ELTASSOS Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ikaros...Φαντασου ότι κάθε φορα που ανοίγω το τηλεφωνο μου βγάζει μια εικόνα της Wind και γράφει κατι ιταλικά από κάτω...και γενικά δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο ενως φίλου που τα συγκρίναμε ίδιο τηλέφωνο ίδια έκδοση λειτουργικού!!και έλεγα μήπως θέλει κάποια αλλαγή!το έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων αλλα τα ιδια Εννοεις η γλωσσα να ειναι ελληνικα? Αν ναι πας στισ ρυθμισεισ γλωσσα ...αν μπορεσεισ να περιηγηθεισ μεσα απο το Ιταλικο Μενου/ η κανεισ full ρησετ και με το που μπουταρει σε ρωταει ποια γλωσσα θελειs. Εκει διαλεγεισ ελληνικα η οτι σε βολευει. Αν εννοεισ οτι μενει κολλημενο στο σημα του παροχου μαλλον καποια ημιτελησ εγκατασταση μαλλον ειναι... οποτε ξανα ρησετ και πληρη ενημερωση. Εμενα μου ειχε κολλησει σε μαυρη οθονη...το πηγα σε ΝΟΚΙΑ σεντερ Κηφησια, το στειλαν Πολωνια στα κεντρικα και ηρθε ΟΚ σε 15 μερες. Δεν εμαθα ποτε τι ειχε η αν αλλαξαν κατι μεσα σοφτ/χαρντ. Ηταν σε 2-ετη εγγυηση αγορασμενο απο ΑΜΑΖΟΝ Γαλλιας μεσω φιλου μελουσ εδω μεσα. Για ελληνικη ΡΟΜ πρωτη φορα ακουω, τα ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ δεν ειναι ΑΝΤΡΟΙΝΤ να εχουν ρομς για καθε πικραμενο-ανησυχο χρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Το τελευταίο έχω και πριν την beta. Τώρα μόλις το δοκίμασα και πάλι κρασσαρε. Αυτό δεν με ενοχλεί γιατί πόσες φορές θα το κάνεις αυτό;;; αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι με πετάει στην αρχή όταν έχω διαβάσει ένα link και πατάω να γυρίσω εκεί που ήμουν. Αυτό στο android δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Εσύ τι συσκευή έχεις;;;;; αν έχεις αυτό που σου έβαλα στο λινκ εντύπωση μου κάνει γιατί όντως είναι σταθερό.α.... που το έχεις; αν είναι στην SD σβηστό και κατέβασε το ξανά κατευθείαν στη εσωτερική μνήμη. εγώ έχω το Lumia 735. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platanos23 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 χαχαχαχα με συγχωρειτε ρε παιδια για την αγνοια επι του θεματο!:p απλα ηθελα να μαθω αν μπορω να του κανω μι καθαρη εγκατάσταση των windows 10 στην συσκευη εξαρχης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ikaros...Φαντασου ότι κάθε φορα που ανοίγω το τηλεφωνο μου βγάζει μια εικόνα της Wind και γράφει κατι ιταλικά από κάτω...και γενικά δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο ενως φίλου που τα συγκρίναμε ίδιο τηλέφωνο ίδια έκδοση λειτουργικού!!και έλεγα μήπως θέλει κάποια αλλαγή!το έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων αλλα τα ιδια Με την επαναφορά μπορείς να δεις (και με τη SIM εκτός) αν θα σου βγάζει το σήμα της Wind και πάλι ή όχι. Επίσης στο 1ο boot που θα κάνεις σετάρισμα θα δεις ποια είναι η προεπιλεγμένη χώρα την οποία και φυσικά μπορείς να αλλάξεις επιλέγοντας Ελληνικά όπως σου είπαν ήδη. Με τα παραπάνω θα δεις αν έχεις ή όχι region customized τηλ/νο. Τώρα αν είναι όντως Ιταλικό αναφέρεσαι στο re-flashing με ROM ελληνικής το οποίο γίνεται αλλά καλύτερα να στο κάνει η αντιπροσωπεία αν το θες τόσο πολύ. Πάντως μπορείς να αλλάξεις γλώσσα και χώρα στο τηλ/νο και είσαι εντάξει. Αν βάλεις τώρα άσχετα από όλα αυτά τη Sim της Wind και ξαναδείς το logo της, τότε στο κατεβάζει η sim απ' το δίκτυο. Κάτι που μου το κάνει η Cosmote (αποδεδειγμένα) σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platanos23 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλυτερα να το αφησω ετσι!απλα θα του αλλαξω γλωσσα και χωρα οπως ειπατε! Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 παιδιά μια βοήθεια και για μένα παρακαλώ! πείτε μια καλή εφαρμογή για το καιρό. δεν με νοιάζει να είναι όμορφη αλλά σωστή! και δεν είναι απαραίτητο να είναι free αρκεί να είναι σωστή στης προβλέψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 παιδιά μια βοήθεια και για μένα παρακαλώ! πείτε μια καλή εφαρμογή για το καιρό. δεν με νοιάζει να είναι όμορφη αλλά σωστή! και δεν είναι απαραίτητο να είναι free αρκεί να είναι σωστή στης προβλέψεις Δεν σε ικανοποιεί αυτη της ms? Όσες φορες την τσεκαρα (όχι και πολλές είναι η αλήθεια) έπεσε μέσα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Δεν σε ικανοποιεί αυτη της ms? Όσες φορες την τσεκαρα (όχι και πολλές είναι η αλήθεια) έπεσε μέσα. ουτε καν!μεγαλη αποκλιση στις θερμοκρασιες τουλάχιστον για την περιοχή μου (νότια αθηνα) με τίποτα μες στο καύσωνα με 37 έξω έβγαζε προειδοποίηση για έντονες βροχοπτώσεις..... μετά είχα το accuweather αλλά τελευταία χάλασε. Edited August 21, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Freemeteo.gr έβγαζε κι αυτό βροχές στην Αττική, όπως καικ κάποια εφαρμογή σε android που μου έδειξε ένας φίλος, όπως και το default app της ms. Έπεσαν όλα εξώ, είναι απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Freemeteo.gr έβγαζε κι αυτό βροχές στην Αττική, όπως καικ κάποια εφαρμογή σε android που μου έδειξε ένας φίλος, όπως και το default app της ms. Έπεσαν όλα εξώ, είναι απλό. γενικά όλα τα apps για το καιρό οπως και το MSN Weather που περνουν πληροφοριες από το Foreca είναι αστα να πάνε. καμία σωστή προβλέψει για την Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το Amazing Weather και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Και έχει και πολύ καλά γραφικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 To Groove Music λειτουργεί όπως το Spotify; Δηλαδή να ακούς τραγούδια που θες χωρίς συνδρομή αλλά με διαφημίσεις ενδιάμεσα; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Καλυτερα να το αφησω ετσι!απλα θα του αλλαξω γλωσσα και χωρα οπως ειπατε! Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!:) στη θεση σου αν ηθελα 10αρια θα εκανα αυτο φροντισε να εχεις παρει μπακαπ επαφες και οτι χρησιμο 1.απο εδω θα κατεβαζα στο πισι την εφαρμογη να παω πισω στα 8.1 μανισια. http://mspoweruser.com/how-to-roll-back-to-windows-phone-8-1-from-windows-10-mobile/ 2. μετα τηα κατεβαζα στο τηλ την εφαρμογη απο το store , upgrade advisor για να παω στα 10αρια επισημα. 3 Μολισ τελειωσει η διαδικασια download-install¨, κανε ρησετ (παιρνει 1-2 ωρες) 4. σεταρισε το τηλεφωνο για 10 εξαρχης / & διωξε εφαρμογεσ των 8 που δεν ειναι συμβατες πχ HERE 5 διωξε Ιταλικες εφαρμογες αν δεν σε ενδιαφερουν...πχ καιρος/calcio/gazetta/lotto/metro h oti σχετικο και αν υπαρχει wind italia η κατι τετοιο. Οταν σου ζητησει γλωσσα/περιοχη προσεξε και βαλε αυτο που θελεισ....μην πατασ NEXT χωρισ να αντιλαμβανεσαι ποια ειναι η ερωτηση εστω στο περιπου. ετοιμοσ με φρεσκα 10αρια εργοστασιακα το τηλεφωνακι, σου μαλλον θα ειναι μια χαρα, πριν μπλεξεισ με σερβισ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To Groove Music λειτουργεί όπως το Spotify; Δηλαδή να ακούς τραγούδια που θες χωρίς συνδρομή αλλά με διαφημίσεις ενδιάμεσα; νομιζω το ΓΚΡΟΥΒ παιζει μουσικη σου μεσω WiFi / data , απο cloud/ονε δριωε , δηλ τα τραγουδια που εχεισ ανεβασει εσυ. Δεν εχει διαφημισεις. Παιζει την προσωπικη σου δισκοθηκη. Edited August 21, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) στη θεση σου αν ηθελα 10αρια θα εκανα αυτο φροντισε να εχεις παρει μπακαπ επαφες και οτι χρησιμο 1.απο εδω θα κατεβαζα στο πισι την εφαρμογη να παω πισω στα 8.1 μανισια. http://mspoweruser.com/how-to-roll-back-to-windows-phone-8-1-from-windows-10-mobile/ 2. μετα τηα κατεβαζα στο τηλ την εφαρμογη απο το store , upgrade advisor για να παω στα 10αρια επισημα. 3 Μολισ τελειωσει η διαδικασια download-install¨, κανε ρησετ (παιρνει 1-2 ωρες) 4. σεταρισε το τηλεφωνο για 10 εξαρχης / & διωξε εφαρμογεσ των 8 που δεν ειναι συμβατες πχ HERE 5 διωξε Ιταλικες εφαρμογες αν δεν σε ενδιαφερουν...πχ καιρος/calcio/gazetta/lotto/metro h oti σχετικο και αν υπαρχει wind italia η κατι τετοιο. Οταν σου ζητησει γλωσσα/περιοχη προσεξε και βαλε αυτο που θελεισ....μην πατασ NEXT χωρισ να αντιλαμβανεσαι ποια ειναι η ερωτηση εστω στο περιπου. ετοιμοσ με φρεσκα 10αρια εργοστασιακα το τηλεφωνακι, σου μαλλον θα ειναι μια χαρα, πριν μπλεξεισ με σερβισ 4 ωρες δουλεια του εδωσες Edited August 21, 2016 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 [/color]The wheather Chanel και accuwheather πολύ καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 [/color]The wheather Chanel και accuwheather πολύ καλες το accuweather το έχω αρκετό καιρό απλά με την προβλέψεις δεν τα πετυχαίνει πλέον ούτε για το επόμενο 3 μερο. π.χ. αν κοιτάς τώρα για την τρίτη θα λέει 35 με ήλιο λέμε τώρα,ε μέχρι νε έρθει η τρίτη το αλλάζει 5 φορές! αυτό με χαλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Από radio apps, έχω κατεβάσει το radio FM phone. Έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και λίγα permissions. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) το accuweather το έχω αρκετό καιρό απλά με την προβλέψεις δεν τα πετυχαίνει πλέον ούτε για το επόμενο 3 μερο. π.χ. αν κοιτάς τώρα για την τρίτη θα λέει 35 με ήλιο λέμε τώρα,ε μέχρι νε έρθει η τρίτη το αλλάζει 5 φορές! αυτό με χαλάει Το accuweather απο τα 8.1 που εχω ακόμα ειναι καλό και στις προβλέψεις. Των 10αριων βλέπω ειναι λιγο διαφορετικό σε εμφανιση, δεν το εχω δοκιμάσει! Εγώ χρησιμοποιώ το Amazing Weather και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Και έχει και πολύ καλά γραφικά. Να ήταν και δωρεάν.... Edited August 21, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Το accuweather απο τα 8.1 που εχω ακόμα ειναι καλό και στις προβλέψεις. Των 10αριων βλέπω ειναι λιγο διαφορετικό σε εμφανιση, δεν το εχω δοκιμάσει! Να ήταν και δωρεάν.... το accuweather δεν είναι κακό για σήμερα αύριο που λέμε,απλά για 3-4 μέρες είναι...όπως νανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Γνωρίζετε αν στο νόκια 930 μπορεί να υπάρχει συντόμευση κάμερας και media controls στην οθόνη κλειδώματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Γνωρίζετε αν στο νόκια 930 μπορεί να υπάρχει συντόμευση κάμερας και media controls στην οθόνη κλειδώματος? Ναι μπορει. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Γνωρίζετε αν στο νόκια 930 μπορεί να υπάρχει συντόμευση κάμερας και media controls στην οθόνη κλειδώματος? δεν έχω το 930 αλλά ξέρω ότι μετά την anniversary update πως έναν από τα 3 κουμπιά (μάλλον το back) που είναι στην αρχική οθόνη γίνεται τώρα συντόμευση για την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ναι μπορει. Από που το ρυθμίζω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 το accuweather δεν είναι κακό για σήμερα αύριο που λέμε,απλά για 3-4 μέρες είναι...όπως νανε. Αυτο το Accuweather που έχω απ' τα 8.1 νομίζω είναι καλό και για 3-4 μέρες! Για παραπάνω όχι, γιατί τα αλλάζει! Εχει και καλύτερα γραφικά απ' αυτό των 10αριών! Μέχρι και τις αστραπές δείχνει.... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Γνωρίζετε αν στο νόκια 930 μπορεί να υπάρχει συντόμευση κάμερας και media controls στην οθόνη κλειδώματος? Το Lumia 930 δεν έχει συντόμευση με το κουμπί πίσω στην οθόνη κλειδώματος γιατί έχει shutter button. Όποτε θες το πατάς και σου ανοίγει την κάμερα. Κάτω από το power button βρίσκεται αλλά δε γίνεται να μην το έχεις δει. Όσο αφορά τα media controls αν καταλαβαίνω τι λες υπήρχαν από πάντα όταν άνοιγες το κινητό και πάταγες κάποιο κουμπί αυξομείωσης της έντασης. Τώρα με την anniversary αν παίζει μουσική βρίσκεται από μόνο του στην οθόνη κλειδώματος. Ελπίζω να βοήθησα αρκετά. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts