thodoris85 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 (edited) Σχετικά με την curve, επειδή έχω μέσα 3 κάρτες μου και δε θέλω να χρεωθώ την Curve X, γνωρίζει κάποιος πότε λήγει η "περίοδος χάριτος" και θα πρέπει να σβήσω τη μια από τις 3 κάρτες για να μείνουν μόνο δυο; Ευχαριστώ Edited July 26, 2022 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Σχετικά με την curve, επειδή έχω μέσα 3 κάρτες μου και δε θέλω να χρεωθώ την Curve X, γνωρίζει κάποιος πότε λήγει η "περίοδος χάριτος" και θα πρέπει να σβήσω τη μια από τις 3 κάρτες για να μείνουν μόνο δυο; ΕυχαριστώΣε 60 ημέρες από όταν έλαβες το email από αυτούς για τις αλλαγές που θα γίνουν. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από κάρτες πλην ρεβολουτ για χρήση εκτός ευρωζώνης και Ευρώπης;;;Sent from my Power 3 using TapatalkΕγώ πριν λίγο καιρό ήμουν Ντουμπάι και Αγγλία.Δεν έχει καμία διαφορά στη χρήση.Τι σε προβληματίζΕι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Εγώ πριν λίγο καιρό ήμουν Ντουμπάι και Αγγλία.Δεν έχει καμία διαφορά στη χρήση.Τι σε προβληματίζΕι;Καμμία προμήθεια που μπορεί να παίξειΘα πάω Τουρκία και θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγω η ρεβολουτ αλλά θέλω να έχω backup τις άλλες Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών ή δες τα τιμολόγια εργασιών που έχουν στα sites τους οι τράπεζες. Ξέρω πως έχουν προμήθειες όλες οι ελληνικές τράπεζες για χρήση των καρτών τους σε ξένο νόμισμα οπότε σε συμφέρει με κλειστά μάτια να χρησιμοποιείς μόνο την Revolut στο τοπικό νόμισμα κάθε φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών ή δες τα τιμολόγια εργασιών που έχουν στα sites τους οι τράπεζες. Ξέρω πως έχουν προμήθειες όλες οι ελληνικές τράπεζες για χρήση των καρτών τους σε ξένο νόμισμα οπότε σε συμφέρει με κλειστά μάτια να χρησιμοποιείς μόνο την Revolut στο τοπικό νόμισμα κάθε φορά!Σόρρυ που δεν το ξεκαθάρισα αλλά δεν μιλάω για τράπεζες αλλά για πορτοφόλια όπως είναι ο τίτλος του θέματοςΚάρτες όπως dipocket icard monese n26 αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας για να μεταφέρει εντυπώσειςΘα ψάξω στις σελίδες τους ίσως και να στείλω κανένα email αλλά ξέρω ότι κάνουν καιρό να απαντήσουνSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Σόρρυ που δεν το ξεκαθάρισα αλλά δεν μιλάω για τράπεζες αλλά για πορτοφόλια όπως είναι ο τίτλος του θέματοςΚάρτες όπως dipocket icard monese n26 αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας για να μεταφέρει εντυπώσειςΘα ψάξω στις σελίδες τους ίσως και να στείλω κανένα email αλλά ξέρω ότι κάνουν καιρό να απαντήσουνSent from my Redmi 7 using TapatalkΒγάλε wise που έχει πάλι πολλά νομίσματα Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Βγάλε wise που έχει πάλι πολλά νομίσματα Sent from my Pixel 6 using Tapatalk είναι δωρεάν η έκδοση η όχι;; Γιατί την θέλω να τζάμπα :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 1 minute ago, HEO said: είναι δωρεάν η έκδοση η όχι;; Γιατί την θέλω να τζάμπα 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Τζάμπα είναι.Αλλά αν έχεις ήδη ρεβο που κολλάς;Την βάζεις και στο κινητό σου και κάνεις ανέπαφα όλες τι συναλλαγές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Τζάμπα είναι.Αλλά αν έχεις ήδη ρεβο που κολλάς;Την βάζεις και στο κινητό σου και κάνεις ανέπαφα όλες τι συναλλαγές σου.Θα ήθελα μια για backup Επίση έχω τις π; δαπανών που έγραψα ήθελα να μάθω αν κάποιος τις έχει χρησιμοποιήσει εκτός ευρωζώνηςΣτο site της Ν26 δεν είδα κάτι, θα ξαναψαξωΕνδιαφέρουσα η wise μπήκα και την είδα χρεώνει μόνο 6 € για την έκδοση που είναι λογικό πόσοSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 (edited) H N26 είναι άψογη. Δεν χρεώνει προμήθεια στο συνάλαγμα και έχει και δωρεάν αναλήψεις. ( Αν δεν σε χρεώσει η τράπεζα ) Γενικά είναι πολύ καλή. Η icard χρεώνει προμήθεια σε αγορές σε συνάλαγμα. https://icard.com/account/gr/currency-rates Edited July 26, 2022 by Vasileios 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 (edited) H n26 είχε όριο για αγορές σε ξένο νόμισμα τα 1000 ευρώ(ανά μήνα), μέχρι το οποίο δεν χρέωνε προμήθεια...πάνω από 1000 (τον μήνα) χρεωνε προμήθεια....δεν ισχύει τώρα? Προφανώς μιλάω για την βασική κάρτα (διάφανη) edit: απ'ότι βλέπω , έγινε απεριόριστο Edited July 27, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 1 ώρα πριν, Nikos_s3 said: H n26 είχε όριο για αγορές σε ξένο νόμισμα τα 1000 ευρώ(ανά μήνα), μέχρι το οποίο δεν χρέωνε προμήθεια...πάνω από 1000 (τον μήνα) χρεωνε προμήθεια....δεν ισχύει τώρα? Προφανώς μιλάω για την βασική κάρτα (διάφανη) edit: απ'ότι βλέπω , έγινε απεριόριστο Απεριόριστο ήταν από την αρχή. Στέλνε δωρεάν εμβάσματα μέσω Revolut και θα σαι κύριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 έγραψα για αγορές σε ξένο νόμισμα! αυτό ήταν χωρίς προμήθεια μέχρι 1000 ευρώ τον μήνα...πριν κανα 2 χρόνια το ξεπέρασα σε ταξίδι μου και οι επιπλέον αγορές είχαν προμήθεια.Τώρα βλέπω να είναι απεριόριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Τζάμπα είναι.Αλλά αν έχεις ήδη ρεβο που κολλάς;Την βάζεις και στο κινητό σου και κάνεις ανέπαφα όλες τι συναλλαγές σου.Έλα ντε.Δεν βλέπω να χρειάζεται κάποιος κάτι άλλο στο εξωτερικό αν έχει ήδη Revolut.Άντε και καμία N26 ή Dipocket για backup. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Έλα ντε.Δεν βλέπω να χρειάζεται κάποιος κάτι άλλο στο εξωτερικό αν έχει ήδη Revolut.Άντε και καμία N26 ή Dipocket για backup.Αυτό θα κανω αλλά την wise θα την βγάλω κάποια στιγμή και αστην να βόσκειSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Η Πειραιώς χρεώνει προμήθεια για topup σε Revolut? Μου ζήτησε 6,5€ πρ0ομήθεια για 500 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 37 minutes ago, apostol70 said: Η Πειραιώς χρεώνει προμήθεια για topup σε Revolut? Μου ζήτησε 6,5€ πρ0ομήθεια για 500 ευρώ Μηπως εννοείς έμβασμα απο τραπεζικό λογαριασμό και οχι topup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Η Πειραιώς χρεώνει προμήθεια για topup σε Revolut? Μου ζήτησε 6,5€ πρ0ομήθεια για 500 ευρώΜέχρι πριν 6 ημέρες που της έβαλα χρήματα, όχι, δεν υπήρχε. POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Την Δευτέρα χρησιμοποιώντας την business visa. Μου έβγαλε ειδοποίηση πριν την ολοκλήρωση πως θα κρατήσει 6,5€ προμήθεια. Από business visa της Eurobank βάζω κανονικά χωρίς προμήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Χθες 29/7, top up σε revolut από Πειραιώς, δε κράτησε προμήθεια. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Την Δευτέρα χρησιμοποιώντας την business visa. Μου έβγαλε ειδοποίηση πριν την ολοκλήρωση πως θα κρατήσει 6,5€ προμήθεια. Από business visa της Eurobank βάζω κανονικά χωρίς προμήθειαΠερίεργο....Πάντως μπορείς να την βάλεις στο ,google pay και να φορτώνεις από εκεί την revolutSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Την Δευτέρα χρησιμοποιώντας την business visa. Μου έβγαλε ειδοποίηση πριν την ολοκλήρωση πως θα κρατήσει 6,5€ προμήθεια. Από business visa της Eurobank βάζω κανονικά χωρίς προμήθειαΠερίεργο, συνήθως top up μέσω κάρτας, δεν κρατάει προμήθεια. Ξέρω ότι κρατάει προμήθεια οι ξένες τράπεζες με άλλο νόμισμα όταν πας να φορτώσεις τη Revolut με € Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 On 28/7/2022 at 1:36 ΠΜ, apostol70 said: Η Πειραιώς χρεώνει προμήθεια για topup σε Revolut? Μου ζήτησε 6,5€ πρ0ομήθεια για 500 ευρώ Στης εταιρικές κάρτες λόγο ότι υπάρχει μεγαλύτερη προμήθεια δεν μπορεί να την προσφέρει δωρεάν οπότε χρεώνει το top-up (Από την μεριά της Revolut). Δοκίμασε να την περάσεις στο google pay και να κάνεις από εκεί το top-up. Πιστεύω δεν θα σου περάσει την προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Στης εταιρικές κάρτες λόγο ότι υπάρχει μεγαλύτερη προμήθεια δεν μπορεί να την προσφέρει δωρεάν οπότε χρεώνει το top-up (Από την μεριά της Revolut). Δοκίμασε να την περάσεις στο google pay και να κάνεις από εκεί το top-up. Πιστεύω δεν θα σου περάσει την προμήθεια. Ποια εταιρική κάρτα;Τι εννοείς ακριβώς;Έχω !business Revolut και ποτέ δεν είχα χρέωση στο top up. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts