Jump to content

Elrond

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Elrond

  1. Κανενας να αντιμετωπιζει θεμα με το Mobile Data σε Cosmote? Εννοω ενω ολα ειναι ανοικτα να μην εχει mobile data καθολου.
  2. Πιστευω για εμενα προσωπικα που με κολλημενος με το Stock android αποτελει μια πολυ καλη ευκαιρια. Αν ειναι τοσο μικρο το θεμα δεν θα εχω προβλημα μιας και τα Nexus που χα μια ζωη μικροθεματακια ειχανε αλλα ειχα μαθει να συμβιβαζομαι. Στο skroutz το βρισκω απο σημερα σε εκεινη την τιμη γυρω για εξωτερικο δεν ενδιαφερομαι. Η διαφορες με το 3 XL ειναι πια σαν τις διαφορες των Iphone οποτε δεν με ψηνει. Θα το παραγγειλω , ετσι κι αλλιως οτι διαφορετικο και να παρω αν δεν ειναι στοκ σε κανα μηνα το πολυ θα ψαχνομαι να περασω custom ROM (παλια μου τεχνη κοσκινο που λενε...).
  3. Παιδια στα 400e που εχει πεσει τωρα αξιζει λετε η αγορα; Η θα παραλαβω κανα τηλεφωνο με την οθονη να εχει μπλε αποχρωση οπως τοτε που βγηκε και εκραζε ολο το συμπαν;
  4. NFC ποτέ και βάλουν... Ενα κινητό της προκοπής με Android One και NFC δεν θα βρούμε ποτέ...
  5. Δωρακι για αγαπημενα προσωπα. Καλη τυχη σε ολους!
  6. Μια ερωτηση για οσους εχουμε stock rom. Παιρνεται το ΟΤΑ; Εχω να λαβω εδω και μηνες. Καθομαι και τα παιρναω μονος μου μεσω ADB... υπαρχει ακομα το bug που δεν λαμβανανε τα nexus OTA updates ή εφτιαξε;
  7. Εγω την εκδοση 8. απο την πρωτη στιγμη περασα το factory image. Κανενα προβλημα απο οσα αναφερεις δεν εχω αντιμετωπισει... Δεν εχω την εφαρμογη του Facebook στο κινητο, ισως να μετραει αυτο κλασικα (χαχαχαχαχαχα) αυτο το τερας τρωει την ram για πλακα και δημιουργει τεραστια θεματα σε ολα τα κινητα.
  8. Έχει βαλει κανεις την αναβαθμιση σε Oreo; Τι φαση;
  9. Όντως με την 7.1.2 βλέπω να φεύγει πιο γρήγορα η μπαταρία αλλά όχι με τεράστια διαφορά.... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
  10. Καλη επιτυχια σε ολους!!!! Καλη χρονια!!!
  11. Έχει ερθει εδω και 4 μερες.
  12. Ερχομενος απο Nexus 5 το οποιο εχω απο το Φεβρουαριο του 14 εχω να πω οτι η συσκευη ειναι φανταστικη. Την εχω μια βδομαδα ακομα και η μπαταρια που ολοι σχεδον φαινεται να εχουν θεμα ειναι μια χαρα. 4 ωρες οθονη την ημερα δεν ειναι ασχημα για ενα απολο κινητο του 2015 που στα προσφερει ολα... Ημουν αναμεσα σε αυτο και το P9 lite αλλα επειδη με ξερω οτι μετα θα τρωγομουν να ψαχνω roms για να εχω την εμπειρια του stock android προτιμησα αυτο. Για τα λεφτα του δεν ειναι καθολου ασχημο παιδια κατα την γνωμη μου (280 ευρω το 32gb). Κριμα που σταματησε η google το nexus concept. Το επομενο μαλλον θα πρεπει να ναι pixel. Ας αρχισουμε την αποταμιευση απο τωρα λοιπον!!!! Πλακα κανω!!! :lol::lol::lol:
  13. Ανακλαυψε η vodafone τα nexus παλι; Αντε καλη επιτυχια σε ολους!!!
  14. Ακόμα με την Apple ασχολείστε; Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο κόσμος ρε παιδιά; :(
  15. Χρόνια πολλά!!! Καλη τύχη σε όλους!!! Το κινητό τα σπάει!!!
  16. Καλησπερα παιδια, εχετε δοκιμασει το greenify; Η νεα εκδοση δουλευει και χωρις root. Δεν κανει μονο τα system apps οποτε το google+ δεν μπορείτε να το πειραξετε αλλα αν του σβησεις ολα τα notifications γλιτωνεις πολυ μπαταρια. Πριν το greenify εβγαζα εως και 5 ωρες screentime τωρα με αυτο το κοβω για 6+.
  17. Ναι το γνωριζω αυτο εννοειται... Τα 4 χρονια τα ειπα δεδομενου οτι συσκευες οπως οι nexus S και nexus one μεσω του community εχουν αναβαθμισεις στο λειτουργικο τους.Δεν νομιζω να υπαρχει κατασκευαστης με καλυτερη υποστήριξη απο την google μεσα στους 18 αυτους μηνες τα παιρνεις ολα πρωτος.
  18. Τα ιδια αποτελεσματα εχω κι εγω περιπου. Το κινητο βγαζει 6 ωρες σχεδον screentime. Αριστη απόδοση για μπαταρία li-po 2300mah. Μην τα θελουμε κι ολα δικα μας.
  19. Εγω το πηρα αμεσως μολις εγινε διαθεσιμο στο site του public. Μου ρθε μεσα σε 3 μερες και ειναι 401.
×
×
  • Create New...