HEO Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μια χαρά !! Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Παιδιά σχόλια για το νέο email της Revolut σχετικά με τις μετοχές και το ΒΡΕΧΙΤ; Όποιος ασχολείται με τις μετοχές, θα πρόσεξε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει τρομερή πτώση σε πολλές εταιρείες. Αν κατάλαβα καλά το email, αναφέρει ότι καλύτερα να πουλήσουμε όλο το υπάρχον πορτοφόλι για να μεταφερθούμε μετά στην νέα υπηρεσία. Αυτό δεν παίζει να γίνει αυτήν την περίοδο. Οπότε θα μείνουμε με την υπάρχων υπηρεσία χωρίς Ευρωπαϊκή κάλυψη. Έχει άλλες συνέπειες αυτές; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Δοκίμασα σήμερα να βάλω την viva κάρτα στο GPay και την δέχτηκε κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Δοκίμασα σήμερα να βάλω την viva κάρτα στο GPay και την δέχτηκε κανονικοταταΑυτό είναι πολύ καλό νέο, πιθανόν να έρθει το gpay επίσημα στην Ελλάδα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Αυτό είναι πολύ καλό νέο, πιθανόν να έρθει το gpay επίσημα στην Ελλάδα Sent from my Power 3 using Tapatalk Σήμερα :) https://support.google.com/pay/answer/10173490 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 ΤΕΛΕΙΑ :) Google pay για όλους Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Σήμερα :) https://support.google.com/pay/answer/10173490 Μολις προσθεσα την N26 καρτα μου στο google pay. Την curve ακομα δεν την δεχεται για ανεπαφες πληρωμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Ούτως ή άλλως πληρώναμε με Curve και Gpay έως τώρα.. Τι άλλαξε; το θέμα θα ήταν να μπορώ να βάλω απευθείας την πιστωτική μου ας πούμε στην εφαρμογή και να μπορώ να κάνω και δόσεις και τα πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Αν έχεις νiva μπορείς (δεν ξέρω για δόσεις δεν έχω την εν λόγο κάρτα) ... τελικά η Viva έχει βάλει τα γυαλιά στις μεγάλες τράπεζες.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Ούτως ή άλλως πληρώναμε με Curve και Gpay έως τώρα.. Τι άλλαξε; το θέμα θα ήταν να μπορώ να βάλω απευθείας την πιστωτική μου ας πούμε στην εφαρμογή και να μπορώ να κάνω και δόσεις και τα πάντα.. Η monese και η curve οντως μπορουσαν να προστεθουν και πριν στο gpay (εκτος απο τη δικη μου curve που μαλλον εχει καποιο προβλημα), αλλα οι υπολοιπες (n26, viva και revolut με ελληνικη διευθυνση) δεν μπορουσαν να προστεθουν για ανεπαφες συναλλαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Μόλις σύνδεσα την Revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Το Google Pay από που το κατεβάσατε; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Το Google Pay από που το κατεβάσατε; Sent from my iPhone using Tapatalk Επίσημα, περιμένουμε ακόμα. Αν και για το δικό μου, δεν περιμένω υποστήριξη... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Το Google Pay από που το κατεβάσατε; Sent from my iPhone using Tapatalk apkmirror.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 (edited) apkmirror.... Γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Επί του επίσημου τρόπου τώρα. Τελικά κατάφερα να ενεργοποιήσω το G Pay μέσω revolut. Ανοίγεις το revolut αν έχεις (το είχα κάνει ενημέρωση χτες το βράδυ), ενερογποιείς από εκεί το google pay και μετά πας στις ρυθμίσεις της συσκευής (Settings --> Google --> Account Services -=-> Google Pay) Edited November 17, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Απ' όσο γνωρίζω αν κάνω λογαριασμό στο Curve και συνδέσω την debit της Εθνικής και κάνω αγοράς μέσω του GPlay, αυτές θα προσμετρώνται στο αφορολόγητο. Επειδή όμως προσπαθώ να συνδέσω την κάρτα μου και δεν την δέχεται, υπάρχουν άλλες κάρτες με τις οποίες αν κάνω αγορές θα 'χτίζω' το αφορολόγητο; Τί γίνεται για παράδειγμα με Revolut, Monese, N26; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Σύμφωνα με την νομοθεσία , χτίζεις το αφορολόγητο με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό τρόπο ακόμα και με ταχυδρομικές επιταγές.. Είναι αδιάφορο αν ο τρόπος αυτός καταγράφεται στην πληροφόρηση των κωδικών 049 και 050 ή όχι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σου δίνεται κάποια πληροφόρηση και οι κωδικοί αυτοί δεν προσυμπληρώνονται. Εσύ συμπληρώνεις ότι θέλεις φτάνει να μπορείς να το αποδείξεις αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Ρώτησα γιατί έχω διαβάσει σε forum posts στα οποία αναφέρονταν ότι οι αγορές μέσω καρτών πλην της Curve, δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο. Και όλα αυτά σύμφωνα με την προσωπική εμπειρία των χρηστών που έγραφαν. Γιατί τώρα στην περίπτωση μου η Curve δεν δέχεται την κάρτα της Εθνικής, δεν μπορώ να καταλάβω!! Και έχω διαβάσει σε threads που αφορούν το Apple Pay, χρήστες να μην έχουν πρόβλημα εδώ και ~1 χρόνο που υπάρχει η υπηρεσία στην Ελλάδα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Έχω μια απορία με την curve, τελικά πόσο είναι ασφαλής η συγκεκριμένη υπηρεσία δίνοντάς της πρόσβαση στις κάρτες και κατ επέκταση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Έχω μια απορία με την curve, τελικά πόσο είναι ασφαλής η συγκεκριμένη υπηρεσία δίνοντάς της πρόσβαση στις κάρτες και κατ επέκταση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας;Όσο ασφαλείς είσαι αγοράζοντας κάτι ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Όσο ασφαλείς είσαι αγοράζοντας κάτι ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα Sent from my Power 3 using Tapatalk Η πιστωτική έχει άλλα εχέγγυα ασφαλείας όσον αφορά το shopping protection. Εδώ δεν έχουν κάποια άδεια τραπεζική παρά μόνο το πλάνο προστασίας της Mastercard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Καλησπέρα, σήμερα είχα κάνει νέο λογαριασμό στο Revolut, δημιούργησα νεα virtual debit card, και την σύνδεσα με το Google Pay (εφόσον ήρθε επίσημα στην Ελλάδα). Μπορώ εγώ τώρα (εφόσον υπάρχει υπόλοιπο μέσα), μέσω το Google Pay, να κάνω αγορές σε φυσικά καταστήματα με τη συγκεκριμένη κάρτα; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Καλησπέρα, σήμερα είχα κάνει νέο λογαριασμό στο Revolut, δημιούργησα νεα virtual debit card, και την σύνδεσα με το Google Pay (εφόσον ήρθε επίσημα στην Ελλάδα). Μπορώ εγώ τώρα (εφόσον υπάρχει υπόλοιπο μέσα), μέσω το Google Pay, να κάνω αγορές σε φυσικά καταστήματα με τη συγκεκριμένη κάρτα; Ακριβώς. Ενεργοποιείς το NFC να επιλέγει το google pay για όταν θες να πληρώνεις με τη συγκεκριμένη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phobil Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Καλησπέρα, σήμερα είχα κάνει νέο λογαριασμό στο Revolut, δημιούργησα νεα virtual debit card, και την σύνδεσα με το Google Pay (εφόσον ήρθε επίσημα στην Ελλάδα). Μπορώ εγώ τώρα (εφόσον υπάρχει υπόλοιπο μέσα), μέσω το Google Pay, να κάνω αγορές σε φυσικά καταστήματα με τη συγκεκριμένη κάρτα; Ναι κανονικά. Χθες πρόσθεσα Revolut και N26 στο GPay και σήμερα έκανα αγορές με το NFC χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια όλες οι συναλλαγές που έκανα ήταν με την N26 αλλά δεν νομίζω με την Revolut να είχα θέμα. Ασχετο, το App πότε θα είναι διαθέσιμο, ξέρουμε; Εμένα ακόμη μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Ερώτηση σχετικά με την curve. Θέλω να δω λίγο πως δουλεύει για να κατεβάσω την εφαρμογή αν έχω καταλάβει σωστά. Μπορώ να προσθέσω κάρτες από ελληνικές τράπεζες, σωστά; Σε αυτές μετράνε οι πόντοι που δίνει η κάθε τράπεζα/κάρτα; Έχει δοκιμαστεί από κανέναν με yes και με affinity; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts