Jump to content

SSTAYROS

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SSTAYROS

  1. Έχουμε ενημέρωση 9.5.4.0.
  2. Επιβεβαιώνω και εγώ 3/32 την κατεβάζω.
  3. giannis12a από το cleanmaster πρέπει να είναι και στο βγάζει όταν το βάζεις για φόρτιση.
  4. Βγήκε update και μόλις την έκανα εγκατάσταση, 10.0.14322.1000.
  5. Μόλις μου την έκανε update εμένα πριν λίγο στο 640XL.:)
  6. Πρωινό update εφαρμογών : onedrive,onenote,φωτογραφίες microsoft,word,γρήγορα αποτελέσματα,αλληλογραφία του outlook και ημερολόγιο,powerpoint,excel,κάμερα των windows.
  7. Μόλις έγιναν update οι εφαρμογές, φωτογραφίες microsoft και αφυπνίσεις και ρολόι των windows.
  8. Εμένα στο 640XL έγιναν update, εχτές το βράδυ η φωτογραφίες και σήμερα το πρωί η κάμερα.
  9. Καλημέρα.Ξεκίνησαν τα update των εφαρμογών του κινητού, εχτές το βράδυ μου ήρθε ενημέρωση για τις φωτογραφίες και σήμερα το πρωί για την κάμερα.
  10. Ναι έτσι μου το έγραψε ''Microsoft τηλέφωνο''.
  11. Τώρα το πρωί μου ήρθε update η εφαρμογή τηλέφωνο.
  12. Καλημέρα.Πρέπει να το ενεργοποιήσεις από το μενού για να έχει αυτήν την εντολή, ρυθμίσεις-εξατομίκευση-οθόνη κλειδώματος-και ειναι στο τέλος που λέει(πατήστε δύο φορές την γραμμή.....)
  13. Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση πακέτο γλώσσας, πλέον όλο το μενού είναι Ελληνικό.
  14. Τα φώτα σας, έχω συνδεδεμένα hands free ενσύρματα, όταν με καλούν ο ήχος είναι πολύ χαμηλός ενώ χωρίς να είναι συνδεδεμένα ο ήχος είναι δυνατός όσο το έχω ρυθμίσει, υπάρχει κάτι να κάνω για αυτό?
  15. Κανονικά λειτουργεί :up:
  16. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
  17. Την κάρτα την βάζω σε άλλο τηλέφωνο και την διαβάζει κανονικά και στον υπολογιστή που την βάζω την διαβάζει.Μήπως πρέπει να κάνω κάποιον άλλον χειρισμό για να ξεκινήσει από την sdcard. Τελικά τα κατάφερα, κατέβασα άλλο αρχείο και μου το πέρασε,με Android version 4.4.2 και Emui version 3.0.Πλεον δεν έχω Ελληνικά, τι μπορώ να κάνω?
  18. Το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα.
  19. Καλησπέρα. Τα φώτα σας, ξαφνικά παγώνει η οθόνη και κλείνω το κινητό, το ξανά ανοίγω και το μόνο που κάνει είναι να βγάζει το λογότυπο το HONOR και μετά δεν φορτώνει.Του έκανα hard reset και το μόνο που δέχεται είναι το volyme middle και power, και μου βγάζει τα εξής: entry sdcard upgrade... sd_update_path=/sdcard/dload/uptade.app update_type=0 check_factory_mode succed. error:update_package_exist,update.app file/sdcard/dload/update.app not exist or open fail sdcard upgrade failed! please press the power key for 10 seconds to reboot. Υ.Γ. Το πήγα στην αντιπροσωπία και δεν μου το παίρνουν για επισκευή λόγω ότι το πήρα από κίνα, και δέχονται μόνο εντός Ευρώπης. Μπορώ να κάνω κάτι ή πάει το κινητό?
  20. http://www.geekbuying.com/item/Teclast-P90HD-RK3288-Quad-Core-1-8GHz-9-7-Inch-Super-Retina-Touch-Screen-2560-1600-Tablet-PC-Android-4-4-2G-16GB-8-0MP-2-0MP-329621.html
  21. Καλημέρα.3 εβδομάδες ερωτευμένος με το Χ1!!!!!!!!!Οθόνη κρύσταλλο,μπαταρία το ξεχνάς να το φορτίσεις(ανά 2-2,5 μέρες),wi-fi άψογο,bluetooth άψογο,σήμα σαν κινητό άριστο,gps μου κλείδωσε πρώτη φορά σε 15'',επεξεργαστής πάει σφαίρα,δεν έχω να του προσάψω κανένα αρνητικό!!!!!Αξίζει τα λεφτά του 100% :D:D
×
×
  • Create New...