deaplo Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ που έκατσες και ψάχτηκες αλλά ακόμα πιο πολύ που το έγραψες εδώ μέσα!! Θα μπορούσα να κάνω μόνο τη διαδικασία του root χωρίς να αλλάξω τη rom? Επίσης γράφεις fast tool. Μήπως εννοείς το flash tool γιατί το googlαρω και δεν βρίσκω άκρη. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ποστάρει ένα Link από το πρόγραμμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων μου έφτιαξες τη μέρα!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ που έκατσες και ψάχτηκες αλλά ακόμα πιο πολύ που το έγραψες εδώ μέσα!! Θα μπορούσα να κάνω μόνο τη διαδικασία του root χωρίς να αλλάξω τη rom? Επίσης γράφεις fast tool. Μήπως εννοείς το flash tool γιατί το googlαρω και δεν βρίσκω άκρη. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ποστάρει ένα Link από το πρόγραμμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων μου έφτιαξες τη μέρα!:):):) Διάβασα με μεγάλη καθυστέρηση το post σου. Από βιασύνη έγραψα "Fast" αντί του σωστού "Flash" (ζήτησα ήδη τη διόρθωση από τον συντονιστή). Έχω γράψει στον οδηγό το link για το Flash Tool. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Διάβασα με μεγάλη καθυστέρηση το post σου. Από βιασύνη έγραψα "Fast" αντί του σωστού "Flash" (ζήτησα ήδη τη διόρθωση από τον συντονιστή). Έχω γράψει στον οδηγό το link για το Flash Tool. Με μεγάλη καθυστέρηση απαντάω και εγώ... έχει διορθωθεί. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Με μεγάλη καθυστέρηση απαντάω και εγώ... έχει διορθωθεί. :rolleyes: Ευχαριστώ. Να είσαι καλά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τελευταία το κινητό με έχει απογοητεύσει. Έχει αρχίσει και κολλάει τρομερά όταν γράφω με το πληκτρολόγιο και μόνο τότε. Επίσης η μπαταρία πραγματικά στεγνώνει και πιστεύω ότι οφείλεται στη πολυ φωτεινή οθόνη ακόμα και σε κατάσταση μίνιμουμ φωτεινότητας. Άμα αλλάξω ρομ θα μπορώ να.ρίξω τη φωτεινότητα και να.λύσω και το πρόβλημα με το λαγκ του πληκτρολογίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Τελευταία το κινητό με έχει απογοητεύσει. Έχει αρχίσει και κολλάει τρομερά όταν γράφω με το πληκτρολόγιο και μόνο τότε. Επίσης η μπαταρία πραγματικά στεγνώνει και πιστεύω ότι οφείλεται στη πολυ φωτεινή οθόνη ακόμα και σε κατάσταση μίνιμουμ φωτεινότητας. Άμα αλλάξω ρομ θα μπορώ να.ρίξω τη φωτεινότητα και να.λύσω και το πρόβλημα με το λαγκ του πληκτρολογίου; Mηπως εχεις ανοικτη την ambient οθονη; που ευθυνεται για αυτο; Με νεα ρομ και επισης νεα μπαταρια θα δεις αποτελεσματα οπως ειδαμε ολοι εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 το adaptive brightness ή αλλιώς προσαρμοστική φωτεινότητα, τελικά πίνει πολύ μπαταρία! using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Έβαλε κανένας άλλη ρομ στο κινητό που να δουλεύει σωστά; Αύριο θα καθίσω να ασχοληθώ και δεν εχω βρει ακόμα ποια ρομ να βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αφού κατάφερα να απελευθερωθώ από το bootloop που κόλλησα τον ΦΕΒ 2016 με την τότε αναβάθμιση του λογισμικού, με τη μέθοδο που περιέγραψα σε προηγούμενα posts, δεν τόλμησα να δοκιμάσω νεώτερες εκδόσεις rom που κυκλοφόρησαν γιατί με φόβισαν, κυρίως, τα διάφορα προβλήματα που διαβάζω. Το κινητό (S3+) μου παρέχει άψογα τις υπηρεσίες που ζητάω, καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου και δεν σκέφτομαι να πειραματιστώ μέχρις ότου σκεφτώ την αντικατάστασή του. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts