athanx Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Video κλήσεις πως γίνονατι από το δίκτυο απευθείας,να καλώ κάποιον μέσω βιντεοκλήσης; Η θήκη του ξεβάφει και στο άσπρο που έχω έχει αφήσει δυο έντονα στίγματα μπλε.Να δοκιμάσω με οινόπνευμα ή θα υπάρχει πρόβλημα στο πλαστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 καλημερα μολις πήρα το κινητο και ζητάει να κάνω αναβάθμιση στην 027 να την κάνω ή έχει προβλήματα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) τελικά την έκανα, ολοκληρώθηκε αλλά λέει "η αντιγραφη πακετου αναβαθμισης δεν αντιστοιχει. δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση αυτού του πακετου αναβαθμισης" καπου διαβασα οτι αν ειχε το trojan δεν εφτανε στο τελος. αυτο το μηνυμα τι σημαινει; Edited January 25, 2016 by johntas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 καλησπερα , εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι για το συγκεκριμενο κινητο ; ειτε σε reply είτε PM Να μην εχει θεμα με ενημερωσεις και με bloatware. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Video κλήσεις πως γίνονατι από το δίκτυο απευθείας,να καλώ κάποιον μέσω βιντεοκλήσης; Δεν έχω βρει αυτή τη λειτουργία. Νομίζω δεν το υποστηρίζει. Εγώ χρησιμοποιώ το skype. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα , εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι για το συγκεκριμενο κινητο ; ειτε σε reply είτε PM Να μην εχει θεμα με ενημερωσεις και με bloatware. Ευχαριστω. Με το που αγόρασα το κινητό μου έβγαλε να κάνει αναβάθμιση και όλα καλά. Συνεπώς δεν έχει μεγάλη σημασία (κατ'εμέ) από που θα το πάρεις για να έχει latest version όσο να κοιτάξεις το after sales service που σου παρέχουν. Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. January 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Μετα το τελευταιο update, διακρινω ραγδαια μειωση αυτονομιας. Επιβεβαιωστε ή μη οι κατοχοι της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Μετα το τελευταιο update, διακρινω ραγδαια μειωση αυτονομιας. Επιβεβαιωστε ή μη οι κατοχοι της συσκευης Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Μόνιμο wifi ανοιχτό, με καλή χρήση καθημερινά (internet - youtube - quizdom) στις 2 - 2,5 μέρες η αυτονομία. Φορτίζει από το 10% στο 100% μέσα σε 1:50' με το πολύ 2:10' ώρες (quick charge). Edited January 27, 2016 by makismc Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 δε μπορώ να ανοίξω τα δεδομένα :( το εικονίδιο των δεδομένων είναι μπλε θολό έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellw Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ναι φίλε το είχα και εγώ. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontatos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ;;απο 15% μεχρι 100% κανει 2μιση ωρες;;;ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αλλαξε φορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Tιποτα δεν εχει ο φορτιστης. 2,5 ωρες ειναι μια χαρα για 4000mah!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Α οκ, δεν ηξερα τι μπαταρια φοραει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Επειδή πήρα το κινητό στα χέρια μου και θέλω να ξεφορτωθώ το trojan, αν κάνω την αναβάθμιση fOTA, θα γίνει κανονικά ή υπάρχει το ενδεχόμενο να κολλήσει; Μου το έστειλαν άρον άρον γιατί εκτός από το apk που εμφανίζεται στον πάτο, τώρα βγάζει και διαφημίσεις προγραμμάτων σε στυλ ειδοποιήσεων στη lockscreen. Πατώντας πάνω φαίνεται η διεργασία και την απεγκαθιστώ (com.android.yeah) αλλά μια στο τόσο ξαναεμφανίζεται. Τι στο καλό με αυτό το κινητό; :X Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πάντως η μπαταρία αξίζει. Είδα στο Novago ολόκληρο αγώνα και από το 58% πήγε στο 43% Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό για τη μητέρα μου. Σε περίπτωση που δεν το κάνω root θα παίζει καλα ή θα πρέπει να μπω στην διαδικασία να σεταρω να βγάζω εφαρμογές κλπ? Η χρήση της θα είναι ομιλία και λίγο internet καθως είναι πρωτάρα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δε χρειαζεται και νομιζω ουτε γινεται root Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damageplan Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μια χαρα γίνεται root και υπάρχουν και αρκετές custom ROM. Εχω ποστάρει αναλυτικά σε προηγούμενες σελίδες του νήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Περισσότερο ρώτησα για το ui του, εάν είναι ελαφρύ, εάν κολλάει κλπ σε περίπτωση που δεν θέλω να το ρουταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Περισσότερο ρώτησα για το ui του, εάν είναι ελαφρύ, εάν κολλάει κλπ σε περίπτωση που δεν θέλω να το ρουταρω. Και όπως είναι να το αφήσεις δεν έχει θέμα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Θα πάω στο Public να πάρω 2 . Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Θα πάω στο Public να πάρω 2 . Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις. :) Δες αν έχεις κανένα μαγαζί της lenovo κοντά πήρα το Σάββατο 2 στα 155€ το ένα στο puplic το έχουν 169€ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Δες αν έχεις κανένα μαγαζί της lenovo κοντά πήρα το Σάββατο 2 στα 155€ το ένα στο puplic το έχουν 169€ το είδα ρε γμτ αλλα σε επικοινωνία με την Lenovo, μου είπαν ότι δεν κάνουν δόσεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Γιατί κάνουν τα public? Αν είναι να τα βάλεις σε κάρτα έχουν και στη lenovo μηχάνημα για κάρτα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μηχάνημα έχουν, δόσεις δεν κάνουν εν αντίθεση με τα public που κάνουν άτοκες (το αναφέρει στο site). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts