patrickdrd Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 καλα ποιος ειπε οτι δεν χρειαζεται verification στην curve; εμενα μου ζητησε, κι οχι μονο αυτο, δεν το εκανε δεκτο κιολας, την ταυτοτητα δηλαδη, μαλλον επειδη ειναι παλια ( ; ), φαουλ εντωμεταξυ της curve να σε βαζουν να κανεις add την καρτα σου και μετα την ταυτοτητα, αν δεν περασει π.χ. η ταυτοτητα μου θα τους εχω δωσει την καρτα μου χωρις κανενα λογο.. τελοσπαντων, για να δουμε τι θα πουν για την ταυτοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 καλα ποιος ειπε οτι δεν χρειαζεται verification στην curve; εμενα μου ζητησε, κι οχι μονο αυτο, δεν το εκανε δεκτο κιολας, την ταυτοτητα δηλαδη, μαλλον επειδη ειναι παλια ( ; ), φαουλ εντωμεταξυ της curve να σε βαζουν να κανεις add την καρτα σου και μετα την ταυτοτητα, αν δεν περασει π.χ. η ταυτοτητα μου θα τους εχω δωσει την καρτα μου χωρις κανενα λογο.. τελοσπαντων, για να δουμε τι θα πουν για την ταυτοτητα... Άλλο θέμα είναι αυτό. Δεν είναι verification της κάρτας αλλά των στοιχείων σου. Και εμένα ήταν παλιά η ταυτότητα και μετά από επικοινωνιακά μαζι τους η οποία πήρε 4 με 5 μέρες μου άνοιξαν το πεδίο και πρόσθεσα το διαβατήριο. Τώρα ξαναπεριμενω να επικοινωνήσουν μαζί μου για να δούμε το πρόβλημα μου. Έκανα veeification τα 4 τελευταία ψηφία της vietual κάρτας και όχι της πραγματικής που περιμένω. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 εμένα το διαβατήριο έχει λήξει, θα το δεχτούν; :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Μια απορία, την ταυτότητα την ζητάει με selfie ή με επισύναψη εγγράφου; Γιατί όταν την είχα βγάλει την κάρτα δεν ζήταγε ταυτότητα τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Μια απορία, την ταυτότητα την ζητάει με selfie ή με επισύναψη εγγράφου; Γιατί όταν την είχα βγάλει την κάρτα δεν ζήταγε ταυτότητα τότε.Ζητάει να την φωτογραφίσεις Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Προπληρωμένη γιατί δεν υποστηρίζει η curve Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να περάσω την εφαρμογή του google pay σε wear os smartphone, αφού δεν υπάρχει στο store? Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον μπερδεύτηκες. Εννοείς wear os smart watch;. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Δεν υποστηρίζουν google pay όλα τα wear os smart watches. Αν υποστηρίζεται, θα είναι κατευθείαν περασμένη στο λειτουργικό και θα το βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Δεν υποστηρίζουν google pay όλα τα wear os smart watches. Αν υποστηρίζεται, θα είναι κατευθείαν περασμένη στο λειτουργικό και θα το βλέπεις.Στο δικό μου υποστηρίζεται, αλλά δεν είναι περασμένη Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Στο δικό μου υποστηρίζεται, αλλά δεν είναι περασμένη Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά σε τι αναφέρεσαι; Σε ρώτησα και δεν απάντησες. Στο ρολόι ή το κινητό; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 (edited) Στο ρολόι βέβαια. Η λάθος λέξη οφείλεται στην πρηκτολογιση. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν στις αγορές μέσω curve μετραει κανονικά η συλλογή bonus πόντων στις κάρτες alpha bank & eurobank? Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 1, 2020 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 που στελνουμε για support στην curve; εστειλα μεσω της εφαρμογης (για προβλημα ταυτοποιησης - εχω παλια ταυτοτητα ελληνικη και διαβατηριο ληγμενο, αμα θελουν ομως, αν δεν θελουν δεν πειραζει, δεν αλλαζω ταυτοτητα για αυτους, εννοειται αυτο..), ειπαν θα το προωθησουν κι ακομα περιμενω.. την καρτα ομως ηξεραν να την παρουν τσακα-τσακα, φαουλ και λαθος τους, θα ειχε φαει uninstall η εφαρμογη τους εδω και μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν στις αγορές μέσω curve μετραει κανονικά η συλλογή bonus πόντων στις κάρτες alpha bank Στην alpha μετράνε οι πόντοι λες και αγοράζεις κάτι στην Αγγλία Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 (edited) Για την curve η ερώτηση, αυτό το 1% cashback στην blue, λήγει μετά από 90 μέρες από την αγορά που μου έχει δώσει το 1%; Τις επιλεγμένες επιχειρήσεις που έχω, που μπορώ να τις δώ και πότε θα μπορέσω (αν γίνεται αυτό) να τις αλλάξω; Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. Για όσους έχουν πρόβλημα και δεν παίρνει την κάρτα, εμένα λύθηκε με re-install (αν και από ότι κατάλαβα είναι τυχαίος ο τρόπος επίλυσης). Edited December 1, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 [...] Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν στις αγορές μέσω curve μετραει κανονικά η συλλογή bonus πόντων στις κάρτες alpha bank & eurobank? Η Eurobank δεν έχει bonus πόντους. Με όσες κάρτες κερδίζεις το 1% ή 2% σε οποιαδήποτε συναλλαγή, τότε κερδίζεις κανονικά ακόμα και για κατηγορίες που αλλιώς δεν θα κέρδιζες π.χ. σε στοιχηματικές εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Υ.Γ. Για όσους έχουν πρόβλημα και δεν παίρνει την κάρτα, εμένα λύθηκε με re-install (αν και από ότι κατάλαβα είναι τυχαίος ο τρόπος επίλυσης). Δυστυχώς σ' εμένα δεν λειτουργεί αυτός ο τρόπος. Και από την εξυπηρέτηση είναι άφαντοι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 (edited) Δυστυχώς σ' εμένα δεν λειτουργεί αυτός ο τρόπος. Και από την εξυπηρέτηση είναι άφαντοι. Έστειλα και από την εφαρμογή (2 φορές), και μέσω κάποιας φόρμας στη σελίδα τους και μέσω email. Απάντησαν μέσω της εφαρμογής. Σε εμένα, είχε πάρει την κάρτα, έκανε την χρέωση και δεν την εμφάνισε στην εφαρμογή. Οπότε πράγματι ήταν ειδική περίπτωση. Edited December 1, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Πλέον η Revolut υποστηρίζει και μέσω browser την διαχείριση του λογαριασμού μας Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Έχει από το καλοκαίρι αυτό που γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Έχει από το καλοκαίρι αυτό που γίνεται.Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Χτες ανακοινώθηκε: https://www.finextra.com/newsarticle/37054/revolut-launches-web-app Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 (edited) Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Χτες ανακοινώθηκε: https://www.finextra.com/newsarticle/37054/revolut-launches-web-app Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μπορείς να μπεις από το καλοκαίρι στην Revolut από τον browser. Τώρα γιατί το δημοσίευσαν οι συγκεκριμένοι χτες δεν ξέρω. Εμένα μου είχε έρθει ενημέρωση στο app τον Αύγουστο για τον browser. Έχει πολύ βασικά πράγματα δεν είναι όπως στο app. Edited December 2, 2020 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλησπέρα. Σήμερα έκανα την πρώτη συναλλαγή σε σουπερμάρκετ my market, με την curve στην οποία έχω από πίσω κάρτα της eutobank και δεν πήρα καμία επιστροφή από το πρόγραμμα της eurobank. Τελικά ισχύει η επιστροφή μέσω της curve??? . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Τα mymarket δεν δίνουν επιστροφή στην eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Τα mymarket δεν δίνουν επιστροφή στην eurobank. Δίνουν. μπήκαν προσφατα στο πρόγραμμα επιστροφη Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Μέσω της curve δεν παίρνεις την επιστροφή της κάρτας σου Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts