bill_viper Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Ειμουν πρόσφατα Βελιγράδι, η revolut μας έσωσε! Όλες οι πληρωμές με δηνάρια, μηδενικές χρεώσεις. Το ίδιο κι εδώ στη Ρωσία, όλες οι πληρωμές σε ρούβλι, μηδενικές χρεώσεις, αλλά με Ν26. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Προσφατα ξεκινησα να χρησιμοποιω ιντερνετικες τραπεζες και η πρωτη μου "αποπειρα" εγινε με την revolut. Χρησιμη, με ομορφο interface αλλα ψιλοαπογοητευτηκα επειδη δεν υποστηριζει android pay. Μετα ανακαλυψα την dipocket, η οποια μου επετρεψε να εισαγω την virtual καρτα της στο android pay και εκανα συναλλαγες με επιτυχια. Κατα τη γνωμη σας, εχει νοημα η revolut αν καποιος δεν κανει ταξιδια στο εξωτερικο ή δεν συναλλασσεται σε νομισματα εκτος ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Προσφατα ξεκινησα να χρησιμοποιω ιντερνετικες τραπεζες και η πρωτη μου "αποπειρα" εγινε με την revolut. Χρησιμη, με ομορφο interface αλλα ψιλοαπογοητευτηκα επειδη δεν υποστηριζει android pay. Μετα ανακαλυψα την dipocket, η οποια μου επετρεψε να εισαγω την virtual καρτα της στο android pay και εκανα συναλλαγες με επιτυχια. Κατα τη γνωμη σας, εχει νοημα η revolut αν καποιος δεν κανει ταξιδια στο εξωτερικο ή δεν συναλλασσεται σε νομισματα εκτος ευρω; Εννοείται,οι συναλλαγές μέσω Internet αυξάνονται διαρκώς.Ειδικά με τις virtual ,κάνεις μια συναλλαγή και μετά "καταστρέφεις" την κάρτα, πράγμα το οποίο το θεωρώ πολύ καλό Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Προσφατα ξεκινησα να χρησιμοποιω ιντερνετικες τραπεζες και η πρωτη μου "αποπειρα" εγινε με την revolut. Χρησιμη, με ομορφο interface αλλα ψιλοαπογοητευτηκα επειδη δεν υποστηριζει android pay. Μετα ανακαλυψα την dipocket, η οποια μου επετρεψε να εισαγω την virtual καρτα της στο android pay και εκανα συναλλαγες με επιτυχια. Κατα τη γνωμη σας, εχει νοημα η revolut αν καποιος δεν κανει ταξιδια στο εξωτερικο ή δεν συναλλασσεται σε νομισματα εκτος ευρω; Υπάρχει τρόπος να προσθέσεις την κάρτα της Revolut Στο Google Pay κάνοντας εκδοσή μιας εικονικής κάρτας με BIN Αγγλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Υπάρχει τρόπος να προσθέσεις την κάρτα της Revolut Στο Google Pay κάνοντας εκδοσή μιας εικονικής κάρτας με BIN Αγγλίας. αυτο πως γινεται; εχοντας διαβασει διαφορα νηματα για revolut ειχα δει οτι οντως καποιες καρτες εμπαιναν στο google pay για πληρωμη σε pos, αλλα καποιοι ελεγαν οτι ηταν beta προγραμμα, αλλοι ελεγαν οτι ηταν οι πρωτες που ειχαν βγει. Γενικα δεν εβγαλα ακρη δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 αυτο πως γινεται; εχοντας διαβασει διαφορα νηματα για revolut ειχα δει οτι οντως καποιες καρτες εμπαιναν στο google pay για πληρωμη σε pos, αλλα καποιοι ελεγαν οτι ηταν beta προγραμμα, αλλοι ελεγαν οτι ηταν οι πρωτες που ειχαν βγει. Γενικα δεν εβγαλα ακρη δηλαδη.Αλλάζεις προσωρινά την διεύθυνση σου σε μια αγγλική (έχει generators online) Φτιάξε μια virtual κάρτα μετά άλλαξε πάλι διεύθυνση σε αυτήν που είχες(την πραγματική σου) και μετά πρόσθεσε την virtual στο Google pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Όντως φαίνεται ότι δουλεψε! Αργότερα θα δοκιμάσω και συναλλαγή αλλά πάντως στο Google pay μπήκε με επιτυχία. Ποτέ μου δεν θα σκεφτόμουν να ψάξω για address generators :) Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εγώ δεν χρειάστηκε να βάλω καν κάποιον generator,έβαλα την διεύθυνση ενός subway δίπλα στην Trafalgar Square Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εγώ δεν χρειάστηκε να βάλω καν κάποιον generator,έβαλα την διεύθυνση ενός subway δίπλα στην Trafalgar SquareΤι μου θύμησες τώρα...μιαμ μιαμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Όντως φαίνεται ότι δουλεψε! Αργότερα θα δοκιμάσω και συναλλαγή αλλά πάντως στο Google pay μπήκε με επιτυχία. Ποτέ μου δεν θα σκεφτόμουν να ψάξω για address generators :) Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Συγγνωμη για το οφ τοπικ.Το G Pay πως το εχεις βαλει? Εχω ένα Νοτε 8 κ θα ηθελα να το δουλεψω εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Συγγνωμη για το οφ τοπικ.Το G Pay πως το εχεις βαλει? Εχω ένα Νοτε 8 κ θα ηθελα να το δουλεψω εκει Για την ελλαδα Κατεβάζεις το apk του Google Pay και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Για την ελλαδα Κατεβάζεις το apk του Google Pay και δουλεύει κανονικά. από που το κατεβαζω? Μπορεις λιγο να με καθοδηγήσεις γιατι από αντροιντ εχω μεσανυχτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Για την ελλαδα Κατεβάζεις το apk του Google Pay και δουλεύει κανονικά. Εμένα που δεν το εμφανίζει στο google play είναι επειδή δεν έχω NFC? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Βρηκα ευκαιρια το καλοκαιρι που ειχα παει εξωτερικο να κατεβασω απο το τοπικο playstore, τοσο το android auto οσο και το google pay, ωστε στη συνεχεια να μπορω να παιρνω κανονικα updates. Διαφορετικα η λυση ειναι, οπως ηδη αναφερθηκε, απο site τυπου apkmirror, οπου κατεβαζεις το apk και το κανεις sideload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εμένα που δεν το εμφανίζει στο google play είναι επειδή δεν έχω NFC?Όχι είναι επειδή έχεις ελληνικό Google account και βρίσκεσαι στην Ελλάδα οπότε έχεις πρόσβαση στο ελληνικό play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εμένα που δεν το εμφανίζει στο google play είναι επειδή δεν έχω NFC?Δεν το έχει στο playstore γιατί απλά δεν λειτουργεί επίσημα η υπηρεσία στην Ελλάδα ακόμα. Το κατεβάζεις από apkmirror. https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Google+pay Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Δεν το έχει στο playstore γιατί απλά δεν λειτουργεί επίσημα η υπηρεσία στην Ελλάδα ακόμα. Το κατεβάζεις από apkmirror. https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Google+pay Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ευχαριστώ. Αλλά δεν θα δουλεύει χωρίς nfc. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 (edited) Προσφατα ξεκινησα να χρησιμοποιω ιντερνετικες τραπεζες και η πρωτη μου "αποπειρα" εγινε με την revolut. Χρησιμη, με ομορφο interface αλλα ψιλοαπογοητευτηκα επειδη δεν υποστηριζει android pay. Μετα ανακαλυψα την dipocket, η οποια μου επετρεψε να εισαγω την virtual καρτα της στο android pay και εκανα συναλλαγες με επιτυχια. Κατα τη γνωμη σας, εχει νοημα η revolut αν καποιος δεν κανει ταξιδια στο εξωτερικο ή δεν συναλλασσεται σε νομισματα εκτος ευρω;Υπάρχει και η κάρτα curve. Συνδέεις τις ελληνικές κάρτες σου και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με Google Pay. Και οι πληρωμές μετράνε κανονικά στο αφορολόγητο γιατί ουσιαστικά γίνονται από τις ελληνικές κάρτες. Είναι κάτι σαν το PayPal σε κάρτα. https://www.curve.app/ Αν δεν κάνεις συναλλαγές σε άλλο νόμισμα δεν σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμη η revolut, έχεις μια επιπλέον κάρτα με την οποία πχ μπορείς να χρησιμοποιείς τη virtual για online αγορες, να μεταφέρεις άμεσα χρήματα σε γνωστούς κλπ. Ευχαριστώ. Αλλά δεν θα δουλεύει χωρίς nfc. Έτσι δεν είναι; Ναι, χωρίς NFC δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για πληρωμές. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited December 4, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Υπάρχει και η κάρτα curve. Συνδέεις τις ελληνικές κάρτες σου και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με Google Pay. Και οι πληρωμές μετράνε κανονικά στο αφορολόγητο γιατί ουσιαστικά γίνονται από τις ελληνικές κάρτες. Είναι κάτι σαν το PayPal σε κάρτα. https://www.curve.app/ Ναι, χωρίς NFC δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για πληρωμές. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk ερωτηση σχετικα με curve.Εχω κανει το αιτημα εδώ κ μερες.Θα ερθει καποια καρτα σπιτι μου? Αν ναι μετα αυτή την καρτα την συνδεω στο g pay κ πανω σε αυτήν συνδεω τις ελληνικες κ μετα μπορω να πληρωνω με το g pay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εδώ και μήνες έχουμε αναφέρει ότι δουλεύει η Revolut με το Google pay και ακόμα γίνονται ερωτήσεις για το αν υποστηρίζεται; Εύκολα και γρήγορα περνάει στο gpay. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εδώ και μήνες έχουμε αναφέρει ότι δουλεύει η Revolut με το Google pay και ακόμα γίνονται ερωτήσεις για το αν υποστηρίζεται; Εύκολα και γρήγορα περνάει στο gpay. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk οκ.Συγγνωμη δεν το ηξερα μιας κ δεν εχω δουλψει με αντροιντ.Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 (edited) ερωτηση σχετικα με curve.Εχω κανει το αιτημα εδώ κ μερες.Θα ερθει καποια καρτα σπιτι μου? Αν ναι μετα αυτή την καρτα την συνδεω στο g pay κ πανω σε αυτήν συνδεω τις ελληνικες κ μετα μπορω να πληρωνω με το g pay?Ναι, εφόσον έκανες τις απαραίτητες ενέργειες όταν έκανες εγγραφή κλπ, έρχεται κάρτα στη διεύθυνση που δήλωσες. Την ενεργοποιείς και συνδέεις τις ελληνικές κάρτες που θες και μετά συνδέεις την curve στο GPAY και όταν κάνεις πληρωμές θα τραβάει χρήματα από τις ελληνικές κάρτες. Όταν έκανες την εγγραφή δεν σου ζήτησε στοιχεία κάρτας? οκ.Συγγνωμη δεν το ηξερα μιας κ δεν εχω δουλψει με αντροιντ.Ευχαριστω:)Κατέβασε το GPAY από το link που έδωσα πιο πάνω και μετά συνδέεις είτε τη revolut είτε την curve. Εδώ και μήνες έχουμε αναφέρει ότι δουλεύει η Revolut με το Google pay και ακόμα γίνονται ερωτήσεις για το αν υποστηρίζεται; Εύκολα και γρήγορα περνάει στο gpay. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δεν είναι στάνταρ ότι δουλεύει Ελλάδα ή revolut με gpay. Μπορεί να δουλέψει εύκολα, μπορεί όμως να χρειαστούν και αλχημείες όπως αναφέρουν σε προηγούμενα ποστ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited December 4, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εδώ και μήνες έχουμε αναφέρει ότι δουλεύει η Revolut με το Google pay και ακόμα γίνονται ερωτήσεις για το αν υποστηρίζεται; Εύκολα και γρήγορα περνάει στο gpay. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΣωστό αλλά το νήμα είναι τεράστιο. Είχα κοιτάξει λίγο αντίστοιχο νήμα στο insomnia και είχα ρωτήσει και φίλους μου οι οποίοι μου έλεγαν ότι δεν δουλεύει. Ευτυχώς μου δώσατε την λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Μια ακόμα ερώτηση. Από τη στιγμή που το Google pay δουλεύει κινητό (μέσω revolut, dipocket, curve ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο), αυτό σημαίνει ότι θα δουλεύει και σε smart watch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ναι, εφόσον έκανες τις απαραίτητες ενέργειες όταν έκανες εγγραφή κλπ, έρχεται κάρτα στη διεύθυνση που δήλωσες. Την ενεργοποιείς και συνδέεις τις ελληνικές κάρτες που θες και μετά συνδέεις την curve στο GPAY και όταν κάνεις πληρωμές θα τραβάει χρήματα από τις ελληνικές κάρτες. Όταν έκανες την εγγραφή δεν σου ζήτησε στοιχεία κάρτας? Κατέβασε το GPAY από το link που έδωσα πιο πάνω και μετά συνδέεις είτε τη revolut είτε την curve. Δεν είναι στάνταρ ότι δουλεύει Ελλάδα ή revolut με gpay. Μπορεί να δουλέψει εύκολα, μπορεί όμως να χρειαστούν και αλχημείες όπως αναφέρουν σε προηγούμενα ποστ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk ok.Ευχαριστω.Εχω βαλει ελληνικη διευθυνση στην curve.Θα περιμενω να ερθει σπιτι μου κ να κανω τα βηματα παραπανω.Εχω κ ρεβολουτ με ελληνικη διευθυνση αλλα δεν την περναει.Πρεπει να αλλαξω κ ρυθμισεις στην γλωσσα του τηλεφωνου? το εχω στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts