mr_47 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ο Κώτσος είναι το το κατάστημα. Ανοιχτό δεν ήταν πάντως. Και 2 λόγια για το κινητό. Καλό και γρήγορο,σχετικά ανάλαφρη λειτουργία. βέβαια τα χρώματα και οι κάμερες του δεν συγκρίνονται ούτε στο μισό με το 640XL μου. Με το XL, όχι, αλλά με το απλό συγκρίνεται. :) Η μπαταρία θα του αρέσει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 (edited) Με το XL, όχι, αλλά με το απλό συγκρίνεται. :) Η μπαταρία θα του αρέσει. Καλά και με το απλό άμα παίξεις λίγο πάλι δε το φτάνει. το xl άστο είναι αλλού. τες πα. Για δεύτερη συσκευή ή για τον μικρό,καλό είναι έως πολύ καλό. Edited July 19, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μπορώ να δημιουργήσω φάκελο με φώτο πού είναι σε άλλα λευκώματα? Αν ναι,πως? :!::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εγώ το πήρα από Κώτσο και δεν είχε το αυτοκόλλητο που λέει μεμβράνη+θήκη και μέσα είχε μόνο μεμβράνη. Μπορώ να το πάω πίσω να μου δώσουν και θήκη; Τι θα τους πω, αφού δεν είχε αυτοκόλλητο πάνω και στο site της Lenovo δεν αναφέρει κάτι περί αυτού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Στο βιβλιαράκι εντός της συσκευασίας μήπως λέει τι περιλαμβάνει η συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εγώ το πήρα από Κώτσο και δεν είχε το αυτοκόλλητο που λέει μεμβράνη+θήκη και μέσα είχε μόνο μεμβράνη. Μπορώ να το πάω πίσω να μου δώσουν και θήκη; Τι θα τους πω, αφού δεν είχε αυτοκόλλητο πάνω και στο site της Lenovo δεν αναφέρει κάτι περί αυτού; Αν δεν είχε αυτοκόλλητο,στα έχουν φάει.Βέβαια,θα έπρεπε κάπως να φαίνεται. Δε νομίζω ότι μπορείς να αποδείξεις κάτι πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο βιβλιαράκι εντός της συσκευασίας μήπως λέει τι περιλαμβάνει η συσκευασία; όχι δεν λέει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πάρε την lenovo τηλέφωνο. Ισχυρίσου ότι αναγραφόταν στο προϊόν ότι περιλαμβάνεται θήκη αλλά αυτό που σου έδωσαν δεν είχε. Ίσως σου στείλουν καμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Δεν αξίζει για τα 2€ που κάνουν οι θήκες, ούτως ή άλλως θα πάρω έξτρα φλιπ, αλλά ξεφτίλα εκ μέρους του Κώτσου. Τώρα κατεβαίνει η 027, μετά πρέπει να βρω τρόπο να πάρω backup το nvram.img για να μην χάσω ΙΜΕΙ, μετά να περάσω TWRP/Root και μετά CM 12.1. Καλά θα περάσω... :p Να ρωτήσω, η CM 12.1 δεν θεωρείται η πιο καλή ROM που ας πούμε πάνω κάτω δουλεύουν όλα; Δηλαδή ειδοποιήσεις, led και να μην διαλύει την μπαταρία. Το ράδιο είναι δευτερεύων. EDIT: Φαίνεται ότι ένα full backup με το TWRP περιλαμβάνει και το partition του nvram οπότε είμαστε ΟΚ από ΙΜΕΙ. Οπότε απλά πάω στην 027 και μετά βάζω με fastboot TWRP, παίρνω full backup και μετά φλασάρω την CM 12.1 και όλα ΟΚ. Αν κάνω κάπου λάθος μου λέτε. Η CM έχει θέματα με το deep sleep ή άλλη ήταν; ) Edited July 20, 2016 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) http://cubeupload.com/im/CmPW36.jpg Ανέβασα 2 εικόνες, αλλά στη 2η μου έβγαλε error fetching link... Edit 22/7: Χωρίς HDR είναι η φωτό... Edited July 22, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ίσως να το ειχαν σαν δείγμα και χαθηκε η θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Με καθαρή CM 12.1 μου βγάζει συνολικό χώρο 11.25gb και διαθέσιμο 5.92gb. Καλά είναι ή έχει γίνει καμία πατάτα και έχουν μείνει παλιά αρχεία μέσα και πιάνουν χώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Φιλος το εκαψες.Για δεν βαζεις την 27 απλα και πας και το σκαλιζεις τοσο Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Γιατί λέτε ότι πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο μια εφαρμογή για να λάβει ειδοποίηση. Και επειδή πάει σε άτομο μεγάλης ηλικίας που δεν θα ξέρει πως να το χειριστεί και θα καταλήξει να χάνει μηνύματα κτλ. Μπορείς να μου πεις πόσο είναι περίπου οι χώροι στην 027; Για να δω αν έχουν μεγάλη διαφορά, μήπως έχει γίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damageplan Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Με καθαρή CM 12.1 μου βγάζει συνολικό χώρο 11.25gb και διαθέσιμο 5.92gb. Καλά είναι ή έχει γίνει καμία πατάτα και έχουν μείνει παλιά αρχεία μέσα και πιάνουν χώρο; Ο καθαρός χώρος πρέπει να 'ναι εκεί γύρω στα 11GB+. Προφανώς έχουν ξεμείνει αρχεία στο /storage/media/ (ο εσωτερικός χώρος δηλαδή που αποθηκεύονται φωτογραφίες, τραγούδια, κλπ). Μια άλλη περίπτωση είναι να πέρασες τη cm χωρίς να έχεις κάνει format data, system, dalvik cache και cache (αν και νομίζω πως τα κάνει αυτόματα ο installer του zip). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Την έβαλα πάλι από την αρχή αλλά αυτή την φορά έκανα και την ξεχωριστή επιλογή format data που έχει, πριν έκανα μόνο τα wipe (εκεί που έχει όλα μαζί να τικάρεις τι να σβήσεις system, data, internal, cache). Τώρα όλα καλά, συνολικό 11κάτι και διαθέσιμο 10κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Γιατί λέτε ότι πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο μια εφαρμογή για να λάβει ειδοποίηση. Και επειδή πάει σε άτομο μεγάλης ηλικίας που δεν θα ξέρει πως να το χειριστεί και θα καταλήξει να χάνει μηνύματα κτλ. Μπορείς να μου πεις πόσο είναι περίπου οι χώροι στην 027; Για να δω αν έχουν μεγάλη διαφορά, μήπως έχει γίνει κάτι. Αυτό πάει για το fb και τα λοιπά,όχι για κλήσεις και μηνύματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αν μέσα στα λοιπά είναι και viber/whatsapp τότε είναι θέμα. Και κάπου στις 40 σελίδες που διάβασα χτες έχει αναφερθεί ότι το έκανε και σε αναπάντητη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αν μέσα στα λοιπά είναι και viber/whatsapp τότε είναι θέμα. Και κάπου στις 40 σελίδες που διάβασα χτες έχει αναφερθεί ότι το έκανε και σε αναπάντητη κλήση. Λοιπόν, με επίσημη 027, δεν χάνω ούτε μία ειδοποίηση. Οι εφαρμογές που ΔΕΝ στέλνουν ειδοποίηση είναι Viber και Facebook lite. Για να στέλνουν, πρέπει να τις βάζεις στο παρασκήνιο. Δηλαδή, όταν κρατάς πατημένο το αριστερό capacitive πλήκτρο, να τις έχεις εκεί. Έτσι, λειτουργούν και αυτές όπως πρέπει. Με 2gb ram, δε βλέπω κανένα πρόβλημα να έχουμε έστω 2 εφαρμογής στο παρασκήνιο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ναι ΟΚ, αλλά επειδή δεν είναι για εμένα θα ήθελα έναν τρόπο να γίνεται αυτόματα. Δεν έχω πρόσβαση τώρα αλλά όταν το πάρω πάλι στα χέρια μου θα δω αν γίνεται να ξεκινάει αυτόματα με το boot το viber και να είναι protected, να μην το βγάζει από την μνήμη το σύστημα δηλαδή, όπως μπορείς να κάνεις με τον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ναι ΟΚ, αλλά επειδή δεν είναι για εμένα θα ήθελα έναν τρόπο να γίνεται αυτόματα. Δεν έχω πρόσβαση τώρα αλλά όταν το πάρω πάλι στα χέρια μου θα δω αν γίνεται να ξεκινάει αυτόματα με το boot το viber και να είναι protected, να μην το βγάζει από την μνήμη το σύστημα δηλαδή, όπως μπορείς να κάνεις με τον launcher. Νομίζω και protected να το βάλεις, πάλι δε στέλνει ειδοποιήσεις. ΔΕΝ είμαι σίγουρος, όμως. Προσωπικά, μου αρέσει ο τρόπος διαχείρησης της ram. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Με 2 γιγα μνήμη και αφού προορίζεται για μεγαλύτερης ηλικίας άτομο λογικά δεν υπάρχει και θέμα να κάνει εκκαθάριση των εφαρμογών στο παρασκήνιο. Εννοω πως αν ξέρει να κάνει εκκαθάριση θα ξέρει να ανοίξει και το viber κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Παιδες στην επιλογη για δεδομενα τι επιλεγουμε? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160723/c43269973762764b3a935c2c26539596.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Αν έχεις κάρτα 3G όποιο και να βάλεις μεταξύ του 1, 2 και 3 θα κάνει τη δουλειά, αν έχεις 4G επέλεξε το πρώτο για πιο γρήγορες ταχύτητες (όπου πιάνει 4G τέλος πάντων) .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ευχαριστω Μακη Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Αυτο λεντ με εχει τρελανει τι ειναι αδιαβαστο με εχει στειλει αδιαβαστο Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts