eidikos33 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καλησπερα παιδια εμενα κολλησε σημερα το κινητο μου πατησα παρατεταμενα to down και το power button παταω start αλλα κολλαει στο google...τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καλησπερα παιδια εμενα κολλησε σημερα το κινητο μου πατησα παρατεταμενα to down και το power button παταω start αλλα κολλαει στο google...τι να κανω??? Bootloop? Εγγυηση εχεις; Ας σου απαντησει βεβαια και κανενας αλλος πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 δεν ανοιγει καθολου η οθονη αν δεν πατησω παρατεταμενα down και το start button αλλα και παλι δεν ανοιγει το κινητο κολλαει στο google ναι εχω εγγυηση απο το kaizestore το εχω παρει τον σεπτεμβρη τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Παρε τηλεφωνο αντιπροσωπεια να σου πουνε. Εχεις ρουταρει/ξεκλειδωσει ή το χεις σε στοκ κατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 δεν εχω πειραξει κατι στο κινητο,θα βγαλω λετε ακρη με αυτους? παταω down και το power button παρατεταμενα και μετα start αλλα δεν γινεται τιποτα δειχνει το σημα της google σβηνει η οθονη και μετα ξαναδειχνει το σημα της google μονο μια φορα εβγαλε τα κυκλακια οτι παει να ανοιξει αλλα κολλησαν τα κυκλακια που πανε απο αριστερα στα δεξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αυτο που παει να ανοιξει, δεν ανοιγει σβηνει η οθονη και μετα ξανα απο την αρχη ειναι bootloop. Εφοσον δεν ειχες φλασαρει κατι ωστε να πεις οτι πηγε στραβα τοτε πας για αλλαγη πλακετας. Ακρη θα βγαλεις αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα σου παρει. Στα κινητα απο σκρουτζομαγαζα καθυστερουν αρκετα αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καλησπερα παιδια εμενα κολλησε σημερα το κινητο μου πατησα παρατεταμενα to down και το power button παταω start αλλα κολλαει στο google...τι να κανω??? Γιατί να μην το πας κατευθείαν στην procordia? Καλύτερα έτσι παρά μέσω καταστήματος. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 και αυτοι ετσι μου ειπαν οτι καλυτερα να μην το στειλω σε αυτους γιατι θα αργησει περισσοτερο,αλλα σημερα ειναι κλειστη η procordia απο δευτερα ... μπορω να το στειλω εγω ταχυδρομικως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αφου σου απαντησα και στο pm οτι αν δεν μιλησεις μαζι τους τι σημασια εχει; Παρτους τη Δευτερα και θα σου πουνε. Ετσι θα το στειλεις και μετα θα τους πεις "Γεια σας, θα σας ερθει πακετακι". Πες τους πρωτα το προβλημα τηλεφωνικα και ενδεχομενως να στειλουν και δικο τους courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Κάποιος έβαλε 4 γκιγκα ραμ στο 5Χ https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/4gb-ram-upgraded-nexus-5x-t3588743/page2 Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ακόμα και ψέμα να είναι τα post αυτουνου. Θα ήμουν πιο χαρούμενος να έβγαζε η Google κάνα update του λειτουργικού ή η lg κανα καινούργιο driver για τον sd808 για καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας. (2700mA δεν είναι μικρή χωρητικότητα... Η διαχείρηση είναι κακή...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ακόμα και ψέμα να είναι τα post αυτουνου. Θα ήμουν πιο χαρούμενος να έβγαζε η Google κάνα update του λειτουργικού ή η lg κανα καινούργιο driver για τον sd808 για καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας. (2700mA δεν είναι μικρή χωρητικότητα... Η διαχείρηση είναι κακή...) Σωστό και αυτό, αν και η Qualcomm να έβγαζε driver για να κάνει καλή διαχείριση της μπαταρίας. Με το ζόρι 3 1/2 ώρες και μερικές φορές 4 1/2 ώρες .... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ο 808 φταίει περισσότερο και όχι τόσο η διαχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 μου ηρθε πριν μερικες μερες ενα μικρο update 50mb περιπου (beta 7.1.2 N2G47F ), δεν ξερω τι προσθαφαιρεσε αλλα το κινητο πραγματικα "πεταει" απο τοτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 μου ηρθε πριν μερικες μερες ενα μικρο update 50mb περιπου (beta 7.1.2 N2G47F ), δεν ξερω τι προσθαφαιρεσε αλλα το κινητο πραγματικα "πεταει" απο τοτες Μάλλον σου ήρθε η σταθερή 7.1.2 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως το fingerprint gesture τραβάει μπαταρία; γιατί όσο είναι ανοικτή αυτή η λειτουργία νομίζω ότι φεύγει λίγο γρήγορα η μπαταρία. Όταν την έχω κλειστή, δεν τρώει τόσο.... Όσο το 2% drop της μπαταρίας με τρελαίνει... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Χρόνια πολλά! Έχω τρελών battery drain, από : σύστημα Android, λειτουργικό σύστημα Android και τέλος από υπηρεσίες Google. Με ποσοστά 10/10/6 αντίστοιχα. Το κινητό είναι completely stock. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Χρόνια πολλά! Έχω τρελών battery drain, από : σύστημα Android, λειτουργικό σύστημα Android και τέλος από υπηρεσίες Google. Με ποσοστά 10/10/6 αντίστοιχα. Το κινητό είναι completely stock. Έχεις την 7.1.2; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ναι, 7.1.2 τρέχει. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ναι, 7.1.2 τρέχει. Και εγώ μερικές φορές το παθαίνει το ότι πέφτει η μπαταρία γρήγορα.... Λύση δεν ξέρω... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elrond Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Όντως με την 7.1.2 βλέπω να φεύγει πιο γρήγορα η μπαταρία αλλά όχι με τεράστια διαφορά.... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ολα μια χαρα με αυτο το κινητο αλλα αυτο που δεν κραταει τις εφαρμογες καθολου στη μνημη εχει καταντησει κουραστικο..load και load ξανα απο την αρχη..και χωρις να εχεις ταυτοχρονα πολλες εφαρμογες ανοιχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 ολα μια χαρα με αυτο το κινητο αλλα αυτο που δεν κραταει τις εφαρμογες καθολου στη μνημη εχει καταντησει κουραστικο..load και load ξανα απο την αρχη..και χωρις να εχεις ταυτοχρονα πολλες εφαρμογες ανοιχτες. Δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα της μικρής (πλέον) ram για τα σημερινά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 57494 score στο antutu απείραχτο τέλειος το κινητό κ το έχω από Αύγουστο του 16 καλά είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Οταν το ειχα πριν ενα μηνα με την εκδοση που κυκλοφορουσε στο benchmark ειχε καπου 60000. Οχι οτι εχει καποια αξια... χωρια οτι το κινητο χανει περισσοτερο απο throttling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 57494 score στο antutu απείραχτο τέλειος το κινητό κ το έχω από Αύγουστο του 16 καλά είναι ? Εγώ έτυχα μια φορά 49Κ ή 70Κ+ ή 55Κ+ σκορ... Εγώ το θεωρώ νορμάλ για μεσαίας κατηγορίας. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts