ector7 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Αυτό ξερω κι εγώ. Ομως έχω μια απορία. Γιατί είναι beta αφού υποτίθεται πως εφόσον ειναι πορτ σπο το IOS έπρεπε να ειναι ίδια με εκείνη? Όπως το candy crash. Γιατι μπορει να μην ειναι σιγουροι οτι το πορτ δουλευει καλα ή απλα να θελουν προληπτικα να το τεσταρουν πριν το δωσουν για επισημο.Μονο αυτοι ξερουν το γιατι. Εχει κανεις λινκ για τα instagram beta και messenger beta στα windows 10 desktop.Γιατι μονο αναφορες βλεπω,οτι αναπτυσσονται,αλλα δε βρησκω καποια απο τις δυο που να ειναι για δοκιμη απο τoν κοσμο,εστω και σε κλειστο κυκλο,οπως ειναι το νεο facebook beta για τα pc. Edited March 24, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τι κόλλημα τραβάει το store?? Προσπαθώ εδώ και μιάμιση ώρα και δεν μπορώ να κατεβάσω app ούτε από το κινητό, ούτε από το pc :/ Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τι κόλλημα τραβάει το store?? Προσπαθώ εδώ και μιάμιση ώρα και δεν μπορώ να κατεβάσω app ούτε από το κινητό, ούτε από το pc :/ Πιθανόν κάποια αναβάθμιση στους σερβερ. Λειτουργεί κανονικά πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πιθανόν κάποια αναβάθμιση στους σερβερ. Λειτουργεί κανονικά πάλι. Ναι, επιτέλους τα κατάφερα! :D Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Σίγουρα είναι το Facebook beta για τα 10 μόνο; Εγώ την έχω στα 8.1! Τη κατέβασα δήθεν για καλύτερη, αλλά δεν.... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Γιατι μπορει να μην ειναι σιγουροι οτι το πορτ δουλευει καλα ή απλα να θελουν προληπτικα να το τεσταρουν πριν το δωσουν για επισημο.Μονο αυτοι ξερουν το γιατι. Εχει κανεις λινκ για τα instagram beta και messenger beta στα windows 10 desktop.Γιατι μονο αναφορες βλεπω,οτι αναπτυσσονται,αλλα δε βρησκω καποια απο τις δυο που να ειναι για δοκιμη απο τoν κοσμο,εστω και σε κλειστο κυκλο,οπως ειναι το νεο facebook beta για τα pc. Το Instagram είναι μόνο στα κινητά, προς το παρόν, ενώ το Messenger το βρίσκεις εδώ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Σίγουρα είναι το Facebook beta για τα 10 μόνο; Εγώ την έχω στα 8.1! Τη κατέβασα δήθεν για καλύτερη, αλλά δεν.... :( Άλλη αυτή. Τελείως διαφορετική Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Έχει άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του PayPal; Με ποιον τρόπο αποθηκεύουμε την θέση του αυτοκινήτου στους χάρτες της Microsoft; το βλέπω συνέχεια στο live tile της εφαρμογής άλλα όχι την ρύθμιση αύτη. Edited March 25, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Έχει άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του PayPal; Με ποιον τρόπο αποθηκεύουμε την θέση του αυτοκινήτου στους χάρτες της Microsoft; το βλέπω συνέχεια στο live tile της εφαρμογής άλλα όχι την ρύθμιση αύτη. Στους χάρτες, πήγαινε αγαπημένα και θα δείς εκεί ότι έχει για το αυτοκίνητο να προσθέσεις τοποθεσία. ;) Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το βρήκα, ευχαριστώ. Κάθε φόρα πρέπει να το κάνεις αυτό, εννοώ πως όπου και αν πας πρέπει να κάνεις αποθήκευση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το βρήκα, ευχαριστώ. Κάθε φόρα πρέπει να το κάνεις αυτό, εννοώ πως όπου και αν πας πρέπει να κάνεις αποθήκευση; Φαντάζομαι πως ναι. Πολύ χρήσιμη λειτουργία, σε περίπτωση που πας κάποιο ταξίδι. Αν κάνουν έναν λίγο καλύτερο σχεδιασμό στους χάρτες πιστεύω δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Έχουν ήδη πολλά πράγματα ενσωματωμένα. Θα ήθελα να βάλουν την εφαρμογή που είχε η here, που γύρναγες το κινητό γύρω γύρω και σου εμφάνιζε τα αξιοθέατα, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με συμφωνίες και τι δικαιώματα έχει πλέον η MS. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Σωστός, άλλα το κυριότερο πρόβλημα μου είναι ότι το στίγμα μου είναι λιιιγο πιο πίσω από την πραγματικότητα. Οι φωνητικές οδηγίες όμως είναι ακριβείς, όταν μου λέει "στρίψτε τώρα..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά κάποια εφαρμογή για youtube που να παίζει και ακόμη όταν βγεις απο αυτή και να κατεβάζει σε mp3 υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Έχει άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του PayPal; εγω. γενικα διαφορες εφαρμογες εχουν θεματακια. ειτε με το λογκιν (αρκετες κιολας) ειτε με αλλα διαφορα πχ ο ucbrowser δεν εχει δεξι κλικ, το γουορντ δεν ανοιγει txt αρχεια(ελεος), το awesome lock δεν δουλευει σωστα κτλ πιστευω σε μελοντικες αναβαθμισεις θα φτιαχτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) εγω. γενικα διαφορες εφαρμογες εχουν θεματακια. ειτε με το λογκιν (αρκετες κιολας) ειτε με αλλα διαφορα πχ ο ucbrowser δεν εχει δεξι κλικ, το γουορντ δεν ανοιγει txt αρχεια(ελεος), το awesome lock δεν δουλευει σωστα κτλ πιστευω σε μελοντικες αναβαθμισεις θα φτιαχτουν το word δεν ανοιγει txt αρχεια ουτε ανοιγε ποτε Edited March 25, 2016 by Alex_tz Αφαίρεση off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το word δεν ανοιγει txt αρχεια ουτε ανοιγε ποτεοχι φιλε μου εισαι λαθος. η εφαρμογη οφφις που ειχαν τα 8.1 μια χαρα τα ανοιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Πρωινό update εφαρμογών : onedrive,onenote,φωτογραφίες microsoft,word,γρήγορα αποτελέσματα,αλληλογραφία του outlook και ημερολόγιο,powerpoint,excel,κάμερα των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Πρωινό update εφαρμογών : onedrive,onenote,φωτογραφίες microsoft,word,γρήγορα αποτελέσματα,αλληλογραφία του outlook και ημερολόγιο,powerpoint,excel,κάμερα των windows. Εγώ από το πρωί δεν έχω πάρει κανένα από αυτά μονο το mail αναβαθμίστηκε, είμαι στην τελευταία έκδοση την επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Η οποία ενημέρωση, δεν είχε την αυτόματη προσαρμογή του μηνύματος στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή αντάξια του Greek wpa finder; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Greek wifi finder. Είναι επί πληρωμή αλλά έχει και trial version... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 καλησπερα, ειμαι κατοχος windows phone και θελω να προχωρησω σε καποια αγορα απο το windows store. Οταν παω να καταχωρησω στοιχεια πληρωμης καταχωρω μια προπληρωμενη και δεν την δεχεται.. υπολοιπο δεν εχει ακομα αφου πρωτα ηθελα να κανω την εγγραφη. παιζει να χρειαζεται πρωτα υπολοιπο για verification οπως εκανε και το google play ή ειναι λογω capital controls? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Λογικά ναι, διότι κατά 99% σε αυτές τις υπηρεσίες σε χρεώνουν εικονικά €0.01 για να δουν αν η κάρτα που περνάς ισχύει Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Greek wifi finder. Είναι επί πληρωμή αλλά έχει και trial version... Α καλά.. Αν είναι να πληρώσω για τα δεδομένα να το βρασω.. Ευχαριστώ πάντως φίλε μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Σε συνέχεια με το θέμα που εχει δημιουργηθεί μετα το update με τους player στην αναπαραγωγή τραγουδιων.Ο υπεύθυνος για τον core player μου απάντησε οτι σήμερα κυκλοφορεί ενα update που εκτος των αλλων θα λύνει και το πρόβλημα αυτο, ειδωμεν!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts