Jump to content

Damageplan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Damageplan

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1985

Damageplan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η φορητότητα μπορεί να γίνει ακόμα κι αυθημερόν αν πας σχετικά νωρίς (αυτό μου απάντησαν απ 'τον Γερμανό όταν πήγα για να το κάνω απο q σε cosmote). Πήγα παρασκευή απόγευμα και δευτέρα πρωί είχε ολοκληρωθεί. Η frog έχει πακέτο 2gb με 4.44€ για 25 μέρες όμως. Το rollover ισχύει εάν ανανεώνεις το εκάστοτε πακέτο πριν τη λήξη του. Επομένως στην περίπτωση της frog, θα πρέπει να ανανεώνεις με περισσότερο από 10 ευρώ για να σου μένει υπόλοιπο ώστε να αναβαθμίζεις το πακέτο στις 25 μέρες. Εγώ έμεινα σε what's up τελικά και με diy πακέτο έφτιαξα πρόγραμμα με 10 ευρώ όπου έχω σχεδόν 8.5gb δεδομένων (κάποια είναι για video streaming, κάποια για chat και τα υπόλοιπα για γενική χρήση). Πιστεύω αξίζει να μείνεις what's up αν θέλεις αποκλειστικά και μόνο δεδομένα, γιατί εκεί το πακέτο κρατάει 30 ημέρες και γίνονται και rollover κι αυτά.
  2. Ναι και αυτό παίζει σαν λύση. Κι όχι μόνο 5, και 2 ευρώ μ'αφήνει νομίζω, οπότε ακόμα καλύτερα :) Δοκιμάζω πάντως τώρα να δω αν καταναλώνονται τα mb απ'το spotify απ'τα 5gb, γιατί είμαι με vpn και δεν ξέρω αν μπερδεύει καθόλου το σύστημα την κατανάλωση, αλλά βλέπω πως δεν μου δείχνει κάποια αφαίρεση των mb από πουθενά! Αργεί να κάνει refresh η cosmote τις ενδείξεις των υπολοίπων άραγε; UPDATE: Τελικά τη χρήση του spotify μου την τράβηξε απ'το πακέτο των Social και όχι απ το Streaming. Μλκία γιατί εκεί ειναι μονο 2gb και ήθελα να ναι απ το άλλο με τα 5gb... ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μεταφέρονται και τα δώρα, τότε μιλάμε για πάρα πολύ καλή προσφορά!
  3. Το βρίσκεις μέσα απ'την εφαρμογή του what's up, λέγεταi DIY (do it yourself δηλαδή) και ρυθμίζεις εσύ τι θέλεις να έχεις. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το γνωρίζω αυτό. Το πακέτο είναι πολύ καλό και αξίζει τα 12 ευρώ ανανέωσης γιατί αν ανανεώνεις πριν τη λήξη του πακέτου σου μένουν και τα υπόλοιπα λεπτά ομιλίας. Με ενδιαφέρει κυρίως η φάση με το spotify όταν οδηγώ να stream-άρω παρά να κάθομαι να περνάω τραγούδια απ'το pc στο κινητό!
  4. Αυτό ήταν τελικά! Σ'ευχαριστώ πολύ :) Update. Τελικά λέω να μείνω σε what's up γιατί έφτιαξα ένα πάρα πολύ καλό πακέτο για τις ανάγκες μου με 10 ευρώ! 5gb για video streaming, 2gb για social, 400mb για τα υπόλοιπα, 1200mb με το reload it, και 200' προς όλους! Ευχαριστώ πολύ όλους σας! :D
  5. 4.25€. Λες γι'αυτό να μη μ αφήνει; Δεν τα αφαιρεί απ'την επόμενη ανανέωση ξέρω γω;
  6. Ωραία. Δοκίμασα τώρα να στείλω W στο 1314 3,4 φορές και πάλι λάθος πληκτρολόγηση μου απαντά. Θα τους καλέσω αν είναι γιατι δεν βγαίνει άκρη. Στο 13888 πρέπει να καλέσω; Είναι χρεώσιμο, γνωρίζεις;
  7. Άρα πρέπει να στείλω πρώτα για να γίνει κοσμοκάρτα με 0 χρέωση και μετά frog; Κάτι ακόμα. Έχω ενα υπόλοιπο 4.25. Αν κάνω το switch τα χάνω αυτά ή μεταφέρονται αυτόματα στη frog; Calling tunes υποστηρίζει η frog;
  8. Κουράζομαι αδίκως; Εσύ όταν πας σε ένα κατάστημα κι άλλα σου λένε, κι άλλα ισχύουν, νιώθεις ωραία; Γεμίσαμε απατεωνιές παντού αν δεν το 'χεις καταλάβει κι εσύ και οι υπόλοιποι. Αν θεωρείτε υγιές το να σας κοροϊδεύουν και να κάνετε πως δεν τρέχει τίποτα, τι να πω. Για την ιστορία πάντως, έστειλα F στο 1314 και δεν μου κάνει την αλλαγή σε frog. Μου απαντάει "λάθος πληκτρολόγηση". Δοκίμασα και με όλη τη λέξη Frog.
  9. Σωστά. Μπερδεύτηκα. Ωραία. Περιμένω αναγκαστικά μέχρι αύριο λοιπόν και πράττω ανάλογα.
  10. Φτου! Πρέπει να ξηλωθώ 10άρικο δηλαδή; Πφφ. Η φάση με το τσατ άραγε θα πιάσει και με 'μενα αν τους πω; Ο υπάλληλος του Γερμανού πάντως δεν νομίζω να μου πούλησε παπά γιατί μου το ξεκαθάρισε στην αρχή ότι θα πρέπει να γίνει πρώτα κοσμοκάρτα και μετά φρογκ με 10€ αλλά όταν περνούσε τα στοιχεία μου στο σύστημα του έδωσε λέει την επιλογή και το έκανε frog. Τί να πω. Να έχει την επιλογή το σύστημά τους και να μη την ενεργοποιεί; Πάντως και το what's up που εγκατέστησα το πρωί για να κάνω εγγραφή, ούτε εκεί μ'άφηνε. Θα περιμένω αύριο να δω αν μπορώ να μπω για αρχή στο my cosmote και αν είναι θα κάνω το switch αναγκαστικά.
  11. ΓIA NA METAΦEPΘEIΣ ΣTO FROG ΣTEIΛE F ΣTO 1314 (XPEΩΣH €10.0).ΓIA NA METAΦEPΘEIΣ ΣTO WHAT'S UP ΣTEIΛE W ΣTO 1314 (XPEΩΣH €0.0). Αυτό μου λέει η εντολή. Σημαίνει ότι δεν είμαι frog;
  12. Τι να πω. Σε Γερμανό που πήγα, ενώ αρχικά μου είπε το παλικάρι ότι δεν γίνεται απευθείας σε frog, στην πορεία είδε ότι του επιτρέπει το σύστημα να το δηλώσει απευθείας frog. Αύριο θα σας πω στα σίγουρα όμως :)
  13. Στην αρχή μου είπαν ότι θα γίνει πρώτα what's up αναγκαστικά και θα πρέπει μετά να το κάνω frog αλλά στην πορεία με ενημέρωσαν ότι τους επιτρέπει το σύστημα να το κάνουν απευθείας frog. Θα περιμένω μέχρι αύριο να δω αν αλλάξει κάτι, αλλιώς θα προσπαθήσω να κάνω τη μετατροπή.
  14. Ευχαριστώ! Θα περιμένω μέχρι αύριο να δω αν έστρωσε, αλλιώς θα ενεργοποιήσω αυτό που αναφέρεις και θα επικοινωνήσω με την υποστήριξη για να με ενημερώσουν.
  15. Ναι δεν σκοπευω να κανω μεταφορα 2ευρω, απλα το λεω γιατι ειναι χρησιμο καμια φορα αν θελεις να ενεργοποιησεις κατι και σου υπολοιπονται 1-2 ευρω, για να μην αναγκαζεσαι να μεταφερεις 5 και παραπανω ;) Πραγματικα πολυ πρακτικο αυτο! Ναι λογικα ολα θα διορθωθουν το επομενο 24ωρο θελω να πιστευω. Θα δωσω feedback εννοειται! Απλα το πακετο με τα 2gb ισχυει κανονικα ετσι; Γιατι αν καταργηθηκε, τα υπολοιπα πακετα δεδομενων ειναι απλα ασυμφορα :X
×
×
  • Create New...