ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Όχι φίλε μου δεν έχω στειλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Παιδιά πως ανεβάζω screenshot να σας δείξω τι λένε οι συναλλαγές που έγιναν από την revolut? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Παιδιά πως ανεβάζω screenshot να σας δείξω τι λένε οι συναλλαγές που έγιναν από την revolut?Ανέβασε από Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 https://ibb.co/vJZkh3T ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/F4vSVqb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 δεςν ανεβαίνει screenshot στο myphone To ανεβάζεις οπουδήποτε αλλού και βάζεις εδώ την παραπομπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Πρώτα ήρθε αυτό το μήνυμα..https://ibb.co/g4QLvDp ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/qyzmtpT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Ο τετραψήφιος κωδικός μετά το Revolut είναι για το verify της κάρτας στον λογαριασμό. Αφού είναι ίδιος κωδικός τότε έγινε από το ίδιο προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Δηλαδή ο 5854 είναι κάποιος που έχει λογαριασμό στην revolut και μου υπεκλεψε τα λεφτά και τα μετέφερε στο λογαριασμό του.με ενημέρωσαν ότι έκαναν απόπειρα 700 ευρώ δεν έγινε αποδεχτή και μετά 300+200 και εγώ έμεινα με 90 ευρώ γιατί είχα 590 μέσα.στο λογαριασμό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Καλησπέρα παιδιά!το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι έμαθα σήμερα ότι σε.αμφισβητηση συναλλαγών τα χρήματα μπήκαν πίσω στους λογαριασμός.μεσα.σε.ενα.2μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 (edited) Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Edited January 18, 2020 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ισχυει οτι θα πρεπει να μπει μια ασφαλεια γενικα στις online πληρωμες.. Πρωτου εναν μηνα κατι πηγαν να κανουν ζητωντας μου κωδικο επαληθευσης αλλα μονο τοτε.. Την επομενη φορα χωρις τπτ περασε η πληρωμη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalkεμένα φίλε μου από visa μου τα μεταφέρανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Σε μεταφορά από alpha κάρτα μέχρι πριν λίγο καιρό περνούσε άμεσα σε επιβεβαιωμένη κάρτα. Τωρα πλέον όχι. Ζητα κωδικό που στέλνει η alpha με sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Σε μεταφορά από alpha κάρτα μέχρι πριν λίγο καιρό περνούσε άμεσα σε επιβεβαιωμένη κάρτα. Τωρα πλέον όχι. Ζητα κωδικό που στέλνει η alpha με sms Έχω δύο επιβεβαιωμένες κάρτες στην Revolut. Και οι δύο της Alphabank. Από την μια που είναι Mastercard δεν ζητάει τίποτα. Φορτίζει άμεσα χωρίς καν να το καταλάβεις. Από την άλλη που είναι Visa ζητάει CCV και κωδικό επιβεβαίωσης με sms Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Έχω δύο επιβεβαιωμένες κάρτες στην Revolut. Και οι δύο της Alphabank. Από την μια που είναι Mastercard δεν ζητάει τίποτα. Φορτίζει άμεσα χωρίς καν να το καταλάβεις. Από την άλλη που είναι Visa ζητάει CCV και κωδικό επιβεβαίωσης με smsΚαι εμένα με mastercard της Eurobank μεταφέρει ποσά στη revolut χωρίς να ζητήσει ούτε στοιχεία ούτε cvv. Μόνο την πρώτη φορά πέρασα τα στοιχεία και το cvv. Την πρώτη φορά που το έκανε χωρίς να ζητήσει στοιχεία έφαγα μεγάλο κόλλημα, μετά κατάλαβα ότι το κάνει όταν αποθηκεύσει την κάρτα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Τελικά με την curve ξέρουμε αν οι δαπάνες μετράνε στο αφορολόγητο; Γιατί στην revolut δεν πιάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Πιάνουν κανονικά μιας και η συναλλαγή γίνεται από την κάρτα της ελληνικής τράπεζας Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Δεν νομίζω ότι πιάνονται,διοτι στην ελληνική κάρτα φαίνεται ως χρέωση από εταιρεία στο Λονδίνο και όχι χρέωση που έγινε στην Ελλάδα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Δεν νομίζω ότι πιάνονται,διοτι στην ελληνική κάρτα φαίνεται ως χρέωση από εταιρεία στο Λονδίνο και όχι χρέωση που έγινε στην Ελλάδα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Μετρούν κανονικά όταν γίνονται με ελληνική κάρτα μέσω της curve Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Με οποιαδήποτε Ελληνική κάρτα μετράνε οι αγορές στην Ε.Ε. 2 χρονια στην Μάλτα μετράγαν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Εφόσον γίνεται χρέωση ελληνικής κάρτας, τότε η συμμετοχή σε προγράμματα go4more, yellows κτλ θα γίνεται κανονικά; Αν ναι τότε μετράει πολύ η curve να χρησιμοποιείται και εντός Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 (edited) Εφόσον γίνεται χρέωση ελληνικής κάρτας μέσω της curve τότε η συμμετοχή σε προγράμματα go4more, yellows κτλ θα γίνεται κανονικά; Αν ναι τότε μετράει πολύ η curve να χρησιμοποιείται και εντός Ελλάδος. Συμμετοχή σε πρόγραμμα επιβράβευσης γίνεται, όχι όμως κανονικά. Δύο παραδείγματα: Πληρωμή με κάρτα yes μέσω της curve σε πρατήριο ΕΚΟ σου δίνει επιστροφή 1% που δίνεται σε κάθε αγορά και όχι 3%που δίνει η συνεργαζόμενη επιχείρηση., και θα στο έδινε αν πλήρωνες απευθείας με την yes Πληρωμή με κάρτα bonus Alppha bank μέσω της curve σε Κωτσόβολο ή ΑΒ Βασιλόπουλος ή πρατήριο BP σου δίνει 1 bonus για κάθε ευρώ αγορας που δίνεται σε κάθε αγορά και όχι 4 bonus για κάθε ευρώ αγορας που δίνε η συνεργαζόμενη επιχείρηση, και θα σου έδινε αν πλήρωνες απευθείας με κάρτα bonus Edited January 31, 2020 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Ερωτηση.. Εχω πιστωτικη πειραιως με 3% επιστροφη σε ολες τις αγορες μου. Αν κανω top up στη revolut 300ευρω θα παρω την επιστροφη σαν αγορα με καρτα ή δε θα παρω καθολου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Ερωτηση.. Εχω πιστωτικη πειραιως με 3% επιστροφη σε ολες τις αγορες μου. Αν κανω top up στη revolut 300ευρω θα παρω την επιστροφη σαν αγορα με καρτα ή δε θα παρω καθολου? Σε top up που κάνω στη Revolut με κάρτα bonus παίρνω πόντους, και με κάρτα yes παίρνω το 1% επιστροφή. Υποθέτω ότι το ίδιο θα ισχύει και για τα yellows της Πειραιώς , αλλά δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Ερωτηση.. Εχω πιστωτικη πειραιως με 3% επιστροφη σε ολες τις αγορες μου. Αν κανω top up στη revolut 300ευρω θα παρω την επιστροφη σαν αγορα με καρτα ή δε θα παρω καθολου? Μάλλον αναφερεσε στην πιστωτική τον ενόπλων δυνάμεων Φαίνεται σαν αγορά όποτε θα περάσει κανονικά (Σύμφωνα με την λογική) η επιστροφή εκτός αν λέει κάτι διαφορετικό στην σύμβαση της πιστωτικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts