Jump to content

makrixeris92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makrixeris92

  • Ημ. Γέννησης 10/07/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

makrixeris92's Achievements

  1. Καλησπέρα να ρωτήσω στις επιλογές για προγραμματιστή εκεί που λέει μικρότερο πλάτος εμένα έχει 382dp είναι σωστό η πρέπει να βάλω κάτι άλλο ?
  2. ηρθε κ σε εμενα η 14.0.3
  3. Καλησπέρα υπάρχει κάποιο Λίνκ να περάσουμε την 13 μέσω κινητού?
  4. Καλημέρα. Απo εχτές το βράδυ το κινητό μου κάνει ένα θέμα μου ανεβάζει μόνο του την ένταση το κατεβάζω κ ανεβαίνει πάλι μόνο του. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον μπορώ να κάνω κάτι ? Επίσης τώρα παρατήρησα με το που ακουμπάω το βολιουμ απ, δεν το πατάω ίσα το ακουμπάω με το δάχτυλο ανεβαίνει η ένταση. *Το έφτιαξα εντάξει την είχε ακούσει το κουμπί το άνοιξα από πίσω το καθάρισα το φύσημα κ έστρωσε
  5. Κατέβασε το volume booster goodev σε apk
  6. Καλησπέρα έχω ένα θέμα εδώ κ μερικές μέρες ενώ είμαι στο ίντερνετ μου πετάει κάτω παράθυρο συνέχεια κ μου λέει είστε εκτός σύνδεσης ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος κ μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ. Μετά από λίγο λέει η σύνδεση αποκαταστάθηκε. Δεν με πετάει η κάτι τέτοιο απλά βγάζει αυτό το μύνημα. 12.5.3 σταθερή έχω αν παίζει κάποιο ρόλο.
  7. Καλησπέρα. Έκανα ένα ρισταρτ στο κινητό γιατί ήθελα να δω κάτι και όταν άνοιξε μου άλλαξε λίγο το μενού κ η αρχική. Μου έβγαλε ένα βελάκι στην αρχική κ όταν το κάνω πάνω μου χωρίζει τις εφαρμογές σε όλες, επικοινωνία, ψυχαγωγία κλπ. Ξέρετε πως μπορώ να το γυρίσω όπως ήταν παλιά γιατί αυτό μου την σπάει ?
  8. Α νόμιζα είχε βγεί κ για γκλομπαλ οκ
  9. Από πού μπορώ να κατεβάσω την 12.5 global ? μην περιμένω να έρθει μόνη της
  10. Κ εμένα μου γίνεται αυτό μετά από έκθεση στον ήλιο. Νομίζω φταίει η επιλογή αυτόματη φωτεινότητα, όταν σου γίνεται αυτό αν την κάνεις από επιλογή κ ξανά επιλογή στρώνει.
  11. Καλησπέρα έχω ένα θέμα. Δεν με αφήνει να κάνω επισύναψη αρχεία από το κινητό πχ στο μέιλ πατάω αυτό που θέλω πατάω επιλογή κ δεν το βάζει. Το ίδιο σε όλα κ σε σελίδες τύπου imagebb επιλέγω μια εικόνα που θέλω να ανεβάσω πατάω προσθήκη κ δεν την δέχεται.
  12. Και εμένα μου το κάνει κ δουλεύω το wps
  13. Δεν μας βρίσκεις κ ένα του Ολυμπιακού αυτός ο Τούρκος έχεις φτιάξει της Φενέρ
  14. Καλημέρα. εχτές το βράδυ εκεί που μιλούσα στο μεσεντζερ μου πέταξε ειδοποίηση οτι ήρθε μήνυμα από φίλο ενώ το μήνυμα ήταν παλιό κ δεν είχε στείλει τίποτα. Λέω θα γ@@εται το φβ, μετά συνέχισα μιλούσα άρχισε να κολλάει πάω στην αρχική οθόνη δεν με άφηνε να κάνω σκρολ στην δεύτερη σελίδα των εφαρμογών. Πατάω να το κάνω ρισταρτ δεν ανταποκρινόταν, μου βγάζει οτι δεν ανταποκρίνεται το λογισμικό miui. Στρώνει λίγο πατάω ρισταρτ άργησε αρκετά μετά να ανοίξει, τώρα μια χαρά το κινητό, προχτές μου είχε κάνει κ ένα ρισταρτ μόνο του ενώ μιλούσα στο τηλ.
  15. Χώρα πως αλλάζεις γτ πατάω πάνω στο Ελλάδα κ δεν αλλάζει
×
×
  • Create New...