Jump to content

platanos23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About platanos23

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

platanos23's Achievements

  1. Ακόμα και με τους νέους αισθητήρες της sony δεν ξεπέρασε τους Κινέζους!!
  2. Καλή μας τύχη! Το θέλω για δώρο στον αδερφό μου!
  3. Καλορίζικο φιλαρακι να το χαρεις εύχομαι!!☺
  4. Καλυτερα να το αφησω ετσι!απλα θα του αλλαξω γλωσσα και χωρα οπως ειπατε! Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!:)
  5. χαχαχαχα με συγχωρειτε ρε παιδια για την αγνοια επι του θεματο!:p απλα ηθελα να μαθω αν μπορω να του κανω μι καθαρη εγκατάσταση των windows 10 στην συσκευη εξαρχης!
  6. Ikaros...Φαντασου ότι κάθε φορα που ανοίγω το τηλεφωνο μου βγάζει μια εικόνα της Wind και γράφει κατι ιταλικά από κάτω...και γενικά δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο ενως φίλου που τα συγκρίναμε ίδιο τηλέφωνο ίδια έκδοση λειτουργικού!!και έλεγα μήπως θέλει κάποια αλλαγή!το έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων αλλα τα ιδια
  7. Καλησπερα παιδια!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...Αν ειναι σε λαθος συζητηση να διαγραφει!!! εχω ενα NOKIA LUMIA 930 που μου το φερανε απο Ιταλια..υπαρχει καποιο προγραμμα η καποια διαδικασια να του βαλω την Ελληνικη ROM των windows 10?
  8. stauros2653 (δεν ξερω πολλα,αλλα μηπως αν ξαναεκανες την εγκατασταση μηπως λεω τωρα δεν εκατσε καλα η ρομ.κανε πρωτα τα wipe data κλπ στο ρεκοβερυ,και μετα με οντιν προσπαθησε. )οταν το εκανα downgrade στη 4.1.2 εκανα και wipe data απο recovery........δοκιμασα το wifi οταν το κινητο ειχε την 4.1.2 και ειχε ιδια συμπεριφορα(μικρη εμβελεια σηματος....δηλαδη μεσα σε μια καφετερια εκει που επιανε full τωρα πιανει μια γραμμη το πολυ......)τωρα του ξανα εβαλα την 4.3 official εκδοση περασμενη στο odin αλλα παλι τα ιδια!στις ρυθμισεις του wifi για προχωρημενους τερμα κατω λεει <εγκατασταση πιστοποιητικων>μολις το παταω λεει δεν βρεθηκαν εγκαταστιμενα πιστοποιητικα στην memory card.......λες να ειχε καποιο λογο??
  9. παιδια δεν υπαρχει καποια λυση και για μενα......αν υπαρχει??(Καλησπερα παιδια!!!ειμαι νεο μελος στο forum και καλως σας βρηκα!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα θεματακι που εχω με το samsung galaxy s3 μου........μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανα μεσω wifi την εκδοση android 4.3 παρατηρησα οτι το wifi του κινητου δεν δουλευει καθολου καλα.....δηλαδη μπορει να ειμαι διπλα στο router και να πιανει μια γραμη μονο...........!!!!διαβασα οτι η εκδοση 4.3 ειχε καποια προβληματα με το wifi και ετσι αποφασισα να το κανω downgrade στην 4.1.2!τελικα μετα απο κοπο τα καταφερα!!αλλα το wifi στα ιδια ...τι λετε να γινεται ρε παιδια????? αν πρεπει το μνμ να μπει σε αλλη συζητηση με συγχωρειτε!!!δεν το ξερω καλα το forum)???????????
×
×
  • Create New...