pexths Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Δεν δεχεται την ελληνικη ταυτοτητα. Στο 2ο βημα σου ζηταει να βγαλεις φωτο που ιριδιζει η ταυτοτητα. 2 φορες δοκιμασα και μου την απερριψε. πριν μια βδομαδα ταυτοποιησα λογαριασμο με ελληνικη ταυτοτητα και μαλιστα πολυ ταλαιπωρημενη και την δεχτηκαν κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 πριν μια βδομαδα ταυτοποιησα λογαριασμο με ελληνικη ταυτοτητα και μαλιστα πολυ ταλαιπωρημενη και την δεχτηκαν κανονικα Τελικά έκανα λάθος, η N26 είναι που δε δέχεται ελληνική ταυτότητα. 1000 συγγνώμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Τελικά έκανα λάθος, η N26 είναι που δε δέχεται ελληνική ταυτότητα. 1000 συγγνώμη! Και η N26 δέχεται κανονικά την Ελληνική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 χαζή ερώτηση δεν μπορεί η revolut να μπει στο google pay? από περιέργεια πήγα να την βάλω μου έβγαλε η τράπεζα σας δεν υποσιτίζεται για ανέπαφες συναλλαγές δεν είναι θέμα χρημάτων πάντως μέσα εχω γύρο στα 2,000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 χαζή ερώτηση δεν μπορεί η revolut να μπει στο google pay? από περιέργεια πήγα να την βάλω μου έβγαλε η τράπεζα σας δεν υποσιτίζεται για ανέπαφες συναλλαγές δεν είναι θέμα χρημάτων πάντως μέσα εχω γύρο στα 2,000Εδώ και μήνες δουλεύει κανονικά στο Gpay. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 χαζή ερώτηση δεν μπορεί η revolut να μπει στο google pay? από περιέργεια πήγα να την βάλω μου έβγαλε η τράπεζα σας δεν υποσιτίζεται για ανέπαφες συναλλαγές δεν είναι θέμα χρημάτων πάντως μέσα εχω γύρο στα 2,000 Δουλεύει κανονικά η Revolut Στο Google Pay αρκει να εχεις καρτα με BIN Αγγλιας.Μπορεις με ενα "Κολπακι"¨να βγαλεις καρτα που να δουλεύει στο Google Pay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Δουλεύει κανονικά η Revolut Στο Google Pay αρκει να εχεις καρτα με BIN Αγγλιας.Μπορεις με ενα "Κολπακι"¨να βγαλεις καρτα που να δουλεύει στο Google Pay. α οκ κατάλαβα τι πρέπει να γίνει οχι δεν είναι με bin αγγλιας δικιά μου να φανταστώ πρέπει να ανοίξω καινούργιο revolut με κολπάκι σωστά? αν ναι δύσκολο στο συγκεκριμένο εχω συνδεδεμένα πάνω απο 150 πράγματα και υπηρεσίες δεν με ενδιαφέρει και πολυ απλα από περιέργεια ήθελα να δω τι παιζει καμία piraios παιζει ποτέ να βγαλει άραγε εφαρμογή τύπου alpha? αλλαγή τράπεζας κλπ δεν παιζει όλα είναι συνδεδεμένα και είναι σε τόσα μερί δοσμένα που μια τέτοια αλλαγή θα ήταν παντελώς καταστροφική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Google pay στην Ελλάδα μάλλον από το 2020 https://www.insider.gr/hristika/trapezika/116269/giati-oi-ellinikes-trapezes-gyrnoyn-tin-plati-sto-apple-pay?amp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Google pay στην Ελλάδα μάλλον από το 2020 https://www.insider.gr/hristika/trapezika/116269/giati-oi-ellinikes-trapezes-gyrnoyn-tin-plati-sto-apple-pay?ampΑμήν και πότε!! Πριν λίγεμέρες γύρισα από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης. Έπαθα πλάκα πόσοι χρησιμοποιούσαν το Google Pay και Apple Pay για πληρωμές μέσω κινητού. Ούτε πορτοφόλια, ούτε ψάξε μετρητά ή κέρματα, ούτε κάρτες, ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Εδώ Κύπρο εδώ και μήνες αλλά μάλλον λόγω αγγλικής Revolut Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Εδώ Κύπρο εδώ και μήνες αλλά μάλλον λόγω αγγλικής Revolut Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk μπορείς να βάλεις δλδ οποιαδήποτε κυπριακή κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Παιδιά στη Ν26 πως βάζουμε λεφτά; μόνο μέσω μεταφοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Παιδιά στη Ν26 πως βάζουμε λεφτά; μόνο μέσω μεταφοράς; Και με την καρτα σου μπορεις πλεον. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Παιδιά στη Ν26 πως βάζουμε λεφτά; μόνο μέσω μεταφοράς; Απευθείας μόνο μέσω μεταφοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Να ρωτήσω άν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, θέλω μία κάρτα που να φαίνεται ότι έχει εκδοθεί Αμερική, ας είναι virtual, για να μπορέσω να την προσθέσω σε λογαριασμό Apple Αμερικής ή σε λογαριασμό PayPal Αμερικής. Ξέρει κανένας κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 μπορείς να βάλεις δλδ οποιαδήποτε κυπριακή κάρτα?Όπως έγραψα, έβαλα την Revolut. Δεν ανάφερα πουθενά κυπριακές κάρτες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Όπως έγραψα, έβαλα την Revolut. Δεν ανάφερα πουθενά κυπριακές κάρτες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ε οκ revolut λογο αγγλιας... εγω χάρηκα νόμιζα κανονικές κάρτες παίζουν......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Και με την καρτα σου μπορεις πλεον. Sent from my iPhone using TapatalkΠως ακριβώς; όταν πατάω add money μόνο αυτό μου βγάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Πως ακριβώς; όταν πατάω add money μόνο αυτό μου βγάζει.. [...] Πατάς "bank transfer" και σου δειχνει τον IBAN, το BIC και το όμομά σου τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να στείλεις έμβασμα από την ελληνική τράπεζά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Πως ακριβώς; όταν πατάω add money μόνο αυτό μου βγάζει.. Δε μπορείς, σου το εγραψα. Αυτος που σου το έγραψε αυτο, δεν πρόσεξε ότι έγραψες N26. Νομιζε revolut πιθανότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Στην Ν26 έλαβε κάνεις email για να καταχώρησει φορολογική κατοικία και φορολογικο αριθμό; Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Δε μπορείς, σου το εγραψα. Αυτος που σου το έγραψε αυτο, δεν πρόσεξε ότι έγραψες N26. Νομιζε revolut πιθανόταταΠατάς "bank transfer" και σου δειχνει τον IBAN, το BIC και το όμομά σου τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να στείλεις έμβασμα από την ελληνική τράπεζά σου.Σας ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Να ρωτήσω άν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, θέλω μία κάρτα που να φαίνεται ότι έχει εκδοθεί Αμερική, ας είναι virtual, για να μπορέσω να την προσθέσω σε λογαριασμό Apple Αμερικής ή σε λογαριασμό PayPal Αμερικής. Ξέρει κανένας κάτι; Κανένας να μου προτείνει κάτι για το παραπάνω θεματάκι; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Πέφτοντας πάνω στο θέμα, ξέθαψα μια revolut που είχα. Το Bic βλέπω είναι REVOGB21. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Google pay? Επίσης, αν ξέρει κανείς, πόσο χρεώνει προμήθεια η τράπεζα για φόρτιση της; Έχει κανείς κάνει αναβάθμιση σε κάποιο από τα προγράμματα της; κι αν ναι, αξίζει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Πέφτοντας πάνω στο θέμα, ξέθαψα μια revolut που είχα. Το Bic βλέπω είναι REVOGB21. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Google pay? Επίσης, αν ξέρει κανείς, πόσο χρεώνει προμήθεια η τράπεζα για φόρτιση της; Έχει κανείς κάνει αναβάθμιση σε κάποιο από τα προγράμματα της; κι αν ναι, αξίζει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο googlepay χρησιμοποιείται κανονικά. Φόρτιση από χρεωστική κάρτα δεν χρεώνει προμήθεια (τουλάχιστον εθνικής) , μέσω e-banking πρέπει να είναι 1€. Αναβάθμιση δεν έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts