Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ολη στην παρεα που χαμε viva, μας κοπηκε ο βηχας .για το webmoney transfer που εχει το aliexpress υπαρχει δρομος απο κει μηπως;ξερει κανεις καποια διαδικασια γι αυτο; βλεπω οτι παει μεσω Ρωσσιας .Επισης καποιος τροπος χωρις εμβασματα υπαρχει;

H MoneySafe MasterCard την ξερει κανεις;Eιναι και αυτη ελληνικη;

ολη στην παρεα που χαμε viva, μας κοπηκε ο βηχας .για το webmoney transfer που εχει το aliexpress υπαρχει δρομος απο κει μηπως;ξερει κανεις καποια διαδικασια γι αυτο; βλεπω οτι παει μεσω Ρωσσιας .Επισης καποιος τροπος χωρις εμβασματα υπαρχει;

H MoneySafe MasterCard την ξερει κανεις;Eιναι και αυτη ελληνικη;

moneysafe δουλευει paypal/aliexpress αλλα με της προμηθιες που εχει ειναι απαγορευτικη...

Τελικά μπήκε σήμερα το refund.

Συνεχίζει και δεν περνάει με τίποτα στο ali όμως.

Το πηραν χαμπαρι και μαλλον θα το μπλοκαραν οπως και με της αλλες ελληνικες....

Refund από PayPal στις 28 Μάη στη Revolut, ακόμα δεν μου το έχουν βάλει στην κάρτα.

Έχω μια βδομάδα τώρα καθημερινή επικοινωνία με την υποστήριξη τους αλλά τα λεφτά δεν μπαίνουν. Η απάντηση τους είναι μονίμως, θα το δούμε και θα σου πούμε σύντομα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Δώστε καμία ιδέα

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Refund από PayPal στις 28 Μάη στη Revolut, ακόμα δεν μου το έχουν βάλει στην κάρτα.

Έχω μια βδομάδα τώρα καθημερινή επικοινωνία με την υποστήριξη τους αλλά τα λεφτά δεν μπαίνουν. Η απάντηση τους είναι μονίμως, θα το δούμε και θα σου πούμε σύντομα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Δώστε καμία ιδέα

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εμενα εδώ και 4 μέρες δεν μου έχουν περάσει το εμβασμα στην κάρτα. Άλλες φορές κάναν μέχρι 3 μέρες. Λέτε τώρα με κανένα brexit να έχουμε τίποτα προβλήματα με την revolut?

και γω περιμενω ενα refund εδω και 1 μήνα αλλά τίποτα. εχω στείλει 5 email στο revolut support , μου δίνουν κάτι ticket ID αλλά το refund πουθενά. προσπάθησα να κανω chat απο την εφαρμογή στο κινητό αλλά τίποτα. τη χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες , αλλά τέτοια αδιαφορία δεν μου ξαναέτυχε. κάποια ιδέα..???

Εγώ refund για πόσα κάτω από 40 ευρώ έχω πάρει κανονικά στην revolut αλλά καθυστερούν αρκετά. Ένας μήνας όμως είναι υπερβολικά αργά.

Καλημέρα παιδιά πως επηρεάζει το brexit τη revolut γνωρίζει κανείς γιατί εχω λεφτά στην κάρτα και θέλω να ξέρω αν θα τα χάσω ή αν θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ.

Καλημέρα παιδιά πως επηρεάζει το brexit τη revolut γνωρίζει κανείς γιατί εχω λεφτά στην κάρτα και θέλω να ξέρω αν θα τα χάσω ή αν θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ.

Αυτό που μπορεί να σου απαντήσει κάποιος αυτή την ώρα είναι ότι η λίρα χάνει την αξία της.

Όντως τώρα που εγινε το brexit θα εχουμε κάποια ενημέρωση απο την revolut?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παιδιά σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις με την revolut αλλά ακόμα κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει. Έχω μείνει με 60 λεπτά μέσα και σκέφτομαι αν είναι να περιμένω για κάποια ανακοίνωση πριν ξανάστειλω εμβασμα.

Εμένα προχθές (ή χθες) μου ήρθε ειδοποίηση από το app της Revolut ότι θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Εμένα προχθές (ή χθες) μου ήρθε ειδοποίηση από το app της Revolut ότι θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

δηλαδη επειδη βγαινει απο το ευρω να μην μπορει να δεχτει ευρω; . αυτο ειναι το προβλημα με το brexit ; .

δηλαδη επειδη βγαινει απο το ευρω να μην μπορει να δεχτει ευρω; . αυτο ειναι το προβλημα με το brexit ; .

μην αγχώνεστε άδικα παιδιά, η "έξοδος απο το ευρώ" θα χρειαστεί τουλάχιστον 1 χρόνο να υλοποιηθεί σε θέματα συναλλαγών σε συνάλαγμα και δασμών.

Συνεπώς νομίζω δεν υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για το συγκεκριμένο money wallet από ότι πριν το brexit. Πάντα στη μέση μοιράζεται το ρίσκο με αυτά, βάλτε μόνο όσα χρήματα χρειάζεστε για αγορές εκεί που δεν περνάει paypal και όχι περισσότερα από όσα θα αντέχατε να χάσετε (ή να υποτιμηθούν).

Μα αφου δεν είναι στο Ευρω η Μεγ. Βρετανια, πως να βγει απο το Ευρω ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μα αφου δεν είναι στο Ευρω η Μεγ. Βρετανια, πως να βγει απο το Ευρω ?

δεν καταλαβα τι θελετε να πειτε ; η revolut λογαριασμο στην βρετανια δεν μας ανοιγει;

Η Μεγάλη Βρετανία δεν είχε ποτέ ευρώ,και δεν θα έχει ούτε τώρα (όπως είναι λογικό).

Αυτό που ψήφισαν οι Βρετανοί είναι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή ένωση.

Sent from my iPad using Tapatalk

Η Μεγάλη Βρετανία δεν είχε ποτέ ευρώ,και δεν θα έχει ούτε τώρα (όπως είναι λογικό).

Αυτό που ψήφισαν οι Βρετανοί είναι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή ένωση.

Sent from my iPad using Tapatalk

αρα αυτο εχει καποιο περιορισμο στην revolut ;

ή οχι ; .

εμένα δεν μου εμφανίζει την κάρτα στην app μου εμφανίζει verify your identity

εδω και 2-3 βδομάδες και απάντηση παίρνω σπανίως τι κάνουν?

δεν μπορώ να καταλάβω και έχω 100euro για να κάνω αγορές αλλά απάντηση καμία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια θελω βοηθεια !! Ειχα συνδεσει κανονικα την revolut στην paypal και εκανα αγορες.... προχτες πηγα να κανω μια αγορα και δεν με αφηνε... πρσπαθησα 2-3ης φορες χωρις αποτελεσμα και μετα μου εβγαλε την κατα η paypal απο το λογαριασμο μου της paypal τωρα προσπαθω να την ξανασυνδεσω για να κανω αγορες και μου λεει check your card details and try again.... ξερει κανεις τι εχει γινει ?? μιλησα με το suport της revolut και μου ειπα οτι απο μερια τους ειναι ολα μια χαρα...

παιδια θελω βοηθεια !! Ειχα συνδεσει κανονικα την revolut στην paypal και εκανα αγορες.... προχτες πηγα να κανω μια αγορα και δεν με αφηνε... πρσπαθησα 2-3ης φορες χωρις αποτελεσμα και μετα μου εβγαλε την κατα η paypal απο το λογαριασμο μου της paypal τωρα προσπαθω να την ξανασυνδεσω για να κανω αγορες και μου λεει check your card details and try again.... ξερει κανεις τι εχει γινει ?? μιλησα με το suport της revolut και μου ειπα οτι απο μερια τους ειναι ολα μια χαρα...

Κανε block και μετα unblock την καρτα και ξαναδοκίμασε ;)

Θέλω να κάνω μια αγορά από το oculus store αλλά δεν δέχεται pay pal, μόνο πιστωτική κάρτα. Με δεδομένο το πρόβλημα με τις ελληνικές πιστωτικές κάρτες υπάρχει κάποια λύση;

Sent from my SM-T705 using Tapatalk