john_who Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τι εκανες λαθος τελικα? Παιδιά καμιά βοήθεια με εναλλαγή από stock launcher σε nova launcher? Φοβάμαι ότι σχετίζεται με το πρόβλημα που έχω με το fmradio. Δεν ανοίγει καν σαν εφαρμογή Εγώ έχω nova launcher αγορασμένο κανονικά και δουλεύει το ράδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokar Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλημερα εχει δοκιμασει κανεις να βαλει την ελληνικη rom? δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Όταν το ανοίξεις και κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις πόση ελεύθερη μνήμη μένει; Με αγχώνει λίγο η απουσία sd. Αναφέρομαι στην έκδοση με τα 16Gb και καλα κανει και σε αγχωνει . Συγχρονο smartphone με 16gb που θα σου αφηνουν 7-8 gb ελευθερα στην καλύτερη ειναι τελειώς οριακά στην καλυτερη φυσικα με τον περιορισμο της απουσιας sd . Αν δεν το εχεις αγοράσει παρε το pro που στην δευτερη sim μπορεις να βάλεις sd. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά οταν στέλνω μήνυμα οι χαρακτήρες που μου λεει οτι εχω υπόλοιπο για ενα μηνυμα ειναι 67. Μεγαλώνει αυτό; Επίσης οταν μου ερχεται ενα μηνυμα από τις επαφές μου δεν μου εμφανίζει το όνομα. Μόνο όταν διαβασω το μηνυμα και ξαναβγω στη λίστα με τα εισερχόμενα. Είναι κάποιο Bug αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά οταν στέλνω μήνυμα οι χαρακτήρες που μου λεει οτι εχω υπόλοιπο για ενα μηνυμα ειναι 67. Μεγαλώνει αυτό; Επίσης οταν μου ερχεται ενα μηνυμα από τις επαφές μου δεν μου εμφανίζει το όνομα. Μόνο όταν διαβασω το μηνυμα και ξαναβγω στη λίστα με τα εισερχόμενα. Είναι κάποιο Bug αυτό; αλλάζεις πρόγραμμα για τα sms και γλυτώνεις :) γνώστα θέματα και τα 2, bug δεν είναι, έλλειψη/παράβλεψη είναι (κινέζοι :) ) πρέπει να βάλεις το +30 στις επαφές για να εμφανίζεται το όνομα (θέμα με τα κινέζικα νούμερα που έχουν παραπάνω ψηφία από τα δικά μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα Το πήρα πρoχτες και προσπαθώ να το μάθω. Θέλω την βοήθεια σας/γνώμη για 2-3 θέματα 1) Το ρώτησα και παραπάνω, υπάρχει δυνατότητα να ξεχωρίσουμε την ένταση ήχου στα notification απο τον ήχο κλήσης? Δεν με αφήνει στο μενού, οπότε μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα , ή λύση χωρίς root ? 2) Εχω μια Sim κοσμοτέ (το στάνταρ νουμερο) που θέλω για κλήσεις/μηνυματα κτλ, και μία sim vodafone, απο τις φοιτητικές με τα 4GB ιντερνετ. Εχω επιλέξει σαν ιντερνετ να παίρνει απο την sim2 (vodafone) αλλα ΔΕΝ. Οταν επιλέγω πάλι, σαν internet την cosmote, μπαίνει μία χαρά. Εχει να κάνει με τα slots? Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω κάνει τράμπα τις κάρτες (να βάλω δηλαδή την vod στο slot1 και την άλλη στο 2). Εχει να κάνει με αυτο λέτε? Είχε κάποιος κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? 3) Με τίποτα, δεν κάνει αυτη την εγκατάσταση στο PC ρε παιδιά. Ντάξει, είμαι λίγο τραγική γιατί το PC μου είναι με XP (ναι, δεν τα αποχωρίζομαι έτσι εύκολα). Αυτά ! Ευχαριστώ ΥΓ: Eχω την αγγλοκινέζικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπερα !! Υπαρχει καποιο προγραμμα για τις υπερυθρες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδια εγω βάλει τα δακτυλικά αποτυπώματα μου στις ρυθμισεις αλλά δεν μπορω να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο με δακτυλικό αποτύπωμα. Χρειάζεται να κάνω κατι άλλο ή να βάλω κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδια εγω βάλει τα δακτυλικά αποτυπώματα μου στις ρυθμισεις αλλά δεν μπορω να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο με δακτυλικό αποτύπωμα. Χρειάζεται να κάνω κατι άλλο ή να βάλω κάποια εφαρμογή; κωδικό έβαλες ; (pin ή pattern δεν ξέρω τι θέλει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά , πόση ώρα κανει να φορτισει το κινητο ΠΛΗΡΩΣ δηλαδη απο το 0 (τελειως αφορτιστο) στο 100% ;;; με ενδιαφερει αυτο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά , πόση ώρα κανει να φορτισει το κινητο ΠΛΗΡΩΣ δηλαδη απο το 0 (τελειως αφορτιστο) στο 100% ;;; με ενδιαφερει αυτο πολύ το 0 είναι λάθος , οπότε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει το 10-15% στο 100% :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπερα !! Υπαρχει καποιο προγραμμα για τις υπερυθρες ?? mi remote το εχει προεγκατεστημενο Παιδιά , πόση ώρα κανει να φορτισει το κινητο ΠΛΗΡΩΣ δηλαδη απο το 0 (τελειως αφορτιστο) στο 100% ;;; με ενδιαφερει αυτο πολύ 2,5 με 3 ωρες σε εμενα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αρα με το quick charge τι οφελος εχουμε;;;;; mi remote το εχει προεγκατεστημενο 2,5 με 3 ωρες σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αρα με το quick charge τι οφελος εχουμε;;;;; Το να γεμίσει γενναιόδωρα όταν έχουμε λίγο χρόνο για φορτιση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Σορυ , αυτο τι σημαινει ;;; δεν το καταλαβαινω;;; δηλαδη φορτιζει γρηγορα η μπαταρια στην αρχη και μετα πηγαινει πιο αργα; Το να γεμίσει γενναιόδωρα όταν έχουμε λίγο χρόνο για φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ναι......... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) mi remote το εχει προεγκατεστημενο . Δεν το έχω.... Το διάβασα και αλλού αλλά δεν είναι εγκατεστημένο στο δικό μου. Αγορασμένο από gearbest.com και φοράει 7.0.919.0(LHNCNCJ) Edited February 9, 2016 by deko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 το Quick Charge λειτουργεί και με ανοιχτό και με κλειστό το κινητό; που πετυχαίνουμε πιο γρήγορες φορτίσεις; Ναι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 το Quick Charge λειτουργεί και με ανοιχτό και με κλειστό το κινητό; που πετυχαίνουμε πιο γρήγορες φορτίσεις; Εννοείται αυτό. Από κει και πέρα με κλειστό κινητό φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Επίσης αν θες να φορτίσει γρήγορα χωρίς να κλείσεις το τηλέφωνο ώστε να δέχεσαι κλήσεις μπορείς πολύ απλά να κλείσεις Wifi, Bluetooth, Data και γενικά ότι δεν έχει σχέση με τις κλήσεις και θα φορτίσει επίσης πολύ πιο γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokokokakau Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά οταν στέλνω μήνυμα οι χαρακτήρες που μου λεει οτι εχω υπόλοιπο για ενα μηνυμα ειναι 67. Μεγαλώνει αυτό; Επίσης οταν μου ερχεται ενα μηνυμα από τις επαφές μου δεν μου εμφανίζει το όνομα. Μόνο όταν διαβασω το μηνυμα και ξαναβγω στη λίστα με τα εισερχόμενα. Είναι κάποιο Bug αυτό; Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η λύση είναι aftermarket app για διαχείρηση των sms. Η κοπέλα μου που έχει το κινητό έχει βάλει το Handcent και μάλιστα έχει αντικαταστήσει και το app για τις κλήσεις με ένα που τώρα δε θυμάμαι, αλλά κάνει τη δουλειά της πολύ καλύτερα. Παράθεση ο Κόκκινος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου. αλλα καποιος στο φορουμ εγραφε ότι φορτιζει πληρως σε 30 λεπτα οταν εχεις κλειστό το κινητό.... αλλοι εδω γραφουν 2,5 με 3 ωρες τελικα τι απο ολα ισχύει ;;;;; ΒΟΗΘΕΙΑ... Εννοείται αυτό. Από κει και πέρα με κλειστό κινητό φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Επίσης αν θες να φορτίσει γρήγορα χωρίς να κλείσεις το τηλέφωνο ώστε να δέχεσαι κλήσεις μπορείς πολύ απλά να κλείσεις Wifi, Bluetooth, Data και γενικά ότι δεν έχει σχέση με τις κλήσεις και θα φορτίσει επίσης πολύ πιο γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου. αλλα καποιος στο φορουμ εγραφε ότι φορτιζει πληρως σε 30 λεπτα οταν εχεις κλειστό το κινητό.... αλλοι εδω γραφουν 2,5 με 3 ωρες τελικα τι απο ολα ισχύει ;;;;; ΒΟΗΘΕΙΑ... ρε συ , εκτός του ότι είσαι υπερβολικός .....:) σε 30 λεπτά ,στο 100 % ΟΥΤΕ ΤΟ QUICK CHARGE 3.0 ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ τέλος , δεν έχουμε κάτι να πούμε , σε 30 λεπτά δεν θα είσαι στο 100% (ούτε καν στο 50 ίσως), αν θες το 100% τότε θα περιμένεις τις 2.5-3 ώρες και επίσης δεν θα περιμένεις να φτάσει το κινητό στο 0% για να το φορτίσεις .-------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μήπως πουλάει κάποιος tempered glass για το κινητό θα με σώσει ;) :) (Ας μου στείλει πμ)ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δεν εχω Xiaomi κινητο οπότε δεν ειναι δική μου αποψη το 30 λεπτα !!! ρε συ , εκτός του ότι είσαι υπερβολικός .....:) σε 30 λεπτά ,στο 100 % ΟΥΤΕ ΤΟ QUICK CHARGE 3.0 ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ τέλος , δεν έχουμε κάτι να πούμε , σε 30 λεπτά δεν θα είσαι στο 100% (ούτε καν στο 50 ίσως), αν θες το 100% τότε θα περιμένεις τις 2.5-3 ώρες και επίσης δεν θα περιμένεις να φτάσει το κινητό στο 0% για να το φορτίσεις .-------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δεν εχω Xiaomi κινητο οπότε δεν ειναι δική μου αποψη το 30 λεπτα !!! ούτε εγώ έχω (αυτό το κινητό) αλλά αν δω έναν να λέει 30 (κι αν κατάλαβες σωστά, δεν είδα το συγκεκριμένο μήνυμα) και 10 να λένε 2.5-3 ε μάντεψε ποιον θα πιστέψω επίσης , με ένα απλό ψάξιμο , θα καταλάβαινες ότι 0-100% σε 30 λεπτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ακόμα πουθενά (και μιλάμε και για 4000 μπαταρία όχι για 3000 κάτι που συνήθως γίνονται οι μετρήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts