alfeios Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 (edited) 4 minutes ago, akalos said: να ρωτήσω και γω κάτι,αν τώρα επιλέξω με το μάρκετ πας επιλέξω σε viva να μπει μπορώ να τα μεταφέρω κάπου σαν μετρητά ?σε ρεβοναλτ ας πούμε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Οχι. Είναι κουπόνι σιτισης Edited December 20, 2022 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Οχιμπορείς να μου πεις το γιατί σε παρακαλώ ?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 (edited) 8 minutes ago, akalos said: μπορείς να μου πεις το γιατί σε παρακαλώ ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Μπορώ. Η κάρτα που θα εκδοθεί θα είναι ρυθμισμένη να χρεώνεται μόνον από επιχειρησεις που έχουν δραστηριότητα εμπόριο τροφίμων, π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, μπακάλικα, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, πάγκους λαϊκων αγορών με τρόφιμα κλπ. Άρα όταν εσύ κάνεις top up με αυτήν στην Revolut, δεν θα εγκριθεί η συναλλαγή από την viva Edited December 20, 2022 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Μπορώ. Η κάρτα που θα εκδοθεί θα είναι ρυθμισμένη να χρεώνεται μόνον από επιχειρησεις που έχουν δραστηριότητα εμπόριο τροφίμων, π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, μπακάλικα, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, πάγκους λαϊκων αγορών με τρόφιμα κλπ. Άρα όταν εσύ κάνεις top up με αυτήν στην Revolut, δεν θα εγκριθεί η συναλλαγή από την vivaάρα αν έχεις prepaid όπου για παράδειγμα παίρνεις Κέα και ένα μέρος είναι σε μετρητά αυτό μπορείς να μεταφέρεις στην αλλη σαν μετρητά και να τα κάνεις ανάληψη ?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 37 minutes ago, akalos said: άρα αν έχεις prepaid όπου για παράδειγμα παίρνεις Κέα και ένα μέρος είναι σε μετρητά αυτό μπορείς να μεταφέρεις στην αλλη σαν μετρητά και να τα κάνεις ανάληψη ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk οχι δεν σε αφηινει ουτε να τα μεταφερεις απο την προπληρωμενη στον λογαριασμο σου κ ουτε κ να φορτισεις την προπληρωμενη.Παιρνω Κεα κ το ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Καλημέρα παιδιά.Στην εφαρμογή της revolut πώς γίνεται να μου κρατάει αυτόματα τον 16ψηφιο αριθμό της κανονικής μου τράπεζας όταν πάω να την γεμίζω;Κάθε φορά θέλει να τον γράφω χειροκίνητα..Gpay και δεν ασχολείσαι με ιβανSent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 οχι δεν σε αφηινει ουτε να τα μεταφερεις απο την προπληρωμενη στον λογαριασμο σου κ ουτε κ να φορτισεις την προπληρωμενη.Παιρνω Κεα κ το ξερωσε ευχαριστώ αλλά κάποιος επέμενε σε ομάδα που ειμαι διαχειριστής κάτι .....Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 7 ώρες πριν, akalos said: σε ευχαριστώ αλλά κάποιος επέμενε σε ομάδα που ειμαι διαχειριστής κάτι ..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παλιοτερα μπορουσες να την φορτισεις την προπληρωμενη του Κεα απο τον λογαριασμο σου κ καποια στιγμη μου ηρθε επιστολη οτι το σταματαει η τραπεα αυτο κ οτι δεν μπορεις πια.Κ βεβαια ουτε μπορεις να σηωσεις χρηματα στο χερι απο την συγκεκριμνη στο ΑΤΜ.Τουλαχιστον σε μνα που ειναι στην Εθνικη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 οχι δεν σε αφηινει ουτε να τα μεταφερεις απο την προπληρωμενη στον λογαριασμο σου κ ουτε κ να φορτισεις την προπληρωμενη.Παιρνω Κεα κ το ξερωμπορείς να πληρώσεις λογαριασμο κινητής?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 13 ώρες πριν, akalos said: μπορείς να πληρώσεις λογαριασμο κινητής? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Καλημερα κ καλα Χριστουγεννα! Λογικα ναι.Εχω πληρωσει λογαριασμο δεη κ νερο απο αυτην καθως κ διαφορες αγορες μεσω σκρουτζ.Επισης κ σε σελιδα του εξωτερικου την εχω βαλει κ δουλεψ κανονικα.Μονο 2-3 φορες η Εθνκκη την μπλοκαρε για καποιο λογο κ τους καλεσα κ αφου επιβεβαιωσα οτι εγω εκανα την αγορα την ξεμπλοκαραν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Καλημερα κ καλα Χριστουγεννα! Λογικα ναι.Εχω πληρωσει λογαριασμο δεη κ νερο απο αυτην καθως κ διαφορες αγορες μεσω σκρουτζ.Επισης κ σε σελιδα του εξωτερικου την εχω βαλει κ δουλεψ κανονικα.Μονο 2-3 φορες η Εθνκκη την μπλοκαρε για καποιο λογο κ τους καλεσα κ αφου επιβεβαιωσα οτι εγω εκανα την αγορα την ξεμπλοκαρανσε ευχαριστώ πολύ καλά Χριστούγεννα!!!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos26k Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς Όταν παταω προσθήκη χρημάτων και με βγάζει εδώ.. Πρέπει κάθε φορά να γράφω χειροκίνητητα τον αριθμό της alphabank μου. Ενώ παλιά νομίζω ήταν αποθηκευμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Ρωτάω στην payzy τι γίνεται για χρήση της κάρτας στο εξωτερικό.... 2,5% προμήθεια με ανώτατο τα 7,5€ Για γέλια και για κλάματα, όσο θα δίνουν δωρεάν GB κάτι θα γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 (edited) 15 minutes ago, aboxton said: Ρωτάω στην payzy τι γίνεται για χρήση της κάρτας στο εξωτερικό.... 2,5% προμήθεια με ανώτατο τα 7,5€ Για γέλια και για κλάματα, όσο θα δίνουν δωρεάν GB κάτι θα γίνεται Αν και υπάρχει άλλο θέμα για την Payzy, οι χρεώσεις που αναφέρεις ισχύουν για χρήση σε POS στο εξωτερικό ΕΚΤΟΣ ευρώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείς μια revolut ή n26 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει τιμοκατάλογος στην ιστοσελίδα του Payzy που αναφέρει όλες τις χρεώσεις. Οι χρεώσεις που αναφέρεις είναι η περίπτωση 5.1 Edited January 14, 2023 by geoponer 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Έχω revo εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ και μια skrill για back up, απλά έλεγα μήπως στηρίζαμε καμία εγχώρια εταιρία. Οι παθογένειες πάντως της cosmote στο επίπεδο εξυπηρέτησης βγαίνουν στην επιφάνεια με την payzy: Πριν καιρό δεν μπορούσα να κάνω αύξηση ορίου γιατί έχω άλλη διεύθυνση στην εφορία από αυτή που δήλωσα, την οποία όμως δεν σε αφήνει να την αλλάξεις και μετά από 3 μέρες το έκαναν αυτοί χειροκίνητα και σήμερα όταν μου απάντησαν, δεν εξςιδικευσαν, εντός ή εκτός ευρώ. Άρα εγώ θεωρώ πως θα πληρώσω σε χώρα εντός € 2.5% fee. Τρέμω στην ιδέα να σου κάτσει στραβή και να πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους. Αυτοί νομίζουν πως θα ανοίξουν μια ηλεκτρονική τράπεζα και η εξυπηρέτηση θα είναι καταγραφή από το front office, προώθηση στο back office και κάποια στιγμή θα απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 1 hour ago, aboxton said: Έχω revo εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ και μια skrill για back up, απλά έλεγα μήπως στηρίζαμε καμία εγχώρια εταιρία. Οι παθογένειες πάντως της cosmote στο επίπεδο εξυπηρέτησης βγαίνουν στην επιφάνεια με την payzy: Πριν καιρό δεν μπορούσα να κάνω αύξηση ορίου γιατί έχω άλλη διεύθυνση στην εφορία από αυτή που δήλωσα, την οποία όμως δεν σε αφήνει να την αλλάξεις και μετά από 3 μέρες το έκαναν αυτοί χειροκίνητα και σήμερα όταν μου απάντησαν, δεν εξςιδικευσαν, εντός ή εκτός ευρώ. Άρα εγώ θεωρώ πως θα πληρώσω σε χώρα εντός € 2.5% fee. Τρέμω στην ιδέα να σου κάτσει στραβή και να πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους. Αυτοί νομίζουν πως θα ανοίξουν μια ηλεκτρονική τράπεζα και η εξυπηρέτηση θα είναι καταγραφή από το front office, προώθηση στο back office και κάποια στιγμή θα απαντήσουν. Αν θέλεις να στηρίξεις εγχώρια εταιρία πήγαινε σε viva wallet. 0% προμήθεια σε αγορές σε POS εξωτερικού ακόμα και διαφορετικού νομίσματος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 11 ώρες πριν, testatos said: Αν θέλεις να στηρίξεις εγχώρια εταιρία πήγαινε σε viva wallet. 0% προμήθεια σε αγορές σε POS εξωτερικού ακόμα και διαφορετικού νομίσματος. Δηλαδή με Viva wallet έχεις τις ίδιες χρεώσεις που θα είχες αν χρησιμοποιούσες π.χ. Revolut για αγορά σε λίρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 12 ώρες πριν, testatos said: Αν θέλεις να στηρίξεις εγχώρια εταιρία πήγαινε σε viva wallet. 0% προμήθεια σε αγορές σε POS εξωτερικού ακόμα και διαφορετικού νομίσματος. Το fee νομίζω το χρεώνει η mastercard/visa, απλά η viva δεν έχει επιπλέον χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Το fee νομίζω το χρεώνει η mastercard/visa, απλά η viva δεν έχει επιπλέον χρέωση. Αν ήταν η μάστερ θα το χρέωνε και στην ρεβολουυτ η στην ν26Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Αν χρησιμοποιήσω ΣΚ revolut στην Ιταλία που έχει ευρώ υπάρχει προμήθεια; η λογική λέει όχι. Από ευρώ σε ευρώ θα τραβάει. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Αν χρησιμοποιήσω ΣΚ revolut στην Ιταλία που έχει ευρώ υπάρχει προμήθεια; η λογική λέει όχι. Από ευρώ σε ευρώ θα τραβάει. Sent from my SM-G998B using TapatalkΣτην Ιταλία είναι σαν να είσαι στην ΕλλάδαΚαι η απάντηση είναι όχιSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 11 ώρες πριν, DjTony said: Αν χρησιμοποιήσω ΣΚ revolut στην Ιταλία που έχει ευρώ υπάρχει προμήθεια; η λογική λέει όχι. Από ευρώ σε ευρώ θα τραβάει. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Πως θα μπορούσε να έχει προμήθεια αφου θα είναι σε ευρώ η συναλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Καλημέρα! Σας λειτουργεί στο Google pay η προσθήκη καρτών «αφοσίωσης»; Σε εμένα επιλέγοντας τι κάρτα θέλω να προσθέσω, ανοίγει η κάμερα για να τη σκανάρω και είναι μαύρη, σαν να μη λειτουργεί η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Εχω ενεργοποιήσει το Viber pay από τις πρωτες μερες λειτουργίας του. Εχω κανει την αρχική ταυτοποιηση κι εχω φορτωσει χρηματα από καρτες. τα εχω στειλει σε αλλους ή σε τραπεζικο μου λογαριασμό. Ξαφνικά παρουσιαστηκε το παρακατω μηνυμα (φωτογραφία 1) Κανοντας κλικ εκει, ανοιγει η φόρμα που βλέπετε στην φωτογραφία 2 αλλα πατωντας πανω στα πεδια που ειναι για συμπλήρωση δεν εμφανιζεται το πληκτρολόγιο και δεν μπορω να γραψω Υπάρχει καποια λύση; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Εγώ έχω πρόβλημα διότι πιθανόν βρίσκει κάποιο conflict στην συσκευή μου (δίκαρτο με 2 instances της εφαρμογής). Ήθελα κι εγώ να τους ρωτήσω, αλλά δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Σκεφτόμουν να το έγραφα σε κάποιο άλλο σημείο και να τα μετέφερα με copy-paste στα πεδία της σελίδας Υποστήριξης στο Viber app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts