο οι τελείες!!! Είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταφέρουμε να διαβάσουμε μόλις πέντε γραμμές! :wacko: Μη ξεχνάτε ότι είστε σε forum και όχι σε chat room. Οκ το διορθώσα...... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Οκ το διορθώσα...... Αυτο με το wifiπρεπει να λυνεται απο το μενου του wifi στις ρυθμισεις ή στην εξοικονομηση ενεργειας. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Αυτο με το wifiπρεπει να λυνεται απο το μενου του wifi στις ρυθμισεις ή στην εξοικονομηση ενεργειας. Εννοείται ότι και στις ρυθμίσεις του WiFi αλλά και της μπαταρίας το έχω βάλει να είναι πάντα ενεργό. Δυστυχώς απο ότι διαβάζω μέχρι και η Huawei έχει παραδεχθεί το πρόβλημα των ειδοποιήσεων και μέχρι τέλος Μαρτίου θα έχει δώσει update που θα λύνει μια για πάντα το πρόβλημα το οποίο εντοπίζεται στην συμβατότητα με το Android doze. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Κινεζικη B168 full ROM εδώ - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=65544452 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά βοηθείστε με λίγο γιατί κόλλησα... δύο ερωτήσεις έχω: α. Μπορώ να μεταφέρω όσες φωτογραφίες έχω στο τηλ, στην κάρτα sd? β. Μπορώ να ορίσω σαν προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης, όσων φωτογραφιών και βίντεο βγάλω απο δω και πέρα, κατευθείαν στην sd? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδιά βοηθείστε με λίγο γιατί κόλλησα... δύο ερωτήσεις έχω: α. Μπορώ να μεταφέρω όσες φωτογραφίες έχω στο τηλ, στην κάρτα sd? β. Μπορώ να ορίσω σαν προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης, όσων φωτογραφιών και βίντεο βγάλω απο δω και πέρα, κατευθείαν στην sd? Ευχαριστώ! α.Ναι ,κάνε απλά μία αποκοπή απο τηλέφωνο σε κάρτα. β.Ναι ,πάνε στίς ρυθμίσεις της κάμερας και διάλεξε αποθήκευση στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το δικό μου πάντως το Ευρωπαικο έχει ακόμη την NXT-L29C432B152 και δε μου βγαζει καμια αλλη αναβαθμιση. Τώρα πως εδώ μέσα λέτε ότι έχετε περάσει την 160 ή την 162....δεν ξέρω. Δοκίμασα και τις 2 αλλά στο 5% μου βγάζει μήνυμα λάθους..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Έχω το NXT-AL10 όταν ήρθε φορούσε την Β165. Προχθές έκανε αναβάθμιση ota και μπήκε η Β168. Για την ώρα δεν έχω δει καμία διαφορά μόνο λίγο καλύτερη αυτονομία. Το ποσοστό μπαταρίας πέφτει ελαφρώς πιο αργα από ότι πριν. Βέβαια αυτό για μένα έχει μικρή σημασία αφού η συσκευή με κανονική χρήση σου βγάζει 3 γεμάτες μέρες όποτε για ποια αυτονομία να μιλάμε όταν κάποιες άλλες "σούπερ" συσκευές με amoled οθόνες που είναι λιγότερο ενεργοβόρες παλεύουν να κερδίσουν 1 ώρα παραπάνω αυτονομία. Τι να την κάνω την Ferrari όταν αντί να ευχαριστιέμαι την οδήγηση το μάτι μου είναι καρφωμένο στον δείκτη του ρεζερβουάρ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Το δικό μου πάντως το Ευρωπαικο έχει ακόμη την NXT-L29C432B152 και δε μου βγαζει καμια αλλη αναβαθμιση. Τώρα πως εδώ μέσα λέτε ότι έχετε περάσει την 160 ή την 162....δεν ξέρω. Δοκίμασα και τις 2 αλλά στο 5% μου βγάζει μήνυμα λάθους..... Η εκδοση C432 εχει πάρει τελευταια αναβαθμηση την B152 και για την ωρα δεν υπάρχει νεότερη.... Η εκδοση C185 εχει παρει μεχρι και την C162 Η έκδοση C636 ειναι ακομα με την Β103 (αυτην εχω εγω) Η ΑL10 (χωρις Google services) τις εχει παρει ολες μέχρι και την Β168. Αν εχω καταλαβει καλα για να περασεις μια αναβάθμιση που θα κατεβασεις απο Xda να να τρεξει σωστα (με τον φακελο dload) και να μη βγαλει error θα πρεπει η ρομ ή το update να ειναι για την εκάστοτε "C" εκδοση.... Δηλαδη αν εχεις την C432B152 δεν σε αφηνει να βαλεις την C185B162..... Και ας ειναι και οι 2 international.... Παρα μονο με ρουτ η ξεκλείδωμα bootloader.... Οποτε θα πρεπει να περιμενεις τα upadate της εκδοσης σου.... Κι εννοείται οι χσνεις εγγύηση αν εχεις και ολα τα OTA updates. Καλα δεν τα εχω καταλάβει? Υπαρχει αλλος τρόπος (εκτος του ξεκλείδωτου bootloader & root) γαι να περασεις σε εκδοση C αλλη εκδοση C(πχ απο C636 να βαλεις ρομ του C185}? ? Edited March 14, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts