Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο άνοιγμα υπάρχει βελτίωση επιτέλους! Πριν την ενημέρωση έκανε γύρω στα 15 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Τώρα βλέπω σε 4 δευτερόλεπτα έχει ανοίξει (lumia 950).

Έχεις δίκιο πριν ήθελε πάνω από 10 δευτερόλεπτα να ανοίξει..Σε καλό δρόμο είμαστε ☺

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για μένα το άνοιγμα δεν είναι τόσο τραγικό,τα αλλά που λείπουν με ενδιαφέρει πιο πολύ.

Έχω δύο θεματάκια:

Όταν δέχομαι κλήση και απαντώ και μετά συνδέω ακουστικά δεν ακούω τίποτα.

Όταν έχω συνδεμένα τα ακουστικά, άλλες φορές δεν ακούγετε η ειδοποίηση της κλήσης καθόλου, άλλες φορές το κάνει από τα ακουστικά όπως το έκαναν πάντα τα windows, άλλες φορές ακούγεται από το ηχείο για κλάσματα του δευτερολέπτου, και άλλες όπως σήμερα που ξεκούφανε τους συναδέρφους από τα ηχεία σαν να μην είχα συνδέσει τα ακουστικά. Τα ψυχολογικά του τα παθαίνει ότι ακουστικά κι αν έχω δοκιμάσει, τα ίδια που πριν την τελευταία επετειακή αναβάθμιση δούλευαν απροβλημάτιστα.

Είχε στρώσει το τηλέφωνο, ο edge, το onenote, word, excel, δούλευαν όπως πρέπει, είχα εμπειρία χρήσης 85% την ευχαρίστηση της 8.1, και ξαφνικά ήρθε η anniversary….

Έχω δύο θεματάκια:

Όταν δέχομαι κλήση και απαντώ και μετά συνδέω ακουστικά δεν ακούω τίποτα.

Όταν έχω συνδεμένα τα ακουστικά, άλλες φορές δεν ακούγετε η ειδοποίηση της κλήσης καθόλου, άλλες φορές το κάνει από τα ακουστικά όπως το έκαναν πάντα τα windows, άλλες φορές ακούγεται από το ηχείο για κλάσματα του δευτερολέπτου, και άλλες όπως σήμερα που ξεκούφανε τους συναδέρφους από τα ηχεία σαν να μην είχα συνδέσει τα ακουστικά. Τα ψυχολογικά του τα παθαίνει ότι ακουστικά κι αν έχω δοκιμάσει, τα ίδια που πριν την τελευταία επετειακή αναβάθμιση δούλευαν απροβλημάτιστα.

Είχε στρώσει το τηλέφωνο, ο edge, το onenote, word, excel, δούλευαν όπως πρέπει, είχα εμπειρία χρήσης 85% την ευχαρίστηση της 8.1, και ξαφνικά ήρθε η anniversary….

Αυτό με τα ακουστικά που τα συνδέεις και δεν ακούς συμβαίνει και σε μένα.

Πότε σας ήρθε; Εγώ μέχρι χθες βράδυ που δοκιμαζα για κάποια ενημέρωση, δεν ερχόταν τίποτα! Θα δοκιμάσω τώρα πάλι.

Edit: Δεν ήρθε ούτε Facebook ούτε Viber μέχρι στιγμής!!!!! :(

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Για να το έχετε υπόψη σας σε περίπτωση που θέλετε πχ να φτιάξετε το κινητό κάποιου συγγενικού σας προσώπου από απόσταση, μετά την επετειακή αναβάθμιση υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε τηλέφωνο από ένα pc που τρέχει την desktop έκδοση του teamviewer με αυτή την εφαρμογή

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/teamviewer-quicksupport-preview/9nblggh5kpgl

η διαδικασία είναι περίπου η ίδια που κάνεις και στις άλλες συσκευές. Αυτός δηλαδή που έχει το τηλέφωνο στο οποίο θέλετε να μπείτε σας λέει τον κωδικό του και αποκτάς πρόσβαση.

Το έχεις δοκιμάσει, γιατι μου δινει ID '0'?

Το έχεις δοκιμάσει, γιατι μου δινει ID '0'?

Ναι το δοκίμασα προχθές

http://prntscr.com/chfynx

μπορούσα να ελέγξω πλήρως το κινητό, να ανοίξω κάμερες κτλ. Μακάρι να βάλουν και δυνατότητα προέγκρισης της πρόσβασης ώστε να μην χρειάζεται να πατάει κάποιος από την πλευρά του τηλεφώνου έγκριση. Θα δώσει επιπρόσθετες δυνατότητες όπως τηλεχειρισμό συσκευών κτλ αν και το βλέπω χλωμό να το προσθέτουν.

Πότε σας ήρθε; Εγώ μέχρι χθες βράδυ που δοκιμαζα για κάποια ενημέρωση, δεν ερχόταν τίποτα! Θα δοκιμάσω τώρα πάλι.

Edit: Δεν ήρθε ούτε Facebook ούτε Viber μέχρι στιγμής!!!!! :(

εχθές το βράδυ 12 και ήρθε αλλά δεν χάνεις τίποτα! άσε που έτυχε και με πέταξε έξω 3-4 φορές. στην ουσία ενημέρωση για τίποτα. το Viber τίποτα ακόμα.

εχθές το βράδυ 12 και ήρθε αλλά δεν χάνεις τίποτα! άσε που έτυχε και με πέταξε έξω 3-4 φορές. στην ουσία ενημέρωση για τίποτα. το Viber τίποτα ακόμα.

Μειωθηκε ο χρονος στο ανοιγμα.

Αλλα οντως πρεπει να αυξηθηκαν τα πεταγματα μεσα απο την εφαρμογη

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Μειωθηκε ο χρονος στο ανοιγμα.

Αλλα οντως πρεπει να αυξηθηκαν τα πεταγματα μεσα απο την εφαρμογη

Εμενα μόνο τα πετάγματα αυξηθηκαν. Για ενημέρωση ούτε λόγος!!! Πως γίνετε αυτό;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το update του fb πολύ καλό, τουλάχιστον στο 950. Δραματική η μείωση του χρόνου ανοίγματος. Μέχρι στιγμής δε με έχει πετάξει έξω από την εφαρμογή ούτε μια φορά.

Viber δεν έχω δει ακόμα..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Το update του fb πολύ καλό, τουλάχιστον στο 950. Δραματική η μείωση του χρόνου ανοίγματος. Μέχρι στιγμής δε με έχει πετάξει έξω από την εφαρμογή ούτε μια φορά.

Viber δεν έχω δει ακόμα..

Σωστός. Και σε μένα μια χαρά.

Αναβάθμισης και η pro shot (μεταξύ άλλων)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δυστυχώς το fb 20 second έκανε να ανοίξει το ίδιο κάνει και τώρα. Άσε που συνεχώς σε πετάει από μέσα. Μπαίνεις μέσα σε ένα link να διαβάσεις κάτι και όταν γυρίζεις σε πάει στην αρχή. Σίγουρα η εφαρμογή είναι πιο πλήρης από πριν σχεδόν σαν του android αλλά ακόμα έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Για δοκιμάστε να ανεβάσετε μία φωτογραφία από την εφαρμογή και πείτε μου σε ποια φορά τα καταφέρατε!!!!!

Messenger: αν πάω να ψάξω μια παλιά συνομιλία (Φλεβάρη), γύρω στο Μάι - Ιούνιο με πετάει και το ίδιο γίνεται όταν ψάχνω για φωτογραφίες σε μια συνομιλία.

Instagram: εδώ και μια βδομάδα, στο tile, μου εμφανίζει συνεχώς ειδοποιήσεις που έχω ήδη δει (πχ ο τάδε από το Facebook είναι στο Insta ή το τάδε θέλει να σας ακολουθήσει). Το έχω κάνει unpin και ξανά pin και τίποτα.

Καμία ιδέα για αυτά; Είναι δικά μου προβλήματα ή είναι γενικά θέματα; (εννοείται ότι SR και reinstall έχω κάνει).

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Messenger: αν πάω να ψάξω μια παλιά συνομιλία (Φλεβάρη), γύρω στο Μάι - Ιούνιο με πετάει και το ίδιο γίνεται όταν ψάχνω για φωτογραφίες σε μια συνομιλία.

Instagram: εδώ και μια βδομάδα, στο tile, μου εμφανίζει συνεχώς ειδοποιήσεις που έχω ήδη δει (πχ ο τάδε από το Facebook είναι στο Insta ή το τάδε θέλει να σας ακολουθήσει). Το έχω κάνει unpin και ξανά pin και τίποτα.

Καμία ιδέα για αυτά; Είναι δικά μου προβλήματα ή είναι γενικά θέματα; (εννοείται ότι SR και reinstall έχω κάνει).

Δεν είσαι ο μοναδικός. Και εγώ ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα την προηγούμενη βδομάδα πριν το στείλω για service για άλλο θέμα. Δυστυχώς πολλά προβλήματα μετά την επετειακή αναβάθμιση.

TCL 40 NXTPAPER

Δεν είσαι ο μοναδικός. Και εγώ ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα την προηγούμενη βδομάδα πριν το στείλω για service για άλλο θέμα. Δυστυχώς πολλά προβλήματα μετά την επετειακή αναβάθμιση.

Πολλά θέματα ειδικά με τις εφαρμογές. Τη συσκευή που έχω τώρα (950) την είχα εξάρχής με Anniversary κι ενώ όλα έτρεχαν ικανοποιητικά, την τελευταία βδομάδα έχει καταρρεύσει τελείως. Αν το αφήσω standby όσο κοιμάμαι και το ξεκλειδώτο, έχω το "συνέχεια" και τα εικονίδια ξαναφορτώνουν, οι εφαρμογές κοκκαλούν (σα να μην δουλεύει το touch), μαυρίζει η οθόνη και με πετάνε. Γενικά πολλά πράγματα δεν δουλεύουν σωστά και δεν φτιάχνει ούτε με SR. :confused:

Πολλά θέματα ειδικά με τις εφαρμογές. Τη συσκευή που έχω τώρα (950) την είχα εξάρχής με Anniversary κι ενώ όλα έτρεχαν ικανοποιητικά, την τελευταία βδομάδα έχει καταρρεύσει τελείως. Αν το αφήσω standby όσο κοιμάμαι και το ξεκλειδώτο, έχω το "συνέχεια" και τα εικονίδια ξαναφορτώνουν, οι εφαρμογές κοκκαλούν (σα να μην δουλεύει το touch), μαυρίζει η οθόνη και με πετάνε. Γενικά πολλά πράγματα δεν δουλεύουν σωστά και δεν φτιάχνει ούτε με SR. :confused:

Οπως τα περιέγραψες και στο δικό μου 640DS και δεν λύθηκαν ούτε και με HARD RESET. Θα προσθέσω και την υπερθέρμανση κατά διαστήματα. Τα tile έδειχναν παλιές πληροφορίες όπως και η ημερομηνία στο tile είχε κολλήσει στις 5/9. Το συνέχεια... μου το έβγαζε πολύ συχνά και γενικώς το κινητό εκεί που δούλευε μια χαρά ξαφνικά ήταν σαν να κρατούσα άλλη συσκευή.Όταν πάγωναν οι εφαρμογές το πρόβλημα λυνόταν με επανεκκίνηση. ΟΛΑ αυτά έγιναν σταδιακά με την επετειακή. Σκέτη απογοήτευση η MICROSOFT.

TCL 40 NXTPAPER

Ειχες περασει insider builds πριν λαβει την επισημη anniversary? Στο λεω γιατι οι insider builds μου ειχαν αφησει ενα bug (την μη ανανεωση του calendar tile) το οποιο δεν λυνοταν με hard reset και λυθηκε μονο με φλασαρισμα με το wdrt. Το συγκεκριμενο θεμα ειχε εμφανιστει και σε αλλους και λυθηκε μονο ετσι οποτε να εχετε υποψη σας οτι το hard reset δεν καθαριζει τα σκουπιδια απο τις insider builds σε ολες τις περιπτωσεις.

Ειχες περασει insider builds πριν λαβει την επισημη anniversary? Στο λεω γιατι οι insider builds μου ειχαν αφησει ενα bug (την μη ανανεωση του calendar tile) το οποιο δεν λυνοταν με hard reset και λυθηκε μονο με φλασαρισμα με το wdrt. Το συγκεκριμενο θεμα ειχε εμφανιστει και σε αλλους και λυθηκε μονο ετσι οποτε να εχετε υποψη σας οτι το hard reset δεν καθαριζει τα σκουπιδια απο τις insider builds σε ολες τις περιπτωσεις.

Δεν ήμουν insider ποτέ. Τις επίσημες ενημερώσεις είχα.

TCL 40 NXTPAPER

Αυτό το πράγμα με τις κολλημένες ειδοποιήσεις να δούμε πότε θα το διορθώσει η Microsoft... Από τα 8 υπάρχει....

@georgb

Αν είναι να βάλουμε στην καθημερινότητά μας με τα WM smartphones ΚΑΙ το wdrt, πέρα από τα soft και τα hard resets, κάτι έχει κάνει πάρα πολύ λάθος η Microsoft...

Στο myphοne, από τα θέματα wm10 series και wm10 γενικών εφαρμογών μόνο, μόνο 2-3 έχουν συσκευές που δουλεύουν απροβλημάτιστα. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν προβλήματα και παρόμοια...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Γι αυτο τον ρωτησα αν εβαζε insider builds. Επειδη ανεφερε το κολλημενο tile. Δεν του προτεινα να κανει wdrt. Απλα εχω δυο κινητα με windows και μπορω να παρω το ρισκο να βαζω στο ενα πειραματικες εκδόσεις και αν στραβωσει κατι να το φλασαρω οταν φτασει η επισημη, αν και παρολα τα πειραματα ενα κολημενο tile καταφερα να του δημιουργησω.

Δυστυχώς το fb 20 second έκανε να ανοίξει το ίδιο κάνει και τώρα. Άσε που συνεχώς σε πετάει από μέσα. Μπαίνεις μέσα σε ένα link να διαβάσεις κάτι και όταν γυρίζεις σε πάει στην αρχή. Σίγουρα η εφαρμογή είναι πιο πλήρης από πριν σχεδόν σαν του android αλλά ακόμα έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Για δοκιμάστε να ανεβάσετε μία φωτογραφία από την εφαρμογή και πείτε μου σε ποια φορά τα καταφέρατε!!!!!

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δουλεύει άψογα σε 950. Δοκίμασε να ξαναστήσεις την εφαρμογή. Φαντάζεσαι πως αν λειτουργούσε έτσι όπως λες, δε θα την ανέβαζαν καν στο store..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ούτε εγώ του έχω κάνει τίποτα. Το ξεσφράγισα, είδα ότι είχε την .107, κατέβασμα της επετειακής, διπλό hard reset και στήσιμο ως νέα.

Στα του messenger, τον ξανά έβαλα και ακόμα με πετάει όταν πάω στις παλιές. Επίσης, είμαι με VDSL συνδεμεμενος και μιλάω χωρίς να βγαίνω από την εφαρμογή ή να κλειδωνω τη συσκευή (κάθε δευτερόλεπτο και μήνυμα :ρ ) και μου βγάζει σε κάθε δεύτερο μηνυμα "συνδέεται" και αργεί να φορτώσει. Η συνομιλία έχει πάει περίπατο και βλέπω τα μηνυματα με καθυστέρηση.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών